18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Tips til 24. runde i Ligue 1 d. 1. – 3. marts 2024

Vi skal til topkamp mellem Monaco og PSG samt til Bretagne-derby mellem Rennes og Lorient. Bemærk også genopstandne Marseille der besøger agterlanterne Clermont. Plus god danskerform hos Reims (Daramy) og Toulouse (Nicolaisen). Tjek denne optakt og se alle ni kampanalyser med spilforslag.

Paris Saint-Germain. Ligue 1.

(Foto: IMAGO / ABACAPRESS)

Disclaimer: Optaktens spilforslag, ”Bøyes bud”, er skud fra hoften. Hvis overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud: 23/24: Seneste optakt gav et underskud på 3,59 units. Samlet for 23 optakter: 207 tip, balance +2,89, tilbagebetaling 101,4% (flatbetting). Bemærk: I denne sæson hentes alle optaktsodds fra sponsoren Expekt. Deciderede eksperttip (unitbetting) i 23/24: Senest var der 2, hvoraf 1 gik hjem, med overskud på 0,4 units. I alt: 27 franske tip, indsats 125 units, balance +37,39, tilbagebetaling 129%. Hold også øje med Dagens Spil (flatbetting) som jeg typisk leverer fre-man; ofte med franske kampe. L1 i DS i 23/24: 28 franske tip. Balance -5,38.

Monaco – PSG 2 (2-3)

Fredag d. 1. marts. Kl. 21:00

Rennes viste senest hvordan en velorganiseret defensiv kan bremse PSG, men jeg tror ikke monegaskernes hullede defensiv kan gøre det samme. Heller ikke selv om Mbappé ikke er på toppen for tiden. Men Monaco har til gengæld en giftig offensiv, så denne topkamp lugter af en målrig affære.

Monaco (3) vandt 2-3 hos hjemmestærke Lens i seneste runde og rejste sig dermed efter 1-2-tabet til Toulouse i seneste hjemmekamp.

Sejren i Lens var heldig (a la 2-3-gevinsten i Nice i forrige udekamp), monegasker-forsvaret var igen hullet, men bekræftede at monegaskerne har en giftig offensiv. De mangler så bare for alvor at vise det på eget græs.

Nyt fravær i den målfarlige midtbanemand Zakaria der har karantæne. Tilbage fra skammekrogen er derimod midterforsvarsjernmand Kehrer og offensiv-afløser Aklioiuche. Ukampdygtige pga skader er fortsat venstre wingback Caio og nok også højre-ditto Vanderson. Desuden stadig tvivl om defmidtbane-afløser Camara, højrekants-afløser Diatta (ofte vikar for Vanderson) samt om Jakobs, Caio-afløser på venstre wingback. Alle gik glip af Lens-opgøret.

PSG (1) spillede 1-1 mod Rennes i seneste hjemmekamp. Pariserne er nu oppe på 18 tabsløse runder i træk, og de fører stadig ligaen suverænt. Men eet point på eget græs mod en bretonerklub der stillede med et halvt b-hold? Der skulle endda et tyndt straffespark i 97. minut til for at give PSG uafgjort.

Huleme ikke godt nok af Mbappé & Co. Selvsamme Mbappé havde en skidt dag på kontoret og blev skiftet ud. I øvrigt uden at brokke sig ret meget (han smed anførerbindet fra sig før han forlod banen, men det kunne undskyldes med at ingen medspiller var nær). Angrebsfænomenet ligner een der mentalt allerede er i Madrid (skifter efter sigende til Real til sommer).

Mbappé var langt fra den eneste der skuffede, offensivkollegaer Dembélé og Barcola var ligeledes elendige. Delvist pga dårlig forsyning fra midtbanen. Men det skal med at PSG heller ikke stillede i stærkeste. Forsvarsstyrmand Marquinhos stod over pga en mindre skade, mens defmidtbanemand Ugarte og offmidtbanemand Asensio blev startsparet.

Nu er Marquinhos nok tilbage i midterforsvaret, og på venstre back har PSG fået en ekstra mulighed i Mendes der blev skiftet ind mod Rennes; hans første kamp efter 10 måneders skadespause. Ukampdygtige er fortsat midterforsvarerne Skriniar og Kimpembé.

Bemærk at PSG på næste tirsdag skal spille CL-returkamp hos Real Sociedad (efter parisersejr på 2-0 i indledende kamp 14. februar).

Bøyes bud: Over 3 mål (asian) til odds 1,77 – SPIL HER >>*

Reims – Lille X (1-1)

Lørdag d. 2. marts. Kl. 17:00

Lille har problemer på udebane, men Reims har fravær. Pointdeling?

Reims (8) vandt 1-2 i Le Havre i seneste runde og byggede dermed fint videre på 1-1 hjemme mod stærke Lens (et resultat der kom efter to nederlag i træk).

Champagnedrengene var i hopla i Normandiet og skabte klart flest chancer. Fortjent sejr. Sejrsmålet faldt endda (til allersidst) efter Reims havde spillet i undertal i en halv time efter rødt kort i 66.

Nu har den erfarne højre wingback Foket karantæne, og afløser Busi er nok fortsat ukampdygtig pga en skade. Dvs at fløjspiller Ito meget vel kan gentage den tjans som wingback-vikar som han havde mod Le Havre hvor Foket spillede højremand i et tremands-midterforsvar. Spørgsmålet er så hvem der skal spille i midterforsvaret hvor Okumo nok fortsat er skadet. Træner Still kan skifte til et tomands-midterforsvar (Agbadou og Abdelhamid), men hvem skal så spille højreback? Næppe offensive Ito.

Noget andet: Hold øje med odds for at Daramy scorer. Den danske offensivmand nettede to gange som indskifter (på venstre fløj) mod Le Havre. Nu kan han meget vel få lov til at starte inde, og det som centreforward. Her var Diakité nemlig elendig mod Le Havre.

Lille (5) tabte 3-1 i Toulouse i seneste runde og fortsatte dermed den bemærkelsesværdige tendens til at spille godt hjemme (tre klare sejre i træk), elendigt på udebane. Les Dogues er 0-2-3 i seneste fem L1-udekampe.

Nederlaget i Toulouse var fortjent. Lille var foran (heldigt) ved pausen på mål af Haraldsson (ex-FCK), men blev løbet over ende i anden halvleg. Les Dogues brokkede sig over dommeren, men de spillede selv skidt.

Lille har nu den stærke defmidtbanemand André og træner Fonseca tilbage efter karantæne. Ude er nok fortsat den målfarlige højreback Diakité (ventes ude til slut-februar). Sandsynligvis også stadig ude: angrebsafløser Ilic (januar-tilkommer), midterforsvars-afløser Umtiti og fløjafløser Cavaleiro.

Bemærk: Lille skal spille ottendedelsfinale i Conference League næste torsdag, hos Sturm Graz.

Bøyes bud: X til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Clermont – Marseille 2 (1-2)

Lørdag d. 2. marts. Kl. 21:00

Marseille ser målrig ud efter trænerskifte. Clermont burde have scoret (og indkasseret) i Nice.

Clermont (nr 18) spillede 0-0 i Nice i seneste runde. Femte runde i træk uden sejr, men efter en dårlig indsats i forrige rundes 3-1-nederlag i Rennes, spillede Clermont forbavsende godt i Nice. Burde endda have vundet efter at have kreeret en del chancer, inkl et straffespark (som angriber Nicholson fremtvang – lidt heldigt – men også brændte).

Clermont spillede også glimrende i seneste hjemmekamp – 1-1 mod ligatoer Brest – så måske er der stadig håb for den lille Central Massif-klub trods bundplaceringen.

Værd at bemærke: I seneste tre runder har træner Gastien, der i denne sæson mest har brugt tremands-midterforsvar, stillet med en 4-2-3-1-formation. Med pæn succes i to af opgørene.

Jernmands-midterforsvarer Caufriez og fløjindskifter Rashanier er klar efter karantæne. Fortsat skadestvivl om offensivmand Virginius der er gået glip af seneste to runder.

Marseille (9) vandt 4-1 over Montpellier i seneste rundes hjemmekamp. Overdrevne cifre, men fortjent gevinst. Marseilles første sejr i seneste syv runder.

Jeg skrev i sidste uge at den nye træner – Gasset der har taget over efter farvel til Gattuso – næppe skaber mirakler i Marseille. Men jeg må æde mine ord i mig. Han har åbnet med to klare sejre i to kampe, inkl sidste torsdags 3-1 over Shakhtar i EL.

Nu skal det så vise sig om det genfødte Marseille-mandskab også kan bide fra sig på udebane hvor klubben i år kun har vundet hos en sekundaklub i pokalturneringen. Seneste udekamp tabte Marseille – trods 11 mod 10 – med 1-0 i Brest. En pinlig indsats der kostede Gattuso trænerjobbet. Men Gasset har altså – i hvert fald for nu – fundet ud af hvordan man frisætter truppens stjerner. Han har fået dem til at spille mere direkte og med mere selvtillid.

Mod Montpellier kom Marseille bagud 0-1 i femte minut, men det bremsede ikke Aubameyang (to mål) & Co. God moral. Især godt spil af offensivmand Ndiaye. Hans bedste indsats for Marseille efter sommerskiftet fra Sheffield United.

Målmand Lopez var tilbage mod Montpellier efter skadespause, og nu er højrewingback Clauss klar efter karantæne. Alle idealstartere skulle dermed være klar. Wingback-afløser Murillo (ude siden 21/1) er fortsat skadestvivlsom. Det samme er midtbane-afløser Rongier, ude siden november og nok først tilbage i marts.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Toulouse – Nice 1 (2-1)

Søndag d. 3. marts. Kl. 13:00

Toulouse viser god form og kan meget vel drille Nice der stadig er med i toppen, men er rutsjet et par pladser ned efter fire runder uden sejr.

Toulouse (11) vandt 3-1 over Lille i seneste rundes hjemmekamp og tog dermed den anden flotte skalp i træk, inkl 1-2-gevinsten i Monaco i forrige runde (ind i mellem blev der endda brugt kræfter på EL hvor Toulouse røg ud, snævert, mod Benfica). Glimrende form. Skal også med at 1-2-tabet mod Nantes i forrige hjemmekamp var vældigt uheldigt.

Toulouse var bagud (på uheldig vis) med 0-1 ved pausen mod Lille, men gjorde godt og fortjent comeback i anden halvleg hvor den indskiftede offensivmand Gbaho gjorde en forskel med sin udfordrende stil.

Toulouse mangler nok fortsat den målfarlige fløjspiller Aboukhlal.

Nice (4) spillede 0-0 mod bundholdet Clermont i seneste rundes hjemmekamp. Fjerde runde i træk uden sejr til Rivieradrengene der gjorde det så godt i efteråret og længe var PSGs nærmeste forfølger, men nu er rutsjet to pladser ned. Umiddelbart et skridt frem at få point efter to (ret uheldige) nederlag i træk, inkl 1-0 i Lyon i seneste udekamp, men sådan ser de næppe på det i Nice efter en skidt indsats mod rækkens agterlanterne.

Clermont burde endda have vundet; kreerede flere chancer, inkl et brændt straffespark (godt snuppet af keeper Bulka). Den ellers så solide Nice-defensiv gør det skidt for tiden, og i offensiven er det teknisk dygtige hold simpelthen for omstændeligt og afslutningssvagt.

Nyt fravær i def-midtbanemand Ndayishimiye (karantæne), der er normalstarter, men som startede på bænken mod Clermont (usmart beslutning af træner Farioli). Fortsat tvivl om midtbanemand Sanson, der missede Clermont, samt venstrefløj-afløser Diop.

Bøyes bud: Toulouse +0,25 asian handicap til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Brest – Le Havre 1 (2-0)

Søndag d. 3. marts. Kl. 15:00

Brest er en velsmurt maskine; vandt senest 0-3 i Strasbourg trods fraværet af tre idealstartere. De er tilbage nu. Le Havre er velorganiseret, men en del ringere ude end hjemme, og formen ser skidt ud.

Brest (2) vandt 0-3 i Strasbourg i seneste runde. Lidt overeffektivt, men stærk indsats og særdeles fortjent gevinst. I øvrigt hattrick af den ellers ikke synderligt målfarlige midtbanemand Camara – inkl et straffespark til 0-3; et straffespark han egentlig ikke havde lov til at tage. Træner Roy var lidt (men kun lidt) utilfreds bagefter…

Dermed er bretonerne uden L1-nederlag siden november: 8-4-0. Inkl fortjente 1-0 over Marseille i seneste hjemmekamp hvor Brest endda var 10 mod 11 i 35 minutter.

Nu har Brest tre idealstartere tilbage fra karantæne: målmand Bizot, midtbanemand Magnetti og angriber Mounié. Bemærkelsesværdigt at holdet formåede at præstere så flot uden dem. Tilbage er nok også defensiv-afløser Le Cardinal der gik glip af Strasbourg pga sygdom.

Le Havre (14) tabte 1-2 til Reims i seneste rundes hjemmekamp. Særdeles fortjent nederlag i en match hvor normannerne hele tiden halsede efter champagne-drengene, selv efter rødt til Reims i 66.

Det var Le Havres tredje nederlag i træk, inkl 3-0-lussingen hos Lille i forrige runde. Endnu værre: Det var Le Havres første dårlige indsats på eget græs i lang tid. Forrige hjemmekamp blev også tabt (efter to flotte hjemmesejre i træk), 0-1 mod Rennes, men det var på uheldig vis.

Skidt form lige nu, med andre ord. Og frustrationen er til at få øje på. Under kampen mod Reims røg angriber Bayo i skænderi med en fan.

Nu har Le Havre dog midtbanefolk Kuzyaev og Ndiaye tilbage fra karantæne. Nok fortsat ukampdygtige pga skader: angrebsafløser Logbo og midtbane-afløser Targhalline.

Bøyes bud: Brest -1 asian handicap til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Montpellier – Strasbourg 1 (2-1)

Søndag d. 3. marts. Kl. 15:00

Montpellier fik stryg hos genopstandne Marseille, men er overordnet set i nydelig form – i modsætning til Strasbourg.

Montpellier (15) tabte 4-1 i Marseille i seneste runde. Overdrevne cifre (2-1 havde været fair), men fortjent nederlag.

Ærgerligt for La Paillade der ellers viste fin form (efter tungt efterår og ditto start på 2024) med uheldigt 1-2-nederlag hjemme mod Lyon og 3-0-hjemmesejr over Metz.

Ikke helt uventet at forsvaret ville få det svært i Marseille, men at kreatør Savanier ikke i højere grad var i stand til at orkestrere en bedre offensiv, var skuffende.

Fortsat skadestvivl om midterforsvarer Omeragic og afløser Jullien der begge missede Marseille. Vikar som højremand i tremandsmidterforsvaret var højreback-afløser Sacko, og det gik mildt sagt ikke ret godt. Han kronede en elendig indsats med et selvmål.

Strasbourg (13) tabte 0-3 til Brest i seneste rundes hjemmekamp. Lidt uheldigt at nederlaget blev SÅ stort, men svag indsats af de ellers hjemmestærke alsacianere der skabte meget lidt.

Det var Strasbourgs fjerde L1-nederlag i træk og sjette runde i streg uden sejr. Ærgerligt for et hold der ellers viste god form i december og januar. Det sene januarsalg af klassekeeper Sels ligner ikke en god idé. Afløser Bellaarouch er talentfuld, men er urutineret og har begået en del fejl. Midtbanen er også uerfaren og ustabil.

Bemærk at Strasbourg skal spille pokalkvartfinale mod Lyon denne tirsdag.

Tvivl om offensivmand Diarra der udgik tidligt i kampen mod Brest. Men fløjspiller Bakwa og venstre wingback Delaine er tilbage fra karantæne. Desuden god chance for at angriber Sahi er klar efter at være gået glip af seneste tre kampe pga en skade. Angrebsindskifter Mothiba er stadig ukampdygtig. Defmidtbane-stortalent Santos, for nyligt lejet i Chelsea (han var senest lejesvends-bænkevarmer i Nottingham Forest), er blevet skiftet ind i seneste to runder og nærmer sig måske sin første start.

Bøyes bud: Montpellier vinder til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Nantes – Metz 1 (2-1)

Søndag d. 3. marts. Kl. 15:00

Med Gourvennec ved trænerroret har Nantes generelt fokus på at stå kompakt, men formen er nydelig, og hvis bretonerne ikke angriber mod bundhold Metz, huer det næppe klubbens fans (om end disse må undvære en tribune der står tom i denne kamp). Metz har tabt 9 af seneste 10 kampe, men har gode angribere i Mikautadze og Lamkel Ze.

Nantes (12) vandt 0-1 i Lorient i seneste rundes Bretagne-derby. Bortset fra de første 10 minutter hvor begge hold havde en friløber, var det en chancefattig affære, og en temmelig over-effektiv sejr til Nantes.

Men det brokker de sig næppe over i La Maison Jaune (Det Gule Hus), og tilfredse kan Nantes i hvert fald være med defensiven der var kompakt og solid mod naboklubben.

Dermed er Nantes 2-0-1 i seneste tre runder, med et uheldigt 0-2-nederlag (burde være blevet 1-1) hjemme mod ligaetter PSG ind i mellem to udesejre. På hjemmebane har bretonerne tabt fem i træk, men formen peger klart opad.

Nyt fravær i den erfarne midtbanemand Sissoko; karantæne. Skadestvivl om angriber Mohamed der udgik i pausen mod Lorient, og afløser Ganogo mangler stadig. Der er dog alternativer i januartilkommerne Kadewere og Traoré. Højreback Amian, der har misset de seneste to runder, mangler nok stadig, men fløjspiller Coco er en glimrende wingback-vikar. Fortsat ukampdygtig: midterforsvars-afløser Meupiyou.

Endelig kan det bemærkes at kreatør Mollet, der var ude i kulden i midtfebruar, var tilbage i truppen mod Lorient, dog uden at spille. Sissoko fravær giver evt Mollet spilletid nu.

Metz (17) tabte 1-2 til Lyon i seneste rundes hjemmekamp og er nu oppe på 10 runder i streg uden sejr. Ni af dem har resulteret i nederlag, inkl 3-0 i Montpellier i seneste udekamp. Det enlige point? Superheldige 1-1 i Marseille der var 10 mod 11 og alligevel spillede klart bedst.

Messinerne gjorde det egentlig relativt ok mod Lyon – var kompakte og hårdtspillende i forsvaret og farlige på kontraløb, især ved hurtige Mikautadze (elendig mod Montpellier, i hopla mod Lyon). Men nederlaget var fortjent. Metz er simpelthen ikke et ret godt hold. Dårlig midtbane og hullet forsvar. Angrebet med Mikautadze og Lemkel Ze er det primære aktiv.

Fortsat skadestvivl om den erfarne midterforsvarer Traoré der gik glip af Lyon, samt om angrebsindskifter Tetteh der missede Lyon. Messinerne må desuden nok stadig undvære den kreative offensivmand Jallow og midtbane-afløser N’Doram.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Rennes – Lorient X (1-1)

Søndag d. 3. marts. Kl. 17:05

Rennes er storebror og naturlig favorit, især efter den flotte indsats i Paris. Hjemmeholdet har dog et hårdt program i disse uger, og Lorient har en farlig kontrafase. Disse Bretagne-derbies har det med at være tætte; de seneste tre er endt med eetmåls-sejre. To af dem i øvrigt i Lorients favør.

Efter seks ligasejre i træk spillede Rennes (7) 1-1 hos ligaetter PSG i seneste runde. Bundsolid indsats, krydret med et fremragende solomål af angriber Gouiri. Det kunne endda være blevet til sejr, men pariserne fik udlignet i 97. på et tyndt dømt straffespark.

Rennes stod så velorganiseret i defensiven – og var så farlig på kontra – at det er svært at forstå at bretonerne faktisk stillede med et halvt b-hold. Stort turnover efter seneste midtuges 3-2-hjemmesejr over Milan i et EL-returopgør (italienerne havde vundet 3-0 i Milano). Bl.a. fik den driblestærke offensivmand Blas – generelt skuffende efter sit sommerskifte fra Nantes – lov at starte, og han kvitterede med en god indsats. Endelig.

Denne torsdag skal Rennes spille pokalkvartfinale hos en fjerdedivisionsklub. Hårdt program i disse dage.

Midtbanemand Matusiwa er klar efter karantæne mod PSG, mens kollega Le Fée fortsat er ukampdygtig.

Lorient (16) tabte 0-1 til Nantes i seneste rundes Bretagne-derby og snublede dermed efter tre sejre i træk, inkl 1-3-gevinsten i Strasbourg i seneste udekamp.

Bortset fra de første 10 minutter hvor begge hold havde en friløber, var det en chancefattig affære. Skuffende indsats af Lorient der ikke formåede at ryste Nante’s kompakte defensiv. Uopfindsomt rundtrilleri; for få udfordringer. Slet ikke som i de forrige tre runder.

Midterforsvarer Talbi, der blev skadet mod Strasbourg i forrige runde, mangler stadig. Fortsat ukampdygtige er nok også venstre wingback B. Mendy, højreback-afløser Silva og midtbane-afløser Boisgard.

Bøyes bud: Lorient +1 asian handicap til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Lyon – Lens X (1-1)

Søndag d. 3. marts. Kl. 20:45

Lyon har vundet fem i træk, men spillet har ikke overbevist. Diverse januartilgange har givet en saltvandsindsprøjtning, men stabilt er det endnu ikke. Lens tabte til Monaco (efter tre sejre i træk), men var uheldig. Den nordfranske klub bør kunne spille lige op i Lyon.

Lyon (10) vandt 1-2 i Metz i seneste runde og tog dermed den fjerde ligasejr i træk (femte sejr i træk inkl en pokalrunde), inkl 1-0 over Nice i seneste hjemmekamp.

Hvor gevinsten mod Nice var temmelig heldig, var sejren hos bundholdet Metz fortjent – Lyon havde diverse chancer – men bestemt ikke ukompliceret, for Les Gones leverede en række fæle fejlafleveringer der gav messinske kontrachancer. Midtbanemand Mangala stod for en del af dem, men værst var venstrefløj Orban der var skyld i Metz’ føringsmål efter et lille kvarter med en vanvittig tilbagelægning som hurtige Mikautadze slog ned på som en høg (prikkede bolden forbi Lyon-midterforsvarer Car og sparkede op i nettaget). Kort efter var Orban påny tæt på at koste endnu et mål med en tåbelig fejlaflevering, og hans dumheder hobede sig op i første halvleg, men først i pausen tog træner Sage konsekvensen og indskiftede Benrahma. Der så naturligvis stod for sejrsmålet…

Nu er venstreback Tagliafico klar efter karantæne. Fortsat skadestvivl om midtbanemand Tolisso der er gået glip af seneste to runder.

Bemærk at Lyon skal spille pokalkvartfinale mod Strasbourg denne tirsdag.

Lens (6) tabte 2-3 til Monaco i seneste rundes hjemmekamp og er dermed uden sejr i seneste to L1-runder (inkl jævnbyrdige 1-1 i Reims). Dette efter tre ligasejre i træk.

Men det skal med at Lens har spillet EL seneste to torsdage (0-0 hjemme og 2-2 ude mod Freiburg der så snuppede kvalifikationen via et mål i den forlængede spilletid). (Derfor kørte Lens turnover i offensiven mod Monaco). Og at Lens trods alt havde fortjent bedre mod Monaco. I en chancerig affære producerede Lens flest muligheder. Men efter at den nordfranske klub havde gjort comeback og forvandlet tidlig 0-2 til 2-2, var monegaskerne heldige og snuppede sejren via et mål i overtiden.

Endelig skal det bemærkes at dommeren ikke havde en særligt god dag.

Fortsat skadestvivl om venstreback-afløser Machado.

Bøyes bud: X til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Ligue 1 sponsoreres af Expekt.

Tips fra Ligue 1

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar