18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Tips til 18. runde i Ligue 1 d. 12. – 14. januar 2024

Den franske liga skal i gang igen efter juleferie og pokalrunde. 57 spillere er draget til De Afrikanske Mesterskaber (CAN), seks til De Asiatiske ditto, men Mbappé & Co er stadig i Frankrig, og Le Spectacle doit continuer. Se rundens ni kampanalyser med spilforslag her.

IMAGO / PanoramiC

Disclaimer: Optaktens spilforslag, ”Bøyes bud”, er skud fra hoften. Hvis overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud: 23/24: Seneste optakt gav et underskud på 1,89 units. Samlet for 17 optakter: 153 tip, balance +3,16, tilbagebetaling 102,1% (flatbetting). Bemærk: I denne sæson hentes alle optaktsodds fra sponsoren Expekt. Deciderede eksperttip (unitbetting) i 23/24: 11 franske tip, indsats 50 units, balance +2,13, tilbagebetaling 104,3%. Hold også øje med Dagens Spil (flatbetting) som jeg typisk leverer fre-man; ofte med franske kampe. L1 i DS i 23/24: 23 franske tip. Balance -5,87.

Marseille – Strasbourg X (1-1)

Fredag d. 12. januar. Kl. 21:00

Storklubben Marseille er naturlig favorit på eget græs, men sluttede 2023 på lidt sløj vis og åbnede 2024 på samme vis i pokalen. Og må undvære diverse idealstartere pga CAN. Strasbourg viste opadgående form i december og vandt klart i pokalen forleden. Alsacianerne kan meget vel drille her.

Marseille (6) spillede 1-1 i Montpellier i seneste runde, kort før Jul. Jævnbyrdig affære og fair resultat. Skuffende for Marseille efter fire ligasejre i træk, inkl 2-1 over Clermont i seneste hjemmekamp, men Montpellier kan være en farlig modstander.

I pokalrunden, der i denne weekend åbnede fodboldåret 2024, vandt Marseille – i pænt stærk opstilling – 0-1 hos en sekundaklub. Uimponerende. Men angriber Aubemeyang scorede det enlige mål og fik dermed en pæn start på det nye år efter at have nettet syv gange i slut-nov og december.

Defensiv-midtbanemand Rongier er fortsat ukampdygtig; det samme er nok fløjafløser Correa. Draget til CAN: offensivfolk Sarr og Ndiaye, kreatørerne Ounahi og Harit, midterforsvarer Mbemba samt defmidtbane-reserve Gueye. Mulig trupplads til de to nytilkomne, defmidtbanemand Onana (Besiktas) og venstrefløj Henrique (lejeslut).

Strasbourg (9) vandt 2-1 over Lille i seneste rundes hjemmekamp (kort før Jul). Lidt heldig gevinst i en jævnbyrdig (og chancefattig) affære, men glimrende spil og en bekræftelse af alsacianernes opadgående form i slutningen af 2023. Sejren var Strasbourgs tredje i træk, inkl den fortjente 1-2-gevinst i Lorient i seneste L1-udekamp.

2024 åbnede også på glimrende vis for Strasbourg der i lørdags vandt 0-4 hos en sekundaklub i pokalen.

Her manglede venstre wingback Delaine, defmidtbanemand/højreback Doukouré og angrebsindskifter Mothiba der alle også missede Lille. Mothiba er sandsynligvis ude resten af sæsonen, men de to førstnævnte er nok tilbage nu. Tvivl om angriber Emegha der missede pokalen. Midterforsvarer Nyamsi var tilbage i truppen i pokalen efter at været gået glip af de sidste par runder i 2023. Kollega Perrin kan desuden være med efter karantæne i pokalen.

Bøyes bud: Strasbourg +1 asian handicap til odds 1,92 – SPIL HER >>*

Monaco – Reims 1 (2-0)

Lørdag d. 13. januar. Kl. 17:00

To gode hold, men Monacos bredere trup kan blive udslagsgivende i denne situation hvor begge klubber mangler mange spillere.

Monaco (3) vandt fortjent 1-2 i Toulouse i seneste runde (kort før Jul) og kom dermed tilbage på sejrskurs efter det uheldige 0-1-tab til Lyon i seneste L1-hjemmekamp.

Monegaskerne fik også en nydelig start på 2024 med søndagens pokalgevinst i Lens: 2-2 og sejr via straffesparkskonkurrence. Eet af målene sat ind af angriber Ben Yedder der nettede to i Toulouse. Den franske frontløber har en voldtægtssag hængende over sig, men har åbenbart genfundet målformen.

Kreatør Golovin er klar efter karantæne i pokalen og får nok sin startplads tilbage selv om afløser Akliouche scorede. En anden afløser, Minamino, er til De Asiatiske Mesterskaber, mens venstre-wingback Jacobs, midterforsvarer Singo, midterforsvarsafløser Salisu, højrekants-afløser Diatta og defmidtbane-afløser Camara er draget til CAN. Alle de nævnte missede også pokalkampen, men Monacos trup er pænt bred.

På venstre wingback – hvor normalstarter Caio er langtidsskadet, og hvor Jacobs nu også er væk – spillede unge Quattara mod Lens. I midterforsvaret fik nytilkomne Kehrer debut. God transfer.

Reims (8) vandt 1-0 over Le Havre i seneste runde (kort før Jul), på eget græs. Anden hjemmesejr i træk, men blot anden pointgivende runde ud af seneste seks, inkl 2-0-tab i Lens i seneste udekamp.

Sejren over Le Havre var derfor særdeles velkommen, men overbevisende var ellers stærke Reims faktisk ikke. Var 11 mod 10 i 70 minutter. Men det skal med at Reims faktisk spillede godt i flere af ovennævnte nederlag i slutningen af 2023.

2024 blev åbnet i søndags med 0-3-pokalsejr hos en sekundaklub. Inkl et mål af DK-offensivmand Daramy der spillede på venstrekanten.

Reims må i januar undvære ikke færrre end seks spillere pga De Afrikanske og Asiatiske Mesterskaber: forsvarsstyrmand Abdelhamid (der også manglede mod Le Havre), offensivfolk Ito og Nakamura (målscorer mod Le Havre), midtbane-afløser Richardson, forsvarsafløser Diakité og angrebsafløser Diakité. Desuden er midtbanemand Munetsi fortsat ukampdygtig. Til gengæld er den angrebsdygtige venstreback Esbrand klar efter skade i december (blev skifte ind i pokalen).

Bøyes bud: Monaco -1 asian handicap til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Rennes – Nice X (1-1)

Lørdag d. 13. januar. Kl. 21:00

To gode hold der begge har fravær, især Nice. Rennes er bedre end midterplaceringen angiver og bør kunne spille lige op med ligaens nr 2.

Rennes (10) vandt 1-3 i Clermont i seneste runde, kort før Jul. God indsats og fortjent gevinst efter tidlig Clermont-føring. Hjulpet af rødt kort til Clermont i 45., ved 1-0… Men det skal med at Clermont skabte meget lidt, også før udvisningen, og ikke burde være kommet foran.

Det var den første sejr til teknisk dygtige og velkombinerende Rennes i seneste fire runder, inkl uheldige 1-2 mod Monaco i seneste hjemmekamp og den følgende ligeledes uheldige 0-0 hos Toulouse. Med andre ord ser Stéphan, der fik Genesios trænertjans i november, ud til at have hævet bretonernes spillemæssige niveau, men han er stadig kun 2-1-3 siden han tog over.

Rennes spillede pokalkamp denne søndag, hos lokalrival Guingamp fra L2, og vandt 0-2. Med var højrekantsmand Bourigeaud, der gik glip af de sidste to runder i 2023.

Rennes må undvære angriber Gouiri der blev skadet i start-januar (og dermed går glip af CAN med Algeriet). Skadestvivl om defmidtbanemand Matic (som i øvrigt gerne vil væk) og højreback Assignon der begge missede Clermont OG Guingamp. Midterforsvarer Wooh taget til CAN.

Nice (2) vandt 2-0 over Lens i seneste runde (kort før Jul); på hjemmebane. Stærk sejr mod en god modstander. Temmelig overraskende efter tre dårlige Nice-indsatser i træk (inkl 3-1-tab i Le Havre i seneste udekamp) – og med midterforsvarer Todibo i karantæne – men fortjent sejr.

Begge mål sat ind i sidste kvarter af den indskiftede angriber Moffi (normalstarter og topscorer). Han startede så inde i 6. januar-pokalkampen mod L2-klubben Auxerre, men måtte som det øvrige hold (med en del reserver) gå målløs fra banen (0-0), dvs indtil straffesparkskonkurrencen som Nice trak sig sejrrig ud af. Samtidig blev træner Farioli i øvrigt udsat for indbrud i sit hus.

Nu må Nice undvære holdtopscorer Moffi der er draget til CAN med Nigeria. Det samme er midtbane-afløser Boudaoui og venstrefløj Boga. Midterforsvarer Todibo har desuden stadig karantæne, men makker Dante og venstreback Bard er klar efter at have afsonet en enkelt spilledag i skammekrogen i pokalturneringen, og defmidtbanemand Ndayishimiye er klar efter karantæne mod Lens. Den angrebsivrige højreback Aal mangler stadig (har afsonet lang karantæne og har i øvrigt lige fået en dom på otte måneders betinget fængsel for antisemitisk volds-opvigleri – men er draget til CAN med Algeriet), og midtbane-fremdriver Thuram er nok stadig skadet. Begge savnes, men Nice kan altså stadig slå fra sig.

Også uden Moffi? Det vil vise sig. Nice har hentet angrebsstortalent Cho (der kender den franske liga fra Angers) i Spanien, og han har måske ikke Moffis drøjde, men han er hurtigere og en bedre tekniker. Til er også kommet midterforsvarer Bambu (tilbage fra lejeophold).

Bøyes bud: X til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Lille – Lorient 1 (2-0)

Søndag d. 14. januar. Kl. 13:00

Stærke Lille bør dominere svage Lorient der er svækket i forsvaret.

Lille (5) tabte 2-1 i Strasbourg i seneste runde (kort før Jul); første nederlag til Les Dogues i 13 runder. Uheldigt tab, for det var en jævnbyrdig affære, og Lille stod solidt i forsvaret.

Det var andet uheldige resultat i træk, for i seneste hjemmekamp var Lille bedste hold på banen mod ligaetter PSG og måtte nøjes med 1-1.

Lille åbnede til gengæld 2024 med et brag da det i lørdags blev 12-0 over en sekundaklub i pokalen. Selv offensivmand Haraldsson (ex-FCK) der ellers har været ude i kulden (bænken) siden september, kom på scoringslisten (på straffe og i åbent spil).

Lille må fortsat undvære den målfarlige højreback Diakité. Stadig skadestvivl om fløjafløser Cavaleiro. Draget til CAN: højrefløj-afløser Ounas.

Lorient (17) tabte 4-0 i Brest i seneste rundes Bretagne-derby, kort før Jul. Cifrene var lidt for store, i forhold til de reelle chancer, men fortjent nederlag.

Dermed er Lorient oppe på otte runder i streg uden sejr. Heraf seks tab. Og det blev til endnu et tab da Lorient i lørdags spillede pokalkamp hos tredjedivisionsklubben Sochaux der vandt 2-1. Pinligt for bretonerne selv om de bl.a. stillede uden offensivprofil Faivre, venstre-wingback Mendy og midterforsvarer Touré.

Den erfarne defmidtbanemand Bakayoko, der er gået glip af seneste to runder, var tilbage – som indskifter – i pokalen og er startkandidat nu. Men pga CAN må Lorient undvære midterforsvarer højreback Kalulu, Talbi, midterforsvarsafløser Mendy, venstreback-afløser Yongwa, og angrebsindskifter Doucouré.

Bøyes bud: Lille -1 asian handicap til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Brest – Montpellier X (0-0)

Søndag d. 14. januar. Kl. 15:00

Brest må undvære firemålsskytten fra seneste runde, mens Montpellier er gået fra at være usikker defensiv og farlig offensivt til mere solid og mere kedelig.

Brest (4) vandt 4-0 over lokalrival Lorient i 17. rundes Bretagne-derby kort før Jul. Lidt overeffektivt, men særdeles fortjent triumf i en kamp hvor Brest tillod meget lidt.

Det var bretonernes tredje sejr i træk, inkl – også fortjent – 0-2-gevinsten i Nantes (en anden lokalrival) i seneste udekamp. Og sjette runde i træk uden nederlag (fem sejre).

Denne lørdag spillede Brest pokalkamp mod L2-klub Angers (endnu en vestfransk affære) og vandt 1-0.

Desværre må Brest undvære FIREMÅLSSKYTTEN fra Lorient-sejren, offensivmand Doumbia (der også gik glip af Angers). Han er med til De Afrikanske Mesterskaber med Mali.

Ude er desuden fortsat venstreback-afløser Amavi og nok også fløjindskifter Brahimi. Men den stærke midterforsvarer Brassier, der havde karantæne mod Angers, kan være med nu. Medmindre han sælges; det er bestemt en mulighed (fx til Monaco).

Montpellier (12) spillede 1-1 hjemme mod Marseille i seneste runde, kort før Jul. Jævnbyrdigt opgør og rimeligt resultat mod en stærk modstander.

Det var tredje runde i træk med point til Montpellier, inkl lidt heldige 0-0 hjemme mod Lens og effektiv 0-1-sejr i Metz. Den ellers temmelig usikre Montpellier-defensiv ser ud til at have oppet sig. Desværre på bekostning af offensiven. Den kan ellers være vældigt frisk, men på det seneste har den været temmelig kedelig.

Det blev dog til 1-2-sejr i lørdags da Montpellier – med reservepræget opstilling – gæstede L2-klubben Amiens i pokalturneringen.

Spilfordeler Savanier havde karantæne i pokalen og er klar nu. Men midterforsvarer Kouyaté, venstreback Sylla, samt højrebacks Sacko og Tchato er draget til CAN, og højrefløj-fænomen Tamari til De Asiatiske Mesterskaber. Desuden fortsat skadestvivl om fløjafløser Nordin samt venstreback Sainte-Luce.

Hvad midterforsvaret angår, har Kouyaté dog været karantæne i seneste to runder, og kollegaerne Omeragic, Esteve og Jullien gjorde det glimrende i en tremands-kæde mod både Lens og Metz. Hvad venstre wingback angår, har den unge andetholdsspiller Mincarelli har gjort det glimrende defensivt i seneste to runder, og mod Amiens fik den nytilkomne fløjspiller Coulibaly (der lige skal op i omdrejninger efter et halvt år uden klub) chancen som venstre wingback i 70 min. Højre wingback? Her fik nytilkomne Hefti (hentet på Genoas bænk) debut i pokalen; spillede 90 min.

Bøyes bud: Under 2,5 mål til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Metz – Toulouse X (1-1)

Søndag d. 14. januar. Kl. 15:00

Metz har hentet topscorer Mikautadze tilbage fra Holland, men den dygtige angriber er næppe i topform. Begge hold har fravær, og det ligner en kamp med rytmeproblemer.

Metz (14) tabte 3-1 til PSG i Paris i seneste runde (kort før Jul). Fortjent nederlag i en kamp hvor messinerne stort set intet skabte og ikke burde have scoret.

Fjerde nederlag i træk til oprykkerklubben, og i de fire kampe er Metz kun noteret for det ene – heldige – mål mod PSG.

Metz fik scoret i fredagens pokalkamp mod Clermont (1-1), men røg ud via straffesparkskonkurrence. Så nu håber den nordøst-franske klub at kunne løse de offensive problemer med den giftige angriber Mikautadze der var holdets topscorer før han i startseptember blev solgt til Ajax. Den georgiske frontløber havde en skidt tid i Holland, og nu er han så blevet hentet tilbage (lejemål) af sin gamle klub. Spørgsmålet er hvor skarp han er efter blot 233 Æresdivions-minutter (og 0 mål) for Ajax i efteråret.

Metz må til gengæld undvære anfører Udol på venstre back (karantæne) samt midtbanemand Camara, midterforsvarer van den Kerkhof og forsvarsafløser Candé (CAN). Fortsat skadestvivl om angriber Estupinan (afløser; ude siden 22/10).

Toulouse (16) tabte 1-2 til Monaco i seneste rundes hjemmekamp (kort før Jul). Fortjent nederlag i chancerig affære. Forsvaret havde igen trange kår, men jaja, en slags opmuntring for offensiven der ellers havde det svært i slutningen af 2023: Det var 10. runde i træk uden sejr, og Toulouse scorede kun i alt seks gange i de 10 kampe. Inkl ret heldige 0-0 mod Rennes i seneste L1-hjemmekamp.

2024 åbnede 3. januar med en Supercup-kamp i Paris mod PSG der nemt vandt 2-0. Men i lørdags vandt Toulouse 0-3 hos en sekundaklub i pokalen.

Midterforsvarer Costa havde karantæne mod PSG og mangler også nu: Er til CAN sammen med midterforsvarsafløser Diarra og angrebsindskifter Magri. Skadestvivl om højreback Desler, midtbanemand Schmidt og midtbaneafløser Genreau der missede både Supercup og pokal. Fortsat ukampdygtig: den målfarlige fløjspiller Aboukhlal. Mulig trupplads til nytilkomne Gboho, offensivmand hentet i Cercle Brügge.

Bøyes bud: X til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Nantes – Clermont X (1-1)

Søndag d. 14. januar. Kl. 15:00

To hold i tvivlsom form og med diverse fravær.

Nantes (13) tabte 0-1 i Lyon i seneste runde, kort før Jul. Vældigt fortjent nederlag i en kamp hvor bretonerne ikke formåede at skabe ret meget, selv efter rødt til Lyon i 84.

Det var Nantes’ tredje nederlag i træk, inkl ligeledes fortjente 0-2 mod lokalrival Brest i seneste hjemmekamp. Og dermed er Gourvennec 1-0-3 i Ligue 1 efter han overtog trænertøjlerne fra fyrede Aristuoy.

Men Nantes fik en god start på det nye år med 1-4-sejr i pokalen hos L2-klubben Pau. Der kom foran i 15., men måtte bøjes sig for en stærk Nantes-indsats i anden halvleg. To mål af den nytilkomne angriber Kadewere, indskiftet i pausen. Den anden nytilkomne angriber, Benie Traoré, startede inde og viste også gode ting. Men banens bedste var midtbane-veteran Sissoko.

Kadewere og Traoré er hentet til for at erstatte de to CAN-deltagende offensivfolk, venstrefløj Simon og angriber Mohamed (samt den fortsat skadede angriber Ganago). Til CAN er også draget midterforsvarer Castelletto og midtbane-afløser Moutossamy.

Clermont (nr 18) tabte 1-3 til Rennes i seneste runde, kort før Jul. Clermont så rødt i 45.,  ved 1-0, men nederlaget var fortjent; holdet skabte meget lidt, også før udvisningen, og burde ikke have bragt sig foran i 4.

Det var sjette runde i streg uden sejr – inkl det ligeledes fortjente 2-1-tab i Marseille i seneste udekamp – og Clermont er kun noteret for tre mål i alt i de seks kampe.

Men Clermont noterede sig for en triumf i fredags hvor det i pokalen blev 1-1 og straffesparkskonkurrence-sejr hos Metz.

Her havde træner Gastien karantæne. Dvs at han kan være med mod Nantes. Men midterforsvarer Caufriez, der også havde karantæne mod Metz, er fortsat i skammekrogen. Fortsat skadestvivl om venstrefløj Rashani, der missede Rennes efter at have scoret mod Marseille, og som heller ikke var kampklar i pokalen mod Metz. Som mod Metz må Clermont undvære de tre CAN-rejsende: målmand Diaw, midterforsvarer Seidu og back-afløse Bela.

Bøyes bud: X til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Le Havre – Lyon X (1-1)

Søndag d. 14. januar. Kl. 17:05

Lyon sluttede 2023 på stærk vis efter en elendig sæsonstart, men oprykker Le Havre har vist sig som et glimrende L1-hold.

Le Havre (11) tabte 1-0 i Reims i seneste runde (kort før Jul) og fulgte dermed ikke op på seneste hjemmekamps imponerende 3-1 over ligatoer Nice. Det skal dog med at Le Havre blev ramt af rødt i 21 og dermed var 10 mod 11 i 70 minutter i Reims. Ikke nemt mod en stærk modstander.

I søndags vandt Le Havre 2-1 over L2-klub Caen i pokalturneringen.

Midtbanemand Ndiaye (udvist mod Reims) har stadig karantæne, men offensivindskifter Grandsir er ude af skammekrogen nu. Ukampdygtig (efter knivoverfald): angrebsindskifter Logbo. Taget til CAN: defmidtbanemand Touré, angriber Bayo og offensiv-afløser Ayew.

Lyon (15) vandt 1-0 over Nantes i seneste rundes hjemmekamp (kort før Jul). Fortjent sejr der burde have været større. Lyon var i kontrol, også efter rødt kort i 84.

Det var tredje sejr i træk til Les Gones (efter en ellers frygtelig sæsonstart), inkl 0-1-gevinsten (dog ret så heldig) i Monaco i seneste udekamp. Og endnu en bekræftelse af at interim-træner Sage tog en god beslutning da han valgte at gå fra tomands- til tremands-midterforsvar.

Lyon spillede pokalkamp hos en sekundaklub søndag og vandt 0-3.

Her havde midterforsvarer Lovren karantæne, og det har han også mod Le Havre. Skadestvivl om højreback Mata. Fløjspiller Nuamah og angrebsindskifter Baldé draget til CAN.

De nytilkomne, midterforsvarer Adryelson og målmand Perri, begge hentet i Botafogo, får muligvis en plads i truppen mod Le Havre. Også en mulighed for det 18-årige fløjtalent Fofana, hentet i Belgien.

Bøyes bud: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Lens – PSG 2 (1-3)

Søndag d. 14. januar. Kl. 20:45

PSG er oppe i omdrejninger, mens Lens har diverse fravær. Det KUNNE være en svær udekamp for pariserne, men Mbappé & Co bør være for stærke i denne situation.

Lens (7) tabte 2-0 i Nice i seneste runde (kort før Jul). Hæderligt tab mod ligaens nr 2? Nej, for Nice viste dårlig form og manglede vigtige spillere. Skidt af Lens der mødte op til kampen med 11 runder i træk uden nederlag, inkl 2-0 over Reims i seneste L1-hjemmekamp. Det skal dog med at Lens havde et hårdt program op mod Jul.

2024 åbnede også på skidt på vis for Lens der blev elimineret i pokalturneringen med 2-2 hjemme mod Monaco der vandt straffesparkskonkurrencen.

Midterforsvarer Danso, der var i karantæne mod Nice, var tilbage mod Monaco. Men kollega Gradit manglede stadig og gør det nok også nu. Er ikke længere i karantæne, men døjer med en skade. Og nu mangler hans afløser også: Khusanov er draget til De Asiatiske Mesterskaber. Mens defmidtbanefolk Samed og Mendy, samt angrebsindskifter Guilavogui, er draget til CAN, og fløjindskifter Cortes spiller U23-mesterskab i Sydamerika. Endelig er venstre-wingback (mest afløser) Machado fortsat skadet, og forsvarsafløser Haidara er nyt fravær. Hvorfor Lens er i gang med at hente den unge wingback Chavez i Ecuador som opbakning til normalstarter Frankowski.

PSG (1) vandt 3-1 over Metz i seneste runde (kort før Jul). Overlegen indsats og særdeles fortjent sejr. Faktisk burde messinerne ikke være kommet på scoringslisten; skabte stort set intet.

Hos pariserne stod ligatopscorer Mbappé for to mål (efter formbølgedal) i det der var 12. runde i træk uden PSG-tab. Heraf 10 sejre – men i seneste udekamp måtte de nøjes med 1-1 hos Lille (og det var endda ret så heldigt).

Førnævnte Mbappé har, ifølge diverse medier, indgået en aftale med Real Madrid om et sommerskifte, men Mbappé-lejren afviser rygterne.

PSG har allerede to kampe under bæltet i 2024. 3. januar blev det 2-0 over pokalvinder Toulouse i Supercuppen (i Paris), og i søndags blev det til 0-9-sejr hos en sekundaklub i pokalen. Mbappé scorede 1 mod Toulouse, tre i pokalen. Spillede 90 min i begge. Som træner Enrique siger: Hvis Mbappé gerne vil spille, er der ikke så meget at sige…

Midterforsvarer Skriniar blev skadet i Supercuppen, og han er nok ude indtil sommerferien. Men PSG har diverse midterforsvarere og har desuden netop hentet den 20-årige midterforsvarer Beraldo i Sao Paolo; fik debut i pokalen. Nok stadig ude: venstreback Mendes og midterforsvarer Kimpembé. (De har ikke kunnet spille i denne sæson.) Draget til Asian Cup: offensiv-afløser Kang. Draget til CAN: højre wingback Hakimi, og muligvis på vej væk: hans afløser Mukiele. Men mod Metz gik det fint med den hurtige midtbanemand Zaire-Emery som wingback.

Bøyes bud: PSG vinder til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Ligue 1 sponsoreres af Expekt.

Tips fra Ligue 1

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar