18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Tips til 17. runde i Ligue 1 d. 20. december 2023

Juleferie lige om lidt, men først runder Frankrig efteråret af med en onsdagsrunde. Den inkluderer et Bretagne-derby, to syddyster (danskerklubben Toulouse involveret) samt en subtopkamp mellem Nice og Lens. Se alle ni kampanalyser (og ni spilforslag) her.

(Foto: IMAGO / PanoramiC)

Disclaimer: Optaktens spilforslag, ”Bøyes bud”, er skud fra hoften. Hvis overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud: 23/24: Seneste optakt gav et overskud på 0,45 units. Samlet for 16 optakter: 144 tip, balance +5,05, tilbagebetaling 103,5% (flatbetting). Bemærk: I denne sæson hentes alle optaktsodds fra sponsoren Expekt. Deciderede eksperttip (unitbetting) i 23/24: 9 franske tip, indsats 41 units, balance +11,13, tilbagebetaling 127%. Hold også øje med Dagens Spil (flatbetting) som jeg typisk leverer fre-man; ofte med franske kampe. L1 i DS i 23/24: 23 franske tip. Balance -5,87.

Brest – Lorient 1 (2-1)

Onsdag d. 20. december. Kl. 21:00

Brest slog lokalrival Nantes og er favorit i endnu et Bretagne-derby. Lorient har en usikker defensiv og bør få det svært mod det effektive hjemmehold. Der dog var heldigt med at undgå modscoring mod Nantes. Så lad os prøve med et Over-spil.

Brest (5) vandt 0-2 hos lokalrival Nantes i søndags. Effektiv indsats og fortjent sejr. Burde dog have indkasseret et mål.

Det var femte runde i streg med point til bretonerne (eter tre nederlag i træk mod top4-mandskaber); heraf fire sejre. Dog mod Montpellier, Clermont, Metz og nu Nantes, dvs modstandere fra den tunge ende af tabellen.

Seneste hjemmekampe: 3-0 over Clermont og 1-1 mod Strasbourg. Sidstnævnte indsats var et eksempel på at Brest trods alt ikke er verdens bedste hold. Velorganiseret og effektivt, men en smule begrænset når modstanderen (lige som Brest) er ret forsigtig.

Umiddelbart må Brest kun undvære den fortsat skadede venstreback-afløser Amavi.

Lorient (17) tabte 1-2 til Strasbourg i søndagens hjemmekamp. Hvormed bretonerne er oppe på syv runder i streg uden sejr. Heraf fem nederlag, men det blev dog 1-1 i seneste udekamp, mod Toulouse.

Nederlaget mod Strasbourg var, som 2-3-tabet hjemme mod Marseille i forrige runde, fuldt fortjent. Forsvaret var ikke lige så ringe som mod Marseille, men godt var det ikke. Samtidig var offensiven ikke så frisk som mod Marseille – bl.a. fordi fremdrivende Mendy var placeret på venstreback efter at have været venstrefløj (og målscorer) mod Marseille.

Fortsat tvivl om den erfarne defmidtbanemand Bakayoko, der er gået glip af seneste to runder.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Clermont – Rennes X (1-1)

Onsdag d. 20. december. Kl. 21:00

To klubber der har svært ved at vinde. Rennes med den bedste trup, men også det hårdeste program.

Clermont (nr 18) tabte 2-1 i Marseille søndag aften. Fortjent nederlag der burde have lydt 3-0, for Clermont skabte stort set intet (reducerede ud af ingenting) i hele kampen, selv ikke til sidst hvor Marseille var løbet tør for kræfter, og Clermont havde bolden meget.

Det var femte runde i streg uden sejr, og Clermont er kun noteret for to mål i alt i de fem kampe. Men seneste hjemmekamp gav point via 0-0 i en chancefattig affære mod stærke Lille.

Sandsynligt nyt fravær i venstrefløj Rashani, målscoreren mod Marseille: lårskade. Også skadestvivl om kvikfodede Seidu, holdets bedste midterforsvarer (der lænede sig op ad rødt søndag). Men den dybtliggende spilfordeler Gastien og den erfarne midterforsvarsafløser Ogier er nok kampklare efter at have misset Marseille.

Rennes (13) spillede 0-0 i Toulouse i søndags. Lidt uheldigt, for i en chancefattig affære var bretonerne bedst og burde nok have vundet.

Det var tredje kamp i træk uden sejr til Rennes, inkl 2-0-tab i Marseille og uheldigt 1-2 hjemme mod Monaco. Men i det mindste et rent lagen efter ni L1-runder i træk med mål imod.

Faktisk har bretonerne kun vundet een af seneste ni ligakampe, og det ville være synd at sige at Stéphan, der tog over efter Genesio i midt-november, har løst holdets problemer (trods en glimrende trup). Stéphan er 1-1-3 i Ligue 1, inkl en heldig hjemmesejr over Reims i sin første kamp.

Rennes har et teknisk stærkt og velkombinerende hold, men er ikke effektiv nok i front, og forsvaret er temmelig usikkert.

Rennes har dog også skullet bruge kræfter på Europa League, og her lykkedes det, trods 2-3-tab mod Villarreal (sidste grupperunde) sidste torsdag, at snuppe en gruppe-andenplads.

Skadestvivl om højrekantsmand Bourigeaud der gik glip af Toulouse.

Bøyes bud: X til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Lyon – Nantes 1 (1-0)

Onsdag d. 20. december. Kl. 21:00

Snupper Lyon sejr nr 3 i træk? Sandsynligvis, for Nantes så skidt ud i weekenden og har skadesproblemer. Men en målfattig kamp ligner det mest værdifulde bud. Lyon med mere defensiv disciplin efter skifte til tremands-midterforsvar, og Nantes med nyligt trænerskifte til forsigtige Gourvennec.

Lyon (16) vandt 0-1 i Monaco i fredags. Anden sejr i træk (efter en ellers frygtelig sæsonstart), inkl seneste hjemmekamps 3-0 over Toulouse, og endnu en bekræftelse af at interim-træner Sage tog en god beslutning da han valgte at gå fra tomands- til tremands-midterforsvar.

Selv om defensiven var pænt solid mod Monaco, skulle der dog en del held (og klasseredninger af keeper Lopes) til, for Lyon var spillemæssigt underlegen mod monegaskerne. Så selv om Les Gones glæder sig lige nu, ved de nok også at der stadig er en del at arbejde med.

Lyon må stadig undvære defmidtbane-reserve Lepenant og målmandsditto Riou.

Nantes (11) tabte 0-2 til lokalrival Brest i søndagens hjemmekamp. Fortjent nederlag i et opgør hvor Nantes var impotent fremme og vaklende i forsvaret.

Det skal dog bemærkes at et par spillere døjede med mavevirus.

Det var andet nederlag i træk til bretonerne, inkl 2-1-tabet i Paris, efter den flotte (og lidt heldige) 1-0-sejr over ligatoer Nice. Dermed er Gourvennec 1-0-2 efter han overtog trænertøjlerne fra fyrede Aristuoy.

Midterforsvarer Duverne er tilbage fra karantæne, mens højreback-afløser Pierre-Gabriel er ny mand i skammekrogen. Angriber Ganago er fortsat ukampdygtig. Højrekantsmand Coco gik glip af Brest pga sygdom; kan nok spille nu. Det samme kan nok forsvarer Castelletto der også var plaget af en virus, men i modsætning til Coco alligevel spillede mod Brest. Endelig er der tvivl om midtbanemand Augusto der spillede mod Brest trods en lårgene.

Bøyes bud: Under 2,5 mål til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Montpellier – Marseille X (1-1)

Onsdag d. 20. december. Kl. 21:00

Syddyst mellem to Middelhavs-nabobyer. For at reducere risikoen for optøjer, har politet meldt adgang forbudt for Marseille-fans. Marseille er dog favorit pga en god periode med fire L1-sejre i træk. Men det hårde program koster kræfter; Marseille var tydeligt træt til sidst i weekendens kamp. Montpellier har generelt haft en svag defensiv, men møder med to rene lagener i træk. Samtidig har offensiven været spag på det seneste.

Montpellier (12) vandt 0-1 i Metz i søndags. Jævnbyrdig og målfattig affære, men Montpellier var altså mere effektiv på dagen; scorede efter en dødbold.

Anden runde i træk med rent lagen for Montpellier – inkl lidt heldige 0-0 mod Lens i seneste hjemmekamp. Usædvanligt for et hold der har en temmelig usikker defensiv. Men ret tydeligt at Der Zakarians tropper, efter at have bragt sig foran mod Metz, trak sig og fokuserede på at holde tæt. Kunne være gået galt mod en bedre modstander.

Offensivt skabte Montpellier ikke ret meget – ud over kreatør Savaniers gode dødbolde. Skuffende af angriber Adams og højrefløj Tamari der på dagen agerede frontløber. Men også svært med en 5-3-2-formation med defensive wingbacks.

Fortsat skadestvivl om venstrebacks Sylla og Sainte-Luce (den unge andetholdsspiller Mincarelli dog glimrende defensivt i seneste to runder), fløjene Khazri og Nordin, samt midtbane-afløser Leroy. Samt tvivl om den nytilkomne fløjspiller Coulibaly der lige skal op i omdrejninger efter et halvt år uden klub.

Midterforsvarer Kouyaté er fortsat i karantæne (tredje kampdag i streg), men kollegaerne Omeragic, Esteve og Jullien gjorde det glimrende i en tremands-kæde mod både Lens og Metz.

Marseille (6) vandt 2-1 over Clermont i søndagens hjemmekamp. Vældigt fortjent gevinst der burde have været klart større (3-0 fx), men efter at være blevet udspillet i de første 55 minutter reducerede Clermont ude af ingenting.

I det sidste kvarter løb Marseille (hårdt program; EL-opgør sidste torsdag) tør for kræfter og overlod initativet til Clermont. Der ikke rigtigt kunne tilspille sig klare chancer, men havde bolden meget til sidst. For meget, ifølge Marseilles hidsige træner Gattuso.

Det var fjerde L1-sejr i træk til Marseille, inkl 2-4-gevinsten i Lorient i seneste udekamp. Indsatsen mod Clermont var mindre sprudlende (selv i de første, dominans-prægede 55 minutter); nok fordi Gattuso ikke som i de forrige kampe stillede med to kreatører, kun een, på midtbanen.

Det betyder nok at Ounahi, der var på bænken fra start mod Clermont, starter inde nu. Forhåbentligt sammen med Harit der spillede 87 gode minutter mod Clermont.

Højre wingback Clauss er klar efter karantæne (men afløser Murillo scorede og var god mod Clermont), men venstre wingback Lodi er ny mand i skammekrogen. Defensiv-midtbanemand Rongier er fortsat ukampdygtig; det samme er nok fløjafløser Correa.

Bøyes bud: Under 2,5 mål til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Nice – Lens 2 (0-1)

Onsdag d. 20. december. Kl. 21:00

Nice er ligatoer, men viser dårlig form lige nu og er desuden markant fraværsramt. Lens er en del stærkere hjemme end ude, men er uden nederlag i seneste 11 runder. Hårdt program, men truppen er bred.

Nice (2) tabte 3-1 i Le Havre i lørdags, og Riviera-drengene, der var ubesejrede indtil december, har nu tabt to ud af tre seneste runder. Inkl forrige udekamps 1-0-nederlag i Nantes. Ind i mellem vandt Nice hjemmekampen mod farlige Reims med 2-1, men det var ufortjent; vældigt heldigt.

Nice indtager stadig ligaens andenplads, men oprykker Le Havres tre mål skæmmer den ellers så solide (omend ret tunge) defensiv, og offensiven – tjah, den er altså stadig ikke effektiv nok. Nydeligt opspil, men inde i feltet kniber det med skarpheden. Mærkeligt, for centreforward Moffi er fysisk stærk og en god angriber. Måske er problemet at de dygtige Nice-teknikere er lidt for glade for at varme bolden og spille den rundt i små trekanter. Der mangler noget direkte spil, noget målsøgen.

På højrebacken mangler Nice stadig hurtige og angrebsstærke Atal pga karantæne, og som i seneste to kampe mangler midtbanedremdriver Thuram pga en skade. Begge savnes! Mod Lens må Nice desuden undvære defmidtbanemand Ndayishimiye. En midtbane bestående af Sanson, Boudaoui og def-afløser Rosario er dog habil. Men midterforsvaret er også svækket uden Todibo (manden med speed ved siden af langsomme Dantes rutine); udvist til sidst mod Le Havre og derfor i karantæne nu. Det KAN betyde at fleksible Rosario (der også en mulighed på højre back hvor Atal-reserven Lotombo ikke er ret god) skal vikariere i midterforsvaret.

Lens (7) vandt 2-0 over Reims i lørdagens hjemmekamp. 11. runde i træk uden tab (inkl lidt uheldige 0-0 hos Montpellier i seneste udekamp) og en god gevinst mod en stærk modstander. Der faktisk åbnede kampen bedst og burde have bragt sig foran, men Lens holdt stand og var så heldig med en stor fejl i Reims-forsvaret der gav Lens-angriber Said et tomt net at score i.

Det skal med at Lens har haft et hårdt program; spillede jo sidste CL-runde (mod Sevilla) sidste tirsdag. Dvs at Nice-kampen er nr fire på blot 13 dage.

Efter det heldige åbningsmål havde Lens bedre styr på spillet mod Reims, men jeg tror det nordfranske hold er lettet over at få midterforsvarer Medina (banens bedste mod Montpellier) og offensivmand Sotoca (to kampe i skammekrogen) tilbage fra karantæne.

Lens er dog stadig svækket: Som mod Reims mangler den opspilsstærke midterforsvarer Gradit, og den fysisk stærke kollega Danso er nyt fravær. Så selv om Medina er tilbage, skal der igen stilles et tremands-midterforsvar med to reserver. Men mod Reims gjorde Khusanov og hårdtspillende Haidara det ok.

Fortsat skadestvivl om defmidtbane-afløser Mendy der gik glip af Reims.

Bøyes bud: Lens +0,5 asian handicap til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

PSG – Metz 1 (2-0)

Onsdag d. 20. december. Kl. 21:00

PSG bør naturligvis slå en oprykkerklub der har tabt tre i træk, men pariserne viser heller ikke just fantastisk form. Juleferien lokker, og Mbappé & Co skal nok bare lige have denne kamp overstået.

PSG (1) spillede 1-1 hos Lille søndag aften og blev dermed bremset efter otte ligasejre i træk. I en temmelig jævnbyrdig match var Lille faktisk en smule bedre og fik fuldt fortjent udlignede parisernes føring til allersidst.

Det skal dog med at PSG, der havde spillet CL i midtugen, stillede lidt alternativt op; fx blev højre wingback Hakimi sparet fra start. Men det er også værd at bemærke at ligatopscorer Mbappé virker nede i en formbølgedal. Han scorede mod Lille, men det var på straffe.

Førstemålmand Donnarumma er tilbage efter to kampdages karantæne, men afløser Tenas har faktisk været fortrinlig imens.

Midtbane-afløser Soler er nok klar efter sygdom. Fortsat tvivl om midtbane-afløser Ruiz og angrebs-afløser Ramos. Nok stadig ude: venstreback Mendes og midterforsvarer Kimpembé. (De har ikke kunnet spille i denne sæson

Metz (14) tabte 0-1 til Montpellier i søndagens hjemmekamp. Jævnbyrdig og chancefattig affære, men Montpellier var lige en tand skarpere på dødbolde.

Det var tredje nederlag i træk til messinerne, og tredje kamp i streg uden scoring, inkl 2-0-tabet hos Lille i seneste udekamp.

Chanceproduktionen og effektiviteten tog et saftigt hop opad i november, men i december har Metz været tilbage på det gamle, impotente niveau. Ikke så sært at klubben håber at kunne januarleje sin 22/23-topscorer (og 23/24-sæsonstartstopscorer) Mikautadze som i startseptember blev solgt til Ajax.

Fortsat skadestvivl om angriber Estupinan (starter/afløser; ude side 22/10).

Bøyes bud: Under 3,5 mål til odds 1,93 – SPIL HER >>*

Reims – Le Havre X (1-1)

Onsdag d. 20. december. Kl. 21:00

Le Havre imponerede seneste mod Nice. Reims har et godt hold, men har tabt mange kampe på det seneste og er fraværsramt.

Reims (8) tabte 2-0 i Lens i lørdags og har dermed tabt fire af seneste fem runder; med 2-1 over Strasbourg i seneste hjemmekamp som enlige lyspunkt.

Men Reims-spillet har faktisk været glimrende; holdet har simpelthen været grumme uheldigt. Var det mod PSG (nederlag fortjent, men 0-3 burde have været 2-3), var det hos Rennes (3-1-tab der burde have givet mindst uafgjort), var det hos Nice i forrige runde (2-1-tab efter fælt målmandsdrop), og var det i Lens. Her var Reims bedst fra start, og champagne-drengene burde have bragt sig foran. Det skete ikke; derimod kom Lens foran kort før pausen efter en stor fejl i Reims-forsvaret.

Demoraliserende, men træner-stortalent Still kan holde fast i spillet såmænd er glimrende (om end der scores for få mål). I øvrigt interessant at se den 22-årige midtbanemand Khadra i dennes kun anden start (og første siden august). Stærk indsats af den unge libaneser.

Midtbanemand Munetsi er fortsat ukampdygtig. Fortsat tvivl om den angrebsstærke venstreback Esbrand der har misset de seneste fire kampe. Samt om højreback-afløser Busi der gik glip af Nice og Reims. Hvor han nok ellers ville være startet inde, for normalstarter Foket viser dårlig form pt. Så dårlig at midterforsvarer Agbadou havde backtjansen mod Reims. Det gjorde han på nydelig vis, men han manglede så i midterforsvaret hvor pladskonkurrent Okumo dummede sig fælt. Men de to danner nok central-makkerpar nu, for forsvarsstyrmand Abdelhamid har karantæne. Dvs at formsvage Foket nok får sin højreback-startplads tilbage.

Le Havre (10) vandt 3-1 over Nice i lørdags. Lidt for store cifre, men fortjent gevinst. Imponerende indsats af oprykkerklubben mod ligaens bedste forsvar.

Og et kærkomment resultat for normannerne der havde tabt to runder i træk (efter fem pointgivende runder i streg), inkl uheldige 2-1 i Strasbourg i seneste udekamp.

Bøyes bud: Le Havre +0,75 asian handicap til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Strasbourg – Lille X (1-1)

Onsdag d. 20. december. Kl. 21:00

Lille-topscorer David blev startsparet i weekenden (kom ind og scorede). Starter nok på banen nu og er ivrig efter at bekræfte sin fine form. Kan meget vel kaste nogle nærgående afslutninger af sig mod Strasbourg der viser glimrende form, men har skadesproblemer.

Strasbourg (9) vandt 1-2 i Lorient i søndags og noterede sig dermed for sin anden sejr i træk (efter syv runder i streg uden) inkl forrige rundes 2-1 hjemme mod Le Havre.

Hvor gevinsten mod Le Havre var heldig – jævnbyrdig kamp – var der intet i vejen med sejren i Lorient: Fuldt fortjent og resultatet af en opadgående form.

Men Strasbourg har skadesproblemer: Har nyt fravær i angrebsindskifter Mothiba samt tvivl om midterforsvarsafløser Sylla (startede inde mod Lorient) og venstreback Delaine der alle blev skadede søndag. Fortsat skadestvivl om midterforsvarer Nyamsi og defmidtbanemand/højreback Doukouré der begge missede Lorient (Nyamsi også ukampdygtig mod Le Havre).

Lille (4) spillede 1-1 mod ligaetter PSG søndag aften. Var bagud, men fik udlignet til allersidst. Fuldt fortjent, for Lille spillede faktisk bedre end pariserne. Og det uden at spille fantastisk; flere Lille-spillere var dårlige på dagen, men blev båret af holdkammeraterne hvoraf især defmidtbanemand Bentaleb og højrefløj Zhegrova var fremragende.

PSG havde en midtugekamp i benene, men det havde Lille også (Conference League torsdag). Derfor blev angriber David sparet fra start. Kreatør/venstrefløj Cabella startede også ude, men det var for at styrke soliditeten mod de farlige parisere. I stedet fik venstreback-afløser Gudmundsson chancen fra start som arbejdsom fløjspiller. Det virkede bare ikke; han kunne ikke følge med i tempoet. Cabella kom ind og var med i det udlignende mål.

Lille er nu ubesejret i seneste 10 ligarunder, men er uden sejr i seneste to, inkl 0-0 hos Clermont i forrige runde. Chancefattig affære.

Nyt fravær: højreback Diakité.

Bøyes bud: Jonathan David over 1,5 afslutninger inden for målrammen til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Toulouse – Monaco 2 (0-1)

Onsdag d. 20. december. Kl. 21:00

Et decideret derby er det ikke, men dog en syddyst mellem to byer på cirka samme breddegrad. Men ikke samme klasse: Monaco er klart bedst. Monegaskerne har dog ikke vist topform i seneste kampe og sprudler næppe. Toulouse er også langt fra topformen og kan næppe udnytte at Monaco mangler et mand i defensiven.

Toulouse (15) spillede 0-0 mod Rennes i søndagens hjemmekamp.

NIENDE L1-runde i træk uden sejr til den sydfranske klub. Heraf fire nederlag inkl 3-0-tabet i Lyon i forrige runde. Og Le Téfécé har kun scoret fem gange i de ni kampe.

Pointet mod Rennes var i øvrigt temmelig heldigt. Bretonerne var bedst i en chancefattig affære og burde nok have vundet. Men Toulouse – inklusive de danskere forsvarere Desler og Nicolaisen – holdt fast.

Klubledelsen melder dog at den stadig har tillid til træner Martinez. Det skal også med at Toulouse (ligesom Rennes) har haft et hårdt program i efteråret med EL-gruppespil. Sluttede af sidste torsdag med 1-2-sejr hos østrigske LASK, og det betyder at Toulouse skal spille sekstendedelsfinale (mod Benfica) om et par måneder.

Fløjspiller Dønnum er klar efter karantæne mod Rennes, men midtbanemand Sierro er ny mand i skammekrogen. Desuden skadestvivl om kollega Schmid der missede Rennes. Fortsat ukampdygtig: den målfarlige fløjspiller Aboukhlal. Det skal også med at den danske højreback Desler startede inde i weekenden efter skadestvivl og blev udskiftet efter 56 minutter. Er han klar til kamp nu?

Monaco (3) tabte 0-1 til Lyon i fredags. Et uheldigt nederlag, målt på chancer. Dvs omvendt i forhold til forrige rundes heldige 1-2-sejr i Rennes.

Chancer til trods savnede Monaco-offensiven de to karantæneramte, kreatør Golovin og højre wingback Vanderson. De er tilbage nu; dvs et markant boost. Til gengæld er defensiven svækket, for to nye sidder i skammekrogen nu: midterforsvarer Singo og defmidtbanemand Zakaria.

Ude er fortsat (siden 22/9) den knæskadede venstre wingback Caio Henrique, blandt holdets bedste i 23/24-sæsonstarten. Afløser Jacobs har dog generelt gjort det godt. Fortsat skadestvivl om midtbane-afløser Matazo, angrebs-afløser Boadu og offensiv-indskifter Ben Seghir. Angrebsafløser Embolo er stadig ukampdygtig.

Bøyes bud: Under 2,75 mål (asian) til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Ligue 1 sponsoreres af Expekt.

Tips fra Ligue 1

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Alexander

    Hej Jens,
    Jeg er lidt lun på Lens til at ende i top 4 til odds 3.25.
    Hvad synes du om den spiltanke?