18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Tips til 10. runde i Ligue 1 d. 27. – 29. oktober 2023

Søndag aften byder på Derby Olympique mellem Marseille og Lyon der begge har fyret en træner og hyret en italiensk 2006-verdensmester til posten. Indtil videre med begrænset succes. Hvordan går det mon når Gattuso og Grosso tørner sammen? Læs analysen af dén kamp, samt de øvrige otte kampanalyser, i følgende optakt.

IMAGO / AOP.Press

Disclaimer: Optaktens spilforslag, ”Bøyes bud”, er skud fra hoften. Hvis overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud: 22/23: 38 optakter gav en tilbagebetaling på 100,9% for 382 tip (flatbetting). 23/24: Seneste optakt gav et underskud på 3,1 units. Samlet for ni optakter: 81 tip, balance +8,5, tilbagebetaling 110,5%. Bemærk: I denne sæson hentes alle optaktsodds fra sponsoren Expekt. Deciderede eksperttip (unitbetting) i 22/23: 51 franske; indsats 237 units; overskud 4,99; tilbagebetaling 102,1%. Denne sæson: 5 tip, indsats 22 units, balance +2,61, tilbagebetaling 111,9%. Hold også øje med Dagens Spil som jeg typisk leverer fre-man; ofte med franske kampe. L1 i DS i 22/23: 52 tip, balance -1,37. Tilbagebetaling (flatbetting): 97,3%. Denne sæson: 16 franske tip. Balance -4,47.

Clermont – Nice 2 (0-1)

Fredag d. 27. oktober. Kl. 21:00

Clermont imponerede mod PSG og Lyon, men spillede nok over evne. Den lille klub har ellers haft en tung sæsonstart og bør få det svært mod Nice der fører ligaen med solidt og effektivt spil.

Clermont (nr 17) vandt 1-2 i Lyon i seneste rundes lokalderby. Sæsonens første sejr til lille Clermont var simpelthen mod storebror!

Sejren var en smule heldig; Lyon havde masser af afslutninger. De fleste af dem dog ufarlige (og de farlige tog målmand Diaw sig af, med een undtagelse), og Clermont fortjener respekt for diverse giftige kontraløb der flot udnyttede at Lyon-forsvaret er temmelig langsomt.

Gode takter i Clermont der på flot vis fik 0-0 mod PSG i seneste hjemmekamp. Ind i mellem var der dog udekampen i Montpellier hvor Clermont var bagud 4-2 da målmand Diaw i overtiden blev ramt af fyrværkeri, og kampen blev afbrudt. Hvad der helt præcis skal ske, afgøres af disciplinærkomitéen 25. oktober.

Men altså: Clermont burde nok arbejde på at sætte sig selv optimalt op, ikke bare mod de allerstørste modstandere, som PSG og Lyon, men mod ALLE L1-modstandere…

Venstreback Borges har karantæne for anden kamp i træk, men i Konaté eller fløjspiller Allevinah (når der som mod PSG og Lyon spilles med wingbacks) er der habil afløsere.

Nice (2) vandt 1-0 hjemme mod Marseille i seneste rundes Middelhavsderby. Ret heldigt i en jævnbyrdig match (med Marseille som lidt bedre spillende) hvor Nice var heldig med at Marseille fik to markante skader cirka halvvejs samt en udvisning i 78. Minuttet senere scorede indskifter Guessand kampens enlige mål.

Det var anden Nice-sejr træk, inkl 0-1-gevinsten hos Metz, og Riviera-drengene er fortsat ubesejrede i denne sæson hvor de især har brilleret med en solid defensiv; rækkens bedste.

Midtbanemand Thuram er klar efter karantæne og kan tage pladsen fra Boudaoui der var ringe mod Marseille. Fortsat skadestvivl om venstrefløj Diop, men alternativ Boga gør det godt.

Uvist om den angrebsdygtige højreback Atal, der før Marseille-kampen blev suspenderet af Nice pga en antisemitisk video, er tilbage nu. Han savnes spillemæssigt, for afløser Lotomba var elendig mod Marseille. Lotomba blev desuden skadet kort før pausen (er tvivlsom nu) og udskiftet med defmidtbane-reserve Rosario der heller ikke just udmærkede sig på backpladsen.

Bøyes bud: Nice vinder til odds 1,92 – SPIL HER >>*

Reims – Lorient X (1-1)

Lørdag d. 28. oktober. Kl. 17:00

Lorient vandt heldigt over Rennes og kommer nok til Reims for at spille afventende. De bretonske kontraløb kan være farlige, men Reims er velorganiseret og god til at bremse dem. Hjemmeholdet har godt mål-potentiale, men risikerer at være temmelig svækket offensivt.

Reims (6) spillede 1-1 hos Toulouse i seneste runde. Chancefattig affære – om end Reims var en tand bedre og bl.a. ramte træværket.

Anden runde i træk med pointtab til Reims, inkl 1-3-nederlaget mod Monaco i seneste hjemmekamp. Men det var faktisk en stærk indsats (mod en stærk modstander), og velorganiserede og giftige Reims burde have fået uafgjort.

Bemærk i øvrigt at Reims, der i denne sæsonstart mest har spillet 4-3-3, mod Toulouse stillede i en 3-4-1-2. Ikke særligt vellykket. Men Reims var svækket uden den målfarlige midtbanemand Teuma, kollega Matusiwa og venstrefløj Nakamura. Endnu uvist om de tre bliver klar til kamp mod Lorient.

Venstreback Esbrand er er fortsat skadet. Pladskonkurrent De Smet er ustabil i sine præstationer.

Lorient (12) vandt 2-1 hjemme mod Rennes i seneste rundes Bretagne-derby. Temmelig heldigt i en kamp hvor storebror Rennes spillede bedst og skabte mest, men Lorient profiterede af to store forsvarsfejl.

Det var Lorients første sejr i seneste seks runder, men anden runde i træk med point, inkl 3-3 hos Lyon i seneste udekamp (over-effektivitet fra begge hold). I øvrigt i en indsats – klart bedre end den man så mod Rennes – hvor bretonerne viste at de kan andet og mere end at spille på kontra. Var bagud med 3-1, men fik fortjent udlignet.

Fortsat tvivl om angriber Dieng (ude siden 2. runde; han savnes) og venstre-wingback Benjamin Mendy (har misset de seneste to runder). Fløjspiller Yongwa har dog gjort det fortrinligt som vikar på pladsen som venstre wingback.

Bøyes bud: Under 2,5 mål til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Lens – Nantes 1 (2-1)

Lørdag d. 28. oktober. Kl. 21:00

Sølvvinder Lens kommer til at have en CL-kamp i benene, men må være opsat på at score efter den skuffende nullert hos Le Havre i seneste L1-runde. Nantes har vist sig som et giftigt hold, også mod gode modstandere.

Lens (15) spillede 0-0 hos Le Havre i seneste runde. Rimeligt resultat, men skuffende af sidste sæsons sølvvinder der BURDE være en del bedre end et lille oprykkerhold.

Lens gjorde det skidt i sæsonstarten, men løftede så sit spil (inkl flot CL-sejr over Arsenal), og sejr hos Le Havre var forventet. Men sådan skulle det altså ikke gå. Forsvaret gjorde det godt – især målmand Samba – men midtbane og det meste af offensiven havde en skidt dag på kontoret.

Det var andet L1-pointtab i træk til Lens der i seneste hjemmekamp spillede (uheldigt) 1-1 mod lokalrival Lille. Dette efter to fortjente sejre i træk.

Bemærk at Lens denne onsdag, dvs tre dage før Reims-opgøret, skal spille CL mod PSV. Der var basis for optimisme efter 1-1 i Sevilla og 2-1 over Arsenal i de første to runder, men indsatsen mod Le Havre må bekymre træner Haise.

Angrebsindskifter Wahi er klar efter karantæne, afsonet mod Le Havre. Og midterforsvarer Medina er nok startklar; han var kun indskifter mod Le Havre efter argentinsk landsholdstjeneste i seneste midtuge.

Nantes (7) vandt 2-0 over Montpellier i seneste rundes hjemmekamp. Anden sejr i træk (og fjerde i seneste fem runder), inkl 1-2 i Strasbourg i seneste udekamp. Dette efter et 3-1-tab hos Bretagne-rival Rennes.

Som sejren i Alsace var gevinsten mod Montpellier særdeles fortjent. Og det trods diverse fravær. Nantes ville og vovede mere end modstanderen. Træner Aristuoy brugte i øvrigt et tomands-midterforsvar mod Montpellier, efter tremands mod Strasbourg, men det gjorde ikke defensiven mindre solid. Aristuoy ligner mere og mere en dygtig træner.

Nu er angriber Mohamed og midterforsvarer Castelletto klar efter karantæne. Midtbanemand Augusto samt angriber Ganago mangler nok stadig.

Bøyes bud: Begge hold scorer til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Brest – PSG 2 (0-1)

Søndag d. 29. oktober. Kl. 13:00

Det bliver nok halvkedeligt på lægterne med 1 lukket tribune for Brest-fans og lukket udeholds-afsnit. Kampen kan meget vel kvittere med få chancer og mål, for bretonerne har fokus på at forsvare sig mod de gode hold, og PSG kommer til at have en CL-midtugekamp i benene.

Brest (5) tabte 1-0 hos Lille i seneste runde. Fortjent nederlag i en kamp hvor bretonerne skabte for lidt og samtidig tillod en del chancer.

Brest ligger stadig godt til i tabellen, men er uden sejr i seneste tre runder, inkl heldig 0-0 hos Nice samt 1-1 hjemme mod Toulouse.

Midterforsvarer Brassier og midtbanemand Camara er tilbage fra karantæne. Især Brassier var savnet mod Lille hvor afløser Dari var skyld i modstander-målet.

PSG (3) gjorde kort proces med Strasbourg i seneste rundes hjemmekamp: Pariserne slog de udesvage alsacianere med 3-0 via 1-0-føring efter 10 min.

Anden PSG-ligasejr i træk, inkl den ligeledes fortjente 1-3-gevinst hos Rennes lige før landskampsperioden. Mod Rennes brugte parisertræner Luis Enrique en 4-3-3 der var klart mere afbalanceret end den 3-4-3 han brugte i 0-0-kampen hos Clermont og den 4-2-3-1 han brugte hos Newcastle (4-1-tab). Men mod svage Strasbourg fungerede en offensiv 4-2-2-2 ganske godt.

Bemærk i øvrigt at de fire spillere, der havde fået een kampdags karantæne pga homofobiske sange mod Marseille, var med i truppen mod Strasbourg: karantænen viste sig nemlig at være betinget; dvs at den kun træder i kraft hvis spillerne dummer sig påny. PSG valgte dog at startspare selvsamme fire spillere: offensivfolk Dembélé og Muani, højreback Hakimi (sammen med Ugarte nok PSGs bedste i denne sæsonstart) samt venstreback-afløser Kurzawa. Defmidtbanemand Ugarte blev også sparet efter Sydamerika-rejse.

Denne onsdag skal PSG spille CL mod Milan.

Offensivmand Asensio, skadet i startsept, mangler fortsat. Også stadig ude: venstreback Mendes og midterforsvarer Kimpembé. (De har ikke kunnet spille i denne sæson.)

Bøyes bud: Under 3 mål (asian) til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Lille – Monaco 2 (1-2)

Søndag d. 29. oktober. Kl. 15:00

Lille har været solid i seneste runder, men kommer til at have en torsdagskamp i benene. Det kan koste mod farlige Monaco der fører ligaen og har scoret 23 mål i ni runder.

Lille (4) vandt 1-0 over Brest i seneste rundes hjemmekamp. Yderst fortjent efter en god indsats; chanceskabende og samtidig solid. Eneste kritikpunkt: sejren burde have været større.

Dermed er Les Dogues uden tab i seneste fire runder, inkl fortjent 0-2-gevinst hos Le Havre i seneste udekamp.

Bemærk at Lille skal spille Conference League mod Slovan Bratislava denne torsdag.

Midtbanemand Gomes er klar efter karantæne mod Brest, men afløser Bentaleb gjorde det fortrinligt – var såmænd banens bedste spiller.

Monaco (1) vandt 2-1 over Metz i seneste rundes hjemmekamp. Det holdt hårdt mod det stædigt forsvarende oprykkerhold der kom foran efter blot fire minutter – lob fra midterlinjen – men det lykkede monegaskerne at knække modstanderen med to mål af Golovin.

Det var Monacos tredje sejr i træk, inkl 1-3-gevinsten i Reims i seneste udekamp. Hvilket dog var temmelig heldigt; over-effektivt. Men generelt har monegaskerne været vældigt gode i denne sæson; skabt masser af chancer.

Den stærke midtbanemand Zakaria og den talentfulde midterforsvarer Magassa er tilbage efter karantæne. Monaco må fortsat (siden 22/9) undvære den knæskadede venstre wingback Caio Henrique, blandt holdets bedste i 23/24, men afløser Jacobs har gjort det flot. Skadestvivl om højre-wingback Vanderson der er gået glip af seneste to kampe, men fløjspiller Diatta har vist sig at være en glimrende wingback-vikar.

Nok stadig ude pga skade: midterforsvarer Salisu (sommertilgang). Angrebsafløser Embolo er fortsat ukampdygtig.

Bøyes bud: Monaco +0,25 asian handicap til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Metz – Le Havre 2 (1-2)

Søndag d. 29. oktober. Kl. 15:00

Oprykker-derby i Lorraine hvor Metz skal forsøge at rejse sig efter fire nederlag i træk. Le Havre har gjort det bedre i sæsonstarten og taber næppe her – selv om normannerne er en del bedre hjemme end ude.

Metz (16) tabte 2-1 i Monaco i seneste runde. Messinerne kom foran i 4. minut – genialt midterlinje-lob af offensivmand Camara – og forsøgte derefter at parkere bussen, men kunne ikke holde stand i længden. Godt fightet, men spillemæssigt havde Metz ikke ret meget at byde på. Bortset fra et spark 58 meter udefra…

Det var messinernes fjerde nederlag i træk, inkl 0-1 mod Nice i seneste hjemmekamp. Endnu et fortjent tab til oprykkerklubben.

Stadig ude: midtbane-indskifter Maiga.

Le Havre (11) spillede 0-0 mod Lens i seneste rundes hjemmekamp. Stærk indsats og fortjent uafgjort mod en klasse-modstander. Lens ligger lavt i tabellen, men sidste sæsons sølvvinder har forbedret sig markant efter en skidt sæsonstart, og på den baggrund var Le Havres præstation imponerende.

Også fordi oprykkerklubben efter en vag indsats fik tæv i forrige runde, hos Marseille (3-0) og dér lignede et hold der ville have det svært mod virkelig gode modstandere. Men Le Havre har generelt været klart bedre hjemme end ude i denne sæsonstart. Tabte dog fortjent 0-2 til Lille i forrige hjemmekamp og er nu uden sejr i seneste tre ligarunder.

Defmidtbanemand Ndiaye er tilbage efter karantæne. Tvivl om venstre-wingback Operi der udgik med skade mod Lens (men så gjorde højrekantsmand Nego det fortrinligt på venstre-pladsen). Fortsat skadestvivl om midtbanemand Targhalline, ude siden 2. runde.

Bøyes bud: Le Havre +0 asiam handicap til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Montpellier – Toulouse 1 (3-1)

Søndag d. 29. oktober. Kl. 15:00

Sydkamp. Montpellier svinger i kvalitet, men har en knaldgod offensiv og vil nok være mere sejrssøgende på eget græs end i den skuffende indsats i Nantes. Toulouse, point i seneste tre runder, kunne godt udgøre et problem for hjemmeholdet, men kommer til at have en torsdagskamp (i Liverpool!) i benene.

Montpellier (14) tabte 2-0 i Nantes i seneste runde. Fortjent nederlag i et opgør hvor Nantes viste meget mere sejrsiver.

Skuffende at se Montpellier-spillerne slå op i banen gang på gang i stedet for at søge målet. Især efter seneste udekamps 0-3-sejr i Lorient og den følgende 4-2-hjemmesejr over Clermont.  (Et resultat der dog kan blive sløjfet – afgøres 25/10 – fordi kampen måtte afbrydes kort før tid efter fyrværkeri ramte Clermont-keeperen.)

Forsvarsafløser Esteve er tilbage fra karantæne. Fløjafløser Nordin er nok fortsat skadet.

Toulouse (10) spillede 1-1 hjemme mod Reims i seneste runde. Anden 1-1 i træk, inkl hos Brest i seneste udekamp, og tredje pointgivende runde i træk, inkl 3-0 hjemme over oprykker Metz. Hvilket kom efter et fortjent 2-1-nederlag i Lens.

Kampen mod Reims var chancefattig og jævnbyrdig. Det skal dog med at Reims var mandefaldsramt. Men Toulouse var heller ikke i stærkeste.

Nu er vigtige Spierings er tilbage på defensivmidtbanen efter karantæne mod Reims. Fortsat ukampdygtig pga en skade: den målfarlige fløjspiller Aboukhlal.

Bemærk at Toulouse denne torsdag skal spille EL hos selveste Liverpool.

Bøyes bud: Montpellier vinder til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Rennes – Strasbourg 1 (2-0)

Søndag d. 29. oktober. Kl. 17:05

Rennes har tabt to i træk, men var senest uheldig mod Lorient, og når det bretonske spil kører, er det vældigt godt. Torsdagskamp i EL kan koste kræfter, men det bør alligevel blive til sejr over udesvage Strasbourg.

Rennes (9) tabte 2-1 i Lorient i seneste rundes Bretagne-derby. Skuffende nederlag mod lillebror i en kamp hvor Rennes spillede bedst og skabte mest, men var ineffektiv i front og begik to store, målkostende forsvarsfejl.

Det var andet Rennes-nederlag i træk, inkl 1-3 mod PSG i seneste hjemmekamp. Men i forrige hjemmekamp vandt Rennes fortjent 3-1 over en anden Bretagne-rival, Nantes.

Bemærk at Rennes denne torsdag skal spille EL hos græske Panathinaikos.

Angriber Terrier der efter langvarig skadespause blev skiftet ind i seneste EL-runde (og brændte straffe i overtiden i 1-0-tabet hos Villarreal) samt mod PSG, blev sparet mod Lorient; spillede i stedet andetholdsbold i et forsøg på at komme op i omdrejninger. Han er sandsynligvis tilbage i førsteholdstruppen nu.

Den erfarne defmidtbanemand Matic er klar efter karantæne mod Lorient.

Strasbourg (13) tabte 3-0 til PSG i Paris i seneste runde. Fortjent nederlag i en kamp hvor alsacianerne stort set intet skabte. Selvsagt ikke hverken første eller sidste gang et udehold taber i Paris, men det skal med at PSG stillede uden 5-6 idealstartere.

Med andre ord: Endnu et tegn på at tingene ikke helt fungerer hos Strasbourg.

Det var alsacianernes tredje fortjente nederlag i træk, inkl 1-2 mod Nantes i seneste hjemmekamp.

Vieiras tropper har leveret et par gode kampe i denne sæson (på eget græs), men den nuværende form ser skidt ud.

Skadestvivl om angriber Emegha der er gået glip af seneste to runder.

Bøyes bud: Rennes -1 asian handicap til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Marseille – Lyon X (1-1)

Søndag d. 29. oktober. Kl. 20:45

Derby Olympique mellem to storklubber der begge har foretaget italiensk trænerskifte i denne sæsonstart – og begge med tvivlsom succes. Marseille-træner Gattuso har dog gjort det en del mindre dårligt end Grosso i Lyon, men hjemmeholdet kommer her til at have en torsdagskamp i benene og har desuden fraværsproblemer. Det kan Lyon – forstærket i forhold til seneste rundes pinlige tab mod Clermont – evt udnytte til point.

Marseille (8) tabte 1-0 hos Nice i seneste rundes Middelhavsderby. Temmelig uheldigt i en ret jævnbyrdig match (hvis nogen spillede bedst, var det faktisk Marseille), men det blev afgørende at midterforsvarer Balerdi blev udvist i 78. (efter to gule, det første i 75.). Minuttet senere scorede Nice. Det skal dog også med at Marseille pådrog sig to markante skader cirka midtvejs.

Dermed er Gattuso kun 1-0-2 i Ligue 1 siden han fik jobbet som Marseille-træner i slut-september. Den enlige sejr: mod oprykker Le Havre som Marseille slog 3-0 hjemme. I dén kamp så spillet godt ud. Mod Nice var det ikke dårligt, men der blev skabt for lidt – også selv om Marseille som mod Le Havre kun spillede med een decideret defensivmand på midtbanen.

Gattuso var bestemt ikke tilfreds bagefter. Han – og klubbens fans – kræver mere.

Bemærk at Marseille denne torsdag skal spille EL-kamp hjemme mod AEK Athen. I seneste runde blev det 2-2 mod Brighton efter 2-0-føring.

Målmand Lopez og højreback Clauss udgik begge med skader mod Nice. Mens sidstnævnte skulle blive klar til kamp mod AEK, er der uvished om Lopez (afløser Blanco er dog habil). Desuden fortsat tvivl om midterforsvarer Gigot der har misset de seneste kampe pga en skade. Endelig har midterforsvarer Balerdi karantæne mod Lyon efter sin udvisning mod Nice.

Lyon (18) tabte 1-2 til lillebror Clermont i seneste rundes lokalderby. Lidt uheldigt, for Les Gones havde sådan set chancerne til at få mindst uafgjort, men igen-igen var forsvaret langsomt og usikkert.

Dermed er den nye Lyon-træner Grosso pinlige 0-1-3. Inkl fortjent 2-0-tab i Reims i seneste udekamp.

I forrige runde, 3-3 hjemme mod Lorient, viste offensiven gode takter, men det kneb mod Clermont. Masser af boldbesiddelse og afslutninger, men rigtigt farligt blev det sjældent.

Kreatør og driblekonge Cherki fik overraskende en startplads – han var ellers bænket mod Lorient efter en skidt start-indsats mod Reims – men det varer nok noget tid før han igen får chancen. Han var så dårlig at han blev flået ud i pausen til fordel for midtbanemand Tolisso der kvitterede med stærkt spil og et mål.

Det skal med at træner Grosso så sig nødt til at startspare venstreback Tagliafico og fløjspiller Nuamah (ex-FCN) der begge havde været i landsholdstjeneste på den anden side af Atlanten. Havde de (og Tolisso) været med fra start, ville slutresultatet muligvis have været et andet mod Clermont. Men Lyon har et problem i forsvaret hvor Lovren ser ud til at være en del over-the-hill.

Bøyes bud: X til odds 4,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Ligue 1 sponsoreres af Expekt.

Tips fra Ligue 1

19. apr.
22:00
Avatar
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.91

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

3 Kommentarer

Skriv et svar

 1. Jens Bøye

  Det skal dog med at der er intern uro i Lyon. Jeremy Rothen (ex-spiller, nu kommentator) har citeret anonyme Lyon-spillere for at være stærkt utilfredse med Grosso. Noget en hamrende sur Grosso konfronterede truppen med forleden. Ingen ville gå til bekendelse, og Grosso endte med at sende alle hjem; nul træning den dag.

 2. Jens Bøye

  Sandt: Marseille-Lyon ser umiddelbart målrig ud, så oddset for krydset er nødt til at være højt. Det er det dog også :-).

 3. Alexander

  På baggrund af denne (endnu engang) fine optakt har jeg valgt at gå med:

  Reims – Lorient: U2.75 mål (2/5u).

  Brest – PSG: 2-tal & u3.5 mål (2u).

  Rennes – Strasbourg: ht/ft – X/1 (0.5u)

  Marseille – Lyon: X (0.5u).
  Fristende at kigge på Lyon +0.75, men har svært ved at se dem vinde kampen, og så kan det høje kryds nok bedre betale sig. Omvendt forventes der pænt med mål, hvilket ofte taler imod et spil på uafgjort. Det er nok klogt uanset spilvariant at holde sig til en lille indsats. Der virker til at være en hulens masse spørgsmålstegn i begge lejre og specielt hos Lyon.