18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Lorient – Paris Saint-Germain: Odds og optakt den 22. december 2021

Mbappé er i karantæne, og Neymar er stadig skadet, så Messi må finde nye legekammerater onsdag aften. (Foto: Bildbyrån)

Onsdag aften er der fuld runde i Ligue 1, og bundholdet FC Lorient tager mod Paris Saint-Germain. Værterne har tabt otte kampe på stribe, men med en sejr kan de stadig nå at holde jul fri af nedrykningszonen. Paris Saint-Germain har for længst sikret sig så stort et forspring, at de er sikre på at holde jule som tabeldukse. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Lorient – Paris Saint-Germain. Der er kampstart onsdag d. 22. december 2021 kl. 21:00. Se kampen på Unibet.dk. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Lorient – Paris Saint-Germain: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antony Gautier
Stadion: Stade du Moustoir, Lorient
Vejret: 9° og let vind

Optakt til FC Lorient – Paris Saint-Germain: Skader, karantæner og startopstillinger

Sidste sæson sluttede FC Lorient to point over nedrykningspladserne, og det var primært i kraft af en solid hjemmebane. Det så ud til at fortsætte i denne sæson, da de vandt de første tre hjemmekampe mod AS Monaco, Lille og Nice, men siden er fulgt fem hjemmekampe, hvor blot har fået to point, og de seneste tre er tabt. Faktisk er de, hvis vi ser på ude og hjemme på tværs af alle turneringer på otte nederlag på stribe. 

FC Lorient er uden den normale venstreback Le Goff, og så er det de mindre faste Morel, Lemoine og Diarra fra hver sin kæde, der holder monsieur Le Goff selskab på fraværslisten. Formentlig betyder det ikke det store, for selv om FC Lorient mener at kunne spore fremgang i spillet på banen, er de med 14 scoringer i 18 kampe temmeligt ufarlige rent offensivt, og det ligner ren barnemad for Marquinhos og resten af den parisiske defensiv at lukke denne kamp ned. 

3. oktober tabte Paris Saint-Germain på udebane mod Stade Rennes. Siden har de ikke tabt i ligaen, hvor de nu er på ni kampe på rad med seks sejre og tre uafgjorte. De er temmeligt hårdt ramt her med karantæner til både Verratti og Mbappé, mens Neymar stadig er ude, og der er tvivl om venstrebacken Bernat. Alligevel er de store favoritter, og det vil de jo være i de fleste kampe i Ligue 1, så længe de kan holde Lionel Messi på benene. 

I søndags vandt de komfortabelt 3:0 ude over Feignies-Aulnoye fra Frankrigs ottendebedste række i Coupe de France, og der blev sparet, roteret og hvilet til den store guldmedalje, så mandskabet bør være helt på toppen til denne duel – dem der ikke er i karantæne eller skadede forstås. I sidste sæson tabte Paris Saint-Germain højst uventet dette opgør med 3:2, så der er måske et par notater i den lille sorte bog, der skal afregnes.


FC Lorient:

 • Jeremy Morel (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Vincent Le Goff (Back, Fast) – Skadet
 • Fabien Lemoine (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Stephane Diarra (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


Paris Saint-Germain:

 • Juan Bernat (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Marco Verratti (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Julian Draxler (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Neymar (Angreb, Fast) – Skadet
 • Kylian Mbappé (Angreb, Fast) – Karantæne

FC Lorient forventet startopstilling: Nardi; Silva, Mendes, Laporte, Jenz, Le Goff; Diarra, Le Fee, Abergel, Ouattara; Moffi.

Paris Saint-Germain forventet startopstilling: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Diallo, Mendes; Wijnaldum, Paredes, Gueye; Di Maria, Messi, Icardi.


Odds på FC Lorient – Paris Saint-Germain

Kampens odds antyder, at gæsterne er temmeligt klare favoritter.


Odds-forslag: Knastør men stensikker sejr til gæsterne

Paris Saint-Germains træner Mauricio Pochettino var lige trådt til fire uger før nederlaget i sidste sæson, så mon ikke argentineren er påpasselig med at tage for let på opgaven her? Tre sejre på stribe og ni scoringer i henholdsvis CL, Ligue 1 og Coupe de France vidner om, at de er sultne i Paris. 

Til gengæld er de nok ved at være mætte af nederlag hos FC Lorient, men det er yderst tvivlsomt, om de kan gøre ret meget ved det i denne duel. De skal nok formå at få det til at ligne et nogenlunde jævnbyrdigt opgør, men de bliver formentlig aldrig rigtigt farlige, hvis pariserne ellers bevarer koncentrationen. 

14 mål i 18 kampe er 0,77 mål i snit for FC Lorient. Paris Saint-Germain står på 2,1 mål i snit, men uden Mbappé og Neymar er det ikke sikkert, de kommer til at vinde ‘Bayern-style’. Men de vinder. Det er anbefalingen overbevist om, og de skal også nok holde den tamme offensiv hos værterne fra scoring. Det er buddet her, at gæsterne vinder til nul.   

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,40
Paris Saint-Germain vinder til nul
Gå til Marathonbet *


FC Lorient – Paris Saint-Germain: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Lorient ligger næstsidst i Ligue 1 med 15 point for de første 18 kampe. 

 • FC Lorients statistik er 3-6-9 med scoren 14:30.

 • Gæsterne fra Paris Saint-Germain holder til i den anden ende af rækken og er på 1. pladsen med 45 point efter 18 runder. 

 • Tallene for Paris Saint-Germain siger 14-3-1, mens deres måltal lyder på 38:16.

 • FC Lorients hyppigste mand på måltavlen er Armand Lauriente, som er noteret for 4 mål. 

 • Kylian Mbappé er Paris Saint-Germains topscorer med 9 kasser.


Expected Goals: FC Lorient – Paris Saint-Germain de seneste tre kampe:

FC LorientResultatxGParis Saint-GermainResultatxG
Stade Rennes – FC Lorient (1-0) 1,31 – 0,13Feignies-Aulnoye – Paris Saint-Germain (0-3) 0,42 – 4,85 
Metz – FC Lorient(4-1)0,71 – 1,13Paris Saint-Germain – AS Monaco(2-0) 1,58 – 0,48
FC Lorient – Nantes (0-1) 0,57 – 0,25 Paris Saint-Germain – Club Brügge (4-1) 2,64 – 0,98 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Lorient – Paris Saint-Germain?

FC Lorient – Paris Saint-Germain spilles onsdag den 22. december 21:00.

Hvor spilles FC Lorient – Paris Saint-Germain?

FC Lorient – Paris Saint-Germain spilles på Stade du Moustoir i Lorient i Frankrig.

Skriv et svar