18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bordeaux – Marseille: Odds og optakt den 7. januar 2022

Dimitri Payet har stået for syv mål og syv assist i første halvdel af sæsonen. Er der flere lækkerier i franskmanden fredag aften? (Foto: Bildbyrån)
Dimitri Payet har stået for syv mål og syv assist i første halvdel af sæsonen. Er der flere lækkerier i franskmanden fredag aften? (Foto: Bildbyrån)

Den er eftersigende helt galt med coronasmitten hos Bordeaux, som har op til ti spillere ude af den årsag. Indtil videre ser det ud til at kampen får lov at løbe af stablen, så det bliver vel en formsag for Marseille, at hive alle 3 point i land her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bordeaux – Marseille. Der er kampstart fredag d. 7. januar 2022 kl. 21:00.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Bordeaux – Marseille: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Matmut Atlantique, Bordeaux
Vejret: 5°, let regn og svag vind

Optakt til Bordeaux – Marseille: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er op ad bakke for Bordeaux inden fredagens opgør mod Marseille. Coronasmitten har taget fart hos hjemmeholdet, som eftersigende har omkring ti spillere i hjemme i sygesengen af den grund. Onsdag afviste Ligue 1 Bordeaux’ forespørgsel om en udsættelse af kampen, så vi må gå ud fra at kampen kommer til at løbe af stablen i morgen aften.

Det var også et kraftigt decimeret Bordeaux-mandskab, som stillede til kamp i den franske pokalturneringen i søndags, og den kamp gav ikke grund til mindre bekymring for værterne, som tabte 3-0 til Brest. Det er dog ikke kun corona, som bekymrer hos hjemmeholdet, præstationerne i indeværende sæson har nemlig langt fra været gode nok. Det er kun blevet til en enkelt sejr ligasejr i de seneste syv forsøg, og det afspejler sig i tabellen, hvor der kun er 1 point ned til Lorient under nedrykningsstregen. Bordeaux har efter 19 kampe ligaens værste defensiv med 43 indkasserede mål, og hvis dette opgør, som det ser ud nu, får lov at løbe af stablen, så er der en god chance for at den statistik kommer til at se endnu værre ud.

Hos Marseille er der langt større grund til optimisme! Efter de seneste udmeldinger bør gæsterne været både corona- og skadesfri til dette opgør, så træner Sampaoli har luksusproblemer når han skal sætte sin startellever. En anden anledning til optimisme hos Marseille er spillet på banen i denne sæson, den sydfranske klub sluttede 2021 af i god form, og står nu noteret for seks sejre i de seneste otte kampe på tværs af turneringer. Pt. rækker præstationer til en midlertidig 3.plads i Ligue 1, hvor PSG er stukket af i toppen, men hvor der foregår en heftig kamp om de sekundære positioner, og her ligger Marseille altså lunt i svinget som det ser ud nu. Gæsterne har haft fint styr på defensiven i denne sæson, hvor de pt. er det hold, som har indkasseret færrest mål, kun 15 i 18 kampe.


Bordeaux:

 • Jean Onana (Midtbane, Fast) – Landshold
 • Paul Baysse (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jimmy Briand (Angreb, Fast) – Skadet
 • Amadou Traore (Kant, Reserve) – Skadet
 • Eftersigende er op til ti spillere smittet med corona


Marseille:

 • Pape Gueye (Midtbane, Fast) – Landshold
 • Bamba Dieng (Angreb, Reserve) – Landshold
 • Konrad de la Fuente (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Bordeaux forventet startopstilling: Rouyard; Aggoun, Pembele, Atallah, Louisjean; Elis, Pascal, Depussay, Dilrosun; Hwang, Maja

Marseille forventet startopstilling: Lopez; Saliba, Caleta-Car, Peres; Lirola, Kamara, Guendouzi, Amavi; Gerson, Payet; Milik


Odds på Bordeaux – Marseille

Bookmakerne har Marseille som favoritter.


Odds-forslag: Amputerede Bordeaux kan intet stille op her

Selv med begge mandskaber i tiptop stand havde Marseille nok måtte indfinde sig med favoritværdigheden, men med den nuværende fraværssituation hos Bordeaux in mente, ja, så kan det vel nærmest ikke ende med andet end en forventet udesejr? De to klubber huserer i hver deres ende af Ligue 1, Bordeaux kæmper med at holde sig oven vande, men har kun vundet én af de seneste syv ligakampe, mens Marseille viser anderledes positive takter i toppen af rækken, hvor de kæmper for at sikre Champions League-deltagelse til næste sæson.

Til søndagens pokalkamp mod Brest havde Bordeaux-træner Petkovic blot syv førsteholdsspillere tilgængelige, resten af mandskabet blev udgjort af ungdomsspillere. Eftersigende er situationen ikke blevet bedre hos værterne siden da, så det her ligner en overordentlig svær opgave. I forvejen var der ikke meget opmuntring at hente for Bordeaux, som er ligaens dårligste hjemmehold her halvt inde i sæsonen. Marseille så stærke ud i efteråret, udebaneformen hører til ligaens bedste med 5-2-1 for otte kampe, og så har Sampaoli nærmest frit valg på alle hylder, når han skal stille sin startellever. Payet, Under og Milik får formentlig lette arbejdsbetingelser fredag aften, og det kan meget vel ende ud i en storsejr!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,60
Marseille -1.5 (AH)
Gå til marathonbet *


Bordeaux – Marseille: Statistik, topscorer og H2H

 • Bordeaux er nummer 17 i Ligue 1 med 17 point for 19 kampe. Statistikken er på 3-8-8 og målscoren 30:43.

 • Marseille er nummer 3 med 33 point for 18 kampe. Statistikken er på 9-6-3 og målscoren 26:15.

 • Topscorer hos Bordeaux er Alberth Elis, som står noteret for syv kasser.

 • Dimitri Payet har ligeledes lavet syv kasser, nok til at gøre ham til Marseilles topscorer.

 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 2-2. Marseille var ellers foran med 2-0 ved halvleg, men Bordeaux lavede et flot comeback i 2.halvleg.


Expected Goals: Bordeaux vs. Marseille de seneste tre kampe:

BordeauxResultatxGMarseilleResultatxG
Brest – Bordeaux(3-0) 4,12 – 0,62Chauvigny – Marseille(0-3) 0,11 – 2,62 
Bordeaux – Lille(2-3) 0,89 – 1,28Marseille – Reims(1-1)1,59 – 0,8
Bordeaux – Les Jumeaux M’Zouasia(10-0)5,88 – 0,43Marseille – Cannet Rocheville(4-1)4,33 – 0,13
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bordeaux – Marseille?

Bordeaux – Marseille spilles torsdag den 7. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Bordeaux – Marseille?

Bordeaux – Marseille spilles på Matmut Atlantique i Bordeaux

Skriv et svar