18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bøye: Tips til 6. runde i Ligue 1 d. 3. – 4. september 2022

Weekendens runde – der meget vel kan være præget af træthed efter midtugerunde onsdag – slutter søndag aften med Riviera-derbyet mellem Nice og Monaco, men rummer i alt 10 kampe, tre lørdag, syv søndag, og diverse interessante spilobjekter. Læs de grundige kampanalyser herunder.

Disclaimer: Optaktens tip, “Bøyes bud” der fremgår under hver kampanalyse, er skud fra hoften der ikke nødvendigvis holder værdi. Hvis jeg er overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud (dog ikke over de medfølgende ciffertip). Femte rundeoptakt i denne sæson gav et overskud på 5,42 enheder. Det giver en samlet balance på +7,38 og en tilbagebetaling på 114,75% for i alt 50 tip (flatbetting). De deciderede eksperttip (unitbetting) gav i sjette runde overskud på 13,3 units for tre tip der alle gik hjem. Samlet i denne sæson: 16 tip med balance på +29,65 units (samlet indsats 70 units). Tilbagebetaling 142,5%.

Jens Bøye

Jens Bøye Ligue 1

Jens Bøye

Auxerre – Marseille 2 (0-2)

Oprykker Auxerre har gjort det nydeligt i sæsonstarten, men tabte i Lyon og er stadig skadessvækket. Marseille viser god form og bør kunne sætte sig igennem.

Auxerre tabte 2-1 i Lyon onsdag. Spillede egentlig en glimrende kamp, men storklubben var trods alt for stærk.

Oprykkerholdets seneste hjemmekamp blev vundet 1-0 over Strasbourg. Det var dog heldigt. Ganske som tredje rundes 1-2-sejr i Montpellier.Ude med skader er fortsat angriber Charbonnier (holdets topscorer med 17 mål i 21/22) samt midterforsvarerne Pellenard og Jeanvier. Pellenard har været ude siden sommerpausen, hans afløser Jeanvier blev skadet i 3. runde. Reserven, 30-årige Coeff, gjorde det godt mod Strasbourg og ditto mod Lyon. Charbonnier-afløser Da Costa har vist gode ting i et par kampe, men den kvikke angriber var bleg mod Lyon. Mod Marseille råder Auxerre dog også over kollega Niang, klar efter to kampdages karantæne.

Marseille vandt onsdagens hjemmekamp mod Clermont med 1-0. Bortset fra et stolpeskud havde Clermont meget lidt at byde på, og Marseille burde have vundet større. Havde diverse gode chancer, inkl et straffespark brændt af Alexis Sanchez. Mærkeligt at det ikke var den normale straffeskytte der sparkede: Payet.

I seneste udekamp vandt Marseille lokalderbyet i Nice med 0-3. Blæste rivalen af banen i første halvleg med højpres og genpres. Men i tidligere runder har midterforsvaret været skrøbeligt mod højpres. Det var dog ikke tilfældet mod Clermont hvor Bailly fik en fin debut. Defensivmidtbanen fungerede også fint med Gueye i sin første start i denne sæson (han scorede endda).

Jeg synes stadig træner Tudor skal indse at offensiven vil være stærkere hvis angriber Suarez får lov at starte inde, med Payet og Sanchez som kreatører. Tudor foretrækker at spille med Sanchez i front, og løbestærke Guendouzi som højre-”kreatør”.

Bemærk at Marseille spiller CL-gruppespilskamp på onsdag hos Tottenham.

Bøyes bud: 2-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*


Lyon – Angers 1 (3-1)

Lyon fandt vist midtbanemelodien i seneste runde, og det bør betyde klasseforskel mod uorganiserede Angers.

Lyon vandt 2-1 mod oprykker Auxerre i onsdagens hjemmekamp.

Les Gones havde åbnet sæsonen med 2-1 over oprykker Ajaccio og 4-1 over Troyes, men måtte så nøjes med 1-1 i Reims, første kamp uden kreatør Paqueta, solgt til West Ham. Spillet var bedre mod Auxerre hvor træner Bosz overraskede ved at stille med en ny midtbane-konstellation: teknisk dygtige Faivre sammen med de to unge energiske bolderobrere Caqueret og Lepenant. Det gik godt.

Målmand Lopes er er nok tilbage efter tre kampdages karantæne. Afløser Riou har været solid, men Lopes med de lynsnare reaktioner (og de lejlighedsvise hjerneblødninger) får nok sin startplads tilbage.

Bemærk: Lyon skal spille i Lorient på onsdag den 7. september (udsat fra 2. runde). Hårdt program; det bliver Les Gones´ fjerde kamp på blot 11 dage.

Angers tabte 2-4 hjemme mod Reims onsdag. Tredje nederlag i træk, inkl de to 1-3-tab, hjemme mod Brest og i Troyes, begge især pga dårlig dødboldsorganisation.

Dødbolde kostede ingen mål mod Reims – tværtimod scorede Angers efter een af slagsen – men det gjorde Reims´ gode højpres og omstillinger. Skidt forsvarsspil af angevinerne. Der udlignede Reims´ 0-2-føring, hjulpet af en udvisning ved 1-2, men lukkede to sene kontramål ind, 11 mod 10. Uha.

Eneste lyspunkt: Den driblestærke angriber Boufal der blev startsparet, men kom ind og var manden bag sit holds to mål. Han starter nok inde i weekendens kamp.

Bøyes bud: Lyon -1,5 til odds 1,88 – SPIL HER >>*


Nantes – PSG 2 (1-4)

PSG vandt supercuppen mod Nantes med 4-0 og er fortsat i offensivhopla, men Nantes bør have bedre chancer for at score nu hvor angriberne Muhamed og Guessand er spillet ind.

Nantes spillede 1-1 i Strasbourg. Skidt første halvleg, men les Nantais forbedrede spillet i anden og fik fortjent udlignet alsacianernes føring. Stærk indsats af angriberne Mohamed og Guessand, samt af kreatør Blas; han spillede hele opgøret trods skadestvivl.

Det kan ikke afvises at Blas startspares i weekenden hvis han stadig døjer med en småskade. Men defmidtbanemand Chirivella starter nok inde efter at være blevet sparet fra start mod Strasbourg.

Skadestvivl om den hurtige venstrefløj Simon (afløser Bamba var habil, men offensivens svageste mod Strasbourg) og venstreback Merlin der begge missede femte runde. Samt om midtbanemand Sissoko der har været uden siden første runde. Afløser Moutoussamy var svag mod Strasbourg.

Nantes viste godt spil i 3. rundes uheldige nederlag i Marseille og i 4. rundes fortjente hjemmesejr på 3-1 over Toulouse. Men PSG har allerede tævet Nantes een gang denne sommer, nemlig i Supercuppen (4-0).

PSG vandt 0-3 i Toulouse og har dermed åbnet sæsonen med fem sejre i seks kampe (inkl supercuppens og en målscore på 25-4. Kun Monaco (i seneste weekend) har kunnet stikke en kæp i pariserhjulet med 1-1 hos PSG.

Den magiske frontrio, Messi/Mbappé/Neymar, var i storhopla mod oprykkerklubben Toulouse og havde scoret mange flere end de tre mål det blev til hvis målmand Dupé ikke havde stået en brandkamp. Derimod var der en del problemer i den parisiske defensiv (især Sergio Ramos), og Toulouse havde diverse kontrachancer i første halvleg.

Napoli-spilfordeler Fabian Ruiz har skrevet under med PSG og er muligvis med i truppen her. Bemærk i øvrigt at PSG spiller CL-gruppespilskamp på tirsdag mod Juventus.

Bøyes bud: Begge Hold Scorer til odds 1,75 – SPIL HER >>*


Montpellier – Lille 2 (1-2)

Montpellier har vundet to i træk, men er mandefaldsramt, og Lille-træner Fonseca kan stille stærkere end han gjorde i det uheldige nederlag mod Nice.

Montpellier vandt 2-0 hjemme mod Ajaccio i onsdags.

I seneste weekend blev det til 0-7-sejr i Brest i en kamp hvor Montpellier scorede på ALT. Det gentog La Paillade ikke mod Ajaccio, men indsatsen var glimrende; holdet udnyttede sin speed godt. Den korsikanske modstander havde dog en del muligheder i anden halvleg hvor begge hold var reduceret til 10 mand efter to røde kort før pausen, men den uerfarne reservemålmand Carvalho formåede at holde sine lagener rene.

Han starter nok inde nu, for førstemålmand Omlin har karantæne, og andenkeeper Bertaud er knæskadet. Kreatør og midtbanefremdriver Savanier er stadig i skammekrogen efter sit røde kort i 3. runde.

Ude pga skader er nok fortsat venstrefløj Mavididi og midterforsvarer Mendes, og ny mand i lazarettet er venstreback Saint-Luce der blev skadet tidligt i kampen mod Ajaccio og blev erstattet af den erfarne midterforsvarer Sakho der startede ude efter skadestvivl, men altså trods alt var i stand til at spille. Det var kollega Jullien derimod ikke, efter en god debut for Montpellier mod Brest, og han er tvivlsom til Lille-opgøret. Men så er der unge Esteve der trods status af sådan cirka femtevalg var med til at holde Ajaccio fra fadet som makker til kvikfodede Cozza. Skadestvivlsom er også angriber Khazri der missede Ajaccio.

Montpellier var med andre ord meget mandefaldsramt onsdag – manglede 4 idealstartere (plus nogle afløsere), og det tal blev til 6 i løbet af kampen – og er det også i weekenden, men Jullien og Khazri er evt tilbage.

Lille tabte 1-2 hjemme mod Nice onsdag.

Forrige runde gav fortjent sejr på 1-3 over Ajaccio på Korsika, og Lille åbnede også stærkt mod Nice og virkede til at være i kontrol – indtil forsvarer Djalo og målmand Jardim begik to dumme straffespark i 22. og 29.

Bortset fra de unødvendige fejl i forsvaret, havde angriber David en dårlig dag i front. Han er bedst på højrekanten, og dér starter han nok i weekenden hvor store Bayo nok starter i front. Bayo har været sat af i to kampe efter et diskoteksbesøg, men var tilbage i truppen mod Nice og blev skiftet ind.

Skadestvivl om kreatør Cabella der har misset de seneste tre kampe.

Bøyes bud: 2-tallet til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Odds på Ligue 1

*Reklamelink


Ajaccio – Lorient X (0-0)

Græsset på Korsika er humplet og svært at spille på. En målfattig, måske endda -løs, affære kunne godt ligge i kortene.

Ajaccio tabte 2-0 i Montpellier onsdag. Havde en del muligheder i anden halvleg hvor begge hold var reduceret til 10 mand efter to røde kort lige før pausen, men havde det generelt svært mod modstanderens offensive speed.

Oprykkerne fra Korsika har kun eet point efter fem runder. Dét point blev dog vundet på hjemmebane mod stærke Lens, 0-0, og det kan også være at Ajaccio kan udnytte det lille, intime stadion og det humplede græsunderlag til at drille Lorient. Bretonerne har dog et direkte kontraspil, ofte med lange bolde, så de har sådan set våbnene til at klare sig. Desuden tabte Ajaccio fortjent seneste hjemmekamp, mod Lille.

Den hurtige angriber El Idrissy er klar fra karantæne og kan erstatte kollega Hamouma der er ny mand i skammekrogen.

Lorient tabte 5-2 i Lens onsdag.

Bretonerne havde ellers fået en  god sæsonstart med kontrasejr i Rennes, uheldig 2-2 i Toulouse og 2-1-sejr hjemme mod Clermont. Men forsvaret havde det svært mod dynamiske Lens.

Det var i øvrigt første kamp uden dynhurtige og velsparkende offensivmand Laurienté, solgt til Serie A. Et markant tab selv om der er andre fodrappe offensivfolk.
 
Højreback Silva er nok stadig ukampdygtig. Sommertilgang Kalulu har gjort det glimrende på pladsen, undtagen mod Lens hvor han blev udspillet. Sommertilgang Matsima er muligvis med i truppen efter skade, men næppe fra start i midterforsvaret: Sommertilgang Talbi har generelt gjort det flot. Makker Laporte var ringe mod Lens, men er erfaren og generelt dygtig.

Bemærk: Lorient skal spille mod Lyon på onsdag den 7. september (udsat fra 2. runde). Hårdt program; det bliver Lorients fjerde kamp på blot 11 dage.

Bøyes bud: 0-0 til odds 9,50 – SPIL HER >>*


Brest – Strasbourg X (1-1)

Brest har lækket mål som en si i seneste kampe, men gæsterne fra Strasbourg har fået en tung sæsonstart og er svækket i midterforsvaret.

Brest tabte 3-1 hos lokalrival Rennes i onsdags. Dette efter seneste weekends ydmygende 0-7 mod Montpellier. Brest havde ellers fået en glimrende sæsonstart; tab i Lens, men så uheldig 1-1 mod Marseille og fortjent 1-3-sejr i Angers. Men nu står bretonerne altså og har lukket 13 mål ind i seneste tre runder.

Midtbanemand Lees-Melou er nok klar efter karantæne (dog muligt – udmeldes onsdag aften – at karantænen gælder to kampe, ikke een). Fortsat skadestvivl om angriberne Mounié og Le Douaron (i deres fravær startede nytilkomne Slimani mod Rennes; uden succes), om kantafløser Del Castillo samt om højreback Fadiga.

Den hurtige offensivkollega Honorat (Brests bedste i 21/22) er stadig i klubben trods salgssnak, og efter kun at have været indskifter de seneste tre kampe, startede han og scorede han mod Rennes.

Strasbourg spillede 1-1 mod Nantes. Kom foran tidligt, men blev fortjent indhentet til sidst.

Alsacianerne har blot tre point efter fem runder – nul sejre – og har fået en skidt sæsonstart med centralforsvaret i hyppige problemer, og offensiven meget mindre kreativ og direkte spillende end i 21/22. De ellers velrenommerede angribere, Gameiro, Ajorque og Diallo, har også skuffet.

Skadestvivl om midterforsvarerne Le Marchand, Nyamsi og Perrin der alle missede Nantes. Den unge midterforsvarsreserve Doukouré gjorde det skidt i forrige runde, men var habil mod mod Nantes hvor højreback Pierre-Gabriel var god som højremandsvikar i tremands-midterforsvaret hvor erfarne Djiku faktisk var svageste led.

Ude med skade er sandsynligvis venstre-wingback Lienard der udgik tidligt mod Nantes, men afløser Prcic (egl defmidtbanemand) lagde op til holdets scoring og var i det hele taget aktiv på venstrekanten.

Bøyes bud: X´et til odds 3,65 – SPIL HER >>*


Clermont – Toulouse 2 (1-2)

Toulouse har vist gode kontraevner i seneste kampe. Danskerklubbens forsvar har problemer, men Clermont har spillet dårligt hidtil.

Clermont tabte 1-0 i Marseille onsdag. Havde meget lidt at byde på, bortset fra et stolpeskud, og burde have tabt større. Målmand Diaw leverede gode redninger, snuppede fx et straffespark.

Clermont har seks point trods mange sommer-udskiftninger i truppen, men de to sejre, 2-4 i Reims og 1-0 over Nice, var begge vældigt heldige.

Venstreback Borges er klar efter karantæne. Fortsat skadestvivl om højreback Zeffane (sommertilgang).

Oprykker Toulouse tabte 0-3 mod PSG onsdag.

Seneste udekamp gav fortjent 3-1-tab i Nantes. Danskerklubben viste giftighed med hurtige, direkte kontraangreb, men blev generelt kvalt af bretonernes højpres og genpres. Mod PSG havde Toulouse også en del farlige kontraer, men formåede ikke at omsætte til scoring, og samtidig havde forsvaret grumme svært ved at holde den uhyggelige PSG-fronttrio fra livet.

Danskerne Desler og Nicolaisen så skidt ud. Sidstnævnte midterforsvarer udgik halvvejs i kampen; endnu uvist om det var pga en skade eller fordi træneren ville spare ham for yderligere ydmygelser. Jeg gætter på en skade hvormed han er tvivlsom til weekenden.

Oprykkerklubben har fem point efter de første fem runder, men 2-2 hjemme mod Lorient i 3. runde var heldigt.

Toulouse må nok fortsat undvære talentet Chaibi der havde en flot træningskampssommer og startede inde i 1. runde, men den erfarne afløser Dejaegere (holdkaptajn) gør det også godt som boks til boks-midtbane. Angrebsindskifter Healey blev alvorligt knæskadet i 3. runde.

Den erfarne venstreback Sylla var tilbage i truppen mod FCK efter en skadespause og blev skiftet ind. Kan nok starte nu. Han har været savnet.

I højre backside døjer den danske højreback Desler med akillesproblemer. Han spiller, men han havde det svært mod Lorients venstrefløj Laurienté og Nantes’ ditto Simon. Samt mod PSG-wingback Mendes og -angriber Mbappé. Hurtige folk. Clermonts fløje er ikke umiddelbart lige så hurtige.

Bøyes bud: Toulouse +0 AH til odds 1,82 – SPIL HER >>*


Reims – Lens X (2-2)

Reims vandt 2-4 i Angers og fik dermed endelig en sejr efter tre runder med godt spil og uheldige resultater (oven på klart nederlag i Marseille i sæsonpremieren).

Stærkt højpres og skarpe omstillinger skabte sejren i Angers, og den kom endda i hus selv om Reims igen-igen (tredje gang i seneste fire kampe) blev ramt af en udvisning, denne gang til midtbanemand Cajuste. Ved stillingen 1-2.

Flot, men midtbanen er altså svækket nu. Cajuste – der leverede en assist før han så rødt – har karantæne nu, og i skammekrogen er nok fortsat kollega Lopy der så direkte rødt i forrige runde. Desuden er kollega Matusiwa nok stadig ukampdygtig pga en skade.

Endelig er midterforsvarer Faes netop blevet solgt til Leicester. Markant svækkelse af defensiven.

Lens vandt 5-2 over Lorient onsdag. Seneste udekamp gav flot 1-4-sejr i Monaco, og i det hele taget har dynamiske Lens fået en stærk sæsonstart.

Hovedmanden bag sæsonstarts-successen, midtbanefremdriver Fofana, manglede mod Lorient pga en skade, og han er tvivlsom til weekendens opgør. Men holdet kan åbenbart også uden ham. Fofana har i øvrigt forlænget sin Lens-kontrakt efter mange transferrygter. En lettelse for klubbens fans.

Nyt fravær er angriber Said der blev skadet efter at have scoret et flot mål mod Lorient. Indskifter Openda scorede dog også. Det gjorde angrebskollega Sotoca i øvrigt også; to mål.

Fortsat skadestvivl om angriber Buksa (sommertilgang) og målmandsafløser Farinez.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,89 – SPIL HER >>*


Troyes – Rennes X (2-2)

Gode offensiver, tvivlsomme defensiver.

Troyes vandt 2-4 i Monaco onsdag. Hjulpet af monegaskisk rødt i 44. ved 1-1, men flot indsats af Troyes. Der endda tillod sig at startspare den nytilkomne offensivmand Lopes der havde ført holdet til sejr i sin debut i seneste weekends 3-1-hjemmesejr over Angers. I stedet startede purunge Odobert – og han kvitterede med en stærk kamp, inkl scoring.

Efter en skidt sæsonstart med tre store nederlag i de første tre runder står Champagne-klubben med klare sejre i seneste to kampe.

Troyes må nok fortsat undvære den skadede danske højreback Andreas Bruus – holdets bedste i de første to runder. Men 20-årige Thierno Baldé, kvik på fødderne, har været en glimrende vikar på pladsen.

Ude med skader er nok også fortsat midterforsvarer Azamoum (været ude længe) og venstreback Conté. Nytilkomne Yade gjorde det godt på venstre wingback-pladsen mod Monaco i sin første start for Troyes.

Rennes vandt 3-1 mod lokalrival Brest onsdag.

Dette efter en tung sæsonstart der kun gav een sejr i de første fire runder; hjemme mod oprykker Ajaccio. Seneste udekamp: fortjent 2-1-tab i Lens. Men spillet flød nydeligt mod Brest. Nok bl.a. fordi kreatør Majer var tilbage efter skadespause.

Bemærk at Rennes spiller EL-gruppespilskamp på torsdag hos Larnaca.

Fløjspiller Doku (ofte skadet) og midterforsvarer Omari er stadig ukampdygtige, og centralforsvaret virker stadig vakkelvornt med sommertilgang Rodon med usikre indsatser som højremand, også mod Brest – hvor han dog ligeledes scorede.

Angriber Laborde var ikke med i truppen mod Brest og er nok på vej væk. Måske i en byttehandel med Nice der i givet fald kan sende den driblestærke venstre-offensivmand Gouiri til Rennes.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,86 – SPIL HER >>*


Nice – Monaco 1 (2-1)

Efter en tung sæsonstart vandt Nice i Lille. Lidt heldig sejr, men defensiven var solid, og offensiven har nok fået et selvtillidsboost. Offensiven er i øvrigt forstærket nu med Diop (ex-Monaco). Monaco har højt topniveau, men har indkasseret mange mål. Det kan koste i dette lokalderby ved Rivieraen.

Nice vandt 1-2 i Lille onsdag.

I seneste weekends hjemmekamp mod Marseille blev et træt (Europa-kamp få dage forinden) og usammenhængende Nice-hold blæst af banen og tabte 0-3. Det kneb også fra start mod Lille der førte og virkede til at være i fuld kontrol, men i 22. og 29. begik Lille-forsvaret to dumme straffespark, og Nice løftede sit spil og fik en moralboostende sejr.

Solid indsats af Kasper Schmeicel i målet – efter en del kritik i sæsonstarten – og af midterforsvaret i en 3-5-2-formation (efter 4-3-3 i de andre runder). Desuden scorede den nytilkomne højrefløj/angriber Pepe (på straffe), og det kan meget vel give ham et løft.

Mulig debut til den ligeledes nytilkomne offensivmand Diop (hentet i Monaco hvor han var til overs, mærkeligt nok) der ikke nåede med i truppen mod Lille, men nok vældigt gerne vil spille mod sin ex-klub. Heller ikke med i truppen var offensivmand Gouiri; nok på vej væk. Muligvis i en byttehandel med Rennes-angriber Laborde. I givet fald vældigt interessant, for Laborde var fremragende sammen med Nice-angriber Delort da de begge var i Montpellier.

Kasper Dolberg har glimret ved sit fravær i Nice-truppen indtil nu. Officielt pga en skade, men den danske angriber er nok på vej væk fra Nice efter en skuffende 21/22-sæson. Fortsat skadestvivl om midtbane-/kant-afløser Boudaoui. Defmidtbane-afløser Lemina har stadig karantæne.

Bemærk at Nice spiller Conference League-gruppespilskamp på torsdag mod Köln.

Monaco tabte 2-4 hjemme mod Troyes onsdag. Rødt kort til forsvarer Maripan (der ellers havde bragt monegaskerne foran) kort før pausen, ved 1-1, hvilket naturligvis gjorde det svært, men også før udvisningen havde forsvaret en tung dag, især nytilkomne Sarr; elendig debut.

Det klare nederlag kom tre dage efter det flotte 1-1-resultat i Paris mod PSG hvor Fofana og nytilkomne Camara viste sig som et stærkt makkerpar, om ikke på højde med sidste sæsons fremragende Tchouameni (nu Real Madrid) & Fofana, så tæt på. Fofana havde karantæne, og Camara fik debut som indskifter, i 1-4-nederlaget hjemme mod Lens før PSG-kampen.

Fofana og Camara var også gode mod Troyes, men Monaco-holdet har åbenbart flere problemer der skal løses.

Stadig ude: angriber Volland der scorede mod PSG og samtidig blev skadet. Kollega Embolo var dog god, sammen med Ben Yedder, mod Troyes, men kollega Minamino var dårlig.

Bøyes bud: Nice+0,25 til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Odds på Ligue 1

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

5 kommentarer

  1. Bemærk at der spilles europæisk bold i næste uge. PSG spiller tirsdag, Marseille onsdag, Monaco, Rennes og Nice torsdag.

  2. Marseille vælger at lade småskadede kreatør Payet og midterforsvarer Gigot stå over i dagens kamp mod Auxerre.

  3. Odds-stigning på Nice. Har du noget at tilføje til aftens kamp?

  4. Beklager (for) sent svar – var i et slovensk hegn i weekenden. Men lidt pudsigt med den oddsstigning; Monaco startede jo overraskende uden Ben Yedder på banen. Nice kørte også med en del eksperimenter, men det var nok mere ventet.

Skriv et svar