18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bøye: Tips til 5. runde i Ligue 1 d. 31. august 2022

Midtugerundens 10 kampe, alle onsdag aften, byder på seks store favoritter: PSG ude mod danskerklubben Toulouse samt fem hjemmehold. Denne optakt indeholder kampanalyser og bud på hvor værdien kan ligge. (Spoiler: hos nogle af favoritterne, men ikke alle…).

Disclaimer: Optaktens tip, “Bøyes bud” der fremgår under hver kampanalyse, er skud fra hoften der ikke nødvendigvis holder værdi. Hvis jeg er overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud (dog ikke over de medfølgende ciffertip). Fjerde rundeoptakt i denne sæson gav et underskud på 1,94 enheder. Det giver en samlet balance på +1,96 og en tilbagebetaling på 104,9% for i alt 40 tip (flatbetting). De deciderede eksperttip (unitbetting) gav i fjerde runde overskud på 10,85 units for to tip, begge gik hjem. Samlet i denne sæson: 10 tip med balance på +16,35 units (samlet indsats 44 units). Tilbagebetaling 137%.

Jens Bøye

Jens Bøye Ligue 1

Jens Bøye

Angers – Reims 2 (1-2)

Begge hold har kun to point efter fire runder, men Reims har vist opadgående form og kan bl.a. true på dødbolde hvor angevinerne er fælt uorganiserede.

Angers tabte 3-1 i Troyes (der ellers havde tabt tre i træk). Havde en kæmpechance for at bringe sig foran, men kom i stedet bagud – naturligvis efter en dødbold. (Det element der også kostede dyrt i seneste hjemmekamps 1-3 mod Brest.) Derefter rødt kort for nødbremse i 21., og så var der altså langt hjem. Nydeligt fightet at reducere mens 10 mod 11, men nederlaget kunne ikke forhindres.

Nu har Angers defmidtbanemand Bentaleb og højreback Sabanovic klar efter karantæne. Bentaleb kan erstatte sin vikar Mendy der er ny mand i skammekrogen.

Reims spillede 1-1 hjemme mod stærke Lyon og bekræftede den nydelige form trods kun to point efter fire runder: Efter stort nederlag i Marseille i første runde spillede Reims godt mod Clermont (2-4-tab, men 2-0-føring indtil rødt) og i Strasbourg (1-1). To uheldige resultater.

I begge kampe præsterede Reims direkte, giftigt spil. Samme mod Lyon hvor Champagne-klubben lukkede godt af og førte indtil (hårdt dømt) rødt kort til midtbanemand Lopy.

Han har karantæne nu. Fortsat skadestvivl om midtbanekollega Matusiwa, højreback Foket (Busi er en glimrende erstatning) og angrebsafløser Sierhuis. Kreatør Kebbal er nok fortsat sat af; træner Garcia er vist utilfreds med driblerens arbejdsindsats, og man må sige at det går nydeligt uden ham. Opdatering: Han skifter til en L2-klub.

Bøyes bud: Reims DNB til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet


Lyon – Auxerre 1 (2-1)

Lyon-offensiven skal vist lige vænne sig til tabet af kreatør Paqueta og kommer her op mod en forsigtig oprykkerklub. Auxerre har angriber Da Costa tilbage fra karantæne, men er stadig svækket i offensiven. Også i midterforsvaret, men det klarede sig alligevel godt i Strasbourg. Desuden stærk keeper i Costil.

Lyon spillede 1-1 i Reims. Var bagud og havde det svært mod en godt forsvarende og direkte spillende modstander indtil Reims så rødt, hvorefter to offensiv-indskiftere, Cherki og Dembélé sørgede for sen udligning.

Les Gones havde åbnet sæsonen med 2-1 over oprykker Ajaccio og 4-1 over Troyes (ind i mellem blev udekampen mod Lorient udsat). Reims-opgøret var første kamp uden kreatør Paqueta, solgt til West Ham. Afløser Adelaide gjorde det egentlig ok; boldfast og gode afleveringer, men generelt var offensiven (og midtbanen) ret bleg mod Reims. Men viste altså sin bredde til sidst.

Målmand Lopes har fortsat karantæne, men afløser Riou virker solid.

Auxerre vandt 1-0 over Strasbourg, står med syv point for fire kampe og har ikke tabt siden første runde. Ikke dårligt for en oprykker.

Men som i seneste udekamps 1-2-sejr i Montpellier var det et heldigt resultat. Auxerre burde have tabt. Forsvaret var dog bedre end mod Montpellier; den erfarne målmand Costil måtte agere redningsmand nogle gange, men ikke så markant som i forrige runde.Ude med skader er fortsat angriber Charbonnier (holdets topscorer med 17 mål i 21/22) samt midterforsvarerne Pellenard og Jeanvier. Pellenard har været ude siden sommerpausen, hans afløser Jeanvier blev skadet i 3. runde. Reserven, 30-årige Coeff, gjorde det godt mod Strasbourg.

Angriber Niang (1 indskiftning siden sit sommerskifte) er i karantæne for anden kamp i træk, men kollega Da Costa (også sommertilgang) der fik startpladsen da Charbonnier blev skadet i 2. runde, er tilbage fra een kamp i skammekrogen. Da Costa var god mod Montpellier – indtil han blev vist ud.

Bøyes bud: Under 3,5 mål til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet


Monaco – Troyes 1 (3-1)

Troyes har spillet målrigt i alle fire runder. Dårligt midterforsvar. Offensiv forstærket af dygtige Lopes. Monaco spillede med kompakt tremands-midterforsvar mod PSG, men griber nok denne kamp meget mere offensivt an. Målscorer Volland skadet, men der er andre gode offensivfolk.

Monaco spillede 1-1 hos ellers så suveræne PSG. Stærk indsats både defensivt og offensivt.

Dette efter 1-4-blamagen hjemme mod Lens i seneste hjemmekamp. Monegaskerne havde ellers spillet godt i sæsonstarten, men uden karantæneramte Fofana blev midtbanen løbet over ende af dynamiske Lens.

Fofana var tilbage mod PSG og gjorde det flot med nytilkomne Camara som makker. Camara var decideret fremragende – banens bedste. Eneste svage monegasker var midterforsvarer Maripan der havde fået en startplads fordi træner Clément mod skræmmende PSG valgte at stille med tremands-centralforsvar i stedet for det normale tomands. Det var Maripan der begik det totalt unødvendige straffespark mod Neymar.

Højreback Vanderson er klar fra karantæne; konkurrent Aguilar var dog glimrende mod PSG. Nyt fravær er angriber Volland der scorede mod PSG og samtidig blev skadet. Uheldigt. Monaco kan dog erstatte med fx Embolo som makker til altid farlige Ben Yedder. Stærk trup.

Troyes vandt 3-1 over Angers og kom altså endelig på pointtavlen efter tre store nederlag i de første tre runder.

God debut af den nytilkomne offensivmand Lopes (ex-Monaco, i øvrigt; indtil 2019) der med et velplaceret frispark lagde op til føringsmålet og også viste andre gode ting. Derefter blev angevinerne reduceret til 10, og sejren var relativt nem for Troyes. Det sidste mål blev i øvrigt sat ind af det 17-årige offensiv-talent Odobert.

Troyes må nok fortsat undvære den skadede danske højreback Andreas Bruus – holdets bedste i de første to runder. Men 20-årige Thierno Baldé, kvik på fødderne, har været en glimrende vikar på pladsen og scorede endda mod Angers.

Ude med skader er nok fortsat midterforsvarer Azamoum (været ude længe) og venstreback Conté (afløser Larouci kan være god fremad, men er upålidelig defensivt).

Bøyes bud: Over 3 mål til odds 1,87 – SPIL HER >>*


Montpellier – Ajaccio 1 (2-1)

Montpellier burde ikke have vundet så stort som 0-7 i Brest, men gigantsejren (endda uden den fortsat karantæneramte kreatør Savanier) må give masser af gejst. Oprykker Ajaccio havde egentlig spillet ok, trods kun 1 point, i de første 3 runder, men så skidt ud senest hjemme mod Lille.

Montpellier vandt 0-7 i Brest. Et vanvittigt resultat meget få nok havde set komme. La Paillade havde nemlig ikke fået en god sæsonstart: Ret heldig 3-2-hjemmesejr over Troyes, 5-2-tab i Paris og et yderst uheldigt tabt 1-2 mod oprykker Auxerre i en kamp Montpellier dominerede og tabte via to store fejl. Samtidig fik holdets vigtigste, kreatør Savanier, rødt og manglede derfor mod Brest, og der var også en del skader.

Men La Paillade havde simpelthen en dag hvor de scorede på ALT.

Nu er defmidtbanemand Fayad klar fra karantæne, men kreatør og midtbanefremdriver Savanier er stadig i skammekrogen efter sit røde kort mod Auxerre. Ude pga skader er nok fortsat venstrefløj Mavididi og midterforsvarer Mendes, og måske også kollega Sakho (skadet kort før Brest). Men nytilkomne Jullien fik en glimrende debut i midterforsvaret mod Brest ved siden af kvikfodede Cozza.

Ajaccio tabte 1-3 hjemme mod Lille og står dermed stadig med kun eet point. I modsætning til de første tre runder, hvor korsikanerne fulgte pænt med, var de underlegne mod Lille. Måske fordi træner Pantaloni efter tre runder med fokus på defensiven denne gang lod sit hold spille mere offensivt (og i øvrigt for første gang startede med den målfarlige venstrefløj Spadanuda på banen).

Det gav plads til Lilles angreb, og det bedre hold vandt klart. Selv om græsset, som i hjemmekampen mod Lens, var elendigt, dvs svært at spille teknisk fodbold på. En relativt chancefattig kamp, men Lille sad på den.

Den nytilkomne angriber, erfarne Touzghar, nåede ikke med i truppen mod Lille, men kan meget vel være med nu. Den 35-årige har ikke spillet siden maj og er ingen Messias, men kan meget vel få en startplads ved siden af/foran teknisk dygtige og jævnaldrende Hamouma. Pladskonkurrent, hurtige El Idrissy, har nemlig karantæne nu.

Bøyes bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet

Odds på Ligue 1

*Reklamelink


Strasbourg – Nantes X (1-1)

Nantes viser glimrende form og bør have gode chancer for point i Strasbourg. Hjemmeholdet gjorde det flot i 21/22, men har fået en skidt start på den nye sæson.

Strasbourg tabte 1-0 i Auxerre. Skidt resultat mod et oprykkerhold der manglede sine tre bedste angribere. Uheldigt, al den stund at alsacianerne pressede godt på og havde de fleste chancer (i en ret chancefattig kamp), men det hjælper ikke ret meget.

Strasbourg har blot to point og har fået en skidt sæsonstart med det tunge centralforsvar i hyppige problemer, og offensiven meget mindre kreativ og direkte spillende end i 21/22. De ellers velrenommerede angribere, Gameiro, Ajorque og Diallo, har også skuffet.

Skadestvivl om midterforsvarerne Nyamsi og Perrin der missede Auxerre hvor den unge reserve Doukouré fik startchancen og gjorde det skidt.

Nantes vandt 3-1 over mod Toulouse. Særdeles fortjent sejr i en kamp hvor bretonerne med højpres og stærkt genpres skubbede modstanderen tilbage og tilspillede sig diverse gode chancer.

I første halvleg kneb det med effektiviteten, og ind i mellem glippede presset, og Toulouse kunne sende hurtige, direkte kontrastød afsted. Scorede på eet af dem og førte ved pausen. Men så smed træner Koumbouaré kreatør Blas og angriber Mohamed på banen, og i 55. stod der 2-1. Gode fløjløb, indlæg og stærke hovedstød.

I seneste udekamp tabte bretonerne 2-1 i Marseille, men det nederlag var ufortjent; spil og chancer var til mere.

Hvad med kreatør Blas? Han meldte i sidste uge at han ville væk og derfor ikke ønskede at spille mod Toulouse. Så meldte avisen L’Equipe at han havde ændret mening og ville forlænge sin kontrakt. Det viste sig at være en and: Blas vil ikke forlænge sin kontrakt (der løber til 2024), men nu har han meldt ud at han bliver i Nantes i denne sæson og er ”100% Nantais”. Blas viste gode ting da han blev skiftet ind mod Toulouse, men også ekstrem egoisme i en situation hvor han kunne have fritspillet Mohamed. Mon ikke han starter inde denne gang. Medmindre klubben pludselig ændrer holdning og sælger ham…

Midtbanemand Sissoko mangler nok stadig. Afløser Moutoussamy er en glimrende tekniker, men har ikke Sissokos store erfaring og fysiske tilstedeværelse. Venstreback Merlin er nok nyt fravær; blev skadet mod Toulouse.

Bøyes bud: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*


Lens – Lorient 1 (3-2)

Lens vil fremad, Lorient elsker at omstille. Det ligner en kamp med fart og chancer. Med velspillende Lens som stor favorit, men de hurtige bretonere bør få kontrachancer mod det satsende hjemmehold.

Dynamiske Lens vandt fortjent 2-1 over Rennes. God sæsonstart med 10 point i de første fire runder, inkl 1-4-sejr i Monaco.

Fortsat skadestvivl om angriber Buksa (sommertilgang) og målmandsafløser Farinez. Den vigtige midtbanefremdriver Fofana – flot mål mod Rennes – er indtil videre stadig i Lens trods megen salgssnak. Temmelig dyr. Men når han spiller som han gør lige nu, bør han friste de store klubber.

Lorient vandt 2-1 mod Clermont. Lod modstanderne tage initiativet og slog til på hurtige og direkte kontraer. Med lynhurtige og velsparkende Laurienté i en markant rolle. Han vil gerne væk og håber på gode bud, men mens han er i Lorient gør han sit job.

Højreback Silva er nok stadig ukampdygtig, men sommertilgang Kalulu har gjort det glimrende på pladsen. Nytilgang Matsima er muligvis med i truppen, men næppe fra start i midterforsvaret: Sommertilgang Talbi har gjort det flot. Makker Laporte var ringe mod Toulouse, men er erfaren og generelt dygtig.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,80 – SPIL HER >>*


Lille – Nice 1 (2-0)

Lille rejste sig (i fredags) efter PSG-ydmygelsen og er nok for stærk for Nice der virker usammenhængende og har et stort søndags-derbynederlag i ben og hoveder. Nice-potentialet er godt, især efter tilgang af Pepe og nu også Diop, men det varer nok noget før det for alvor klikker for Schmeichel & Co.

Lille vandt senest 1-3 over Ajaccio på Korsika og fik dermed en slags plaster på såret efter det pinlige 1-7-nederlag hjemme mod PSG.

Modstanderen var selvsagt af en helt anden kaliber, men ros til Lille for at sætte sig igennem på det lille, intime stadion med de entusiastiske korsikanerfans og et humplet græstæppe der gør det svært at spille poleret fodbold. Kampen var relativt chancefattig, men Lille sad på den og vandt fortjent. Lidt hjulpet, nok, af at oprykkerholdet Ajaccio for første gang i denne sæson forsøgte sig med en relativt offensiv indsats.

Det gav plads til offensiven hvor venstrefløj Bamba igen var i hopla, og hvor kreatørafløser Yazici – usynlig mod PSG – scorede et flot åbningsmål. Driblestærke Zhegrova var også god på højrefløjen hvor han fik sin første start i sæsonen. Mens David lå i front (og brændte straffe til sidst).

Centreforward Bayo er nok tilbage i truppen (er i hvert fald tilbage i træning) efter to kampe ude i kulden pga uautoriseret diskoteksbesøg, men en start er bestemt ikke sikker. Samme med kreatør Cabella, nok klar efter skadesperiode på to kampe.

Nice tabte 0-3 mod Marseille. Blæst af banen af Marseilles højpres og genpres. Samt ind i mellem et par beskidte frispark begået mod Nice-debutanten, den hurtige højrefløj Pepe. Han mangler kamptræning, det var tydeligt, men viste sit store talent i glimt. Var desværre alt for alene på et usammenhængende hold præget af nye og reserver.

Sommertilgang Schmeichel så ikke godt ud i målet mod Marseille, men blev også svigtet af sit forsvar.

Nices sæsonstart har været plaget af ineffektivitet i front; pænt mange chancer, for få mål. Samtidig en del problemer i forsvaret hvor erfarne Dante (intelligent, men langsom) har fået en dårlig sæsonstart. Men mod Marseille formåede Riviera-drengene ikke at skabe ret meget. Det skal dog med at tre dage inden lokalderbyet mod Marseille havde Nice spillet 120 minutter i en Conference League-kamp (og kvalificeret sig til gruppespillet). Det kunne ses; en del turnover mod Marseille, og de der havde spillet torsdag, virkede trætte.

Nu er den vigtige midterforsvarer Todibo klar fra karantæne, mens Lemina (defmidtbane – mest afløser) stadig er i skammekrogen. Men dygtige Thuram bør få sin startplads tilbage i stedet for den skuffende sommertilgang Beka-Beka der fik chancen, og ikke greb den, mod Marseille. Midtbanekollega Ramsey og angriber Gouiri kan også vende tilbage til startopstillingen – medmindre der er hold i rygterne om et klubskifte for den driblestærke venstre-offensivmand. Det kan der meget vel være, for Nice har denne mandag hentet kreative og målfarlige Diop i Monaco (hvor han var til overs selv om han, synes jeg, var bedre end Golovin og Minamino). Diop kan udfylde Gouiris rolle, måske allerede i denne kamp.

Kasper Dolberg har glimret ved sit fravær i Nice-truppen indtil nu. Officielt pga en skade, men den danske angriber er nok på vej væk fra Nice efter en skuffende 21/22-sæson. Fortsat skadestvivl om midtbane-/kant-afløser Boudaoui.

Bøyes bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*


Marseille – Clermont 1 (3-0)

Clermonts højpres kan stresse Marseilles opspilsglade og -usikre midterforsvar, men kommer bolden op til den formstærke offensiv med Payet og Sanchez, bør det gøre ondt på den lille klub der har et usammenspillet hold.

Marseille vandt lokalderbyet i Nice med 0-3. Blæste rivalen af banen i første halvleg med højpres og genpres og kørte så cruise-kontrol i anden.

Efter en god sæsonstart med 4-1 over Reims kneb det med spillet i 1-1 i Brest og i 2-1-hjemmesejren over Nantes; to heldige resultater. Men spillet var godt mod Nice. Dog på en lidt billig baggrund, for Nice stillede med en del reserver. Jeg synes stadig træner Tudor skal indse at offensiven vil være stærkere hvis angriber Suarez får lov at starte inde, med Payet og Sanchez (begge gode mod Nice) som kreatører. Tudor foretrækker at spille med Sanchez i front, og løbestærke Guendouzi som højre-”kreatør”.

Midterforsvarer Gigot er klar efter karantæne. Og hvad med kollega Bailly, lejet i Man Utd – er han klar til at starte? Må man håbe for Marseille, for midterforsvaret har vist sig skrøbeligt mod højpres.

Clermont tabte 2-1 i Lorient. Havde bolden meget, men måtte give fortabt over for bretonernes direkte og hurtige offensivfolk. Meget godt kæmpet, dog, af Clermont at reducere til 2-1 mens holdet var 10 mod 11 efter udvisning af venstreback Borges.

Clermont har seks point trods mange sommer-udskiftninger i truppen, men de to sejre, 2-4 i Reims og 1-0 over Nice, var begge vældigt heldige. Men MÅSKE kan holdets evne til at højpresse give afkast mod Marseilles opspilsglade og -usikre midterforsvar.

Venstreback Borges har karantæne. Fortsat skadestvivl om højreback Zeffane (sommertilgang) og venstrefløj Rashani.

Bøyes bud: Marseille -1,5 til odds 2,18 – SPIL HER >>*


Rennes – Brest X (1-1)

Storebror Rennes er naturligvis favorit i dette Bretagne-derby mod Brest der søndag fik en kæmpelussing af Montpellier. Men lillebror vil nok fight bravt, dels for at rejse sig efter ydmygelsen, dels fordi dette jo er et derby, og presstærke og kontrakvikke Brest kan meget vel presse Rennes’ usammenspillede midterforsvar.

Rennes tabte 2-1 i Lens i lørdags. Fortjent.

Dermed har ellers så velkombinerende Rennes spillet skidt i tre af fire runder og har kun fire point. Det blev dog til fortjent 2-1-sejr i 3. rundes hjemmekamp mod Ajaccio, men det var mod en oprykkerklub og uden virkelig at overbevise.

Veteranmålmand Mandanda er tilbage efter skade. Var faktisk med i truppen mod Lens, men træner Genesio valgte at spare ham. Han starter muligvis nu; unge Alemdar var ok mod Lens, men har vist usikkerhed her i sæsonstarten.

Måske/måske ikke tilbage efter skader: kreatør Majer og angriber Kalimuendo. Rennes kan altså være markant forstærket, men kan også fortsat være markant svækket. Angriber Laborde meldes i øvrigt muligvis på vej væk, og han var kun indskifter mod Lens.

Midterforsvarer Omari er stadig ukampdygtig, og centralforsvaret virker stadig vakkelvornt med sommertilgang Rodon med dårlig indsatser som højremand. Mærkeligt at Genesio ikke som mod Ajaccio brugte den gode reserve Badé på pladsen. Venstremand Theate var til gengæld vældigt god mod Lens – efter en dårlig sæsonstart i defensiven (han har til gengæld har været målfarlig).

Brest tabte 0-7 mod Montpellier i søndags. Ydmygende lussing til et hold der ellers havde fået en glimrende sæsonstart; tab i Lens, men så uheldig 1-1 mod Marseille og fortjent 1-3-sejr i Angers.

Brest åbnede da også glimrende mod Montpellier, men modstanderen scorede simpelthen på ALT – mens Brest-forsvaret blev mere og mere opgivende. Rødt kort, men da stod der allerede 0-5.

Undervejs kom de to nytilkomne på banen: midtbanemand Camara og angriber Slimani. Det hjalp ikke, men de kan nok forstærke holdet når de er spillet ind.

Brest KAN i øvrigt lægge et højpres der måske kan virke mod Rennes der har mange gode teknikere, men er ved at indspille et nyt midterforsvar.

Midtbanemand Lees-Melou har karantæne. Fortsat skadestvivl om angriber Mounié, om kantafløser Del Castillo samt om højreback Fadiga der har misset de seneste to/tre kampe.

Den hurtige offensivkollega Honorat (Brests bedste i 21/22) er pt stadig i klubben trods salgssnak, men han har kun været indskifter de seneste to kampe.

Bøyes bud: Brest +1 AH til odds 2,17 – SPIL HER >>*


Toulouse – PSG 2 (1-4)

Danskerklubben Toulouse kan true PSGs højtstående forsvar med hurtige kontrastød, men kommer næppe frem til mange af slagsen mod det stærke parisergenpres. De sprudlende PSG-offensivstjerner blev bremset af Monaco, men oprykkerholdet har backproblemer og kan næppe gøre hvad monegaskerne evnede.

Toulouse tabte 3-1 i Nantes I søndags. Viste giftighed med hurtige, direkte kontraangreb, men blev generelt kvalt af bretonernes højpres og genpres. Fortjent nederlag.

Oprykkerklubben har fem point efter de første fire runder, men 2-2 hjemme mod Lorient i 3. runde var heldigt.

Toulouse må fortsat undvære talentet Chaibi der havde en flot træningskampssommer og startede inde i 1. runde, men den erfarne afløser Dejaegere (holdkaptajn) gør det også godt som boks til boks-midtbane. Angrebsindskifter Healey blev alvorligt knæskadet i 3- runde og er nok ude resten af efteråret.

Tvivl om den erfarne venstreback Sylla der har misset de seneste to kampe. Efter 21-årige Diarra havde det svært mod Lorient, var fløjspiller Aboukhlal wingback mod Nantes. Han scorede et godt mål, men var blandt dem der så skidt ud ved modstandermål nr 2. Så blev den 21-årige svensker Zanden indskiftet, men det varer vist lidt før han er helt klar til L1-tempo.

Der er også problemer i højre backside hvor den danske højreback Desler døjer med akillesproblemer. Han spiller, men han havde det svært mod både Lorients venstrefløj Laurienté og Nantes’ ditto Simon. Lynhurtige folk.

PSG spillede 1-1 mod Monaco søndag. Dette efter at have åbnet sæsonen med 4 sejre i 4 kampe (inkl supercuppen), målscore 21-3.

Monaco var en hårdere nød at knække. Selvfølgelig kom Neymar, Messi & Mbappé frem til chancer (der var bl.a. tre pariserafslutninger på træværket), men ikke så mange som i de første kampe i sæsonen. PSG-defensiven havde det også svært mod monegaskerne der flere gange udnyttede at PSG-centralforsvaret står højt og ikke er verdens hurtigste.

Men nu forstærkes defensivmidtbanen og udgør dermed et bedre bolværk mod kontraer. Vitinha, sommertilgangen der har gjort det flot ved siden af spilfordeler Verratti, er tilbage fra karantæne. Der ser i øvrigt ud til at være øget konkurrence på midtbanen; Fabian Ruiz skifter nok fra Napoli i denne uge.

Bøyes bud: PSG -2 AH til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Skriv din analyse her….

Odds på Ligue 1

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar