18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bøye: Tips til 2. runde i Ligue 1 d. 12. – 14. august 2022

Den franske Ligue 1-sæson åbnede med fyrværkeri: syv målrige kampe ud af 10. I en runde med mange favoritsejre var der en undtagelse: Rennes snublede mod lillebror Lorient. Bretagne-derbyet snød også herværende optaktsskribent (der havde budt på kryds), men der var samlet overskud på de 10 optaktstip. Nu gælder det anden runde og en ny grundig optakt der bl.a. dækker danskerdysten mellem Troyes og Toulouse. Også spændende: Får Kasper Schmeicel debut for sin nye klub, Nice? Og hvad med Alexis Sanchez; tørner han ud for Marseille i denne uge?

Disclaimer: Optaktens tip, “Bøyes bud” der fremgår under hver kampanalyse, er skud fra hoften der ikke nødvendigvis holder værdi. Hvis jeg er overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi naturligvis (over Bøyes bud; ikke ciffertippene). Første rundeoptakt i denne sæson gav en tilbagebetaling 142,20%: fem bud gik hjem, to gik i odds 1,0 og tre ramte forbi. Samtidig var der tre deciderede eksperttip med en mere ydmyg tilbagebetaling: 102,70%.

Jens Bøye

Jens Bøye Ligue 1

Jens Bøye

Fredag: Nantes – Lille: 2 (0-1)

Det lugter af få mål: Gode målmænd og to offensiver der nok lige skal finde rytmen. Lille vandt stort i første runde, men var over-effektiv. Den nye træner er offensiv, men har nok respekt for bretonernes kontraevner.

Nantes spillede 0-0 i Angers i første spillerunde. Uden at være decideret elendige, var sidste sæsons pokalmestre forbavsende underlegne spillemæssigt, og de havde tabt uden målmand Lafont i hopla.

Overraskende, for Nantes burde have været oppe i tempo efter supercup-nederlaget mod PSG, mens Angers stillede med et nykonstrueret, dvs usammenspillet, hold.

Bretonerne fra Nantes startede med nye, midtbanemand Sissoko og angriber Guessand, og de spillede glimrende. Det gjorde kreatør Blas (måske på vej væk) også, mens venstrefløj Simon (også evt på vej bort) var mere anonym. Forsvarer Appiah og venstre wingback Merlin havde det svært, og forsvaret tillod for mange chancer.

Men nu bør midterforsvarer Castelletto være klar efter karantæne (medmindre disciplinærkomitéen, der mødes onsdag aften, mener han skal straffes med to spilledage for sin udvisning i supercuppen), så han kan tage Appiahs plads. Backafløser Traoré er nok stadig ukampdygtig.

Med den nye, ambitiøse træner Fonseca ved røret vandt Lille 4-1 over oprykker Auxerre. Over-effektivt af offensiven der spillede glimrende – især den nytilkomne, rutinerede kreatør Cabella og angriber David (på en uvant placering som højrefløj) – men ikke kreerede SÅ mange klare chancer. Men fortjent sejr mod en forsigtig modstander der overlod al initiativ til Lille – selv efter Lille-mål til 1-0 i 1. minut og 2-0 i 3. minut…

God debut til Zedadka på højrebacken, mens den ligeledes nytilkomne Bayo havde det sværere som frontløber. På den centrale midtbane hvor der er sagt farvel til Sanches samt afløserne Xeka og Onana, fik den lille tekniker Gomes, normalt offensivmand, chancen ved siden af erfarne André. Det gik fint – men mod en stærkere og mere initiativrig modstander ser det måske anderledes ud.

Klar efter karantæne er venstreback Gudmundsson (afløser Djalo var ok) og offensiv-afløser Weah. Desuden er den erfarne venstreback Ismaily netop købt i Shakhtar; det kan dog være det tager lidt tid før han får en startplads.

Bøyes bud: Under 2,5 mål til odds 1,81 – SPIL HER >>*


Lørdag: Monaco – Rennes X (2-2)

Monaco har midtugens uheldige CL-eliminering i ben og hoveder, men har spillet godt i sæsonstarten og kan udnytte at Rennes-midterforsvaret er usammenspillet. Rennes skuffede mod Lorient, men kombineret godt og kan meget vel udnytte at Monaco-midterforsvaret er tungt.

Monaco vandt 1-2 i Strasbourg i første runde. Fortjent sejr efter en stærk indsats af hele holdet, men især den nytilkomne angriber Embolo der fik lov til at starte inde fordi offensivkollegaer Volland og Golovin havde karantæne, og normaltopscorer Ben Yedder blev sparet pga CL.

Fire dagen inden Strasbourg spillede Monaco 1-1 mod PSV i CL-kvalifikationen, og i returkampen i går, tirsdag, endte det med uheldigt 3-2-nederlag i Holland. Via forlænget spilletid (2-2 i ordinær kamp). Monegaskerne havde tre gange så mange afslutninger som PSV og førte 1-2 indtil 89. minut.

Ben Yedder startede inde (og scorede) sammen med Volland og Golovin (der begge skuffede). Spares Ben Yedder så mod Rennes, dvs måske endnu en ligastart til Embolo, eller får de lov til at starte inde sammen?

Midterforsvarer Badiashile er tvivlsom efter at have misset de tre første kampe pga en skade (er desuden muligvis på vej væk). Monaco har netop hentet en erstatning i den kvikfodede Chelsea-reserve Sarr, men det virker tvivlsomt at han skulle nå at blive klar til kamp mod Rennes. Disasi og Maripan gjorde det godt mod Strasbourgs stærke angreb, men Rennes-offensiven er teknisk bedre (til gengæld fysisk svagere) end Strasbourg-angrebet. Tunge Disasi og Maripan KAN komme i problemer.

Rennes skuffede fælt i 0-1-nederlaget mod lokalrival og lillebror Lorient. Dominerede boldbesiddelsen, men på steril vis; uden at komme frem til særligt meget farligt. Hvad det kombinationsstærke hold ellers er dygtigt til. Man kan diskutere om den ellers dygtige træner Genesio begik en fejl ved først at skifte ind cirka tyve minutter før tid. Ind kom bl.a. de hurtige driblere Kamaldeen og Doku; de burde måske have haft mere tid på banen.

Forsvaret var pænt solidt trods et usammenspillet midterforsvar bestående af de nytilkomne Rodon og Theate, men sidstnævnte begik et uheldigt (og lidt klodset) selvmål.

De to starter nok også inde mod Monaco, for kollega Omari, fast starter i 21/22 sammen med sommersolgte Aguerd, er ukampdygtig til slutseptember. Derudover skadestvivl om backafløsere Assignon og Meling.

Bøyes bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*


PSG – Montpellier 1 (4-1)

Messi & Neymar har sprudlet i sæsonstarten, og mod Montpelliers usikre forsvar har de nok også Mbappé at lege med. PSGs defensiv ser også solid ud, men med Savaniers fremragende sparketeknik og gejst har Montpellier en anfører der næppe finder sig i bare at lege pindsvin i Paris.

Seks dage efter at have udspillet Nantes i Supercuppen (4-0-sejr) vandt PSG 0-5 i Clermont i første L1-runde.

Mens Mbappé havde karantæne mod Nantes, gik han glip af Clermont pga en småskade, men offensivkollegaerne Neymar og Messi kan sagtens uden hurtigløberen. De var i hopla i supercuppen og endnu bedre mod Clermont hvor Neymar scorede 1 og leverede 3 assists, Messi noterede sig for 2 mål (inkl et bette saksespark efter lækker brysttæmning), 1 assist.

Tremandsforsvaret var også solidt igen – og gav masser af offensiv frihed til de to hurtige wingbacks.

Nu er Mbappé nok klar til at spille, og så kan det altså blive virkelig uhyggeligt for modstanderforsvarene. Den nytilkomne midtbanemand Sanches er måske med i truppen, men starter næppe inde; Vitinha og Verratti udgør et stærkt makkerpar. Helt vildt at PSG også er tæt på at gafle Ruiz i Napoli. I givet fald har de fire fremragende midtbanefolk.

Montpellier vandt 3-2 over Troyes. Lidt heldigt, for spillet hang ikke særligt godt sammen, men forrest i fight gik anfører Savanier der trods en vikar-placering på den bageste midtbane scorede to mål, det ene superheldigt, det andet superflot.

Helt uventede var de spillemæssige problemer ikke, for Montpellier stillede med seks ændringer i forhold til seneste sæsons idealopstilling. Især problemer i midterforsvaret med erfarne Sakho, tilbage efter skade, og sommertilgang Sacko. God var til gengæld Maouassa, egl back/wingback, men i sin debut for Montpellier spillede han venstrefløj. Mens den uerfarne sommertilgang frs Ligue 2 Sainte-Luce var venstreback – men såmænd også vovede sig frem; scorede til 1-0.

Maouassa agerer nok også venstrefløj mod PSG, for fløj-sommertilgang Nordin er nok stadig ukampdygtig, og kollega Mavididi, normalt venstre-, men højremand mod Troyes, har nu sluttet sig til lazarettet. Til gengæld er defmidtbanemand Ferri klar efter karantæne, så Savanier kan rykkes frem på sin normale 10’er-plads, og den driblestærke sommertilgang Khazri kan rykkes ud på højre fløj.

Bøyes bud: Begge Hold Scorer til odds 1,98 – SPIL HER >>*


Søndag: Lorient – Lyon: 2 (0-1)

Lorient fik lukket ned for de flotte Rennes-kombinationer i første runde og pakker sig nok også mod storklubben Lyon. Der har en farlig offensiv, men kan få svært ved at sprudle på et græstæppe med store huller efter sommerens tørke og en uigennemtænkt festival.

Lorient fik en dejlig sæsonstart med 0-1-sejren hos lokalrival (og storebror) Rennes. En kompakt defensiv gjorde det svært for den ellers velkombinerende modstander, og slap noget igennem stod sommertilgang Mvogo klar til at levere redninger mellem målstængerne.

Den hurtige venstrekant Laurienté, der har meldt at han vil væk, startede overraskende nok inde og gjorde det nydeligt, men ellers var offensiven bleg, og sejren kom via et heldigt selvmål. Men det lever Lorient nok fint med.

Højreback Silva er nok stadig ukampdygtig, men sommertilgang Kalulu gjorde det flot på pladsen. Ligeledes nytilkomne Talbi var også stærk i midterforsvaret.

Lyon vandt 2-1 over Ajaccio. Bragte sig foran 2-0 i løbet af 22 minutter og var i færd med at løbe oprykkerne fuldstændigt over ende da målmand Lopes foretog et hovedløst udløb og blev udvist i 27. Heldigvis for Les Gones nåede Ajaccio kun at score eet mål før korsikanerne også så rødt, i 45. Ajaccio gjorde det dog bedre i anden halvleg end i starten af kampen.

Bortset fra Lopes (der nu har karantæne, men afløser Riou gjorde det godt mod Ajaccio) var det en stærk førstehalvlegs-indsats af Lyon, især højrefløj Tete og den hjemvendte klasseangriber Lacazette. Samt den unge og nytilkomne defmidtbanemand Lepenant. Vigtigt, for normalstarter Caqueret er muligvis fortsat ukampdygtig (er dog tilbage i træning). Det samme med midtbaneafløser Adelaide, kreatørafløser Faivre og angrebsafløser Dembélé.

Venstreback Henrique er klar efter karantæne, men nytilkomne Tagliafico gjorde det godt på pladsen mod Ajaccio. Hvor den hjemvendte midtbanemand Tolisso i øvrigt fik de sidste 15 minutter efter at have misset træningskampene pga en skade. Er han mon klar til at starte inde nu?

Bøyes bud: Under 2,5 mål til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Odds på Ligue 1

*Reklamelink


Ajaccio – Lens 2 (1-2)

Lens var dynamisk og chanceskabende i første runde trods en del spillerudskiftninger i sommerpausen. Ajaccio, af natur defensiv, vil nok forsøge at stå kompakt, men er kontrafarlig og graver sig næppe helt ned på hjemmebane efter nederlag hos Lyon i første runde hvor korsikanerne hentede spillemæssig selvtillid efter grim chokstart.

Oprykker Ajaccio åbnede med at tabe 2-1 i Lyon.

Det kunne være gået meget værre, for Lyon spillede fremragende fra start, udspillede de defensive korsikanere og var foran 2-0 efter 22 minutter. Men i 27. minut blev Lyon-målmand Lopes udvist efter en tåbelig fejl (på et sjældent Ajaccio-angreb). Det udnyttede korsikanerne til reducering i 31. Desværre fik den erfarne angriber Hamouma også rødt, kort før pausen, men Ajaccio forsøgte alligevel flittigt i anden halvleg hvor de spillede klart bedre end i kampstarten. Det blev dog til en fortjent sejr til Lyon.

Nu må Ajaccio undvære Hamouma, men han kan nok, som makker til hurtige El Idrissy, erstattes af ligeledes rutinerede Courtet der sad på bænken mod Lyon efter skadestvivl. Og offensiven kan få et boost ved at starte med den målfarlige sommertilgang Spadanuda på venstre fløj i stedet for blegnæbbede Bayala.

Lens var overraskende chanceskabende og effektiv i første runde hvor det blev 3-2 over Brest. Tre mål af angriber Sotoca der endda tillod sig at brænde et straffespark.

Jeg skrev ”overraskende” fordi dynamiske Lens var svækket offensivt efter farvel til højre wingback Clauss (afløser Frankowski spillede en flot kamp) og angriber Kalimuendo, samt pga skader til kreatør Kakuta (afløser Da Costa god) og den nytilkomne angriber Buksa (den ligeledes nytilkomne angriber Openda fik chancen og gjorde det godt). Men midtbanedynamo Fofana, der meldes på vej væk, men altså er der endnu (i hvert fald i skrivende stund), drev sit hold fremad til chance efter chance.

Bretonerne havde reelt kun chancer til eet mål, så Lens-defensiven gjorde det også godt; inkl den nytilkomne målmand Samba og den ditto defmidtbanemand Samed.

Uvist om de skadede fortsat er ude: Kakuta, Buksa og målmandsafløser Farinez.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 2,33 – SPIL HER >>*


Auxerre – Angers 2 (1-2)

Angers var overraskende velorganiseret og velspillende i første runde efter store trupændringer. Mangler nok stadig angriber Boufal, men har defensivmand Bentaleb tilbage og bør kunne udgøre problemer for oprykker Auxerre der virkede overvældet mod Lille og stadig er svækket i forsvaret.

Oprykker Auxerre åbnede tilværelsen i den bedste række med at tabe 4-1 hos Lille.

Holdet der spillede så friskt til i Ligue 2, var meget forsigtigt, undlod at presse og stod kompakt på egen halvdel. Det virkede i den forstand at Lille tilspillede sig relativt få chancer, men der gik altså alligevel fire mål ind – fordi Lille var over-effektiv på dagen, men også fordi den nye Auxerre-målmand Costil (ellers en erfaren herre) og forsvaret viste usikkerhed.

Auxerre var bagud med 2-0 efter blot tre minutter, men holdt længe fast i forsigtigheden, også i blege kontraløb. Til sidst fik angriber Charbonnier dog pyntet en smule.

Midterforsvarer Pellenard er stadig ukampdygtig. (Afløseren, nytilkomne Jeanvier, var elendig mod Lille.) Med i truppen er til gengæld nok de nytilkomne, angriber Da Costa og defensivmidtbanemand Raveloson.

Angers spillede 0-0 hjemme mod Nantes, men burde have vundet. Boldbesiddelsen var cirka fifty-fifty, men Angers producerede flest gode chancer.

Med kreatør Ounahi som foregangsmand spillede angevinerne forbavsende godt i betragtning af den kolossale udskiftning der har været i spillertruppen i sommerens løb. (Opstillingen mod Nantes havde otte-ni ændringer i forhold til sidste sæsons idealopstilling.)

Nu får Angers nok defensivmidtbanemand Bentaleb tilbage fra karantæne. Afløser Mendy gjorde det glimrende, men makker Capelle havde det svært, trods status af anfører. Spørgsmålet er om den driblestærke angriber Boufal – Angers’ bedste offensivmand i 21/22 – når at blive helt klar efter den skade der har holdt ham ude siden april. Også tvivl om kreatør-afløser Abdelli og angrebstalent Sima.

Bøyes bud: Angers +0,25 Asian Handicap til odds 1,99 – SPIL HER >>*


Reims – Clermont X (1-1)

To hold der begge tabte stort i første runde – dog mod sølv- og guldvinderne fra sidste sæson. Reims er mandefaldsramt, mens Clermont er tydeligt mærket af sommerens mange trupudskiftninger.

Reims åbnede med at tabe 4-1 i Marseille. Nederlaget var lidt større end chancerne tilsagde, men tabet var fortjent. Champagne-klubben kunne slet ikke modstå Marseilles intense pres i første halvleg. Kom længere frem på banen i anden, men det var stadig modstanderen der kom frem til flest chancer. Skidt spil både defensivt og offensivt af Reims.

Det skal med at Reims var svækket. Efter sommersalg af to profiler i målmand Rajkovic og angriber/topscorer Ekitike, fik sommertilgang Pentz en ret tung debut i målet (blev dog svigtet af forsvaret). Den nytilkomne angriber Balogun scorede derimod efter at være blevet skiftet ind. Dertil kom at midterforsvarer Faes, sandsynligvis på vej væk, virkede ukoncentreret.

Men der var også skaderne der holdt den nytilkomne klasse-højrefløj Ito ude sammen med højrebacks Foket og Busi, midtbanefolk Berisha og Cajuste, offensivmand Mbuku samt angrebsafløserne Donis og Sierhuis. De må regnes som tvivlsomme til andenrunde-kampen. Endelig valgte træner Garcia af een eller anden grund at holde den dygtige kreatør Kebbal ude af truppen mod Marseille.

Clermont tabte 0-5 til PSG. Messi og Neymar var i hopla, og så er det altså svært at stille noget op mod pariserne (selv uden Mbappé).

Selv i topform ville Clermont nok have tabt klart, men det skal med at den lille klub har foretaget mange ændringer i truppen hen over sommeren; gav således debut til seks sommertilgange. Det kunne især ses i defensiven; forsvar og midtbanen tabte mange bolde og blev overløbet af PSG. Clermonts offensivfolk brugte meget energi på at hjælpe med at forsvare, og det kneb med energi til også at yde fremad. De forsøgte dog, men kom frem til meget lidt.

Den nytilkomne højreback Zeffane er nok stadig ukampdygtig, ligesom den erfarne offensiv-midtbanemand Berthomier.

Bøyes bud: X’et til odds 3,35 – SPIL HER >>*


Troyes – Toulouse X (1-1)

Troyes tabte uheldigt i Montpellier, mens Toulouse spillede godt i 1-1 mod Nice. Oprykkerholdet kan dog rystes af højpres. Lad os se om Troyes forsøger at udnytte det.

Troyes åbnede med at tabe 3-2 i Montpellier. Ret uheldigt. Uden at spille særligt godt producerede Champagne-klubben flest gode chancer og var bl.a. uheldig med et blødt Montpellier-spark der på bizar vis blev afrettet og trillede i mål. Her så målmand Gallon ikke alt for godt ud.

Den danske debutant på højrebacken Andreas Bruus var Troyes’ bedste sammen med angriber Mama Baldé. De to stod for et flot mål. Danskeren trak fri på højrekanten, satte simpelthen Montpelliers venstreback, og sparkede ind over til Baldé der flugtede i kassen.

Nu har Troyes, der i forvejen desuden råder over højreback Kaboré (karantæne mod Montpellier og Toulouse), også hentet højreback-talent Thierno Baldé, men Bruus må være oplagt starter.

Ude med skader er nok fortsat midterforsvarer Azamoum (været ude længe), venstreback Conté (afløser Larouci var ok i 1. runde), midtbane-afløser Dingomé og angrebsafløser Touzghar. Men den erfarne midterforsvarer Rami er muligvis klar efter skade. Angriber Ugbo er måske også klar efter at have misset Montpellier pga for lidt træning efter sen ankomst til klubben. Han var Troyes’ bedste angriber i foråret som lejesvend, men rejste hjem efter endt sæson. I startaugust gik købet af ham så igennem.

Toulouse spillede 1-1 mod Nice i første runde.

Flot indsats, også af de danske forsvarere Desler og Nicolaisen, i første halvleg hvor Toulouse pressede godt og kunne have scoret flere end det føringsmål den nytilkomne angriber Dallinga scorede på assist fra midtbanemand van Boomen (bedste oplægger i L2 i 21/22). Men i anden halvleg led holdet mod et stærkt Nice-pres.

Ganske som Toulouse havde det svært mod Clermonts højpres i sidste sommertræningskamp. Troyes excellerer ikke normalt i stærkt højpres, men det træner Irles burde nok overveje det her.

Bøyes bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*


Nice – Strasbourg X (2-2)

To boldstærke hold kan give hinanden en seværdig kamp, men den nye Nice-træner Favre skal nok bruge mere tid før hans hold for alvor finder hans melodi. Strasbourg skuffede mod Monaco; kan gøre det bedre.

Nice spillede 1-1 hos oprykker Toulouse.

Bortset fra et stolpespark af Gouiri havde Nice det svært mod Toulouses pres i første halvleg og kom fortjent bagud (efter fejl af den ellers dygtige forsvarsveteran Dante), men i anden halvleg var det Riviera-drengenes tur til at iværksætte et intenst pres, og det gav pote i 78. hvor indskiftede Ramsey, helt ny i klubben, omsatte en flot Brahimi-assist til et flot mål. God debut til den erfarne waliser. Der nok starter inde nu – hvis træner Favre vurderer at konditionen er til det.

Angriber Delort var mere eller mindre usynlig; måske fordi han var hæmmet af den skade der gjorde ham tvivlsom op til kampen. Han bør være bedre nu. Tvivlsom var også højreback Atal, og han forblev på bænken (afløser Lotomba var dog god). På bænken blev også den nytilkomne veterankeeper Kasper Schmeichel, men mon ikke han snart får en startplads. Unge Bulka var ikke just sikkerheden selv mod Toulouse.

Ude er nok fortsat DK-angriber Kasper Dolberg, officielt skadet, men reelt nok på vej væk. Midterforsvarsafløser Daniliuc er klar efter karantæne.

Strasbourg tabte 1-2 mod Monaco. Monegaskerne havde en CL-kamp i benene (og returkampen i hovedet), men var alligevel bedst.

Hos alsacianerne var angriberne Ajorque og Diallo gode (trods liden hjælp fra normalt kreative Thomasson og Bellegarde), og det hjalp at pause-udskifte svage Pierre-Gabriel på højre wingback med Delaine der lagde op til Diallos reduceringsmål, men midtbane og det tunge tremandsmidterforsvar havde det svært. Ditto: Den ellers dygtige målmand Sels der så skidt ud ved Monacos andet mål.

Strasbourg må nok stadig undvære højreback Dagba, men fleksible Delaine (egentlig venstreback) starter nok inde på pladsen mod Nice efter Pierre-Gabriel dumpede mod Monaco..

Bøyes bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*


Brest – Marseille 2 (0-2)

Marseille trodsede intern uro og sprudlede mod Reims. Det sydfranske galehus er ikke 100% endnu, spillemæssigt, men det nuværende niveau bør være nok til at slå Brest der kan være kontrafarlig, men spillede skidt i Lens.

Brest tabte 3-2 i Lens i en kamp bretonerne kunne have tabt med grimmere cifre. Målmand Bizot leverede gode redninger, inkl af at straffespark.

Forsvaret havde det svært mod det pressende Lens-hold. Midtbanen gjorde det bedre, og offensiven fik meget ud af ret lidt. Dog skuffende kamp af kreatør Belaili. Til gengæld var offensivmand Del Castillo god da han kom ind, så det ligner en startplads mod Marseille. Også god: offensivkollega Honorat (Brests bedste i 21/22). Ham har Gladbach budt 8 mio euro på, men Brest forlanger 11. Lad os se om tyskerne øger deres bud.

Tvivl om højreback Fadiga der udgik med skade og nok må stå over, og angriber Mounié der missede Lens (og var savnet).

Marseille vandt 4-1 over Reims der var skadesramt, men alligevel imponerende indsats af den sydfranske storklub.

Der var ellers kaos i Marseille op til sæsonstarten, efter mange udskiftninger i spillertruppen og skænderier mellem flere af spillerne og den nye træner, Tudor. Men kroatens spillestil – konstant, intenst pres – bar frugt og overbeviste klubbens skeptiske fans. Flot kamp, bl.a., af de nye wingbacks Tavares og Clauss.

Tudor har dog stadig en del der skal løses. Især forholdet til kreatørkapacitet og frisparksspecialist Payet der var bænket fra start – nok fordi han er een af de spillere der har været udtrykt utilfredshed med den nye træner. I stedet var det Gerson der startede inde som venstre-kreatør, og brasilianeren var blandt holdets svageste. Det var offensivkollegaen til højre, Ünder, og centreforward Milik også, og især sidstnævnte risikerer at blive bænket, for afløser Suarez (sommertilgang) blev skiftet ind mod Reims og nettede to gange. Det ene på assist af indskiftede Veretout, nytilkommen erfaren midtbanemand.

Marseilles svageste var midterforsvarer Balerdi, og han kan også ryge af. Tilbage fra karantæne er kollega Car samt defmidtbane-afløser Gueye. Tvivl om målmand Lopez der missede Reims pga en skade; nytilkomne Blanco gjorde det dog nydeligt.

Nu har Marseille også hentet offensivstjernen Alexis Sanchez fra Inters bænk, dvs ekstra konkurrence til Payet, men jeg tvivler på at den erfarne, men kamptræningsløse, chilener når at komme i betragtning til Brest-opgøret.

Bøyes bud: 2-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Odds på Ligue 1

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

1 kommentar

  1. Lorient-Lyon, der var programsat til søndag, er udsat til en endnu ubestemt dato. Årsag: Det elendige græs på Stade du Moustoir.

Skriv et svar