18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bøye: Tips til 18. runde i Ligue 1 d. 10. – 12. december 2021

Den kommende runde i Frankrig byder på to storklubsbrag, PSG-Monaco og Lille-Lyon, samt et lige så interessant subtop-opgør mellem Rennes og Nice. Læs analyserne af alle rundens 10 kampe i optakten herunder. Hold i øvrigt øje med midtugens europæiske kampe – og med den løbende opdatering i kommentartråden forneden.

Bemærk: Optaktens tip, “Bøyes bud”, er skud fra hoften der ikke nødvendigvis holder værdi. Hvis jeg er overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik skal der da føres (over Bøyes bud; ikke ciffertippene). Seneste rundeoptakt gav et underskud på 1,45 units, og dermed lyder det samlede resultat på: -4,96. Dette efter 13 rundeoptakter og i alt 131 Bøye-bud til 1 unit per tip.

Jens Bøye

Jens Bøye Ligue 1

Jens Bøye

Nantes – Lens X (1-1)

Lens viser bedst form, men må undvære 2-3 idealstartere.

Efter det lidt heldige 1-1-resultat i Lille og 0-1-nederlaget mod Marseille (hvor Nantes kom bagud efter 30 minutter og så rødt i 32.), slog Nantes tilbage med heldig 0-1-sejr i bretonerderbiet i Lorient.

Nantes åbnede kampen på tøvende vis, mens mandefaldsramte og formsvage Lorient styrede spillet uden at blive virkelig farlig. Efter den første halve time vovede Nantes sig længere frem, men også uden at det kastede ret meget af sig. Chancefattig affære. Lorient havde mest at byde på (17 skud mod 5) mod et ikke helt kompakt Nantes-forsvar, keeper Lafont bekræftede sin gode form, men det var udeholdet der trods tydelig træthed snuppede en sejr på sent mål af indskifter Cyprien.

Nu er midterforsvarer Pallois klar efter karantæne hvormed Girotto kan flyttes op på midtbanen. Tvivl om højreback Corchia, ukampdygtig siden 20/11.

Efter den rodede udekamp (2-2) mod oprykker Clermont, hvor kun fremdriver Fofana udviste den sædvanlige dynamik, var Lens tilbage i dynamo-sporet hjemme mod ligaetter PSG der blev presset og stresset og var heldig med at få 1-1 via udligning kort før slutfløjt. Fofana var igen fremragende, men denne gang var resten af Lens-mandskabet også velspillende. Også keeper Leca. Pariserne spillede dårligt, men kom selvfølgelig frem til chancer.

Stærk indsats af Lens der dog kan ærgre sig over en vis ineffektivitet i afslutningerne. Og som må håbe at angriber Said, skadet siden startnovember, bliver klar. Desværre må det nordfranske hold undvære def-midtbanemand Doucouré og den knalddygtige højre wingback Clauss; begge har karantæne.

Bøyes bud: X’et til odds 3,52 – SPIL HER >>*


Brest – Montpellier X (1-1)

Interessant dyst mellem to klubber der byttede træner i sommerferien. Brest har seks sejre i træk, men er bedst på kontra og er svækket i forsvaret. Det er Montpellier også, men dødboldsstærke og kontrafarlige Savanier & Co lader nok bretonerne forsøge at skabe kampen.

Efter 1-2-sejren over Marseille er Brest oppe på SEKS sejre i træk – noget træner Der Zakarian naturligvis er stolt af. Det prøvede han aldrig med sin ex-klub, Montpellier…

De kontrabaserede bretonere blev presset i bund i første halvleg; gav ikke mange store chancer væk, men 1-0 til Marseille ved pausen var fortjent nok. I anden halvleg var Brest mere offensiv – og super-effektiv. Få klare chancer, men to mål, først på lidt heldigt straffe, så via flot distancespark (Honorat).

Bretonerne er svære at have med at gøre for tiden fordi de er defensivt solide og offensivt giftige. Kontrafasen kørte ikke som den skulle i 1H mod Marseille, men det var nok bl.a. fordi angriber Mounié – stærk targetman – manglede pga sygdom (mave). Han bør være klar nu. Til gengæld må Brest undvære Chardonnet, den ene halvdel af det stærke midterforsvar. Makker Hérelle får nok unge Brassier som makker. Talentfuld, hurtig og kropsstærk, men han mangler Chardonnets rutine.

Efter to nederlag uden at score i slut-november har Montpellier åbnet december med to sejre i træk: 1-3-gevinst i Metz og senest 1-0 hjemme over Clermont.

Defensiven holdt stand svækket midterforsvar (målmand Omlin måtte levere et par redninger). Offensiven var ikke så sprudlende som den kan være (dog stor afbrænder af Mavididi), men unge Wahi scorede for anden kamp i træk (to starter efter indskiftningsstatus). Træner Dell´Oglio (ex-Brest) er nok glad for at have givet ham chancen i stedet for den formsvage veteran Germain.

Men lad os se om Dell´Oglio lader sig friste til at skubbe Wahi ud på højrekanten nu hvor intelligente og skudstærke Mollet har karantæne. Et godt råd: Lad være. Bedre at sætte reserven Giaocchini ind på kanten.

I midterforsvaret er der tvivl om Esteve, der har misset de seneste tre kampe, og kollega Thuler er åbenbart ikke i brugbar form: Han har siddet på bænken i seneste fire kampe efter at være vendt tilbage efter skadespause. I seneste tre kampe har det derfor været Cozza (egl venstreback) der har udfyldt højre-midterforsvarsplads ved siden af styrmand Sakho. Ikke ideelt. Cozza er fodkvik, men er ikke god i luften og placeringsevnen er ikke just fantastisk på den fremmede position.

Bøyes bud: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*


Reims – Saint-Étienne 2 (1-2)

Reims er generelt stærk hjemme, men tabte senest, er mandefaldsramt og muligvis tvunget til systemændring. Modstander er det kriseramte bundhold Saint-Étienne der har fyret træner Puel efter ydmygelsen mod Rennes. Kan hans afgang give en saltvandsindsprøjtning?

Reims fik ikke fulgt op på den flotte 1-2-sejr i Lyon; tabte 1-2 hjemme mod Angers. Det var dog ret uheldigt.

Champagnedrengene var bedst, godt højpres, indtil et dumt rødt kort i 34. minut ved 0-0. Derefter god fight, og de 10 Reims-spillere formåede at udligne Angers´ føring, men i sidste ende var overmagten for stor.

Nu må Reims undvære midtbanemand Berisha og midterforsvarer Abdelhamid pga karantæne. Sidstnævntes fravær ligner et markant problem, dels fordi han er holdets bedste forsvarer, dels fordi truppen er smal i forsvaret, og uden den fortsat skadede midtbanemand/midterforsvars-vikar Munetsi, er Reims nok nødt til at gå væk fra yndlingsformationen med tremandsmidterforsvar.

Ikke godt, for det går typisk galt når Reims er nødt til at spille med tomandsmidterforsvar.

Midtbanen er også svækket. Berisha og Munetsi er ude, og en tredje, Cassama, er tvivlsom efter at have misset Angers. Ude er desuden fortsat træner Garcia. Han har misset de seneste to kampe pga Covid. Han vender tilbage i denne uge, men Saint-Étienne (hans ex-klub) misser han pga karantæne; straf for opførsel i en kamp i november.

Efter to sejre i træk i slut-november og en pæn indsats, trods nederlag, mod formstærke Brest, havde bundhold Saint-Étienne håbet på point i hjemmekampen mod stærke Rennes, men der stod 0-3 ved pausen, og det endte 0-5.

Det kostede træner Puel jobbet. Endelig! Ifølge mange af klubbens fans der længe har protesteret mod den presglade, men trættekære Puel. En nødvendig fyring – spørgsmålet er hvem der tager over. Det skal den tidligere anfører Perrin, netop ansat som sportskoordinator, nu finde ud af.

Forsvaret var hullet som en si mod Rennes, og midtbanen usynlig. Fremme kæmpede Khazri som sædvanligt, men kollega Krasso var elendig. Han havde fået chancen i stedet for Bouanga der nok vender tilbage til startopstillingen nu. Der kan også ske ændringer i forsvaret hvor det bør overvejes at stille med erfarne Kolo i midten (sammen med store Moukoudi) i stedet for på venstreback. Puel har brugt unge Sow eller Nadé i midterforsvaret for at have speed, men det har ikke fungeret.

Ude for helgenklubben er stadig langtidsskadede Hamouma, angrebs-indskifter. Tvivl om midtbanemand Neyou der har manglet siden slut-oktober, og som savnes. Ditto om midtbaneafløser Mouffek der missede Rennes.

Bøyes bud: Saint-Étienne +0,5 til odds 1,75 – SPIL HER >>*


Lille – Lyon 1 (2-1)

Lille har vigtig CL-midtugekamp i benene, men Lyon mangler balance og har fraværsproblemer.

Efter den fine 1-2-sejr hos højtflyvende Rennes, vandt mesterhold Lille med samme cifre i hjemmekampen mod Troyes. Første halvleg var tung, men i anden halvleg kom topscorer David på banen og vendte med to scoringer 0-1 til 2-1.

Dermed er mesterholdet, efter en tung sæsonstart, oppe på en 11.-plads i tabellen og er kun tre point fra en fjerdeplads.

Før det vigtige Lyon-opgør skal Lille onsdag spille en endnu vigtigere CL-kamp i Wolfsburg. Her er 1 point nok til at sikre kvalifikation til 1/8-finalerne, men træner Gourvennec stiller nok stærkt op – sejr giver gruppe-førsteplads, og nederlag (det skal dog være stort) kan betyde degradering til Europa League-slutkampene.

Angrebs-afløser Weah er fortsat skadet, og venstreback Reinildo misser Lyon pga karantæne. Det kan betyde start til svenske Gudmundsson der er interessant offensivt. Det skal også med at en del af Lilles administrative stab er nedlagt af Corona. Det BØR ikke sprede sig til spillerne, men man ved aldrig.

Efter 1-2-nederlaget hjemme mod Reims (og generelt efter et defensivt ustabilt efterår), ændrede Lyon-træner Bosz formation til udekampen mod Bordeaux. 4-2-3-1 blev til 3-4-3.

Det øgede imidlertid ikke den defensive soliditet. Offensiven fungerede ok (det var dog også mod ligaens ringeste forsvar), men som så mange gange før manglede Lyon balance og måtte se hjemmeholdet komme foran tidligt i kampen og siden, efter Lyon-kampvending, udligne til 2-2. Det kunne såmænd også være blevet til 3-2-tab. Cirka et minut efter en kæmpe afbrænder af Paqueta, havde Bordeaux en stor kontrachance (efter et dumt boldtab af samme Paqueta) få sekunder før tid, men keeper Lopes hev en fantomredning ud af ærmet.

Nu må Lyon undvære kreatør Paqueta (vigtig spiller, selv om han pt er i formdyk). Tvivl om midterforsvarer Denayer der udgik mod Bordeaux (efter at have scoret). Ude er fortsat midterforsvarsafløser Diomandé samt højreback Dubois (afløser Gusto har dog gjort det flot). Bemærk i øvrigt at den lidet brugte midtbanemand Mendes gjorde det godt da han fik startchancen mod Bordeaux, inkl et fremragende halvflugter-langskudsmål.

Lyon skal i øvrigt spille EL torsdagen før Lille-opgøret, men er sikker på gruppens førsteplads, så mon ikke der køres turnover hjemme mod Rangers.

Bøyes bud: LIlle +0 asian handicap til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet

Odds på Ligue 1

*Reklamelink


Angers – Clermont 1 (2-0)

Angers viser ikke just prangende form, men vandt i Reims, og mod en formsvag og mandefaldsramt oprykker i tabsstime, ligner det et ettal.

Efter tre kampe uden nederlag i slut-november (kun een sejr, men uafgjort hos stærke Lille og Lens), uprangende, men gode point, skuffede Angers sidste onsdag mod Monaco-hold der trods diverse reserver i startopstillingen var klart bedst og vandt 1-3. Men i weekenden rejste angevinerne sig med 1-2-sejr i Reims.

Spillet overbeviste dog stadig ikke. Reims var bedst indtil et dumt rødt efter 34 minutter, ved 0-0. Angeviner-dynamikken har tabt en del oomph efter den flotte sæsonstart.

Nu er førstekeeper Bernardoni nok startklar efter at have misset de seneste fem kampe pga sygdom, men afløser Petkovic har stået fint.

Clermont tabte 1-0 i Montpellier og har dermed tabt seks af de seneste syv runder (forrige runde: 2-2 hjemme mod Lens).

Forsvaret var ellers overraskende solidt. Det har været gavmildt i denne sæson (inkl målmanden, først Desmas, siden Djoco), og mod Montpellier måtte midterforsvaret undvære ikke bare Hountondji, men også afløser Billong (nyt fravær) – hvilket betød at midtbanemand Magnin måtte vikariere dernede.

Men offensiven var helt ved siden af sig selv (normalt kommer den frem til en del via højpres og hurtige omstillinger); producerede meget få chancer. Skuffende mod en modstander der også var forsvarssvækket.

Clermont må stadig undvære forsvarsfyrtårn Hountondji. Tvivl om afløser Billong og venstrefløj Rashani der begge missede Montpellier.

Bøyes bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet


Metz – Lorient 2 (1-2)

To klubber i nederlagsstime, men Lorient spillede nydeligt i seneste runde og kan have folk tilbage fra skader, mens Metz er svækket.

Efter fire runder uden nederlag, inkl den fine kontrasejr i Nice, har bundholdet Metz tabt de seneste to runder. Hos det formstærke storhold Monaco fik messinerne en lussing på 4-0.

Efter kampen kritiserede træner Antonetti angriber Niane (der blev flået ud i pausen): ”Han ligger altid ned og klynker…” Tjah. Næppe en træner-udtalelse der styrker moralen i truppen.

Nu må Metz undvære venstremanden i tremands-midterforsvarer Jemerson pga karantæne, og afløser Udol er fortsat skadet. Det ligner en start til unge Niakaté (talentfuld, men ustabil). På den defensive midtbane mangler fortsat Ndoram, og makker Maiga (ude seneste tre kampe) er tvivlsom.

Lorient tabte mod Nantes (0-1) og har nu lidt seks nederlag i træk, med samlet målscore 1-12.

Bretonerderbiet mod Nantes åbnede ellers med nydelig Lorient-spilstyring, og det virkede som om forsøget med at spille mere offensivt, 3-4-3 i stedet for den normale 5-3-2, var en god idé, men det lykkedes ikke at straffe et ellers gavmildt Nantes-forsvar, og så snuppede Nantes sejren på et sent mål.

Lorient havde venstreback Le Goff og angriber Diarra tilbage på holdet, men var stadig mandefaldsramt uden midterforsvarer Jenz, midterforsvars-afløser/back-afløser Morel samt def-midtbanemand Lemoine. De når evt at blive klar til Metz-opgøret.

Bøyes bud: 2-tallet til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet


Rennes – Nice 1 (2-0)

Subtopkamp mellem nr 2 og 4, men Rennes virker en del bedre lige nu.

Rennes kom hurtigt tilbage på sejrshesten efter 1-2-nederlaget mod Lille (der afbrød en serie på ni runder uden nederlag og med fremragende spil): Vandt 0-5 i Saint-Étienne. Solid defensiv, effektiv offensiv. Skarpt, nådesløst spil.

Midtbanen var fortsat uden kreative Tait, men ditto Majer var med fra start efter at være blevet sparet mod Lille, og kroaten brillerede med fine frispilninger. I det hele taget var bretonerne dygtige til 1-2-spil og overlap, inkl fra den talentfulde højreback Assignon der startede inde i stedet for erfarne Traoré (skidt kamp mod Lille).

Det vil vise sig om Tait når at blive klar til Nice. Ditto med højrefløj Doku der netop var vendt tilbage efter skadespause da han igen blev skadet mod Lille. Men træner Genesio er i det mindste tilbage efter karantæne.

Rennes spiller Conference League-kamp torsdag inden Nice-opgøret, men har allerede vundet gruppen, så selv om det er en udekamp mod storklubben Tottenham, bruger Genesio nok turnover i London.

Nice fik slet ikke fulgt op på den nydeligt 0-0 hos ligaetter PSG: Tabte 0-3 mod Strasbourg.

Især første halvleg var elendig, og Riviera-drengene var heldige kun at være bagud 0-1 ved pausen. Spillet var klart bedre i anden halvleg efter indskiftning af den driblestærke angriber Gouiri (mærkeligt at han var på bænken fra start), forsvarsstyrmand Dante (mere forståeligt; han blev nok sparet pga hårdt program) og højreback Atal, men da venstreback Bard blev skadet midtvejs i halvlegen, gik der koks i organisationen. Der var nemlig ikke flere venstrebacks i truppen (Kamara var udtaget, men manglede på kampdagen; må være blevet skadet), og en midtbanemand måtte skiftes ind.

Nu har angriber Delort karantæne, men det ligner ingen svækkelse med hans dårlige form (han brændte i øvrigt en stor chance mod Strasbourg). I stedet bør Gouiri starte inde ved siden af Kasper Dolberg (danskeren er desværre også i dårlig form, så den unge reserve Guessand er en mulighed). Også Dante og Atal bør starte inde. Men hvad med venstrebacken hvis Bard og Kamara ikke bliver klar?

Bøyes bud: 1-tallet til odds 1,99 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet


Troyes – Bordeaux X (2-2)

To svækkede forsvar.

Efter 2-0-sejren over Lorient i midtugen, lagde Troyes også stærkt ud i udekampen mod Lille: Solid defensiv og pænt farlige kontraer og dødbolde. Efter en hjørnesparks-kombo scorede offensivmand Dingomé på en flot helflugter. Han var også god mod Lorient.

Men i anden halvleg skiftede Lille gear – hjulpet af den indskiftede topscorer David – og så kunne Troyes ikke følge med. Det sluttede 2-1 til Lille.

Spørgsmålet er nu om træner Battles mod kriseramte Bordeaux vælger at spille med det sædvanlige femmandsforsvar, eller om han, som mod Lorient, forsøger sig med firemandsforsvar. Offensiven bør i hvert fald have mere tyngde end den havde mod Lille. Men det bør den også have; Bordeaux er klart svagere end sidste sæsons mesterhold.

Midterforsvarer Azamoum er fortsat langtidsskadet, og kollega Rami er tvivlsom (ude i seneste to kampe).

Bordeaux fik 2-2 mod Lyon via to comebacks – dvs fin moral. Godt kæmpet i en krisetid; Bordeaux gik ind til kampen med to nederlag i træk (og lang tids dårligt forsvar), senest 5-2 i Strasbourg.

Men pointet mod Lyon var heldigt. Pæne offensive ting, Adlis smukke pasning til holdets første mål samt nogle gode kontraer (inkl 2-2-scoringen), men forsvaret var igen rædderligt.

Den savnede forsvarsstyrmand Koscielny, der har misset de seneste fire kampe, er nok stadig ukampdygtig. Det samme med afløser Medioub.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,95 – SPIL HER >>*


Strasbourg – Marseille 1 (2-1)

Formen (og en torsdagskamp i Marseilles ben) taler for Strasbourg. Hold dog øje med om midterforsvarer Perrin må spille…

Strasbourg viser flot form med seks runder i træk uden tab og senest to sejre i træk. 5-2 hjemme over Bordeaux og 0-3 i Nice.

Mod Nice spillede alsacianerne flot i første halvleg og burde have ført med mere end 0-1. Det var sværere i anden halvleg efter et par markante Nice-indskiftninger, men en forsvarsskade halvvejs i halvlegen ødelagde hjemmeholdets organisation, og så slog Strasbourg kontra med to sene mål.

Stærk for et hold der ellers er markant bedre hjemme end ude.

Den erfarne midterforsvarer Le Marchand mangler nok stadig. Afløser Perrin, lejesvend, har gjort det nydeligt, men det kan være at han sidder over mod Marseille, klubben der ejer ham. Der er typisk sådan en gentleman agreement mellem franske klubber i lejeaftaler. Om der er en sådan aftale i dette tilfælde, skal jeg dog lige have dobbelttjekket.

Efter syv ligakampe i træk uden nederlag, snublede Marseille hjemme mod formstærke Brest: 1-2.

Den sydfranske storklub spillede godt i første halvleg og tillod meget få kontraer. Kom ikke selv frem til det helt store ud over Gersons mål (burde have produceret flere chancer med det spilovertag), men pauseføringen var fortjent. Men i anden halvleg formåede Marseille ikke at holde presset; Brest blev mere offensiv og scorede først på heldigt straffe, siden via flot distancespark. Hjulpet af at det af og til kikser i Marseilles højre forsvarsside hvor der spilles uden fast back; Rongier og Lirola skiftes til at støde frem og dække af for hinanden.

Så satte Marseille centreforward Milik ind, men det lykkedes ikke at gennemtrænge Brests stærke organisation.

Tjah. Træner Sampaoli har i seneste par kampe spillet med falsk nier, dvs uden Milik fra start. Og spillet har været nydeligt, men der mangler altså noget tyngde i feltet. Højrefløj Ünder blev skiftet ind efter et par ugers skadespause, og kommer han op i omdrejninger igen, kan det give offensiven et boost. Men der bør også være plads til Milik.

Lad os se hvordan Marseille stiller i torsdagens EL-hjemmekamp mod Lokomotiv Moskva. Den sydfranske klub kan ikke nå 1/8-finalerne i Europa League, men kan (1 point er nok) sikre sig tredjepladsen og dermed gå videre til slutkampene i Conference League. Bedre end ingenting.

Bøyes bud: Strasbourg +0 asian handicap til odds 1,91 – SPIL HER >>*


PSG – Monaco 2 (1-2)

Storkamp mellem de to rigeste klubber i Frankrig (om end PSG har langt mere at rutte med end Monaco). Ligaetter PSG har langt den største fanstøtte, men må undvære en ultra-tribune i denne kamp; straf for fyrværkeri under en kamp  i nov. Og så er der formen: Peger Monacos vej…

Det er egentligt absurd at PSG fører ligaen på suveræn vis, for spillet har haltet i mange af efterårets kampe – inkl senest i Lens der havde fortjent bedre end 1-1 (selv om Lens’ mål blev lukket ind pga fejl af PSG-målmand Navas). Men pariserne råder jo over individualister som Mbappé, der blev startsparet, men kom ind og leverede en lækker assists til Wijnaldums udligning i 94. minut. Hollænderen var også indskifter, efter skadespause.

Men spillet… Selv om PSG denne gang startede med Verratti og Paredes på midtbanen, var det Lens der dominerede via stærkt presspil. Noget der må have naget PSG-træner Pochettino der jo excellerede med den slags spil da han var i Premier League. Med folk som Messi på holdet er det åbenbart ikke en spillestil han kan gennemføre i Paris.

I midtugen før dysten mod farlige Monaco skal PSG spille Champions League, men det bliver nok med turnover, for pariserne er sikret gruppens andenplads og kan ikke nå førstepladsen. De foreløbige meldinger fra Paris går på at Messi, Verratti og højreback Hakimi startspares i CL.

Venstrefløj Neymar er fortsat skadet (afløser Di Maria er ustabil), ligesom offensiv-indskifter Draxler. Tvivl om midterforsvarer Ramos, der har misset de seneste to kampe efter en god debut mod Saint-Étienne i slutnovember, samt om plads-konkurrent Kimpembé der blev skadet mod Lens.

Monaco har vundet de seneste to kampe, 1-3 i Angers og 4-0 hjemme mod Metz. Begge gange med fire stamspillere på bænken fra start: topscorer Ben Yedder, kreatør Golovin, midtbanemand Fofana og venstreback Caio.

Mod Angers var det formodentlig for at spare dem, men spillet kørte så fint at træner Kovac holdt fast det sejrende hold – og det satte sig også igennem mod Metz: 3-0 efter 2-0 ved pausen. (Omend 2-0-scoringen var efter tyndt dømt straffespark.)

Nu bliver det spændende at se hvordan Monaco stiller i torsdagens EL-kamp hos Sturm Graz. Opgøret er betydningsløst eftersom monegaskerne allerede har vundet gruppen, så det handler nok mest om hvordan Kovac har tænkt sig at stille mod PSG. Med opstillingen fra Angers og Metz – eller med Ben Yedder & Co?

Dvs, faktisk er en blanding en mulighed. Angriber Volland har karantæne mod PSG, så Ben Yedder (mål efter indskiftning mod Metz; assist Golovin) starter nok inde mod pariserne uanset hvad. Tvivl om midterforsvarer Badiashile, ukampdygtig siden 25/11.

Bøyes bud: Monaco +1,25 asian handicap til odds 1,93 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet

Odds på Ligue 1

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

7 kommentarer

  1. Nantes-Lens (fredag): Lens har nyt fravær i kreatør Kakuta, skadet. Stadig ukampdygtig: angriber Said. Dertil kommer de karantæneramte: højre wingback Clauss og def-midtbanemand Doucouré.

  2. Reims – Saint-Étienne: Tjansen som interim-træner i Saint-Étienne, efter fyringen af Claude Puel, er givet til Julian Sablé – ex-midtbanespiller i klubben og assistent de seneste fire år.

  3. Strasbourg-Marseille (søndag): Adgang forbudt på stadion for udeholdets fans.

  4. Marseille vandt 1-0 i torsdagens EL-kamp mod Lokomotiv Moskva, målet sat ind af centreforward Milik. Polakken har været på bænken fra start i seneste to ligakampe, men banker nu på til en start mod Strasbourg.

    Sparet torsdag: kreatør Payet (også en mulighed som frontløber, dvs falsk nier, søndag) og balancemand Kamara. De fik begge kun 22 mins på banen.

  5. Brest-midterforsvarer Brassier var i en bilulykke i dag – og måtte en tur på hospitalet. Heldigvis er det ikke alvorligt, og han skulle være i stand til at spille mod Montpellier denne weekend – hvor han er udset som starter i stedet for karantæneramte Chardonnet.

  6. Clermont må undvære kreatør Berthomier indtil det nye år. Han har været ude af form de seneste uger, men stadig en markant svækkelse.

Skriv et svar