18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bøye: Tips til 15. runde i Ligue 1 d. 11. – 13. november 2022

Sidste runde før VM-pausen der for Ligue 1 varer indtil 28. december. Vi siger farvel og på gensyn med søndagens sydkyst-derby mellem storklubberne Monaco og Marseille, men forinden rummer runden ni andre interessante opgør. Læs alle kampanalyserne herunder.

Disclaimer: Optaktens tip, “Bøyes bud” der fremgår under hver kampanalyse, er skud fra hoften der ikke nødvendigvis holder værdi. Hvis jeg er overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud (dog ikke over de medfølgende ciffertip). Seneste rundeoptakt i denne sæson gav et underskud på 2,19 enheder. Det giver en samlet balance på 0,97 og en tilbagebetaling på 100,7% for i alt 141 tip (flatbetting). Deciderede eksperttip (unitbetting) var der 1 af i seneste runde; det gik hjem til odds 2,06. I alt i denne sæson: 26 eksperttip med balance på +9,79 units (samlet indsats 119 units). Tilbagebetaling 108,2%.

Jens Bøye

Jens Bøye Ligue 1

Jens Bøye

Fredag: Lyon – Nice 2 (1-2)

Lyon er en storklub, men har spillet skidt i seneste to runder og tabte i Marseille uden at komme frem til ret meget. Schmeichel (god form) & Nice kom igennem seneste Europa-batch på nydelig vis (ubesejret i seneste fem kampe, L1 og Conference League) og har nu endelig haft næsten en uge til at restituere. Desuden er angriber Delort nok startklar; han er kvik på fødderne og kan gøre det onde ved den langsomme Lyon-forsvarer Boateng.

Lyon (nr 8) tabte 1-0 i Marseille. Dermed står Laurent Blanc, der overtog trænerpinden i oktober, med to sejre og to nederlag.

Les Gones-forsvaret var mere solidt end i forrige rundes heldige 1-0-sejr over Lille. Langsomme Boateng var igen et problem, men alligevel fungerede det bedre med et tomandsmidterforsvar end med det tremandsmidterforsvar der blev brugt mod Lille.

Men offensiven var meget bleg. Dels fordi Blanc valgte at stille med TRE defensive midtbanefolk i sin 4-3-1-2-formation (hvilket til gengæld hjalp forsvaret). Dels fordi kreatør Aouar var elendig (og Blanc overvejer nok nu at starte med Adelaide der har begået nogle ganske gode indhop). Det betød at angriberne Lacazette og Dembélé fik meget lidt konstruktivt at arbejde med.

Midtbanemand Tolisso mangler stadig, men unge Lepenant gjorde det nydeligt mod Marseille. OPDATERING: Boateng og Adelaide er nye fravær; tvivl om Lepenant.

Nice (nr 9) vandt 1-0 over Brest, anden ligasejr i træk og femte runde i træk uden tab (tre sejre). Dertil kommer Conference League-gruppespillet hvor Nice sluttede med fire point i to kampe og tog førstepladsen og dermed avancement til forårets knald eller fald-kampe.

Det offensive spil var ikke just sprudlende mod Brest – det virkede præget af træthed pga det hårde kampprogram – men forsvaret var solidt, og i mål bekræftede Kasper Schmeichel sin gode form.

Angriber/topscorer Delort var indskifter efter tre kampes skadespause og kan meget vel være klar til at starte nu. Venstreback Bard er tilbage fra karantæne (men højreback-afløser Lotomba gjorde det forbavsende godt til venstre mod Brest).

OPDATERING: Delort har meldt afbud.

Bøyes bud: Nice +0,75 asian handicap til odds 1,94 – SPIL HER >>*


Lørdag: Lens – Clermont 1 (3-0)

Dynamiske Lens er velkørende, især på eget græs. Overmagten bør være for stor for lille Clermont der har en pæn midterplacering, men har været heldig i diverse kampe.

Lens (nr 2) vandt 1-2 i Angers. Helt fortjent sejr selv om angevinerne pressede på til sidst.

Det var dynamiske Lens’ fjerde sejr i træk (efter et ret uheldigt tab hos Lille). På eget græs er det blevet til maxpoint i denne sæson: syv gevinster i streg, de seneste fire uden at indkassere modmål.

Det siger i øvrigt noget om Lens-truppens bredde at mål nr 1 mod Angers blev scoret af angriber Said, normalt indskifter/afløser, men starter for anden kamp i træk, mens holdtopscorer Openda, der scorede hattrick som indskifter (efter skadestvivl) i forrige runde, fik endnu en bænkplads fra start.

Den hurtige højre-wingback Cabot mangler stadig, men har en glimrende pladskonkurrent i Frankowski. Nyt fravær: forsvarsafløser Haidara der har karantæne.

Clermont (nr 10) spillede 1-1 hjemme mod Montpellier og er dermed uden sejr i seneste fire runder (tre uafgjorte).

Men hvor 1-1 i Nantes i forrige runde var heldigt efter en blodfattig indsats, havde Clermont (brændte TO straffespark) fortjent bedre mod Montpellier der var bedst i første halvleg, mens Clermont var klart bedst i anden.

Midterforsvarer Caufriez er tilbage fra karantæne. Fortsat tvivl om den erfarne defmidtbanemand Gonalons der har misset de seneste to runder, og om venstre wingback Borges der blev skadet mod Nantes.

Bøyes bud: Lens -1 asian handicap til odds 1,77 – SPIL HER >>*


Rennes – Toulouse 1 (2-0)

Hvis angriber Terrier er tilbage for Rennes, bør det velkombinerende hjemmehold være for stærkt for Toulouse. Danskerklubben kæmper godt i forsvaret, men det har ikke rakt mod de gode hold, og der mangler desuden en god angriber.

Rennes (nr 3) spillede 1-1 hos Lille. Dvs pointtab efter fem ligasejre i træk, men bretonerne er altså stadig ubesejret siden august. Men pointet var vældigt heldigt. Rennes blev udspillet, og holdets klart bedste var veteranmålmand Mandanda.

De spillemæssige problemer hang nok sammen med tre ting: Træthed efter EL-kamp tre dage forinden (hvor Rennes nøjedes med 1-1 hjemme mod Larnaca, men sikrede sig en plads i forårets 1/16-finaler hvor Shakhtar venter). Skader (især topscorer Terrier der fik en mindre forstrækning mod Larnaca og virkelig var savnet). Samt en overforsigtig tilgang af den ellers dygtige træner Genesio der startede med to defensivmidtbanefolk (normalt een) mod Lille og dermed gjorde sit hold mindre kreativt.

Tvivl om Terrier og fløjindskifter Kamaldeen; bliver de klar til Toulouse? Venstreback-afløser Meling har karantæne, og Rennes må stadig undvære defensivmidtbanemand Santamaria, skadet 11/9. Xeka er generelt en habil erstatning, men var godt nok ringe mod Lille. Måske fordi det var hans ex-klub. I midterforsvaret er talentfulde Omari næppe startklar endnu efter sin lange skadespause. I stedet har sommertilgang Rodon siddet på højrepladsen, men efter to L1-kampdages karantæne og start mod Larnaca, missede han Lille pga sygdom. Det gav en ny startchance til Wooh, men han faldt igennem mod Lille, så Rodon er nok tilbage fra start nu.

Toulouse (nr 12) tabte 0-2 hjemme mod Monaco. Danskerklubbens andet nederlag i træk (efter fire tabsløse kampe i streg). Som i 3-0-tabet i Lens gjorde forsvaret det ganske godt mod en drønstærk modstander (midterforsvarer Rasmus Nicolaisen havde dog problemer langs jorden; var til gengæld stærk i hovedspillet) mens offensiven igen var ringe.

Den danske højreback Desler blev sparet – til fordel for unge Keben der gjorde det nydeligt – og er nok tilbage fra start nu. Fortsat ude pga en skade: angrebsindskifter Healey. Han savnes, for angriber Dallinga viser dårlig form. Mod Monaco forsøgte træner Montanier sig med falsk nier i front, men det virkede heller ikke.

Bøyes bud: Rennes -1 asian handicap til odds 1,84 – SPIL HER >>*


Søndag: PSG – Auxerre 1 (3-1)

Der er nok en del PSG-stjerner der MEGET NØDIGT vil skades i sidste ligarunde før VM-slutrunden. Jeg gætter på en halvlunken indsats mod oprykker Auxerre.

PSG (nr 1) vandt 1-2 i Lorient. Femte ligasejr i træk, og pariserne er fortsat ubesejrede i denne sæson. Men jeg vil vove at påstå at bretonerne ydede den hidtil bedste modstand.

De var teknisk dygtige OG modige, og i lange perioder af kampen kunne PSG simpelthen ikke få fat i bolden. Pariserne vandt alligevel, men hjulpet af målmandsdrop samt et sent hovedstødsmål. Lorient havde egentlig fortjent uafgjort.

Det skal dog med at PSG måske var lidt trætte efter midtuge-CL, manglede Messi og midtbanemand Ruiz (han har gjort det godt i en 4-3-3-formation) og mistede Mbappé i løbet af kampen. Skaden er ikke alvorlig, men han og Messi er tvivlsomme til sidste spillerunde før VM-pausen. Midterforsvarer Kimpembé manglede også (og er ligeledes tvivlsom), men afløser Danilo var fortrinlig, dels som venstremand i et tremandsmidterforsvar, dels offensivt (scorede det afgørende mål). Messi, Mbappé og Kimpembé ventes at kunne træne med fra torsdag og være klar til kamp søndag.

Midtbanemand Ruiz er ude indtil jul.

Auxerre (nr 15) spillede 1-1 i Troyes og fulgte dermed nydeligt op på 1-0-hjemmesejren over medoprykker Ajaccio. Værd at bemærke: Auxerre havde tabt fire udekampe i træk før pointet i Champagneland.

Dét point var dog heldigt – Troyes spillede bedst. Efter en solid indsats mod Ajaccio, første kamp med erfarne (og generelt defensive) Pelissier ved trænerroret, kneb det i Auxerres defensiv. Derimod var der lovende takter i offensiven, bl.a. pga godt comeback af den rutinerede angriber Charbonnier, tilbage efter skadespause. Fløjspiller Sinayoko også i hopla.

Nu er angriber Niang klar efter karantæne og giver Pelissier ekstra muligheder i offensiven. Ude med skade er fortsat midterforsvarer Pellenard der savnes; afløser Jeanvier er ofte det svage led; var det fx i Troyes. Fortsat skadestvivl om midtbaneafløsere Mchangma og Ruiz.

Bøyes bud: Auxerre +2,5 asian handicap til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Brest – Troyes 1 (2-1)

Brest har i seneste runder spillet bedre end hvad man kunne forvente af et bundhold, og styrkes nu i angrebet. Troyes viser god form offensivt, dårlig ditto i forsvaret. Ettallet frister. Over måske også? Tjah. Oddset er ikke højt, og Brest har spillet målfattigt i seneste runder.

Brest (nr 19) tabte 1-0 i Nice. Spillede faktisk glimrende – dvs en fortsættelse af formen der blev vist forinden 1-3-sejren i Clermont og uheldige 0-0 mod Reims – men det kneb med effektiviteten i front.

Det hang nok sammen med at offensiven var markant svækket uden truppens to bedste angribere, Mounié og Slimani. Førstnævnte er tilbage i træning efter lang skadespause, men er nok stadig ikke startklar. Det er til gengæld Slimani, klar efter karantæne.

Generelt har spillet set klart bedre ud siden træner Der Zakarian blev fyret i midtoktober.

Troyes (nr 13) spillede 1-1 mod Auxerre. Sjette runde i træk uden sejr (dog fire uafgjorte), inkl 4-3-nederlaget i Paris i seneste udekamp.

Champagne-klubben havde nok fortjent at vinde over oprykker Auxerre. Offensiven bekræftede sin fine form – denne gang i en ny formation med kreatør Lopes bagved to angribere, Ugbo samt sprudlende M. Baldé. Midtbanen med Chavalerin og Kouamé gjorde det også flot.

Men forsvaret, tremandsmidterforsvaret og de to wingbacks, svigtede igen. Ikke så meget som i Paris eller i de forrige runder, men modstanden var heller ikke så imponerende.

Den danske højre-wingback Andreas Bruus startede igen ude. Danskeren slår ellers gode indlæg, bedre end den talentfulde pladskonkurrent Thierno Baldé, men det er altså ungersvenden der pt har træner Irles’ tillid.

Troyes må stadig undvære den langtidsskadede midterforsvarer kollega Azamoum. Fortsat skadestvivl om defmidtbanemand Tardieu og afløser Agoumé der begge missede PSG og Auxerre.

Bøyes bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Lille – Angers 1 (3-0)

Lille viser stærk form trods kun 1 point i seneste to runder, og jeg tror ikke agterlanternen kan stå imod her. Den langsomme Lille-veteranforsvarer Fonte skal dog passe på Angers-hurtigløber Salama.

Lille (nr 7) spillede 1-1 mod Rennes. Anden kamp i træk uden sejr, inkl 1-0-nederlaget i Lyon der kom efter tre sejre i træk. Men som tabet i Lyon var uafgjort mod Rennes pokkers uheldigt.

Lille spillede fremragende – kun angriber/topscorer David var lidt bleg. Dét samt stærkt spil af Rennes’ målmand var nok forklaringen på at de mange chancer ikke blev omsat til klar sejr.

Venstreback Ismaily mangler for anden kamp i træk, og afløser Gudmundsson også fortsat ukampdygtig. Den forventede afløser mod Rennes var den fleksible midterforsvarer Djalo, men træner Fonseca valgte en løsning der IKKE svækkede midterforsvaret: Højreback Diakité blev flyttet til venstre, og højreback-positionen blev meget overraskende udfyldt af fløjafløser Weah. Begge løste det på glimrende vis, så det gentages nok mod Angers.

Angers (nr 20) tabte 1-2 hjemme mod Lens. Sjette nederlag i træk til agterlanternen. Fuldt fortjent. Efter en tung første halvleg vågnede angevinerne i anden halvleg efter at være kommet bagud 0-2 og pressede på til sidst, men fik kun reduceret.

Forsvaret forbliver et stort problem; der tillades alt for mange chancer. Og offensiven var alt for bleg i lang tid.

Nu håber Angers at kreatør Boufal, der har misset de seneste to kampe, er klar til at møde Lille (ex-klub). Samme med højre wingback Valery der missede Lens. Angrebsindskifter Diony mangler fortsat.

Bøyes bud: Lille -1,25 asian handicap til odds 1,78 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Montpellier – Reims X (1-1)

To hold der sjældent vinder.

Montpellier (nr 14) spillede 1-1 i Clermont. Endelig et point efter fem nederlag i træk.

Det var dog temmelig heldigt. Montpellier var bedst i første halvleg og førte fortjent ved pausen trods brændt Clermont-straffe. Men i anden halvleg var Clermont klart bedst (og brændte IGEN straffe).

For anden kamp i træk stillede Montpellier-træner Pitau i en 3-5-2-formation (efter at have brugt 4-2-3-1). Tjah. Offensivt er der små tegn på bedring, men forsvaret virker stadig hullet.

Skadestvivl om førstekeeper Omlin der har misset de seneste to kampe; afløser Kamara var dog banens bedste mod Clermont (men han er lidt ustabil). Også tvivl om den talentfulde højreback Tchato der missede Clermont; der er dog erfarne afløsere i Sacko og Souquet. Angriber/kantspiller Mavididi er tilbage fra karantæne og tilbyder mere speed end driblestærke Khazri. Ukampdygtige er fortsat venstreback Sainte-Luce (savnes offensivt) og midterforsvarer Mendes (han har været ude i lang tid).

Reims (nr 11) vandt 1-0 over Nantes og fik dermed point for femte runde i træk (to sejre).

Som i forrige rundes heldige 0-0 i Brest kneb det dog med spillet for Champagneklubbens hold der var heldigt ikke at indkassere i første halvleg. Men Reims sad tungt på anden efter 54.-udvisning af en Nantes-forsvarer.

Midterforsvarer Gravillon er fortsat skadet, hvilket vil sige at Reims-træner Still nok fortsætter med at spille med tomandsmidterforsvar selv om holdet er vant til at spille tremands.

Venstreback Locko er klar fra karantæne (afløser De Smet var ok mod Nantes). Ny mand i skammekrogen er højreback/-wingback Flips (god kamp mod Nantes), og det ligner et problem, for højrebacks Foket og Busi har begge været ukampdygtige i to-tre måneder. Det KAN være at Busi kan spille, men kampformen er næppe i top.

Bøyes bud: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*


Nantes – Ajaccio 1 (2-1)

Nantes tabte i Reims, men det var nok især pga EL-træthed. Nu har bretonerne haft en uge til at restituere, og deres hold er basalt en del bedre end Ajaccios. Oprykkerklubben får lidt for mere kredit for comeback-sejren over defensivt svage Strasbourg. Og korsikanerne (uden 2-3 midterforsvarere) ser mere svækkede ud i defensiven end Nantes selv om hjemmeholdet mangler sin forsvarsstyrmand.

Nantes (nr 16) tabte 1-0 i Reims. Dette efter fem kampe i træk uden tab (tre sejre), inkl to i Europa League hvor seneste torsdags 0-2-gevinst hos græske Olympiakos betød gruppe-andenplads og dermed avancement til forårets knald eller fald-kampe hvor Nantes støder ind i selveste Juventus.

Som i 1-1-hjemmekampen mod Clermont i forrige runde spillede EL-træthed nok ind i Reims hvor Nantes burde have ført ved pausen, men virkede tung i anden halvleg. Især naturligvis efter udvisningen af den langsomme forsvarsstyrmand Pallois (tabt løbeduel) i 54.

Pallois er i karantæne nu, så Nantes-træner Kombouaré går nok tilbage til tomandsmidterforsvar efter tremands mod Reims (Castelletto og Girotto kan udgøre et glimrende makkerpar). Og håber at den gode offensiv er mere oppe på dupperne nu hvor der er en hel uge til at restituere i.

Ajaccio (nr 17) vandt 4-2 over Strasbourg i et brag af en kamp. Eller rettere, et brag af en første halvleg hvor alle mål blev scoret. Korsikanerne kom lynhurtigt bagud, på frisparksmål og kontraangreb, men udnyttede så alsacianernes tunge forsvar til at vende kampen på hovedet. Meget fortjent hjemmesejr.

Hovedperson: Kreatør Belaili med en assist og to straffescoringer (han brændte endda straffe i anden halvleg). Men i det hele taget tog Ajaccio – tørstende efter sæsonens første hjemmesejr – revanche for en offensivt bleg indsats i forriges rundes 1-0-tab i Auxerre.

Men nu er Ajaccio markant svækket i midterforsvaret hvor Avinel afsoner karantæne for anden kampdag i træk, og afløser Vidal slutter sig til ham i skammekrogen efter sin sene udvisning mod Strasbourg. Avinel-makker Gonzalez er desuden tvivlsom efter at have misset de seneste to kampe.

Angrebsafløser Touzghar er nok fortsat ukampdygtig.

Bøyes bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*


Strasbourg – Lorient 2 (2-3)

Strasbourg har gode offensivfolk, tunge forsvarere, og er målrig i begge ender; 4-2-nederlaget i Ajaccio var blot seneste eksempel. Lorient har et glimrende forsvar, men har tvivl om førstekeeperen, og bretonerne vil gerne spille offensiv fodbold. Det ligner en underholdende kamp i denne sidste runde før ligaens VM-pause.

Strasbourg (nr 18) tabte 4-2 i Ajaccio, og alsacianerne der gjorde det flot i 21/22, er dermed uden sejr i seneste fire runder og indtager en ydmygende tredjesidsteplads.

Nederlaget på Korsika var fuldt fortjent. Strasbourg kom tidligt foran 0-2 – noget helt nyt for holdet der var bagud 0-2 og gjorde comeback til 2-2 i begge de to forrige runder, i Toulouse og hjemme mod Marseille. Men som i de kampe var forsvaret tungt og usikkert, og alsacianerne kan åbenbart slet ikke holde tæt. Selv den ellers så stærke målmand Sels havde en dårlig dag på Korsika.

Angriber Gameiro bekræftede sin fine form, og midtbanemand Bellegarde leverede et smukt frisparksmål, men træner Stéphans eksperiment med at stille med tre angribere i en 3-4-3-formation i stedet for den normale 3-4-1-2 virkede kun i begyndelsen af kampen.

Midtbane-afløser Sissoko er fortsat ukampdygtig.

Lorient (nr 6) tabte 1-2 mod PSG. Andet nederlag i træk for bretonerne der ellers ikke havde tabt siden august. Desuden fjerde kamp i træk uden sejr.

Men Lorient har al mulig grund til at være stolt af indsatsen mod PSG: Modig og teknisk stærkt. Bortset fra da målmand Mvogo fumlede og forærede 0-1-målet til pariserne. Samtidig blev han skadet og måtte udgå. Men det knækkede ikke bretonerne der spillede løs, i lange perioder holdt PSG fra at komme på bolden og fortjent fik udlignet. Desværre scorede PSG på hovedstød kort før tid.

Bemærkelsesværdigt: Træner Le Bris holdt fast i sin meget offensive 4-1-4-1-formation med kun een defensivmand på midtbanen. Også værd at bemærke: Før PSG-kampen virkede det som om Lorient var gået lidt ned i kadence, men det hang nok sammen med at angriber/topscorer Moffi var skadet. Han var tilbage som starter (og målscorer) mod PSG, og det boostede helt klart det bretonske spil.

Skadestvivl om målmand Mvogo (drop mod PSG, men ellers en stærk sæson). Den erfarne afløser Mannone ydede dog en glimrende indsats da han blev skiftet ind mod pariserne i 13. minut.

Ukampdygtig er stadig den erfarne defmidtbanemand Abergel.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Se også ekspertttippet


Monaco – Marseille 1 (2-1)

Monaco virker veludrustet før dette sydkyst-derby. Formen er god, og monegaskerne kan stille i stærkeste. Efter en pointtynd periode vandt Marseille senest over Lyon, men overbeviste ikke spillemæssigt. Tvivl om den hurtige forsvarer Bailly, og midtbanen kan få det svært mod Monacos fysisk stærke og dynamiske makkerpar Fofana & Camara.

Monaco (nr 5) vandt 0-2 i Toulouse. Tredje sejr i træk, inkl 2-0 over Angers og 4-1 over Røde Stjerne i EL torsdagen inden Toulouse-opgøret. EL-sejren betød gruppe-andenplads og en plads i forårets 1/16-finaler hvor Leverkusen venter.

Der var nu ikke synderlig EL-træthed at spore hos monegaskerne i Toulouse; stærk indsats både defensivt og offensivt. Især af midtbanemakkerpar Fofana og Camara, sidstnævnte tilbage fra karantæne, samt af den formstærke kreatør Golovin. I angrebet fik topscorer Ben Yedder en startpuster til fordel for løbestærke Volland (hattrick-skytte i EL).

Midterforsvarer Badiashile er tilbage fra karantæne, så alle mand ser ud til at være klar.

Marseille (nr 4) vandt 1-0 over Lyon og kom tilbage på sejrskurs efter fem kampe i træk med pointtab; fire nederlag inkl to i CL, herunder 1-2 mod Tottenham i midtugen inden Lyon-kampen.

Offensiven overbeviste ikke mod Les Gones (og målet blev sat ind af forsvarer Gigot efter hjørnespark), men forsvaret gjorde det godt. Midtbanemand Veretout ditto.  

Tvivl om midterforsvarer Bailly der missede Lyon. Afløser Gigot gjorde det flot i dén kamp, men har ikke samme speed. Nok stadig ude: Defmidtbaneafløser Gueye.

Bøyes bud: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Odds på Ligue 1

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

3 kommentarer

  1. Vil iøvrigt lige nævne at det er skønt at læse Jens’ analyser igen….Som mangeårig bruger af Betxpert under aliaset ThomasRune, kan jeg kun sige at han er stærkt savnet derovre, både for sine velforberedte analyser og debatter (og diskussioner:-P) 🙂

Skriv et svar