18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bøye: Tips til 13. runde i Ligue 1 d. 28. – 30. oktober 2022

Der er oprykker- og bundbrag på søndag hvor Auxerre er vært for Ajaccio. Den tredje oprykker, danskerklubben Toulouse, indtager derimod en nydelig midterplacering og udfordrer stærke Lens på udebane i Frankrigs fredagskamp. En anden danskerklub, Troyes, møder selveste PSG i Paris på lørdag… Læs alle 10 kampanalyser i nedenstående optakt og få gode råd til hvor tegnene skal sættes.

Disclaimer: Optaktens tip, “Bøyes bud” der fremgår under hver kampanalyse, er skud fra hoften der ikke nødvendigvis holder værdi. Hvis jeg er overbevist om værdien, smider jeg også bettet som eksperttip. Men statistik fører vi skam over Bøyes bud (dog ikke over de medfølgende ciffertip). Seneste rundeoptakt i denne sæson gav et overskud på 1,83 enheder. Det giver en samlet balance på 0,67 og en tilbagebetaling på 100,55% for i alt 121 tip (flatbetting). Deciderede eksperttip (unitbetting) var der 1 af i seneste runde, og det gik hjem til odds 1,82. I alt i denne sæson: 23 eksperttip med balance på +14,55 units (samlet indsats 106 units). Tilbagebetaling 113,75%.

Jens Bøye

Jens Bøye Ligue 1

Jens Bøye

Fredag: Lens – Toulouse X (2-2)

To fremdrivende hold med selvtillid efter gode resultater. Lens har holdt modstanderne fra fadet i seneste tre hjemmekampe, men er nu markant svækket i midterforsvaret. Danskerklubben Toulouse er også svækket i midterforsvaret hvor Nicolaisen har karantæne.

Lens (nr 2) vandt 0-1 i Marseille, anden sejr i træk inkl forrige rundes 1-0 hjemme mod Montpellier. Dette efter 1-0-nederlaget i lokalderbyet i Lille.

Gevinsten i Marseille var temmelig heldig, for det normalt så dynamiske Lens-hold blev tvunget tilbage af det høj- og genpressende hjemmehold og havde svært ved at få bolden fremad. Midtbanen (inkl sommertilgang Jean Onana i sin første start) fightede dog, og forsvaret gjorde det også godt trods Marseilles knaldhøje tempo – og så stod målmand Samba igen-igen en flot kamp.

Nu er Lens oppe på ligaens andenplads. Og offensiven – uheldig mod Lille og Montpellier i forrige runde; bleg mod Marseille – skal nok sprudle igen før eller siden. Eneste bekymring er at der er problemer mod stærkt høj- og genpres. Det er dog få modstandere der kan levere det.

Den hurtige højre-wingback Cabot mangler stadig, men har en glimrende pladskonkurrent i Frankowski. Han fik en blodnæse mod Marseille, men spillede videre og er nok også i stand til at spille her, evt med maske. Fortsat ude er også højre-midterforsvarer Gradit. Afløser Haidara har, selv om han er venstrebenet og egl wingback, generelt været fortrinlig (begik dog et tåbeligt straffespark mod Lille). Men mod Toulouse er der et ekstra problem i tremandsmidterforsvaret; venstremand Medina har karantæne. Afløser er evt venstreback-reserve Boura – hvormed Lens altså kan stå med et tremandmidterforsvar indeholdende to venstrebacks… Et alternativ er midterforsvarsreserve Fortes der har fået 0 minutter i denne sæson.

Toulouse (nr 10) spillede 2-2 hjemme mod Strasbourg og er dermed ubesejret i seneste fire runder, heraf to sejre. Formen er glimrende.

Det var nok også blevet til sejr mod Strasbourg hvis det ikke havde været for den danske midterforsvarer Rasmus Nicolaisen. Han var holdets svageste i forrige rundes 3-2-sejr over Angers og var igen i vælten mod alsacianerne. Han leverede en assist, men kom ofte for sent på bolden i defensive indgreb. Det kostede to gule kort, og ved nr 2 kostede det også et straffespark.

Nu har Nicolaisen karantæne, mens angriber Dallinga er tilbage fra en tur i skammekrogen. Fortsat ude pga en skade: angrebsindskifter Healey. er fortsat skadet.

Bøyes bud: Begge Hold Scorer til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet


Lørdag: PSG – Troyes 1 (3-1)

Satsende PSG tillader en del modstanderkontraer. Ligaetteren har alligevel holdt målet rent i seneste 3 ligakampe, men det mod modstandere der ikke i samme grad som Troyes har kvikke, målfarlige kantspillere der kan udnytte at PSGs backs kan fanges ude af position. Især Rony Lopes på Troyes’ højrekant ved hvordan man scorer i Paris (gjorde han for Nice i 2021). I den anden ende bør PSG-offensiven med Neymar tilbage fra karantæne skære igennem det svage Troyes-forsvar som kniv gennem varmt smør.

PSG (nr 1) vandt 0-3 over Ajaccio på Korsika. Klar dominans selv om pariserne var karantæne- og skadesvækkede.

Dermed fulgte PSG op på hjemmesejren over Marseille og har nu fem point ned til nr 2.

Tilbage fra karantæne er offensivstjerne Neymar (stærk sæsonstart) og midterforsvarer Ramos. Desuden er midterforsvarer Kimpembé nok klar efter sin skade. Dvs at PSG, om træner Galtier ønsker det, kan gå tilbage til tremands-midterforsvar. Men midtbanen har fungeret ganske glimrende med tre i stedet for to, så træneren er nok i tvivl.

Ude er nok fortsat midtbane-/forsvarsafløser Danilo og venstre wingback Mendes.

Bemærk at PSG i midtugen inden denne kamp (og såmænd også i midtugen efter) skal spille CL. Det kan betyde lidt turnover, i begge turneringer. PSG ventes at stille således op mod Maccabi Haifa denne tirsdag (hvor spilfordeler Verratti har karantæne, og forsvarsstyrmand Marquinhos evt startspares):

Donnarumma – Hakimi, Marquinhos/Ramos, Kimpembe, Bernat – Fabian Ruiz, Vitinha, Renato Sanches – Messi – Mbappé, Neymar

Troyes (nr 11) spillede 2-2 hjemme mod Lorient trods foran 1-0 og 2-1. Fjerde runde i træk uden sejr. De fire runder har til gengæld givet tre uafgjorte, men alle fire indsatser har været temmelig elendige. Spillet hang heller ikke rigtigt sammen mod Lorient der spillede bedst og kunne have vundet.

Den danske højre-wingback Andreas Bruus, var igen bænket fra start. Ærgerligt, for danskeren slår gode indlæg og er typisk mere modig fremad end den talentfulde pladskonkurrent Thierno Baldé. Vigtigt, synes jeg, med en wingback der giver bredde, for Lopes går meget ind i banen. Men det mener træner Irles åbenbart ikke. Han kritiseres i øvrigt for sine udskiftninger af højrekant Lopes (målscorer) og venstrekant Odobert i 74. Ind kom Bruus og venstre wingback Yade. Bruus-indlæg til trods har de to ikke samme offensive flair som Lopes og Odobert der begge havde vist gode ting, og de defensive indskiftninger kom til at koste; kort efter udlignede Lorient.

Troyes må stadig undvære den langtidsskadede midterforsvarer kollega Azamoum. Fortsat skadestvivl om kollega Rami (mest afløser) og defmidtbaneafløser Agoumé.

Bøyes bud: Begge Hold Scorer til odds 2,25 – SPIL HER >>*


Strasbourg – Marseille 2 (1-2)

Marseille var uheldig med ikke at score mod Lens. Strasbourg har haft kreativitetsproblemer, men er her oppe mod et svækket midterforsvar. Et sådant har alsacianerne nok også selv, så alt i alt lugter det pænt af mål.

Strasbourg (nr 16) spillede 2-2 i Toulouse. Ret så heldigt, for alsacianerne spillede igen skidt og var fortjent bagud 0-2, men fik heldigt udlignet – bl.a. via rødt kort til hjemmeholdet, samt et straffespark.

Strasbourg imponerede i 21/22, men har været en skygge af sig selv i 22/23. Kniber med kreativitet på midtbanen, og forsvaret er usikkert. Men angrebsindskifter Mothiba viste sine kollegaer hvordan det skulle gøres med et mål mod Toulouse.

Forsvarsjernmand Djiku udgik mod Toulouse og må nok stå over. Den tårnhøje angrebs-indskifter Ajorque er muligvis tilbage efter skadespause.

Marseille (nr 5) tabte 0-1 mod Lens. Tredje liganederlag i træk, inkl pinlige 1-2 hjemme mod bundhold Ajaccio og 1-0-tab i Paris mod ærkefjende PSG.

Men spillet var meget bedre end i de forrige to kampe. Marseille høj- og genpressede fortrinligt og tilspillede sig flere gode chancer. Desværre uden at kunne score mod Lens’ stærke keeper. De få gange Lens var oppe at true, var der usikkerhed at spore hos midterforsvarer Balerdi og kollega Gueye, egentlig midtbanemand, men han måtte vikariere for Kolasinac der udgik med en knæskade.

Kolasinac, der selv var vikar for en skadet Bailly, mangler nok nu, og der er stadig tvivl om Bailly. Desuden har kollega Gigot karantæne for anden kamp i træk. Alt i alt ser midterforsvaret ret så svækket ud – men det kan være at Bailly bliver klar.

Bemærk at Marseille skal spille CL i midtugen (onsdag i Frankfurt) både før Strasbourg-opgøret og efter (tirsdag mod Tottenham). Det kan betyde turnover i Alsace – men bortset fra det efterhånden tynde midterforsvar er truppen bred.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,90 – SPIL HER >>*


Søndag: Auxerre – Ajaccio X (1-1)

To oprykkere og bundhold der begge håber at kunne bruge denne kamp til at få en sejr – men det kan blive svært. Auxerre har hjemmebanefordel, men Ajaccio har gjort det godt i seneste to udekampe.

Auxerre (nr 18) tabte 2-1 i Reims. Oprykkernes ottende runde i træk uden sejr (seks nederlag).

Det svage forsvar var igen i store problemer, mens offensiven skuffede efter et par runder med nydeligt direkte spil. Især skuffende fordi Reims var meget mandefaldsramt i defensiven.

Men Auxerre fik fortjent 1-1 hjemme mod Nice i forrige runde – første kamp med Padovani som cheftræner – så nu handler det om at udnytte hjemmebanefordelen.

Ude med skade er fortsat midterforsvarer Pellenard der savnes; afløser Jeanvier er ofte det svage led. Skadestvivl om offensivmand Autret, midtbaneafløserne Mchangma og Ruiz, samt  venstreback-afløser Mensah og højreback-afløser Pereira der alle missede Reims.

Ajaccio (nr 19) tabte 0-3 hjemme mod PSG. Pariserne var mandefaldsramte, men ikke desto mindre overlegne.

Ærgerligt for de korsikanske oprykkere der netop havde leveret to gode indsatser i træk, begge på udebane, med fire point til følge (inkl choksejr i Marseille). Men tilbage på eget græs blev det altså til femte hjemmebane-nederlag i træk. Et nederlag mod suveræne PSG er dog nok til at leve med.

Ajaccio har fortsat skadestvivl om midterforsvarer Mayembo (ude siden 2. runde) og angrebsafløser Touzghar.

Bøyes bud: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Brest – Reims X (1-1)

To hold der begge, efter en tung periode, viste glimrende spil og vandt i seneste runde. Gejsten til at gøre comeback hvis bagud, virker til at være der.

Brest (nr 17) vandt 1-3 i Clermont og sprang væk fra sidstepladsen. Endelig en sejr efter otte runder uden og en tiltrængt opmuntring efter 4-1-nederlaget i Nantes der var en skidt chefdebut for reserveholdstræner Grougi der fik førsteholdsansvaret ovenpå fyringen af Der Zakarian efter 1-2-tabet mod Lorient.

Nu havde Grougi haft en ekstra uge til at sætte sig præg, og det virkede åbenbart, for bretonerne spillede meget bedre i Clermont.

På holdet var midtbanemand Lees-Melou selv om han for nyligt mistede sit nyfødte barn. Han står derimod over nu; har karantæne pga gulkorts-akkumulation. Skadestvivl om midterforsvarsafløser Dabi, venstreback-afløser Uronien samt angriber Mounié (han har manglet siden sæsonstart).

Bemærk at angriber Slimani beskyldte Clermont-spiller Gastien for racisme under seneste rundes møde.

Reims (nr 14) vandt 2-1 hjemme over Auxerre. Endelig en sejr efter tre uafgjorte i træk – og meget fortjent selv om sejrsmålet først faldt lige før tid.

Defensiven var solid trods diverse fravær, og offensiven var klart bedre med Ito tilbage efter karantæne.

Nu har Reims midterforsvarer Gravillon tilbage efter karantæne, men kollega Agbadou er stadig i skammekrogen, så spørgsmålet er om træner Still – i sin tredje kamp som chef – spiller med to midterforsvarere som mod Auxerre, eller om han går tilbage til tremands og giver en ny start til 19-årige Diakité der debuterede mod Auxerre som makker til erfarne Abdelhamid.

Skadestvivl om defmidtbanemand Munetsi samt højreback Foket og Busi der alle missede Auxerre. Kantspiller Flips udfylder dog også en backplads på nydelig vis.

Bøyes bud: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*


Monaco – Angers 1 (1-0)

Monaco har været usikker i forsvaret i seneste par uger, og dét – samt EL-engagement/træthed – kan betyde fokus på at holde tæt. Defmidtbanemand Camara tilbage fra karantæne bør hjælpe. Giftige monegasker-angribere, og Angers har gode offensivfolk, men angevinerne (dårligt forsvar) kan meget vel tænkes at forsøge at parkere bussen, som mod Rennes.

Monaco (nr 6) tabte 4-3 hos Lille i seneste L1-runde. Underholdende kamp mellem to offensive hold, begge svækket i defensiven. Men fortjent sejr til Lille hvis spil hang bedst sammen, mens Monaco havde store problemer i forsvaret og også i det opbyggende spil. Angribere Ben Yedder og Embolo viste giftighed, men blev også hjulpet af et par Lille-foræringer (målmandsdrop og forsvarsdrop).

Det var anden ligakamp i træk uden sejr, inkl 1-1 hjemme mod Clermont i seneste hjemmekampe. Dertil kommer 4-0-nederlaget hos Trabzonspor i seneste EL-kamp. EL-kamp har Monaco også torsdag i denne uge, dvs tre dage før Angers-opgøret, samt torsdag i næste uge.

Den vigtige defmidtbanemand er tilbage fra karantæne (afløser Matazo var bleg mod Lille). Fortsat skadestvivl om højreback Aguilar, ude siden 18/9. Pladskonkurrent Vanderson er normalt god, men var helt væk mod Lille; elendig indsats.

Angers (nr 20) tabte 1-2 hjemme mod Rennes; fjerde målrige nederlag i træk. Forsvaret er stadig et stort problem; der tillades alt for mange chancer.

Angevinerne spillede ellers mere defensivt end normalt og forsøgte at pakke sig mod stærke Rennes; stod dybt og kompakt – selv efter at være kommet bagud. Men et sjældent kontraangreb – dvs, det var egentlig bare en lang bold frem som angrebstalent Salama udnyttede på smuk vis – gav mål i starten af anden halvleg og åbenbart også mod og gejst, for det offensive spil var meget bedre derefter. Men så var der det med det usikre forsvar… Straffespark i overtiden og sejr til Rennes, trods alt fortjent.

Førstemålmand Fofana er nok tilbage efter at have misset Rennes. Venstre-wingback Doumbia er stadig ude. Højreback Sabanovic har misset de seneste seks kampe og mangler nok stadig. Alternativ Valery har været skidt/halvskidt kørende i seneste kampe. Angrebsindskifter Diony mangler fortsat.

Bøyes bud: Under 1,25 mål i første halvleg til odds 1,95 – SPIL HER >>*


Nantes – Clermont 1 (2-0)

Nantes viser god form med stærk indsats i seneste to kampe og er blevet forstærket på højre back af dygtige Centonze. Clermont havde også gang i en nydelig periode, men det gode spil var pist væk i seneste rundes tab mod Brest, og nu må holdet undvære sin bedste forsvarer, kvikfodede Seidu. Nantes må undvære klassekeeper Lafont, men afløser Dechamps er normalt glimrende. EL torsdag, men sidst Nantes havde EL i benene, var der energi til storsejr i L1.

Nantes (nr 15) spillede 1-1 i Nice. Ærgerligt, fordi Nice fik udlignet på straffespark dybt inde i overtiden, men indsatsen var glimrende. Ok opfølgning på forrige rundes 4-1-hjemmesejr over Brest.

Desværre blev klassekeeper Lafont udvist for protester til sidst, og han har karantæne nu. Fortsat skadestvivl om backs Fabio (højre/venstre) og Traoré (venstre; afløser). Men den dygtige nytilkommer Centonze (højre wingback) fik stærk debut som indskifter mod Nice og kan meget vel starte inde nu.

Bemærk at Nantes skal spille EL denne torsdag, dvs blot tre dage før Clermont-kampen, og igen torsdag i næste uge.

Clermont (nr 9) tabte 1-3 mod Brest. Fortjent nederlag efter skidt indsats. Overraskende, for Clermont havde fået point – og spillet godt – i tre kampe i træk, inkl 1-1 hos storklubben Monaco i seneste udekamp.

Fortsat skadestvivl om højrewingback Zeffane (har misset det meste af sæsonstarten). Værre er at den kvikfodede midterforsvarer Seidu – defensivens bedste hidtil – er ude pga karantæne.

Bemærk i øvrigt at anfører og spilfordeler Gastien beskyldes for at være kommet med racistiske ytringer over for Brest-angriber Slimani. Forbundet foretager sandsynligvis en undersøgelse.

Bøyes bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet


Rennes – Montpellier 1 (3-1)

Velkørende Rennes har EL-engagement, men den brede trup har klaret opgaverne på flot vis. Montpellier kan være farlig og fik næsten uafgjort mod Lyon, men er markant karantæne- og skadesramt her.

Rennes (nr 4) vandt 1-2 i Angers. Sjette sejr i træk (inkl EL-gevinster), og bretonerne er uden nederlag siden august.

Fraset en tung periode i anden halvleg var spillet vældigt godt, hurtige kombinationer mod en defensiv modstander.

Rennes må stadig undvære defensivmidtbanemand Santamaria, skadet 11/9. Nytilkomne Xeka er dog en habil erstatning. I midterforsvaret er talentfulde Omari næppe startklar endnu efter sin lange skadespause, men sommertilgang Rodon, der har spillet sig op eftet en tung sæsonstart, er tilbage efter to kampdages karantæne. Fortsat skadestvivl om fløjdribler Doku (indskifter).

Bemærk at Rennes har EL-kamp torsdag i denne uge, dvs blot tre dage før Montpellier-opgøret, og endnu een af slagsen i kommende uge. Indtil videre har den brede trup dog klaret de mange opgaver på glimrende vis.

Montpellier (nr 13) tabte 1-2 hjemme mod Lyon. Kæmpede godt efter at være kommet bagud i 33., men udligning i 70. blev fulgt op af Lyon-mål i overtiden. Fortjent nederlag trods alt til La Paillade der spillede sin første kamp med Piteau ved trænerroret.

Forsvaret gjorde det ikke bedre end i forrige rundes 1-0-tab i Lens (undtagen midterforsvarer Jullien, og det var ikke nok mod en Lyon-offensiv i hopla), men offensiven gjorde. Maouassa fik chancen på venstrefløjen og kvitterede med stærk indsats. Kreatør Savanier supplerede godt. Og fremragende sakse-mål af angriber Wahi.

Desværre for Montpellier er Wahi, kantspiller/angriber Mavidi samt midterforsvarer Esteve nu i karantæne. Desuden er målmand Omlin tvivlsom efter at være udgået mod Lyon (afløser Kamara gjorde det dog godt). Ukampdygtige er fortsat venstreback Sainte-Luce (savnes offensivt) og midterforsvarer Mendes (han har været ude i lang tid). Tvivl om den erfarne midterforsvarer Sakho der har misset de seneste kampe, og det kan betyde at venstreback Cozza må vikariere i midterforsvaret, og Maouassa trækkes så ned på backen.

Bøyes bud: Rennes -1,25 asian handicap til odds 1,84 – SPIL HER >>*


Lorient – Nice X (1-1)

To hold med stærke potentialer, men begge mangler nok deres bedste angriber, og græsset er i ret dårlig stand.

Lorient (nr 3) spillede 2-2 i Troyes, anden uafgjorte match efter seks sejre i træk. Men indsatsen var bedre end i 0-0-opgøret mod Reims i forrige runde, og skulle der have været en sejrherre i Troyes, burde det have været Lorient.

Hjemmekampen mod Reims blev præget af et meget regntungt underlag – græskvaliteten er ikke god på La Moustoir – så hold øje med om det regner i Bretagne i weekenden. Vejrudsigten melder i hvert fald regn fredag.

Lorient må nok stadig undvære angriber/topscorer Moffi – markant savn – og højreback Kalulu. Venstrekant Le Bris er en overraskende nydelig erstatning på højre back, men han kunne også være fin at have i offensiven. Ude er i hvert fald stadig defmidtbanemand Abergel.

Nice (nr 12) spillede 1-1 hjemme mod Nantes. Lænede sig op af et nederlag, men fik hevet uafgjort i land via straffespark dybt inde i overtiden. Nice fortjente sådan set et mål efter at have tilspillet sig diverse målchancer (primært via Pepes driblinger), men Riviera-drengene tillod også en del; Kasper Schmeichel havde gode redninger. Uafgjort var ret heldigt.

Skadestvivl om angriber/topscorer Delort der missede Nantes-kampen hvor hans afslutningsevner var stærkt savnede. Og om venstrekant/kreatør Diop der er gået glip af seneste to runder. Nyt fravær er nok højrebackafløser Lotomba. Idealstarter Atal, der har været skadet, blev skiftet ind mod Nantes og var med til at sætte fut i kantspillet, men blev fanget ude af position ved Nantes’ scoring og er nok ikke helt oppe på dupperne endnu.

Bemærk at Nice skal spille Europa-bold torsdag i denne uge, dvs tre dage før Lorient-kampen, samt i næste uge.

Bøyes bud: Under 1 mål i 1. halvleg til odds 1,77 – SPIL HER >>*


Lyon – Lille 2 (1-2)

Lille sprudlede mod Monaco og viser i det hele taget god form. Lyon fik sin første sejr med Blanc ved roret, men har stadig forsvarsproblemer.

Lyon (nr 8) vandt 1-2 i Montpellier, og den nye træner Laurent Blanc fik dermed sin første sejr i andet forsøg (efter 3-2-nederlaget i Rennes). Fortjent gevinst.

Offensiven (Lacazette i hopla, især) var endnu bedre end i Rennes, og tremandsforsvaret knapt så usikkert. Det så dog skidt ud da Montpellier udlignede.

Boks til boks-mand Tolisso mangler stadig, men Mendes og Caqueret var fortrinlige på midtbanen. Der er risiko for at fleksible Mendes trækkes ned i midterforsvaret hvor (usikre) Diomandé har karantæne, men det er mere sandsynligt at den erfarne (og ret langsomme) forsvarsreserve Da Silva hives ind i startopstillingen.

Lille (nr 7) vandt hjemmekampen mod Monaco med 4-3. Bagefter må der have været kvajebajer doneret af den ellers dygtige målmand Chevalier og midterforsvarer Djalo der hver forærede et mål væk via kæmpedrop, men den generelle fornemmelse er nok tilfredshed, for Lille spillede godt og vandt fortjent.

Både Chevalier og Djalo havde i øvrigt også flere gode indgreb. Superspil af angriber David og kreatør Cabella.

Nu er forsvarsstyrmand Fonte (langsom, men supererfaren) og def-midtbanemand André klar efter karantæne. Forstærkning af defensiven selv om afløserne Alexsandro (scoring) og Angel Gomes gjorde det godt mod Monaco. Højrefløj Ounas udgik mod Monaco med tydelige smerter, men det viste sig bare at være muskeltræthed; ikke noget der bør true hans indsats mod Lyon.

Bøyes bud: Lille +0,5 asian handicap til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Odds på Ligue 1

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar