18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bøye: Tips til 11. runde i Ligue 1 d. 22. – 24. oktober 2021

Den franske Ligue 1 er nået til sæsonens 11. runde der blandt meget andet rummer arvefjendedyst mellem storklubberne Marseille og PSG samt et forhåbentligt sprudlende Champagnederby mellem Reims og Troyes. Runden spilles efter en midtuge med europæiske kampe der meget vel kan få indflydelse, så følg med i de løbende opdateringer i kommentartråden forneden (og spæd gerne til med spørgsmål og andre input).

Husk at optaktens tip (“Bøyes bud”) er skud fra hoften der ikke nødvendigvis holder værdi. Hvis jeg er overbevist om værdien, smider jeg dem også som eksperttip. Men statistik skal der da føres (over Bøyes bud; ikke ciffertippene). Efter et overskud på 1,87 units i seneste rundeoptakt, lyder det samlede resultat på: +4,38. Dette efter seks rundeoptakter og i alt 60 Bøye-bud til 1 unit per tip. Tilbagebetaling: 107,3%.

Jens Bøye

Jens Bøye Ligue 1

Jens Bøye

Saint-Étienne – Angers 2 (1-2)

Saint-Étienne har brug for en sejr, og Angers har generelt spillet fremadrettet i denne sæson.

Agterlanternen Saint-Étienne formåede ikke at bygge videre på det gode point holdet overraskende fik hjemme i lokalderbyet mod Lyon: I seneste weekend blev det til en 5-1-lussing i Strasbourg. Men heldet var heller ikke just med helgenklubben.

Saint-Étienne spillede faktisk bedst i første halvleg, anført af de teknisk dygtige offensivfolk Boudebouz og Khazri, men var bagud med 2-1 ved pausen pga hjemmeholdets ekstreme effektivitet. Kort før pausen blev SE-keeper Green desuden skadet, og midtbanemand Youssouf blev udvist. I anden halvleg var det op ad bakke.

Nu har Youssouf karantæne, og der er tvivl om Green (afløser Bajic er dog ganske god). Og den hurtige højreback Macon er næppe klar endnu efter sin 1 måned lange skadespause. Men venstreback Trauco samt angrebsindskifter Ramirez bør være kampklare; de blev sparet mod Strasbourg pga nylige landskampe i Sydamerika.

Den stærke sæsonstarter Angers synes at være kommet sig over formbølgedalen i midtseptember hvor spillet var skidt. Efter tre kampe i træk uden tab, inkl 3-2 hjemme over Metz, gjorde den vestfranske klub det godt i fredags hos ligaetter PSG der måtte kæmpe for en smal sejr; 2-1 via et tyndt straffespark kort før slutfløjt.

Angevinerne havde skruet ned for deres normale fremadrettethed, men sendte giftige kontraangreb afsted, inkl det der bragte dem foran. Efter kampen brokkede træner Baticle sig over dommer- og VAR-kendelserne, men glemte at der nok var (ikke-dømt) frispark da Verratti tabte bolden i situationen der førte til omstilling og Angers-føringsmål.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 2,08 – SPIL HER >>*


Nantes – Clermont X (1-1)

Nantes var bedst og havde fortjent mere end 1-1 i Bordeaux, men fik dog den tilfredsstillelse at udligne hjemmeholdets føring. Nu skal bretonerne hjem på eget græs hvor de har fået to sejre i træk, og midterforsvarer Castelletto er klar efter karantæne.

Clermont havde ikke vundet siden den flotte sæsonstart (gevinst i runde 1 og 2), men mod mesterhold Lille kom oprykkerklubben tilbage på sejrshesten. 1-0 blev det i en chancefattig kamp. Lille var offensivt svækket, men stadig en selvtillidstankende sejr for Clermont der ellers har haft problemer med at lukke af.

I runden forinden, i Lorient, tog Clermont også del i en chancefattig kamp. Noget tyder på at oprykkeren har fået rebet de defensive sejl efter en huhej-start på sæsonen.

Bøyes bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*


Lille – Brest 1 (2-1)

Medmindre Lille rammes af skader i midtugens CL-kamp bør mesterholdet kunne tage revanche for seneste weekends nederlag hos Clermont.

Lille fik ikke fulgt op på den flotte 2-0-sejr over Marseille lige før landskampspausen; tabte 1-0 hos oprykker Clermont i en chancefattig kamp. Mesterholdet var offensivt markant svækket med Yilmaz i karantæne samt med David (startsparet) og Weah trætte efter landskamp på den anden side af Atlanten.

Nu kan Yilmaz (og venstreback Reinildo) være med, og David/Weah bør i det mindste ikke have jetlag. Men træthed kan der stadig være, for Lille spiller CL-kamp mod Sevilla denne onsdag.

Ude er fortsat den kæmpestore midterforsvarer Botman, skadet i landskampspausen.

Brest har stadig ikke vundet i denne sæson, men efter tre nederlag i træk op til landskampspausen blev det i det mindste til eet point mod Reims i seneste weekend: 1-1. Spillet var dog ikke ret godt – elendig var især def-midtbanemand Mbock der blev flået ud efter 35 minutter.

Bretonerne må nok fortsat undvære den stærke def-midtbanemand Agoumé, men højreback Pierre-Gabriel er tilbage efter karantæne.

Bøyes bud: 1-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*


Nice – Lyon 2 (1-2)

Nice har imponeret i sæsonstarten med godt spil i stort set alle kampe, også i det uheldige nederlag i Lorient i september. Men i søndags stoppede festen, i hvert fald for en stund. Riviera-drengene tabte 1-0 hos oprykker Troyes og kunne slet ikke få gang i den sædvanlige pågående offensiv mod den kompakte modstander. Samtidig var der skrøbelighed over for kontraer.

Offensiven led nok bl.a. fordi driblestærke Gouiri blev startsparet pga landskampstræthed; i stedet var det Kasper Dolberg og den sene transfer Delort der udgjorde angrebet. Det gik ikke ret godt; de to skal først lige lære hinanden at kende. Dolberg fik desuden et tidligt skrub (skulderen) der hæmmede. Det hjalp heller ikke at venstrekanten var ikke-eksisterende: Kamara – afløser for skadede Bard – havde det svært på backen, og Stengs havde en offday på fløjen. Til gengæld opmuntrende at kreative Claude-Maurice fik et fornuftigt indhop efter lang skadespause.

Bard og fløjspiller Kluivert er nok stadig ukampdygtige. Desuden tvivl om Dolberg, og det øger chancen for at startparret i front er Gouri og Delort.

Lyon imponerede med 2-0 over Monaco – særdeles fortjent i et opgør hvor Lyon-forsvaret (især Boateng var god) sad fuldstændigt på Ben Yedder & Co. Midtbanen gjorde det også godt. Sjovt nok var Lyon-offensiven slet ikke på samme niveau; bortset fra den veloplagte venstrefløj Ekambi. Shaqiri, Aouar og Cherki var alle blege på dagen (Aouar ydede dog et godt defensivt arbejde). Men i 65. minut kom kreatør Paqueta på banen, og brasilianeren var i hopla trods en landskamp få dage forinden samt en Atlant-flyvetur i benene.

Nu er førstekeeper Lopes tilbage fra karantæne. Forstærkning selv om reserven Pollersbeck gjorde det godt mod Monaco.

Mens angriber Dembélé nok stadig er ukampdygtig, er angriber Slimani nok tilbage og kan meget vel få en startplads i front. Cherki og Aouar bør ryge på bænken. Shaqiri måske også – afløser Kadewere gjorde det godt da han blev skiftet ind mod Monaco. Men lad os se hvordan Lyon stiller op i torsdagens EL-kamp i Sparta Prag.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,63 – SPIL HER >>*

Odds på Ligue 1

*Reklamelink


Lens – Metz 1 (2-0)

Efter to gode sejre i træk, tabte Lens med 1-0 i Montpellier (sæsonens første udetab). Fortjent i et opgør hvor hjemmeholdets pressing gjorde det svært for det nordfranske hold der aldrig fik gang i den normale dynamik.

Nu er venstre-midterforsvarer Medina klar fra karantæne, men afløser Wooh gjorde det såmænd glimrende. Derimod var højremanden i tremands-midterforsvaret, kvikke Gradit, dårlig på dagen – han er ellers normalt god til at føre bolden fremad.

Dårlig på dagen var også offensiven – især kreatør-afløser da Costa. Normalstarter på posten, Kakuta, er nok  stadig ukampdygtig, og træner Haise bør nok overveje at bruge den fremdrivende midtbanemand Fofana som kreatør. Han plejer at gøre det godt i rollen. Så mangler han dog på den bageste midtbane.

Metz fik tæv med 0-3 mod Rennes og var nok heldig med at bretonerne satte tempoet ned i anden halvleg. Pivåbent i forsvaret, impotent i offensiven (bortset fra et stolpeskud af Sarr).

Det skal dog med at messinerne var meget mandefaldsramte. Det er bedre nu: Højreback Centonze, midterforsvarer Bronn og midtbanemand Maiga er tilbage efter karantæne. Helt godt er det dog stadig ikke: Ude er sandsynligvis stadig midterforsvarer Kouyaté (og afløser Niakaté), venstreback Delaine samt angriber Niane. Det kan meget vel blive til endnu en start i midterforsvaret til nytilkomne Jemerson der fik debut mod Rennes og tydeligt manglede kamptræning.

Bøyes bud: Lens -1 (AH) til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Lorient – Bordeaux 1 (1-0)

Så gik den ikke længere for solide og kontrastærke Lorient. Efter seks kampe i træk uden nederlag, fik bretonerne en lussing på 4-1 i Marseille. Endda efter at være kommet foran. Men cifrene lyver. Lorient kreerede diverse gode chancer, flere end hjemmeholdet der var heldigt/over-effektivt (inkl to afrettede spark der røg i mål).

Nu er den erfarne def-midtbanemand Lemoine tilbage fra karantæne. Midterforsvarer Morel er nok stadig ude, men afløser Jenz gør det nydeligt. Angriber Moffi, der måtte melde forfald kort før kampstart i Marseille, er nok klar nu, men hvis ikke: Hans afløser Diarra dannede et lynhurtigt makkerpar med Laurienté og fremskaffede det straffespark der gav føringsmålet. De bør også kunne skabe problemer for langsomme Koscielny…

Bordeaux gjorde det defensivt bedre end længe i 1-1-kampen mod Nantes – trods fraværet af midterforsvarere Mexer og Gregersen. Styrmand Koscielny var tilbage efter skade. Han tabte en løbeduel mod hurtige Kolo der burde have scoret, og siden begik han frispark lige uden for feltet (et frispark der ramte overliggeren), men generelt hjalp veteranens tilstedeværelse på stabiliteten. Nu er Gregersen klar efter karantæne (Mexer er tvivlsom), så i princippet kan træner Petkovic gå tilbage til tre mand i midterforsvaret – men tomands virkede ok mod Nantes.

Offensivt havde girondinerne ikke meget at byde på fraset et flot mål af angriber Hwang. Som senere udgik med en skade – og nu mangler han sandsynligvis mod Lorient. Kollega Maja (ude siden sommerferien) er nok stadig ukampdygtig. Det kan evt medføre en startplads til nytilkomne Niang, men hans indskiftning mod Nantes viste at han er langt fra topformen, og konditionen rækker næppe til 90 min.

Bøyes bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Reims – Troyes 2 (0-1)

Reims spillede glimrende og var uheldig med 1-1 i Brest. Man kunne godt have brugt den karantæneramte angriber Ekitike.

Frontløberen scorede 2 mål i seneste hjemmekamp (3-1 over Nantes), men er stadig i skammekrogen; misser også Troyes. Desuden skadestvivl (tilbage eller klar?) om højre-wingback Foket (offensivmand Flips gjorde det dog fint på pladsen mod Brest), midtbanemand Munetsi (han var savnet) og den længe fraværende offensivmand Cafaro. Foket og Munetsi mangler nok stadig.

Troyes var uheldig i Nantes lige før landskampspausen: 2-0-tab burde snarere have været 2-2. Men i søndags klikkede det for oprykkerklubben der vandt 1-0 over Nice. Offensiven var igen god (og denne gang lidt mere effektiv), mens defensiven endelig var solid.

Bl.a. pga Rami der blev skiftet ind i 27. minut for en skadet El Hajjam. Rami mangler kamptræning, men hans rutine og klasse var nok til at holde styr på Dolberg og Delort. Mon ikke han starter inde i tremandsmidterforsvaret mod Reims – al den stund at Azamoum er ude resten af efteråret, og El Hajjam nok også mangler nu.

Troyes har offensivmand Rodrigues tilbage fra karantæne, hvilket giver den i forvejen dygtige offensiv endnu flere kort på hånden. Def-midtbanemand Tardieu mangler nok stadig, men Kouamé og Chavalerin udgør et glimrende makkerpar på den centrale midtbane i 5-4-1/3-4-3-formationen. Godt presspil og god fordeling når bolden erobres.

Bøyes bud: Troyes +0,25 til odds 2,01 – SPIL HER >>*

Se også eksperttippet til kampen


Rennes – Strasbourg X (2-2)

Rennes lod ikke landskampspausen stoppe det flotte momentum der for godt to uger siden medførte 2-0-sejr over PSG. I søndags blev det til 0-3-sejr i Metz. Der, bevares, var markant mandefaldsramt, men bretonerne skal have ros for en solid defensiv og en velsmurt offensiv. Især Sulemana (ex-FCN) var veloplagt.

Der var endda mulighed for, efter 0-3 ved pausen, at sænke kadencen og spare lidt kræfter til torsdagens Confence League-opgør i Slovenien mod Mur. Hvor der måske vil forekomme lidt turnover (fx Guirassy ind i angrebet).

Rennes må fortsat undvære den hurtige højrefløj Doku, men som spillet kører lige nu, savnes han faktisk ikke så meget. Mod Strasbourg skal den uerfarne midterforsvarer Omari dog passe på Ajorques hovedspil og Gameiros snuhed langs jorden.

Efter en svingende sæsonstart – gode kampe, dårlige kampe – så Strasbourg skidt ud lige før landskampspausen med nederlag mod Lille og heldig uafgjort i Montpellier. Men i søndags gik rutsjebaneturen igen opad: 5-1 over Saint-Étienne i en kamp hvor angriberne Ajorque og Gameiro (og indskifter) Diallo demonstrerede målnæse. Også god kamp af midterforsvarer Le Marchand og midtbanemand Sissoko.

Men faktisk var Strasbourg dårligst i første halvleg hvor held og over-effektivitet sørgede for 2-1-føring samt, kort før pausen, rødt kort til Saint-Étienne. Også værd at bemærke: Saint-Étiennes reducering faldt umiddelbart før pausen, 10 mand mod 11 alsacianere.

Nu har Strasbourg kreative Thomasson og midterforsvarsjernmand Djiku tilbage fra karantæne og kan styrke holdet. Djiku i stedet for reserven Perrin. Thomasson slår dog næppe Sissoko af; den høje og dynamiske ungersvend har spillet fortrinligt som Thomassons vikar i seneste to kampe, som højre midtbane-mand. Men måske sættes Thomasson ind på venstremidtbanen hvor Lienard var ret anonym søndag.

Bøyes bud: Over 2,5 mål til odds 1,92 – SPIL HER >>*


Monaco – Montpellier X (1-1)

Monaco leverede seks kampe i træk uden nederlag (fire sejre) op til landskampspausen, men i lørdags måtte monegaskerne drage hjem fra Lyon med 2-0-tab i bagagen. Fortjent efter en indsats der især offensivt var meget bleg.

Det skal dog med at holdet var markant svækket uden midterforsvarer højreback Sidibé, midterforsvarer Maripan, midtbanedynamo Tchouameni samt kreatørerne Golovin og Diop.

Golovin er nok stadig ukampdygtig, men Diop og Tchouameni er klar efter karantæne, Maripan blev sparet efter landskamp i Chile og bør være klar nu – og endelig bør Sidibé være klar efter skade.

Men lad os se hvordan Monaco stiller op i torsdagens EL-kamp i Holland mod farlige PSV.

Efter fire kampe i træk uden sejr, inkl to uheldige uafgjorte på hjemmebane, kunne Montpellier endelig levere en sejr til de lokale fans: 1-0 over Lens via en stærk indsats både defensivt og offensivt. Intens pressing stækkede det ellers så dynamiske udehold, og når bolden blev erobret fodrede den fremragende kreatør Savanier angriberne med diverse godbidder.

Nu må den erfarne defensiv-midtbanemand Ferri (udvist kort før tid) dog stå over, og det betyder nok et makkerpar på den bageste midtbane bestående af 20-årige Chotard og 21-årige Leroy. Ikke ideelt. En løsning er evt at skubbe fleksible Savanier en tak bagud; han er lige så dygtig til at erobre bolde som til at fordele dem. Men det ville være synd; det går så godt for ham som 10’er.

Ude er nok fortsat midterforsvarer Thuler, men unge Esteve gør det godt som makker til erfarne Sakho.

Bøyes bud: X’et til odds 5,00 – SPIL HER >>*


Marseille – PSG 2 (2-3)

Hvordan griber Marseille dette arvefjende-derby – Le Classique – an? Sampaolis tropper er naturligt fremad-tænkende. Vil de gøre vold på sig selv og forsøge at pakke sig mod farlige PSG, eller vil de forsøge at udnytte egne offensive styrker? Jeg håber på det sidste.

Marseille gjorde det skidt op til landskampspausen med fire kampe i træk uden sejr, sluttende med fortjent 2-0-tab i Lille. Men offensiven var svækket i den periode. I seneste weekend var Payet og Milik tilbage i startopstillingen, og det kunne ses i 4-1-sejren over Lorient (endda efter tidlig 0-1; hvor der dog måske burde have været fløjtet for frispark til boldtaber Kamara). Kreatør Payet viste guddommelig teknik og leverede tre assists – fire, faktisk, hvis man tæller holdets første mål hvor han lod bolden passere mellem benene, så Kamara kunne sparke. Angriber Milik er et stykke fra at nå topformen, men arbejdede godt og scorede.

Det var dog heldigt at det blev til fire Marseille-mål; to afrettede spark røg på een eller anden måde i netmaskerne. Det ene spark sendt afsted af midtbanemand Guendouzi der også scorede på et flot hovedstød. Flot og heldigt – den slags går vel ind een ud af 10.

Nu er højrefløj Ünder tilbage fra karantæne, så offensiven kan være endnu bedre nu.

Det ildevarslende for Marseille, ud over offensivens over-effektivitet, er at defensiven var vældigt usikker mod Lorient der pressede og omstillede godt – særdeles heldigt at udeholdet kun scorede 1 mål. En udesejr på 1-2 eller 2-3 ville faktisk have været rimelig.

Nu skal det blive spændende at se hvor meget turnover Marseille kører i torsdagens Europa League hos Lazio. Vigtig kamp, men næppe så vigtig som arvefjende-dysten mod pariserne. Bemærk i øvrigt at Marseilles program er ekstra hårdt i denne tid: På næste onsdag spilles nemlig den udsatte kamp mod Nice. (Den oprindelige kamp, i august, blev stoppet kort før tid pga tilskuerinvasion – og nu er det tid til omkampen).

Tirsdag i denne uge spiller PSG CL-opgør mod Leipzig; en farlig modstander, men man kan nok også godt forvente en stærk startellever søndag mod arvefjenden Marseille.

Efter 2-0-nederlaget i Rennes lige før landskampspausen kom PSG i fredags tilbage på sejrshesten med sejr over Angers. Kun 2-1, og det holdt hårdt (Mbappé bekræftede dog sin nydelige form), men pariserne sparede seks idealstartere, inkl Messi, Neymar og Hakimi (han blev skiftet ind). Hvis kampklar er Messi & Co nok med mod Marseille, og her gentager træner Pochettino næppe fejltagelsen mod Rennes hvor der manglede balance i en 4-2-3-1-formation med kun een decideret def-midtbanemand.

Det er dog værd at bemærke at offensivmand Di Maria – skidt indsats som den ekstra offensivmand mod Rennes – manglede mod Angers, og han har karantæne i CL, så han har helt friske ben. Vil Pochettino starte med ham mod Marseille?

Det kan være at Di Maria snupper Neymars plads. Brasilianeren blev sparet mod Angers, men måtte også melde forfald mod Leipzig, og der er tvivl om hans Marseille-indsats. (Han ventes dog at kunne spille.) Tvivl er der også om angriber Icardi der har familieproblemer (konen vil skilles efter angivelig Icardi-utroskab). Efter at være startet inde mod Angers, missede han Leipzig og går måske også glip af Marseille.

Bøyes bud: Begge Hold Scorer til odds 1,67 – SPIL HER >>*

Odds på Ligue 1

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


13 kommentarer

 1. Marseille-PSG: PSG vandt 3-2 over Leipzig i tirsdagens CL-kamp. Fortjent sejr, trods alt, men spillet var temmelig ujævnt; flere spillere havde en dårlig dag: højreback Hakimi, midterforsvarer Kimpembé samt midtbanefolk Gueye og Herrera. Verratti havde det også svært mod det tyske presspil. Messi gjorde heller ikke meget væsen af sig spillemæssigt, men han scorede to mål, inkl eet på straffe. Bedst var en veloplagt Mbappé selv om han brændte straffe til sidst.

  Nu skal det vise sig om Neymar, der missede Leipzig pga et skrub, bliver klar til Marseille på søndag. Og hvordan Marseille stiller i torsdagens EL-kamp hos Lazio.

 2. Lille-Brest (lørdag): Lille spillede 0-0 mod Sevilla i onsdagens CL-kamp. Ifølge træner Gourvennec en god indsats mod en stærk modstander; opmuntrende efter fadæsen mod Clermont. Men Lille havde det svært mod spanierne der nok burde have vundet – og det er bemærkelsesværdigt at det franske hold manglede mod i angrebene. Måske forståeligt i en kamp hvor modstanderen er bedst, men Lille har nu blot to point efter tre CL-runder, heraf to hjemmekampe. Der skal mere ambition til hvis man vil videre fra gruppen.

  Hvorom alting er: Ingen skader, mig bekendt. Så mod Brest bør Lille kunne råde over alle bortset fra den fortsat ukampdygtige midterforsvarer Botman.

 3. Lens-Metz (søndag): Det lokale politi har meldt adgang forbudt på stadion for udeholdets fans.

 4. Nice-Lyon (søndag): Lyon vandt 3-4 i torsdagens EL-kamp hos Sparta Prag. Flot comeback efter tjekkerne havde bragt sig foran 2-0 i løbet af de første 19 minutter (skidt forsvarsspil af Lyon). Rødt kort i 74. minut (ved 2-3) stoppede ikke Les Gones.

  Kreatør Paqueta startede som straf for at komme for sent til et møde før kampen, men var i spilhumør da han kom ind i pausen (ved 2-1). Primær-arkitekt bag det flotte comeback, men Ekambi bekræftede også sin flotte form.

  Ud over Paqueta blev backs Dubois og Emerson samt def-midtbanemand Caqueret startsparet.

 5. Rennes-Strasbourg (søndag): Rennes fortsatte det imponerende momentum ved at vinde 1-2 hos slovenske Mura i torsdagens Conference League-runde. Bretonernes fjerde sejr i træk. Spillet imponerede ikke så meget som i de seneste indsatser, men Rennes gjorde hvad der skulle til.

  Rennes startsparede midtbanemand Martin, venstreback Meling samt angriber Terrier. Målene sat ind af Terriers pladskonkurrent Guirassy (straffe) samt angrebsmakker Laborde.

 6. Monaco-Montpellier (søndag): Efter den dårlige indsats mod Lyob overraskede Monaco ved at vinde 1-2 over PSV i Eindhoven i torsdagens EL-runde. Fortjent sejr.

  Monegaskerne startsparede angriber Ben Yedder, fløjspiller Martins og kreatør Diop. De blev alle skiftet ind i de sidste 20 minutter, og Diop stod for et sent sejrsmål.

 7. Marseille-PSG (søndag aften): Marseille spillede 0-0 hos Lazio i Rom i torsdagens EL-runde. En defensiv generalprøve på PSG-matchen? Tjah. Lazio-kampen burde være endt 2-1 til hjemmeholdet (Marseille-keeper Lopez med diverse gode redninger). Det var bestemt ikke fordi Marseille gravede sig ned. Ünder var særdeles aktiv, og Payet spædede også til. Milik burde have scoret.

 8. Marseille-PSG (søndag aften): Neymar er meldt klar for PSG, mens Marseille har skadestvivl om fløjspiller Ünder der ellers var holdets bedste (efter målmand Lopez) mod Lazio.

  Der er i øvrigt udsolgt, dvs flere end 60.000 tilskuere på Velodromens lægter. Mere eller mindre alle sammen må formodes at være Marseille-fans; det lokale politi har meldt adgang forbudt for PSGs supportere.

 9. Nice-Lyon (søndag): Hjemmeholdet har venstreback Bard (ex-Lyon) tilbage fra skade, mens fløjspiller Kluivert stadig er ukampdygtig. DK-angriber Dolberg, der døjede med en skulderskade under seneste weekends nederlag i Troyes, er nok ok.

 10. Nantes-Clermont (lørdag): Nantes har nyt fravær i højrefløj Bukari. Det taler for en start til den store angriber Coulibaly, der havde et stærkt forår, men har spillet meget lidt i denne sæson.

  På højrekanten ligger så enten Kolo (mest centreforward i denne sæson) eller kreatør Blas. Hvis Blas, så ligger Kolo nok som hængende angriber bagved Coulibaly. Sidstnævnte formation er, synes jeg, den bedste Nantes-opstilling. Men lad os se.

 11. Lens-Metz (søndag): Lens har kreatør Kakuta tilbage fra skade. Hos Metz er venstreback Delaine og angriber Niane tilbage fra lazarettet. Muligvis også midterforsvarer Kouyaté, men han er tvivlsom.

 12. Marseille-PSG: Icardi er klar for PSG. Han missede Leipzig pga “ægteskabelige problemer” (konen beskylder ham for utroskab), men vendte tilbage til træning fredag.

Skriv et svar