18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AS Monaco – Stade Rennes: Odds og optakt den 22. december 2021

AS Monaco er i fin form i Ligue 1 forud for onsdagens møde med Stade Rennes. (Foto: Bildbyrån)

Det kan blive en underholdende kamp på marmorpaladset i Monaco, når hjemmeholdet på Stade Louis II tager mod Stade Rennes. Det er tabellens nummer otte mod nummer tre, og værterne har bare ét nederlag i de seneste 10 kampe, mens gæsterne kun har én sejr i deres seneste fire. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AS Monaco – Stade Rennes. Der er kampstart onsdag d. 22. december 2021 kl. 21:00. Se kampen på Bet365.com. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


AS Monaco – Stade Rennes: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ruddy Buquet
Stadion: Stade Louis II, Monaco
Vejret: 4° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. december 2021 21:00.

Optakt til AS Monaco – Stade Rennes: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev til en tredjeplads i sidste sæson for AS Monaco, og den slags har det med at medføre ambitioner om at komme endnu højere op i tabellen, men sådan er det ikke gået indtil videre. Fra deres nuværende ottendeplads er der dog bare seks point op til Olympique Marseille på andenpladsen, så en fin stime kan hurtigt sende dem tættere på medaljerne. 

Og de har aktuelt gang i en stime med fire sejre, fem uafgjorte og blot et enkelt nederlag i de seneste 10 kampe. De tabte tre af sæsonens første fem hjemmekampe, men i de følgende ni er det ikke blevet til nederlag, og de vandt sidste sæsons duel i Monaco med 2:1. Her må de undvære både Badiashile og Aguilar fra defensiven, mens Fabregas og Diatta er skadede, og midtbanemanden Fofana sidder ude med karantæne. 

Gæsterne fra Stade Rennes afsluttede deres Conference League med en aflyst kamp, der gav dem tre point og dermed førstepladsen i gruppen. Så de er videre til forårets knockoutkampe, ligesom de i weekenden slog sig en runde længere hen i Coupe de France, og i tabellen er de nummer tre. Det ser ikke skidt ud for mandskabet, der i sidste sæson sluttede som nummer seks. 

Deres skadesliste byder på kant-lynet Jeremy Doku og på den norske back Meling. Ellers ser det fornuftigt ud rent fraværsmæssigt, og de kommer til dette opgør med alle intentioner om at tage mindst det ene point med hjem. Besynderligt nok har de tabt deres to seneste hjemmekampe i Ligue 1, mens de er ubesejrede i de seneste fem på fremmed græs – otte hvis vi tæller de tre udekampe i Conference League med. Så de er næppe nervøse for turen til Monaco, hvor de dog kun har vundet ét af de seneste 11 besøg.


AS Monaco:

 • Ruben Aguilar (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Benoit Badiashile (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Cesc Fabregas (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Youssouf Fofana (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Krepin Diatta (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


Stade Rennes:

 • Romain Salin (Mål, Reserve) – Tvivlsom
 • Jeremy Gelin (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Birger Meling (Back, Fast) – Skadet
 • Jeremy Doku (Kant, Fast) – Skadet

AS Monaco forventet startopstilling: Nübel; Sidibe, Maripan, Disasi, Cajo; Lucas, Tchouameni; Diop, Volland, Martins; Ben Yedder.

Stade Rennes forventet startopstilling: Gomis; Traore, Omari, Aguerd, Truffert; Tait, Martin, Santamaria; Bourigeaud, Laborde, Terrier.


Odds på AS Monaco – Stade Rennes

Kampens odds viser en svag favoritværdighed til værterne

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. december 2021 21:00.


Odds-forslag: Livligt med mål i begge ender

De seneste ni indbyrdes møder mellem AS Monaco og Stade Rennes har haft begge hold på måltavlen, og syv af de ni opgør har budt på mindst tre scoringer. Læg dertil, at Stade Rennes er ligaen tredjeflittigst scorende mandskab, og at de kun tre gange indtil nu er gået fra banen uden at score i sæsonens 27 kampe. 

Det kan AS Monaco ikke helt matche, men de har dog været på tavlen i syv af deres seneste otte kampe, og de har scoret 10 gange i decembers fem dyster. Det ser lovende ud i forhold til scoringer i dette opgør. Hvem er mon mest i teten?

De tabte begge sidste søndag i ligaen, og de vandt begge weekendens pokalkampe. Fem point skiller dem i tabellen, og de seneste ni indbyrdes opgør er alle endt uafgjort eller afgjort med præcis ét mål. (Går vi så 10 kampe tilbage, vandt AS Monaco 7:0 i Coupe de la Ligue, men det gør vi ikke!).

Det ser altså ret jævnbyrdigt ud, og begge mandskaber vil helt sikkert gerne slutte året af positivt, og det gør begge mandskaber bedst i offensiven, så anbefalingen går her på jagt efter en scoring til hvert hold. Som det har været tilfældet i de seneste ni indbyrdes møder. Vi krydser fingre for en 10. gang onsdag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,72
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


AS Monaco – Stade Rennes: Statistik, topscorer og H2H

 • AS Monaco indtager aktuelt tabellens 8. plads med 26 point efter 18 kampe. 

 • Statistikken for AS Monaco siger 7-5-6 og 27:22.

 • Gæsterne fra Stade Rennes er på 3. pladsen med 31 point efter 18 runder. 

 • Stade Rennes’ tal lyder på 9-4-5 med en målforskel på 33:16.

 • Hos AS Monaco er Wissam Ben Yedder topscorer med 9 kasser.

 • Flest mål hos Stade Rennes har Gaetan Laborde stået for med 9 styk. 


Expected Goals: AS Monaco vs. Stade Rennes de seneste tre kampe:

AS MonacoResultatxGStade RennesResultatxG
Red Star – AS Monaco(0-2)2,56 – 1,86Stade Rennes – FC Lorient(1-0)1,31 – 0,13 
Paris Saint-Germain – AS Monaco(2-0)1,58 – 0,48Stade Rennes – Nice(1-2)
2,20 – 2,20 
Sturm Graz – AS Monaco(1-1)2,34 – 1,96 Saint Etienne – Stade Rennes(0-5)0,55 – 3,27 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AS Monaco – Stade Rennes?

AS Monaco – Stade Rennes spilles onsdag den 22. december 21:00.

Hvor spilles AS Monaco – Stade Rennes?

AS Monaco – Stade Rennes spilles på Stade Louis II i Monaco i Frankrig.

Skriv et svar