18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AS Monaco – Olympique Lyon: Odds og optakt den 5. februar 2022

Wissam Ben Yedder er med 13 scoringer topscorer både hos AS Monaco og i hele Ligue 1. (Foto: Bildbyrån)

Der er storkamp på Stade Louis II i Monaco, når værterne AS Monaco tager mod Olympique Lyon. Det er sidste sæsons nummer tre og fire i tabellen, og selv om de indtil videre er nummer syv og otte i denne sæson, kan de begge stadig drømme om at kravle op på medaljepladserne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AS Monaco – Olympique Lyon. Der er kampstart lørdag d. 5. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på Bet365.. 

GÅ TIL


AS Monaco – Olympique Lyon: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ruddy Buquet
Stadion: Stade Louis II, Monaco
Vejret: 9° og meget svag vind


Optakt til AS Monaco – Olympique Lyon: Skader, karantæner og startopstillinger

AS Monaco fik en skidt start på sæsonen på hjemmebane med blot ét point i de første tre kampe hjemme. Siden er der kommet bedre skik på det hele, og de har vundet seks og spillet to uafgjort af de følgende otte. Det er solidt. De seneste tre har alle givet sejre på 4:0 over både Metz og Clermont Foot, mens Rennes FC gjorde bedre modstand og blev slået mere knebne 2:1. 

Monegaskerne kommer fra en pokalsejr ude mod Racing Club Lens, hvor de kom rapt foran 3:0, og så var de ved at smide sejren, da der blev reduceret til 3:2, men i kampens sidste minutter scorede Ben Yedder endnu engang og sikrede 4:2 og pokalkvartfinale mod Amiens fra Ligue 2. Den spilles allerede på tirsdag. 

Olympique Lyon fik vendt 0:1 til 2:1-sejr, da de spillede Choc des Olympiques i tirsdags mod Olympique Marseille. Mål af Shaqiri og Dembelé i kampens sidste kvarter vendte tingene på hovedet og sørgede for en positiv optakt for mandskabet, der lige havde taget afsked med Bruno Guimaraes og endda måtte undvære topscorer Lucas Paqueta, som var til landskamp med Brasilien.

Mandskabet har ikke vundet mesterskabet siden 2008, og deres seneste trofæ var Coupe de France i 2012. Det er altså 10 år siden, og det er ikke noget, der passer den sejrsvante klub. De er stadig uden målsluger Ekambi, der er til Africa Cup of Nations, mens Aouar stadig er skadet. Afskeden med Guimaraes har foret klubkassen godt, og de har brugt en tredjedel af de penge på at købe Romain Faivre i Brest. 

AS Monaco:

  • Alexander Nübel (Mål, Fast) – Tvivlsom
  • Radoslaw Majecki (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Benoït Badiashile (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Djibril Sidibe (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Cesc Fabregas (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Krépin Diatta (Kant, Reserve) – Skadet
  • Myron Boadu (Angreb, Fast) – Skadet

Olympique Lyon:

  • Jason Denayer (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Houssem Aouar (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Lenny Pintor (Angreb, Fast) – Skadet
  • Karl Toko Ekambi (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations

AS Monaco forventet startopstilling: Nübel; Aguilar, Disasi, Maripan, Henrique; Vanderson, Tchouameni, Golovin, Diop; Volland, Ben Yedder.

Olympique Lyon forventet startopstilling: Lopes; Da Silva, Mendes, Lukeba; Dubois, Keita, Caqueret, Henrique; Faivre, Dembele, Shaqiri.


Odds på AS Monaco – Olympique Lyon

Bookmakernes odds giver værterne en lille favoritrolle. 


Odds-forslag: Det plejer at være festligt, når de mødes

Fem af de seneste syv møder har kun haft det ene hold på tavlen, mens de syv kampe forud for det, alle havde begge hold på tavlen. De plejer at score mål og også en del, for scoren for de seneste syv siger 15:7 i Olympique Lyons favør, og de har også hentet fem sejre og tabt to. Napper vi de seneste 14 kampe siger statistikken samlet ni sejre til Olympique Lyon og blot en enkelt uafgjort. Nu hedder den samlede score 34:19 i Olympique Lyons favør. Det er tæt på 3,8 mål i snit. 

De to seneste møder på Stade Louis II er endt med udesejre på 3:2 og 3:0. Og altså igen fire mål i snit. Det er helt sikkert ikke en modstander, AS Monaco holder af at møde, for i nyere tid er det oftest endt med nederlag. Det behøver det dog ikke gøre her, for pilen peger op for AS Monaco med 10 mål og lutter sejre i de tre seneste hjemmekampe. 

Olympique Lyon gør det dog glimrende på fremmed græs, hvor de er ubesejrede i deres seneste fem forsøg. Tre sejre og to uafgjorte med en score på 7:3. Traditionelt ligger kampen altså bedst til gæsterne, men AS Monaco har vist stor offensiv styrke på det seneste, og anbefalingen føler sig mere overbevist om, her kommer mål, end hvem der vinder kampen. Derfor går vi med en kombination af begge hold på tavlen og mindst tre scoringer i kampen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,03
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


AS Monaco – Olympique Lyon: Statistik, topscorer og H2H

  • AS Monaco er aktuelt på 8. pladsen i Ligue 1 med 33 point efter 22 runder. 

  • Tallene for AS Monaco lyder 9-6-7 med scoren 35:26.

  • Gæsterne fra Olympique Lyon er et hak foran i tabellen som nummer 7 med 34 point for 22 kampe. 

  • Olympique Lyons statistik er 9-8-5, mens deres måldifference er 31:28.

  • AS Monacos topscorer er også hele ligaens topscorer: Wissam Ben Yedder med 13 mål.

  • Hos Olympique Lyon er de flittigste målskytter Moussa Dembele, Lucas Paqueta og nytilkomne Romain Faivre, som alle har scoret 7 gange.


Expected Goals: AS Monaco vs. Olympique Lyon – de seneste tre kampe

AS MonacoResultatxGOlympique LyonResultatxG
Racing Club Lens – AS Monaco (2-4) 1,98 – 2,62Olympique Lyon – Olympique Marseille(2-1) 1,36 – 0,53 
Montpellier Hérault – AS Monaco(3-2) 2,60 – 1,30Olympique Lyon – St. Etienne(1-0) 2,25 – 0,19
AS Monaco – Clermont Foot (4-0) 3,43 – 0,10 Troyes – Olympique Lyon (0-1) 0,93 – 2,32
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AS Monaco – Olympique Lyon?

AS Monaco – Olympique Lyon spilles lørdag den 5. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles AS Monaco – Olympique Lyon?

AS Monaco – Olympique Lyon spilles på Stade Louis II i Monaco i Frankrig.

Skriv første kommentar

Skriv et svar