18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Letland – Holland: Odds og optakt den 8. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Holland udraderede Tyrkiet senest og bragte sig op på 1.pladsen i VM-kvalens gruppe G, kampen om VM-billetterne er dog stadig tæt, så Van Gaal og co. har ikke tid til at hvile på laurbæerne. Denne gang skal de en tur til Letland, i hvad der på forhånd ligner en walkover. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Letland – Holland. Der er kampstart fredag d. 8. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på Discovery+.

GÅ TIL

Letland – Holland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andrew Madley, England
Stadion: Daugava Stadium, Riga
Vejret: 10° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Letland
Holland
Odds are subject to change. Last updated 8. oktober 2021 20:51.

Optakt til Letland – Holland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er jævnt op ad bakke at være fan af det lettiske landshold, for der er umanerligt langt mellem de nævneværdige resultater. Et befolkningstal på lige knap 2 millioner begrænser selvfølgelig også udvalget lidt, men Letland er ingen stor fodboldnation. Letterne har aldrig kvalificeret sig til en VM-slutrunde, og det kommer de heller ikke til denne gang, hvor de indtager 5.pladsen i gruppe G. Kvalifikationen startede ud med to nederlag, men siden har letterne faktisk vist sig udmærket frem med sejr over gruppens prygelknabe fra Gibraltar, et overraskende x mod Tyrkiet og senest endnu et x mod Montenegro, foruden to forventede nederlag til Holland og Norge. Letland kan helt sikkert være indsatsen bekendt indtil videre, de har hentet point i tre ud af seks kampe, og har undgået de øretæver.

Holland er godt kørende for tiden! Efter et lidt overraskende nederlag til Tyrkiet i først kvalkamp, så har hollænderne ikke rigtig set sig tilbage med fire sejre og et x i de seneste fem kampe. Toppen i gruppen er tæt, Holland og Norge ligger á point på 1.pladsen med 13 til hver, mens Tyrkiet kommer lige efter med 11 point. Umiddelbart ligner det ikke, at Holland bliver sorteper i det spil, men der skal ikke trædes meget forkert før forfølgerne lugter blod. Senest kørte Holland Tyrkiet ud af banen i Amsterdam, hvor de vandt med hele 6-1. De ser virkelig inspirerede ud rent offensivt, lige som vi har set det på klubplan fra PSV og Ajax i denne sæson. Der er tempo, teknik og ærgerrighed for alle pengene, og mon ikke, at Van Gaal nok skal skaffe Holland den VM-billet? Der resterer fire kampe mod henholdsvis Letland, Gibraltar, Montenegro og Norge. De tre første ligner stensikre sejre.

Letland:

  • Vladislavs Gutkovskis (Angreb, Fast) – Karantæne

Holland:

  • Georginio Wijnaldum (Midtbane, Fast) – Skadet

Letland forventet startopstilling: Ozols; Savalnieks, Cernomordijs, Dubra, Jurkovskis; Zjuzins, Emsis; Kamess, Ikaunieks, Ciganiks; Uldrikis

Holland forventet startopstilling: Biljow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Gravenberch, F de Jong, Klaassen; Berghuis, Memphis, Gakpo


Odds på Letland – Holland

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på en udesejr.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 8. oktober 2021 20:51.

Odds-forslag: Hollandsk cruise control

Holland er gigantiske favoritter i dette opgør, og det er der vidst heller ikke så meget at sige til. De har lige banket Montenegro med 4-0 og så Tyrkiet med 6-1, og nu venter miniputterne fra Letland. Det bliver formentlig en walkover for Holland, som efterhånden kan mønstre et særdeles slagkraftigt hold. Det siger lidt om kvaliteten af midterforsvarere, at De Ligt ikke forventes at starte, men det ser altså også stærkt ud med Van Dijk og De Vrij. Offensivt har de også god tur i den med både Berghuis fra Ajax, Gakpo fra PSV og VM-kvalens topscorer Memphis Depay. Der er klasseforskel på de to nationer, det er der ikke tvivl om. Spørgsmålet er om det kommer til udtryk i en sejr med tenniscifre.

Det tror jeg ikke nødvendigvis. Letland har nemlig været dygtige til at undgå øretæver på trods af deres, på nogle punkter, manglende kvaliteter. I kvalens seks kampe har letterne højst tabt med 2-0, nederlagene er kommet mod netop Holland og også Haalands Norge. Jeg føler mig overbevist om, at Holland sagtens kan holde Letland fra fadet, og især nu hvor de har topscorer Gutkovskis i karantæne, men jeg tror ikke, at det bliver et festfyrværkeri af en anden verden. Når først Holland har en føring og kontrol på kampen, så skal de nok tage foden fra gaspedalen, så der også er kræfter til de næste kampe. Anbefalingen lyder på en hollandsk sejr med ‘relativt’ få mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,33
Holland og under 3.5 mål
Gå til Unibet *


Letland – Holland: Statistik, topscorer og H2H

  • Holland indtager 1.pladsen i VM-kvalens gruppe G med 13 point i seks kampe. Statistikken er på 4-1-1 og målscoren 22:6.
  • Letland er næstsidst i gruppen med 5 i seks kampe. Statistikken lyder på 1-2-3 og målscoren 7:10.
  • Memphis Depay er den mest scorende spiller i denne VM-kval med syv kasser.
  • Hos Letland er Vladislavs Gutkovskis, som topper den interne topscorerliste med tre mål. Han huserer til dagligt i den bedste polske række.
  • Holland vandt uden problemer det første opgør tilbage i marts med 2-0.


Expected Goals: Letland vs. Hollandde seneste tre kampe:

LetlandResultatxGHollandResultatxG
Montenegro – Letland(0-0)0,65 – 1,37Holland – Tyrkiet(6-1)3,62 – 1,09 
Letland – Norge(0-2)0,16 – 2,5Holland – Montenegro(4-0)3,07 – 0,24
Letland – Gibraltar(3-1)3,09 – 0,84Norge – Holland(1-1)1,09 – 2,53
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar