18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leicester City – Southampton: Odds og optakt den 18. april 2021

Der er FA Cup-fodbold på Wembley! Leicester City og Southampton mødes i den ene semifinale. Leicester City er favoritter, men Southampton har endnu ikke lukket mål ind i årets FA Cup-kampe. Så er de jo svære at slå. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester City – Southampton. Der er kampstart søndag d. 18. april 2021 kl. 19:30. Se kampen på Viaplay eller på 6’eren.

Odds på Leicester City – Southampton

Leicester er favoritter til at snuppe finalepladsen ifølge oddsene.

Leicester City – Southampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Wembley, London
Vejret: 11° og svag vind

Optakt til Leicester City – Southampton: Skader, karantæner og startopstillinger

To nederlag i rap til Manchester City og West Ham må give hovedbrud hos træner Brendan Rodgers og Leicester City. Hvad der længe lignede en duel med Manchester United om tabellens andenplads har nu udviklet sig til i stedet for Leicester City at være et hundeslagsmål med fire, fem eller måske endda seks klubber i kamp om Premier Leagues to sidste billetter til Champions League. Det er noget hø at blive trukket ind i. Men det betyder nok alligevel ikke, at Leicester City bare har tænkt sig at smide denne kamp for at koncentrere sig om ligaen. For klubben har ikke været i en FA Cup-finale siden 1969, så det vil være en historisk præstation, hvis de endelig igen slår sig igennem til en finale i verdens ældste cup-turnering.

Formen kunne som sagt være bedre, og måske er skårene i truppen heller ikke helt klinket efter en trio forbrød sig mod corona-reglerne og derfor måtte sidde over i seneste kamp. Dén slags kan ikke være populært, og da slet ikke fordi det jo viste sig, at holdet tabte kampen. Så James Maddison, Ayoze Perez og Hamsa Choudhury måtte se deres holdkammerater i øjnene vel vidende, at deres handling – de tog til en fest hos Ayoze Perez – overtrådte reglerne og svigtede holdkammeraterne. I stedet for udsigt til Champions League og harmoni i truppen venter nu kamp til sidste spilledag, og mon dog stemningen i omklædningsrummet er specielt god?

Det kan de måske udnytte hos Southampton. Deres sæson har ikke været overvældende, og de har for anden sæson i træk lagt rygge til et nederlag på 9-0. Ja, 9-0! To sæsoner i træk. Men samtidig har de altså formået at ryste det af sig og skrabe point nok sammen til en aktuel 14. plads i tabellen med 10 point til nedrykningspladserne, og selv om de har et vanskeligt slutprogram, bør det være nok til endnu en sæson i Premier League. Så de har selvfølgelig al deres fokus vendt mod dette opgør, for en finaleplads i FA Cuppen vil gøre det til en af de mindeværdige sæsoner for Southampton-fans. Og endnu mere, hvis det lykkedes holdet også at vinde semifinalen uden at indkassere mål. Det har ingen formået siden Everton i 1966. I deres seneste fire ligakampe har Southampton dog indkasseret mindst to mål i hver. Men de gemmer måske forsvars-krudtet til FA Cuppen?

Leicester City:
Çağlar Söyüncü (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Wes Morgan (Forsvar, Reserve) – Skadet
James Justin (Back, Fast) – Skadet
Harvey Barnes (Midtbane, Fast) – Skadet
Cengiz Under (Kant, Fast) – Skadet

Southampton:
William Smallbone (Midtbane, Reserve) – Skadet
Oriol Romeu (Midtbane, Fast) – Skadet
Michael Obafemi (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
Takumi Minamino (Angreb, Fast) – ??

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Amartey, Evans, Fofana; Pereira, Tielemans, Ndidi, Praet, Castagne; Iheanacho, Vardy.

Southampton forventet startopstilling: Foster; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand; Walcott, Ward-Prowse, Diallo, Armstrong; Ings, Redmond.

Odds-forslag: Southampton bider fra sig

Forskellen på de to hold er stor, hvis vi kigger på tabellen i Premier League. Men de indbyrdes opgør fortæller en anden historie. I de seneste otte møder er det endt med fire sejre til Leicester City og tre til Southampton – og en enkelt uafgjort. Leicester City er nok på tabellens tredjeplads netop nu, men de bliver presset hårdt bagfra og skal virkelig stramme remmer og tøj for at holde fast i en europæisk placering.

Omvendt er Southampton nok lidt bedre end den aktuelle 14. plads viser. Tidligere på sæsonen snusede de kortvarigt til Champions League-pladserne – det var næppe heller retvisende for deres niveau – men så fik de en skidt periode uden sejr med otte nederlag i ni ligakampe. Det var her, sæsonens 9-0-nederlag faldt for Southampton. De raslede de ned gennem tabellen, men nu har de fået sig stabiliseret, og her skal de forsøge at dæmme op for Leicester Citys trods alt potente offensiv.

Det bliver en kamp mellem en farlig offensiv for Leicester City og en bomstærk defensiv hos Southampton. Og hvordan er det nu? Mål vinder kampe. Forsvar vinder titler. Det er for simpelt at afskrive Southampton, som har leveret stabilt i deres FA Cup-kampagne. Derfor satser anbefalingen på, at de to hold må ud i ekstratid søndag aften, og at det dermed ender med et kryds.

SpilXperten.com anbefaler: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Leicester City – Southampton: Statistik, topscorer og H2H

  • Leicester City er på 3. pladsen i Premier League med 56 point efter 31 kampe.

  • Statistikken for sæsonen er 17-5-9 og 55:37. Når Leicester er væk hjemmefra, siger tallene 10-4-2 og 30:16.

  • Leicester har slået Stoke, Brentford, Brighton og Manchester United for at nå til semifinalen. Holdet har ikke været i en FA Cup-finale siden 1969.

  • Southampton holder til som nummer 14 i tabellen. De har 36 point efter 31 kampe.

  • Tallene for Southampton siger 10-6-15 og scoren 39:56. På udebane har de 4-4-8 og 18:36.

  • For at komme til semifinalen i FA Cuppen har Southampton besejret Shrewsbury, Arsenal, Wolverhampton og Bournemouth. De har endnu ikke lukket et mål ind i sæsonens FA Cup-kampe.

  • Leicester Citys topscorer er Jamie Vardy, som har scoret 12 gange i ligaen.

  • Danny Ings er flittigste måltyv hos Southampton med 9 pletskud.

  • De har kun mødtes én gang indtil videre i denne sæson, og det var på King Power Stadium i Leicester, hvor hjemmeholdet vandt 2-0.

Skriv et svar