18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Larne FC – AGF: Odds og optakt den 22. juli 2021

Foto: Bildbyrån

AGF er tilbage i europæisk fodbold, og forhåbentlig går det bedre, end da de i 2012 blev slået ud i 2. kvalifikationsrunde til Europa League af georgiske Dila Gori. Denne gang møder de nordirske Larne FC, og det er i Europa Conference League og igen i 2. kvalifikationsrunde. Første kamp er i Nordirland, men det er jyderne, der er favoritter. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Larne FC – AGF. Der er kampstart torsdag d. 22. juli 2021 kl. 20:30. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Larne FC – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Gal Leibovitz, Israel
Stadion: Inver Park, Larne
Vejret: 21° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 20:27.


Optakt til Larne FC – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

En fjerdeplads i den nordirske liga i sidste sæson er set med danske briller ikke så imponerende som en fjerdeplads i Superligaen. Men det er altså via sådan en plads og et par playoffkampe, at Larne FC er nået frem til dette møde. De trådte ind i turneringen allerede i sidste runde, hvor de mødte walisiske Bala Town, som de slog 1:0 i begge opgør. Larne FC er med i europæisk fodbold for første gang, så indtil videre har de kun prøvet at vinde, når de spiller i Europa, men opgaven her er formentlig en hel del vanskeligere end i 1. runde. På deres hjemmebane, Inver Park, er der kunstgræs, og der er plads til 2.500 tilskuere. Noget brusende folkehav af opstemte hjemmefans vil næppe møde aarhusianerne, men kunstgræsset kan blive en udfordring. 

For hjemme i Aarhus spiller de jo på græs. Rigtigt græs. Og de har spillet rigtig fint på det græs i de seneste par sæsoner, og nu er de altså belønnet for indsatsen med deltagelse i europæisk fodbold. Det prøvede de sidste sæson for første gang siden fadæsen i 2012, hvor det blev til to tidligere nederlag til georgiske Dila Gori, og det gik en lille smule bedre, for de vandt deres første kamp mod finske Honka men tabte siden til slovenske Mura. Risikoen for en lignende fiasko er sådan set også til stede denne gang. Taber AGF over to kampe til Larne FC, vil det formentlig feje smerten fra Dila Gori og Mura væk men kun for at tilføje en ny. Det er en modstander, AGF over to kampe skal kunne besejre – og så selv om holdet mangler flere profiler og stadig er ved at finde fødder efter at have mistet begge prominente backs og keeper Kamil Grabara. 

I Superligapremieren mod Brøndby IF hentede AGF 1:1, og selv om aarhusianerne ikke nåede sidste sæsons topniveau, var der undervejs flere opløftende momenter. Særligt islandske Jon Thorsteinsson gjorde en god figur på kanten med skarpe driblinger, vision for afleveringerne og stor arbejdsindsats. Og den nye tyske midterforsvarer Yann Bisseck gjorde det virkelig godt i det aarhusianske midterforsvar, hvor David Nielsen – hvis der ingen skader var – er virkelig godt besat med både Bisseck, Hausner, Tingager og Backman. Uanset hvem der får lov at begynde opgøret mod Larne FC, er der ingen tvivl om, at AGF er favoritter og bør vinde opgøret. Men der er af og til forskel på, hvad man bør, og hvad der sker. Det går ned torsdag aften. 

Larne FC:

 • Ingen kendte fravær

AGF:

 • William Eskelinen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
 • Niklas Backman (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Anthony D’Alberto (Back, Fast) – Ikke udtaget
 • Benjamin Hvidt (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Frederik Brandhof (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Patrick Mortensen (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Larne FC forventet startopstilling: Ferguson; Cosgrove, Balmer, Bolger, Hughes, Jarvis; Randall, Herron, Sule; Lynch, McDaid.

AGF forventet startopstilling: Hansen; Lund, Bisseck, Hausner, Munksgaard, Grønbæk, Olsen, Poulsen; Thorsteinsson, Kurminowski, Links.


Odds på Larne FC – AGF

Ifølge bookmakernes odds er AGF favoritter til at tage sejren med hjem fra Nordirland.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 20:27.

Odds-forslag: AGF afgør opgøret allerede her

Respekt for solidt arbejde i første runde med to sejre og plus på koefficient-kontoen til Larne FC. Og de vil helt sikkert klø på og arbejde stenhårdt i alle 90 minutter for at holde sig inde i kampen så længe som muligt. Men en fjerdeplads i den nordirske liga må ikke kunne blive en trussel for den tilsvarende 4’er fra Superligaen. 

AGF kan måske komme med en forsigtig tilgang for at sikre et fornuftigt udgangspunkt, og måske hvis nogen har mindet dem om historien med Dila Gori for at forhindre en gentagelse, men det må meget hurtigt vise sig, at der er klasseforskel på de her to hold. AGF har et solidt fundament, som David Nielsen dygtigt har bygget, og som han konstant bygger på.

Selv om de er hårdt ramt med skader og særligt uden Patrick Mortensen, skal de have niveau til at vinde denne her, og får de først hul på bylden og tro på egne evner, kan de sagtens vinde med mere end ét mål. Måske den nye polak Kurminowski ligefrem kan få taget hul på målkontoen? Det kan man jo håbe for ham og aarhusianerne.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,47
AGF vinder
Gå til Nordicbet *


Larne FC – AGF: Statistik, topscorer og H2H

 • Larne FC sluttede på 4. pladsen i den bedste nordirske række med 64 point for 38 kampe. 

 • Statistikken for Larne FC endte på 18-10-10 og scoren 64:41. 

 • De kvalificerede sig til Conference League ved at vinde playoffkampen mod Cliftonville med 3:1.

 • AGF åbnede den nye Superligasæson på hjemmebane mod de forsvarende mestre fra Brøndby IF, og den kamp endte 1:1. 

 • AGF var sidst i Europa, da de i 2012 spillede Europa League-kvalifikation mod georgiske Dila Gori og tabte begge kampe. 

 • Den stærkeste europæiske præstation var i 1988-1989, hvor AGF nåede kvartfinalen i pokalvindernes Europa Cup. De tabte 1:0 over to kampe til FC Barcelona og holdt faktisk 0:0 på Camp Nou foran sølle 5.000 tilskuere.

 • Ronan Hale og David McDaid blev Larne FCs topscorere i sidste sæson med hver 10 træffere. 

 • AGF er igen uden topscorer Patrick Mortensen, så håbet om mål knytter sig til den nye polske mand i front, Dawid Kurminowski.


Expected Goals: Larne FC vs. AGF– de seneste tre kampe

Larne FCResultatxGAGFResultatxG
Larne FC – Bala Town(1-0)0,97 – 0,38AGF – Brøndby IF(1-1)0,82 – 0,59
Bala Town – Larne FC(0-1)0,46 – 0,94AGF – AaB(2-2)2,06 – 3,62
Larne FC – Cliftonville(3-1)3,36 – 1,38FC Midtjylland – AGF(4-0)1,94 – 1,33
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

2 kommentarer

 1. AGF skuffede sidst de spillede kampe i Europa, det var dog i 2020 og ikke helt tilbage i 2012.

  1. Det har du jo komplet ret i. Det må have været så elendigt, at jeg helt har slettet det fra hukommelsen, og det er jo kun lige godt 10 måneder siden … beklager og tak for heads up! Jeg har justeret lidt i teksten, men det er jo lidt sent, for det hele er uaktuelt lige om et øjeblik. Med mindre jeg vil tilføje lidt om “Skandalen i Larne”, der lige nu har potentiale til at blive en fiasko af helt usete dimensioner. Det er godt nok ikke rart at se på.

Skriv et svar