18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.61
5/10
Geoffrey Blancaneaux
Roman Safiullin
Tipped at 1.61
Mads Hansen-avatar
31. jan.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Sochaux
Valenciennes
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
31. jan.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

4.33
2/10
Oscar Awards 2023
Tipped at 4.33
Jesper Carstens-avatar
13. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
4/10
Oscar Awards 2023
Tipped at 3.00
Jesper Carstens-avatar
13. mar.
01:00

Villarreal – Real Madrid: Odds og optakt den 7. januar 2023

Villarreal og Real Madrid fik begge et fornemt comeback til La Liga med sejr over henholdsvis Valencia og Real Valladolid. Lørdag eftermiddag går det løs igen på det nyrenoverede La Ceramica, hvor Real Madrid ikke har vundet i de fem seneste forsøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Villarreal – Real Madrid. Der er kampstart lørdag d. 7. januar 2023 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

VillarrealReal Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Cesar Soto
Stadion: Estadio de la Ceramica, Vila-Real
Vejret: 13°, svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Villarreal
Real Madrid
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 7. jan. 16:52.

VillarrealReal Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Lige inden vi gik fra 2022 til 2023 blev der igen taget hul på den bedste spanske række, som alle de andre europæiske ligaer har været i VM-dvæle. For både Villarreal og Real Madrid blev det til et glædeligt gensyn med klubfodbolden, da begge klubber stemplede ind med 3 point til kontoen med sejre over henholdsvis Valencia og Real Valladolid.

Den Gule Ubåd indtager efter 15 spillerunder den 7.plads som de sluttede på i sidste sæson, så på den måde lever de fint op til forventningerne om at blande sig i kampen om de europæiske placeringer. Resultaterne har indtil videre været lidt for svingende, men det skal også siges, at 9 af de hidtidige 15 kampe har været på fremmed græs. Hjemmebaneformen ser nemlig virkelig fin ud med 4-1-1 for seks kampe. Villarreal tog en vigtig sejr senest i lokalopgøret med Valencia, hvor Juan Foyth blev matchvinder med sin 2-1 scoring i de døende minutter, og er i skrivende stund blot 3 point efter Atletico Madrid på 4.pladsen. De seneste fem opgør mellem Villarreal og Real Madrid på La Ceramica er endt uafgjort, så værterne må have fin tro på, at det kan blive til point lørdag eftermiddag.

Real Madrid kunne fejre nytår på bedst mulig vis, for ikke nok med, at madrilenerne selv vandt deres opgør mod Real Valladolid, så satte Barcelona nemlig point til mod Espanyol. De to spanske storklubber ligger dermed á point i toppen af rækken efter 15 spillerunder. Ancelottis mandskab gjorde comeback i La Liga på samme måde som de har spillet i store dele af 2022, uden at imponere spillemæssigt, men med nok individuel kvalitet til at hive sejren i land alligevel. Mod Real Valladolid skulle der en stærk præstation til fra Courtois i målet, samt et par sene kasser af Benzema til at sikre 2-0 sejren. Denne gang forventes det, at Modric og Tchouameni er tilbage i startelleveren i modsætning til seneste kamp, så man må formode at niveauet får et lille løft.

Villarreal: Skader og karantæner

Giovani Lo Celso (Midtbane, Fast) – Skadet

Francis Coquelin (Midtbane, Reserve) – Skadet

Real Madrid: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Villarreal – Real Madrid

Odds på VillarrealReal Madrid

Real Madrid sidder på favoritværdigheden i opgøret.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 7. jan. 16:52.

Odds-forslag: 6. X i streg?

Både Villarreal og Real Madrid kom fornuftigt tilbage fra VM-pausen med sejre over Valencia og Real Valladolid. Begge sejre kom i hus på sene scoringer, og især for Real Madrids vedkommende uden at imponere voldsomt. Spørgsmålet er, om gæsternes individuelle kvalitet er nok til endnu engang at sikre dem 3 point eller om der skal mere til mod en modstander af Villarreals kaliber?

Madrilenerne er klare favoritter til dette opgør, men hvis man tager et kig på de indbyrdes opgør, står det klart, at den spanske kongeklub ikke har for vane at slippe fra La Ceramica med 3 point. De seneste fem gange Real Madrid har gæstet Villarreal, er det således endt med en pointdeler. Et scenarie, som heller ikke virker urealistisk denne gang.

Villarreal var senest tilbage på La Ceramica, som har været under renovering i sæsonens indledning, hvorfor de spillede fem første hjemmekampe på Levantes stadion. Hjemmebanestatistikken har dog stadig været stærk med 4-1-1 for seks kampe, og hjemmebanefordelen bliver ikke mindre nu, hvor de er tilbage i egen hule. Real Madrid imponerer ikke synderligt på det spillemæssige plan, hvorfor dette opgør også kan vise sig at blive en besværlig opgave. Jeg forestiller mig en åben forestilling med godt gang i målscoringen, hvor det sagtens kunne ende med en pointdeler, som det er sket de seneste fem gange de to klubber har krydset klinger med Villarreal som hjemmehold

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
4,05
Uafgjort
Gå til marathonbet *

VillarrealReal Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Villarreal indtager 7. pladsen i La Liga med 24 point. Statistikken er på 7-3-5 og målscoren 17:11
  • Real Madrid er nummer 2 med 38 point. Statistikken er på 12-2-1 og målscoren 34:14
  • Alex Baena er topscorer for hjemmeholdet med 4 kasser.
  • Karim Benzema er topscorer for Real Madrid med 7 kasser.
  • Begge indbyrdes møder i sidste sæson endte 0-0. Lad os håbe på lidt mere underholdning denne gang!

Expected Goals: Villarreal vs. Real Madridde seneste tre kampe:

VillarrealResultatxGReal MadridResultatxG
Cartagena – Villarreal(1-5)1,98 – 3,17Cacereño – Real Madrid(0-1) 0,3 – 0,64 
Villarreal – Valencia(2-1)2,83 – 1,26Real Valladolid – Real Madrid(0-2) 0,68 – 3,1 
Guijuelo – Villarreal(1-2)0,9 – 1,41Real Madrid – Cádiz(2-1) 1,61 – 0,8  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Villarreal – Real Madrid?

Villarreal – Real Madrid spilles lørdag den 7. januar 2023 klokken 16:15.

Hvor spilles Villarreal – Real Madrid?

Villarreal – Real Madrid spilles på Estadio de la Ceramica, Vila-Real

Skriv et svar