18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Villarreal – FC Barcelona: Odds og optakt den 27. november 2021

Gavi og Xavi, to af fremtidens mænd i FC Barcelona. (Foto: Bildbyrån)
Gavi og Xavi, to af fremtidens mænd i FC Barcelona. (Foto: Bildbyrån)

Både Villarreal og FC Barcelona har været skuffende bekendtskaber i denne sæsons La Liga, værterne finder vi helt nede på 12.pladsen, mens gæsterne heller ikke kan være tilfredse med deres 7.plads. Den nye Barcelona-træner Xavi vandt hans første og hidtil eneste kamp i La Liga i spidsen for den catalanske storklub, bliver det mon til to på stribe lørdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Villarreal – FC Barcelona. Der er kampstart lørdag d. 27. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Villarreal – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: César Soto Grado
Stadion: Estadio de la Ceramica
Vejret: 9°, let vind

Optakt til Villarreal – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke kun Barcelona, som ikke har formået at indfri forventningerne i denne sæson. De forsvarende Europa League-mestre fra Villarreal, som i øvrigt også spiller med i dette års Champions League, indtager pt. en skuffende 12.plads i La Liga. Der er langt mere kvalitet til langt mere i den nuværende Villarreal-trup end en placering i den nederste halvdel af rækken, men de formår ikke at få tippet de jævnbyrdige opgør til egen fordel. Hele syv af sæsonens første tretten kampe er endt uafgjort for Villarreal, som godt nok kun har tabt tre kampe, men samtidig også kun har vundet tre. Det er blot blevet til én sejr i de seneste seks ligakampe for Villarreal, en sejr, som kom imod bundholdet fra Getafe. I Champions League er de stadig i spil til at gå videre, og det vidner jo om en vis klasse, de mangler bare at få vekslet nogle af de mange x’er til sejr. Værterne har kun en spiller ude til dette opgør, men det er, desværre for dem, deres vigtigste mand, målslugeren Gerard Moreno.

I Barcelona har det været en hård sæson indtil videre, catalanerne døjer med økonomiske, og dertilhørende spillemæssige problemer. Det har allerede resulteret i fyringen af hollandske Ronald Koeman, som er blevet erstattet med klublegenden Xavi. Spanieren har fået en udmærket start på tilværelsen, om end det er tydeligt, at træerne ikke vokser fluks ind i himlen. Første kamp i spidsen for hjerteklubben var i sidste weekendens lokalopgør mod Espanyol, som blev vundet med 1-0 på et straffesparksscoring af Depay. I midtugen stod på et vigtigt opgør i Champions League mod Benfica, men her formåede Barcelona blot at få 0-0 i en kamp, som kunne have tippet begge veje. Spillemæssigt var catalanerne det bedste hold, men de har svært ved at kreere chancer, og eksekvere på dem de så får. Gæsterne er stadig ramt af en del fravær, Pedri, Braithwaite, Fati og Aguero kommer ikke i spil lørdag aften, mens Araujo er tvivlsom. Det er ikke lette arbejdsbetingelser for Xavi, som dog kan trøste sig med at Dembele var tilbage fra skade senest, og gjorde et fint indhop.

Villarreal:

 • Gerard Moreno (Angreb, Fast) – Tvivlsom

FC Barcelona:

 • Pedri (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Martin Braithwaite (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Sergio Kun Aguero (Angreb, Fast) – Skadet
 • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Villarreal forventet startopstilling: Rulli; Foyth, Albiol, Torres, Pedraza; Parejo, Coquelin, Capoue; Pino, Dia, Danjuma

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Pique, Garcia, Alba; Nico, Busquets, De Jong; Dembele, Memphis, Gavi


Odds på Villarreal – FC Barcelona

Oddsene peger på en spinkel favoritværdighed til Barcelona.

Odds-forslag: To hold, som kæmper med målscoringen

Det er et spændende opgør fra La Liga vi har i vente lørdag aften. Hverken Villarreal eller Barcelona kan være tilfredse med den nuværende placering i rækken, og begge mandskaber bør derfor gå benhårdt efter de 3 point. Hjemmeholdet har faktisk vist sig sværere at overvinde i denne sæson, på trods af en placering i den nederste halvdel af tabellen. Problemet er, at de simpelthen ikke vinder nok fodboldkampe, det gør Barcelona til gengæld heller ikke, og derfor er det svært at spå om en vinder her.

I Barcelona spirer optimismen efter ansættelsen af Xavi, men om det bliver til succes på den korte bane er langt fra sikkert. Alle gæsternes spillere er dygtige på bolden, men det kniber med for alvor at blive farlige på den sidste tredjedel af banen. Xavis to første kampe i spidsen for Barcelona har resulteret i to clean sheets, men også kun et enkelt scoret mål, som kom på straffespark. Bookmakerne forventer ofte målrige opgør når Barcelona indtager banen, men som tingene går pt., og mod en modstander, som ligeledes kæmper med målscoringen, så forestiller jeg mig en tæt og målfattig affære. Otte af Villarreals tretten kampe er gået under 2.5 linjen, mens det for Barcas vedkommende er syv ud af tretten. Begge mandskaber er oveni køber uden offensive profiler, så anbefalingen går på et målfattigt opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,18
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Villarreal – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Villarreal er nummer 12 i La Liga med 16 point i tretten kampe. Statistikken lyder på 3-7-3 og målscoren 15:13.

 • Barcelona er nummer 7 med 20 point, en statistik på 5-5-3 og en målscore på 20:15.

 • Hollandske Arnaut Danjuma er topscorer for hjemmeholdet med fem ligamål.

 • Memphis Depay er Barcelonas topscorer i La Liga med syv kasser.

 • Barcelona har vundet de seneste fire indbyrdes opgør med Villarreal, så måske der ligger 3 point mere og venter på Xavi og co.?

Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
20
Mål
31
Mål imod
23
Rent bur
4
Gule kort
47
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
1
Turnering
Super Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
3
Gule kort
2
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
6
Mål
2
Mål imod
9
Rent bur
3
Gule kort
11
Røde kort
1


Expected Goals: Villarreal vs. FC Barcelona de seneste tre kampe:

VillarrealResultatxGFC BarcelonaResultatxG
Villarreal – Manchester United(0-2) 0,99 – 0,97Barcelona – Benfica(0-0) 0,65 – 1,24
Celta de Vigo – Villarreal(1-1)1,16 – 1,88Barcelona – Espanyol(1-0)1,56 – 0,95
Villarreal – Getafe(1-0)0,78 – 0,29Celta de Vigo – Barcelona(3-3)1,9 – 0,96
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Villarreal – FC Barcelona?

Villarreal – FC Barcelona spilles den 27. november 2021 klokken 21:00.

Hvor spilles Villarreal – FC Barcelona?

Villarreal – FC Barcelona spilles på Estadio de la Ceramica.

Skriv et svar