18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Valencia – Sevilla: Odds og optakt den 19. januar 2022

Valencia prøver at hænge på top-6 i La Liga, men onsdag venter en svær opgave mod rækkens nummer 2 fra Sevilla. (Foto: Bildbyrån)
Valencia prøver at hænge på top-6 i La Liga, men onsdag venter en svær opgave mod rækkens nummer to fra Sevilla. (Foto: Bildbyrån)

Sevilla kan med en sejr onsdag aften mindske forspringet til Real Madrid på 1.pladsen til kun 2 point. Lykkes det sydspanierne at overvinde Valencia? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Valencia – Sevilla. Der er kampstart onsdag d. 19. januar 2022 kl. 21:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL


Valencia – Sevilla: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Mestalla, Valencia
Vejret: 7°, svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Valencia
Sevilla
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. januar 2022 21:34.

Optakt til Valencia – Sevilla: Skader, karantæner og startopstillinger

Sevilla var ude i et hæsblæsende lokalderby mod Real Betis i lørdags. Copa del Rey-opgøret blev afbrudt lige før halvleg ved stillingen 1-1, da Sevillas Jordan blev ramt af en genstand fra lægterne, og kampens dommer så sig nødsaget til at udskyde resten af opgøret til dagen efter. Her trak Sevilla dog det korteste strå, og er dermed ude af den spanske pokalturnering. Valencia var også i aktion lørdag, men i en noget mere afdæmpet affære mod Atlético Baleares fra den tredjebedste række, som de besejrede 1-0.

Valencia har langt henad vejen gjort det fint i denne sæson, men med to nederlag i de to seneste kampe mod Espanyol og Real Madrid må de tage til takke med en aktuel 10.plads i La Liga. Der er dog ikke mere end 4 point op til Barcelona på 6.pladsen, så håbet om europæisk fodbold til næste sæson lever i bedste velgående. Hjemmeholdet har vist sig svære at besejre på eget græs i denne sæson med kun to nederlag i ti kampe.

Med Barcelona og Atletico Madrids haltende form, virker Sevilla til at være det eneste hold, som kan udfordre Real Madrid i titelkampen i denne sæson. Pt. er madrilenernes forspring på 5 point, men Sevilla har en kamp i hånden, så en sejr her kan virkelig give spænding i toppen af rækken. Især gæsternes defensiv har stået knivskarpt i denne sæson med kun 13 indkasserede mål i de første 20 kampe, færrest af alle hold i ligaen. Til gengæld skal der nok findes lidt flere mål frem i den sidste halvdel af sæsonen, hvis de skal følge med Real Madrid i det lange løb, syv mål i de seneste seks kampe er ikke voldsomt imponerende.


Valencia:

  • Thierry Correia (Back, Reserve) – Syg
  • Denis Cheryshev (Kant, Fast/Reserve) – Syg


Sevilla:

  • Youssef En-Nesyri (Angreb, Fast) – Landshold
  • Munir El-Haddadi (Kant, Reserve) – Landshold

Valencia forventet startopstilling: Cillessen; Wass, Diakhaby, Alderete, Gaya; Costa, Guillamon, Racic, Duro; Guedes, Gomez

Sevilla forventet startopstilling: Dmitrovic; Montiel, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Gomez, Mir, Ocampos


Odds på Valencia – Sevilla

Bookmakerne har gæsterne som favoritter.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. januar 2022 21:34.


Odds-forslag: Sevilla ramt af weekendens strabadser

Bookmakerne spår om et jævnbyrdigt opgør onsdag aften, når Valencia tager imod Sevilla i La Liga. Gæsterne er gjort til smalle favoritter, men spørgsmålet er, om de kan lægge weekendens hektiske lokalopgør bag sig hurtigt nok til at være helt klar til dette opgør.

Hvis man kun kigger på den aktuelle formkurve i ligaen, så er der ikke noget, som taler imod en sejr til gæsterne her. De er ubesejrede i de seneste seks spillerunder, hvoraf fem af de kampe er endt med sejr. Det eneste pointtab i de seks kampe kom mod Barcelona, hvor Sevilla spillede sidste del af kampen med en mand i undertal. Helt så god er formen ikke hos hjemmeholdet, som har tabt de to seneste kampe.

Der er forskel på hvor mange kræfter Valencia og Sevilla måtte lægge i weekendens Copa del Rey-runde. Hjemmeholdet havde en forholdsvis stille dag på kontoret, da de besejrede Atlético Baleares fra Spaniens tredjebedste række, mens Sevilla måtte i aktion både lørdag og søndag mod lokalrivalerne Real Betis, et opgør, som tilmed endte med et nederlag. Gæsterne kører sjældent deres modstandere midtover, så med den korte restituering som de har haft forud for dette opgør, så kan de risikere at mangle de sidste procenter, som plejer at kaste 3 point af sig. Anbefalingen lyder på en pointdeler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,28
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Valencia – Sevilla: Statistik, topscorer og H2H

  • Valencia indtager 10.pladsen i La Liga med 28 point. Statistikken er på 7-7-6 og målscoren 32:32.

  • Sevilla er helt oppe på 2.pladsen efter 44 point i 20 kampe. Statistikken er på 13-5-2 og målscoren 31:13.

  • Soler og Guedes deler topscorerværdigheden i Valencia med syv mål hver.

  • Rafa Mir er topscorer for gæsterne med seks ligascoringer.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 3-1 til Sevilla, som var hurtigt ud af starthullerne med tre mål i kampens første 22 minutter.


Expected Goals: Valencia vs. Sevilla de seneste tre kampe:

ValenciaResultatxGSevillaResultatxG
Atlético Baleares – Valencia(0-1)0,04 – 0,6 Sevilla – Getafe(1-0)0,61 – 0,16 
Real Madrid – Valencia(4-1)3,52 – 1,62Real Zaragoza – Sevilla(0-2)1,45 – 1,23 
Cartagena – Valencia(1-2)1,37 – 2,95Cádiz – Sevilla(0-1)0,33 – 0,57
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Valencia – Sevilla?

Valencia – Sevilla spilles onsdag den 19. januar 2022 klokken 21:30.

Hvor spilles Cadiz – Espanyol?

Valencia – Sevilla spilles på Estadio Mestalla i Valencia

1 kommentar

  1. Daniel Wass kommer ikke i spil alligevel, da han er testet positiv for corona.

Skriv et svar