18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Valencia – Real Madrid: Odds og optakt den 19. september 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag aften er der topbrag i den spanske La Liga, når Valencia hjemme på Mestalla tager imod kongeklubben fra Madrid. Mens Real er en fast bestanddel af toppen i La Liga, så er det mere overraskende, at Valencia har fundet vej til en delt 1.plads. Kan værterne fortsætte de lovende takter her, eller bliver madrilenerne for stor en mundfuld? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Valencia – Real Madrid. Der er kampstart søndag den 19. september 2021 kl. 21:00. Kampen kan ses på TV2 Sport X og på TV2 Play.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Valencia – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Pablo Gonzalez
Stadion: Estadio Mestalla, Valencia
Vejret: 23° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Valencia
Real Madrid
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. september 2021 20:57.

Optakt til Valencia – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Valencia har over de sidste par sæsoner lignet en synkende skude. Fra en flot 4.plads i 18/19 er det kun gået nedad bakke over de to sidste par sæsoner, som har resulteret i en 9.plads og en 13.plads i La Liga. Der er ikke sket de helt nævneværdige ændringer forud for denne sæson, men ikke desto mindre er Valencia startet sæsonen ud med en flot stime af resultater, som har bragt dem op på en delt 1.plads med 10 for fire kampe. Det er blevet til sejre over Getafe, Alaves og Osasuna, samt et x mod Granada. Særligt de to seneste kampe er vundet i overbevisende stil med 3-0 og 4-1. Værterne har dog haft et overkommeligt startprogram, og det bliver spændende at se om de kan stille noget op her mod Real Madrid. Selvtilliden er i hvert fald høj, og så kan alt jo ske!

Carlo Ancelotti er tilbage i kongeklubben, og han har gjort et fremragende comeback i La Liga. Real Madrid deler pt. 1.pladsen med Valencia og Atletico Madrid efter 10 point i de første fire kampe. Der var lige en enkelt svipser i udekampen mod Levante, hvor de Real kun formåede at få 3-3, udover det er det blevet til sejre over Alaves, Real Betis og Celta Vigo. Onsdag aften tog de hul på en ny sæson i Champions League, og selvom det måske ikke var helt fortjent set over de 90 minutter, så viste Los Blancos klassen til sidste og hev en 1-0 sejr i land på en svær udebane i Milano. Spillermaterialet er ikke hvad det har været. De største profiler Toni Kroos, Luka Modric og Karim Benzema er alle sammen oppe i årene og derfor skal Carlo Ancelotti have de yngre kræfter til at præstere. Vinicius har fået en fin sæsonstart og Rodrygo afgjorde udekampen mod Inter i midtugen, hvis Casemiro og Valverde samtidig kan komme op i gear, så går Real Madrid en spændende sæson i møde.

Valencia:

  • Denis Cheryshev (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Real Madrid:

  • Toni Kroos (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Dani Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gareth Bale (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Skadet

Valencia forventet startopstilling: Mamardashvili; Correia, Paulista, Alderete, Gaya; Soler, Wass, Guillamon, Foulquier; Gomez, Guedes

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Alaba; Valverde, Casemiro, Modric; Hazard, Benzema, Vinicius


Odds på Valencia – Real Madrid

Bookmakernes vurdering er, at Real Madrid nok løber med sejren.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. september 2021 20:57.

Odds-forslag: Valencia og Real fortsætter de fine offensive takter

Endelig blander Valencia sig i toppen af La Liga igen, om den flotte stime af resultater kan vare ved er dog mere tvivlsomt. Umiddelbart har de ikke en trup, som bør kæmpe med i toppen af rækken. Værterne er dog startet ud med bravur i denne sæson, og især i de seneste to kampe har de været giftige offensivt. Real Madrid har også set skarpe ud fra start, og de har endelig fået rigtig gang i Vinicious, som har forbedret sit slutprodukt betydeligt. Valencia og Real Madrid er de to mest scorende hold i La Liga efter fire kampe, hvor de har scoret henholdsvis 9 og 13 mål.

I dette opgør ser jeg også gode muligheder for mål, for selvom Valencia har haft godt styr på defensiven indtil videre med kun to indkasserede mål, så er det en anderledes høj kvalitet de står overfor denne gang i forhold til deres første fire kampe. Real Madrids defensiv har været til at tale med i de første kampe, hvor de har indkasseret 6 mål mod rimelig upåagtede modstander som Celta Vigo, Alaves og Levante. Med den selvtillid som den gode start må have givet i Valencia-lejren + hjemmebanefordelen på Mestalla, forestiller jeg mig, at de godt kan byde Real Madrid op til dans her. Til gengæld tror jeg ikke på, at de kan holde en varm offensiv med Benzema og Vinicious fra fadet. Anbefalingen bliver mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,74
Begge hold scorer
Gå til Comeon *


Valencia – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Valencia er startet ud over al forventning og er på en delt 1.plads i La Liga med 10 point i fire kampe. Statistikken lyder på 3-1-0 og en målscore på 9:2.

  • Real Madrid er også på en delt 1.plads med 10 point. Statistikken lyder på 3-1-0 og en målscore på 13:6.

  • Carlos Soler har været varm fra starten af denne sæson, han står noteret for 3 ligamål allerede.
  • Karim Benzema har fundet målformen i starten af sæsonen. Fem mål i fire kampe er det blevet til i LaLiga.

  • Sidste sæsons indbyrdes opgør bød på en sejr til hvert hold. Valencia vandt den første 4-1 hjemme på Mestalla, mens Real vandt med 2-1 i det omvendte opgør.Expected Goals: Valencia vs. Real Madridde seneste tre kampe:

ValenciaResultatxGReal MadridResultatxG
Osasuna – Valencia(1-4)0,77 – 0,74Inter – Real Madrid(0-1)2,09 – 1,36
Valencia – Deportivo Alavés(3-0)2,04 – 0,39Real Madrid – Celta Vigo(5-2)3,40 – 2,45
Granada – Valencia(1-1)1,11 – 2,41 Real Betis – Real Madrid(0-1)0,91 – 1,21 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar