18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Valencia – Barcelona: Odds og optakt den 29. oktober 2022

Onsdag aften blev det til et endegyldigt farvel til Barcelonas Champions League-drømme for 22/23. (Foto: Bildbyrån)
Onsdag aften blev det til et endegyldigt farvel til Barcelonas Champions League-drømme for 22/23-sæsonen. (Foto: Bildbyrån)

Barcelona blev onsdag ekspederet ud af Champions League, men i La Liga har catalerne vundet de to seneste kampe med 3-0 og 4-0 over Villarreal og Athletic Club, og hænger dermed fortsat på Real Madrid i toppen. Lørdag aften gælder det en udebanetur til Valencia, som er uden sejr i de tre seneste kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Valencia – Barcelona. Der er kampstart lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Valencia – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ricardo De Burgos
Stadion: Estadio Mestalla, Valencia
Vejret: 20° svag vind

Valencia – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

På trods af de massive investeringer på sommerens transfermarked, så blev det ikke til den forventede succes i Champions League for Barcelona. Efter blot 1 point i de to opgør mod Inter, så skulle meget gå godt, hvis Xavis mandskab skulle spille sig videre fra gruppen, og det gjorde det overhovedet ikke. Faktisk var Barcelona allerede ude af turneringen inden kampen mod Bayern München onsdag aften, da Inter tidligere på aftenen besejrede Viktoria Plzen. Derfor gjorde det også mindre, at de selv tabte 3-0 til Bayern, selvom præstationen var lidt for sløj.

I La Liga går det langt bedre for Barcelona, som har rejst på fornem vis efter nederlaget til Real Madrid for et par uger siden. De seneste to kampe har ellers budt på rimelig hård modstand i form af Villarreal og Athletic Club, som ligger til i den øvre del af rækken, men de to kampe klarede catalanerne helt uden problemer. Først blev det til en 3-0 sejr over ‘Den Gule Ubåd’ og et par dage senere var det så baskernes tur til at få en øretæve på 4-0. Dermed hænger Xavi og co. fortsat på Real Madrid i toppen af rækken.

Valencias præstationer og resultater i denne sæson har været pænt svingende. De første 11 kampe har således kastet fire sejre, 3 X’er og fire nederlag af sig. Sejrene kommer lidt for sporadisk, og i de seneste tre kampe er de helt udeblevet. Efter to uafgjorte mod Elche og Sevilla løb Valencia senest ind i en ordentlig skuffelse, da de tabte hjemme til Mallorca, og må derfor tage til takke med en aktuel 9.plads i tabellen, hvor de i øvrigt er endt i to af de seneste tre sæsoner. Hjemmeholdet er et godt stykke vej fra fordums styrke, og endnu har ansættelsen af den iltre Gennaro Gattuso altså ikke båret frugt. Til dette opgør må italieneren undvære flere spillere i blandt andre Diakhaby, Musah, Castillejo og Nico, og det gør ikke ligefrem opgaven nemmere.


Valencia:

 • Samu Castillejo (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jaume Domenech (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Mouctar Diakhaby (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Yunus Musah (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Nico (Midtbane, Reserve) – Ikke tilgængelig


Barcelona:

 • Memphis Depay (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Sergi Roberto (Back, Fast) – Skadet
 • Andreas Christensen (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Valencia forventet startopstilling: Mamardashvili; Correia, Paulista, Guillamon, Gaya; Musah, Almeida, Foulquier; Lino, Cavani, Kluivert

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Bellerin, Kounde, E Garcia, Balde; Gavi, De Jong, Pedri; Dembele, Lewandowski, Fati


Odds på Valencia – Barcelona

Oddsene peger på en favoritværdighed til Barcelona


Odds-forslag: Barca har helt styr på den hjemlige liga!

Barcelona må være godt skuffede over det tidlige exit fra Champions League. Der var sat så meget ind på instant succes, men indtil videre er sejrene udeblevet i de kampe, hvor de for alvor er blevet matchet. To nederlag til Bayern, 1 point i to kampe mod Inter, og et nederlag i ligaen til Real Madrid, vidner om, at Barcelona ikke har nået fordums styrke endnu. På den positive side, så har spil og resultater mod de mere overkommelige modstander været af høj klasse, senest illustreret ved storsejre over Villarreal og Athletic Club, og derfor lugter det også af en udesejr her.

Valencia har været rimelig svingende indtil videre i sæsonen, og endnu har de ikke besejret hold fra den øvre del af rækken. Det er således blevet til nederlag til Athletic Club og Atletico Madrid, mens de heller ikke lykkedes med at besejre formsvage Sevilla. Barcelona har været yderst overbevisende i La Liga i denne sæson, hvor det blot er blevet til et nederlag. De seneste to kampe mod Villareal og Athletic Club var større potentielle bananskræller på vejen end dette opgør mod Valencia, og derfor forventer jeg også, at Xavis mandskab tager tredje ligasejr på stribe.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,64
Barcelona vinder
Gå til marathonbet *


Valencia – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Valencia er nummer 9 i La Liga med 15 point. Statistikken er på 4-3-4 og målscoren 18:13

 • Barcelona er nummer 2 i La Liga med 28 point. Statistikken er på 9-1-1 og målscoren 28-4

 • Edison Cavani har fået i gang målscoringen på det seneste, og står nu noteret for 4 ligamål.

 • Robert Lewandowski er mest scorende spiller i La Liga med 12 kasser.

 • Barcelona vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson. 3-1 hjemme og 4-1 ude.


Expected Goals: Valencia vs. Barcelona – de seneste tre kampe:

ValenciaResultatxGBarcelonaResultatxG
Valencia – Mallorca(1-2) 1,09 – 1,57Barcelona – Bayern München(0-3) 0,21 – 2,32
Sevilla – Valencia(1-1)1,47 – 1,41Barcelona – Athletic(4-0) 1,95 – 0,85
Valencia – Elche(2-2) 2,81 – 1,35Barcelona – Villarreal(3-0) 2,52 – 0,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Valencia – Barcelona?

Valencia – Barcelona spilles lørdag den 29. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Valencia – Barcelona?

Valencia – Barcelona spilles på Estadio Mestalla i Valencia

Skriv første kommentar

Skriv et svar