18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Valencia – Barcelona: Odds og optakt den 2.maj 2021

Foto: BIldbyrån

Det var en rigtig dummernik Barca lavede i torsdags! De kunne ellers afgøre løjerne selv, men et uventet hjemmebanenederlag til Granada, gør nærmest toppen i La Liga endnu mere spændende! Søndag aften skal de på besøg hos Valencia, som de kun har slået én gang i de seneste seks indbyrdes opgør. Glider Barca i bananskrællen for anden gang på en uge? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Valencia – Barcelona. Der er kampstart søndag d. 2. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Valencia – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jose Sanchez
Stadion: Mestalla, Valencia
Vejret: 15°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 10:19.


Optakt til Valencia – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været enormt skuffende sæson i Valencia, det er kun gået en vej de sidste par år og i denne sæson befinder de sig lige pludselig faretruende tæt på nedrykningsstregen. 14.pladsen lyder ellers meget komfortabelt med fem spillerunder igen, men med 15 point på spil i de sidste kampe og et forspring på 6 point ned til Elche under stregen, så kan det altså hurtigt gå galt. Som de fleste af de andre hold i den nederste halvdel af tabellen, så spiller Valencia alt for mange kampe uafgjort, og det er de manglende sejre, som indhenter dem nu. I de seneste fem kampe er det ikke blevet til en eneste sejr på Valencia, som meget symptomatisk dog har spillet tre af dem uafgjort. En ting de kan trøste sig med, det er deres hjemmebanestatistik, for de er nu oppe på 8 hjemmekampe i streg uden nederlag, og der har sågar været sejre imellem. Mon ikke de nok skal redde endnu en sæson i La Liga?

De var i pole position, en sejr torsdag hjemme imod Granada og de havde bragt sig alene i spidsen af La Liga med fem runder tilbage, men så let skulle det ikke gå. Et noget uventet nederlag gør, at Barcelona stadig indtager 3.pladsen i La Liga, og nu har de spillet lige så mange kampe som de andre tophold. Det så ellers usandsynligt godt ud for Barcelonas mesterskabschancer, på nær nederlaget til Real Madrid, havde de igennem flere måneder fejet al modstand af banen. Men et hjemmebanenederlag til Granada, som ikke havde en pind at spille for, det lugter altså lidt af gummiben. Det bliver spændende om Barca formår at rejse sig her imod Valencia, som de har det notorisk svært med.

Valencia:

Barcelona:

  • Ansu Fati (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Phillipe Coutinho (Kant, Reserve) – Skadet
  • Martin Braithwaite (Angreb, Reserve) – Skadet

Valencia forventet startopstilling: Domenech; Correia, Paulista, Guillamon, Gaya; Wass, Soler, Racic, Cheryshev; Gomez, Guedes

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Pique, Lenglet; Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba; Griezmann, Messi

Odds på Valencia – Barcelona

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser udeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Er de bange for at vinde?

Det kan godt være at hjemmeholdet fra Valencia indtager en nærmest historisk dårlig 14.plads i La Liga, men på papiret har de altså spillerne til at være med i den øverste del af rækken. Det kan man også se på deres resultater imod de bedste hold fra La Liga i denne sæson, de har slået Real Madrid, Real Sociedad og Villarreal, mens de har taget point fra Barcelona og Real Betis. Så de har altså kvaliteten til lejlighedsvis at byde de bedste hold op til dans. Det er altid nogle højdramatiske opgør der løber af stablen når Valencia og Barcelona tørner sammen, og Valencia må være en af Barcas ondeste ånder. Kun en sejr i de seneste seks indbyrdes opgør for catalanerne, det er altså bemærkelsesværdigt!

Jeg kunne godt forestille mig en lille overraskelse ligge og lure her. I min optik er oddset på en udesejr alt for lavt at smide penge efter, og hvis man kigger på de indbyrdes statistikker, så ville det ikke være urealistisk med et point eller tre til Valencia. Der er ingen tvivl om, at Barcelona er det bedste hold og derfor har jeg også garderet så der er gevinst ved en snæver udesejr. Men en fit Valencia trup, som stadig spiller for at bringe sig endegyldigt fri af nedrykningsstregen, og som vil elske at drille Barcelona, er værd at tage chancen på. Ydermere er hjemmeholdet nu oppe på 8 hjemmekampe i streg uden nederlag. Jeg tager chancen på catalanske gummiben. Der er gevinst ved Valencia sejr, X eller Barcelona sejr på minimum 1 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,99
Valencia +1.5(AH)
Besøg Bet365 *


Valencia – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • Valencia kan vel næppe sige sig helt fri fra nedrykning endnu, med fem spillerunder igen indtager de 14.pladsen med blot 6 point ned til Elche under stregen.

  • Et gigantisk fejltrin i torsdags imod Granada, gør at Barcelona fortsat indtager 3.pladsen i La Liga med 2 point op til Atletico Madrid på 1.pladsen.

  • Skarpeste Valencia-spiller i denne sæson har været den lille tekniker Carlos Soler, som står noteret for 8 fuldtræffere i La Liga.

  • Det er ingen overraskelse at Lionel Messi ligger i spidsen af La Ligas topscorerliste, argentineren har scoret 26 ligamål indtil videre, og intet tyder på, at han er færdig med at lave mål!
  • Valencia er bare ikke Barcas favoritmodstander, i de seneste seks indbyrdes opgør er det kun blevet til en enkelt sejr til Messi og co. Sæsonens første opgør imellem de to endte med en 2-2’er på Camp Nou.


Expected Goals: Valencia vs. Barcelona – de seneste tre kampe

ValenciaResultatxGBarcelonaResultatxG
Valencia – Deportivo Alavés(1-1)1,38 – 1,43Barcelona – Granada(1-2)1,72 – 0,73
Osasuna – Valencia(3-1)4,2 – 1,46Villarreal – Barcelona(1-2)1,7 – 3,6
Real Betis – Valencia(2-2)1,2 – 1,98Barcelona – Getafe(5-2)2,33 – 1,46
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Barcelona – Granada d. 29. april 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar