18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sevilla – Real Valladolid: Odds og optakt den 19. august 2022

Thomas Delaney startede inde på midtbanen i premieren. Lad os håbe, at danskeren er med igen fredag aften! (Foto: Bildbyrån)
Thomas Delaney startede inde på midtbanen i premieren. Lad os håbe, at danskeren er med igen fredag aften! (Foto: Bildbyrån)

Thomas Delaneys Sevilla startede sæsonen ud med et nederlag til Osasuna, så fredag er der ingen undskyldninger. Der skal en sejr på bordet, når oprykkerne fra Real Valladolid gæster Sanchez Pizjuan. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sevilla – Real Valladolid. Der er kampstart fredag d. 19. august 2022 kl. 22:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Sevilla – Real Valladolid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Juan Luis Pulido Santana
Stadion: Estadio R. Sanchez Pizjuan, Sevilla
Vejret: 31° og svag vind

Optakt til Sevilla – Real Valladolid: Skader, karantæner og startopstillinger

Som Nicolai Lisberg ganske rigtigt havde luret i sin gennemgang af første La Liga-runde, så skulle det ikke blive til point for Sevilla i premieren. Med danske Thomas Delaney i startelleveren tabte Sevilla nemlig med 2-1 ude mod Osasuna. Egentlig var det en meget jævnbyrdig affære, hvor Sevilla var mest dominerende, men perioder med vedvarende pres kastede hverken nok chancer eller mål af sig.

Hjemmeholdet har levet højt på deres virkelig stærke defensiv over de seneste par år, men både Kounde og Diego Carlos er fortid i klubben, så det kræver formentlig lidt tid før de igen kan levere på samme høje niveau. Nianzou er i løbet af ugen blev købt fri i Bayern München, og han kommer på sigt til at være en fast bestanddel af midterforsvaret.

Real Valladolid er tilbage i den bedste spanske række efter de lige var nede at vende i Segunda i sidste sæson. Klubben, som er ejet af den brasilianske angrebslegende, Ronaldo, endte som 2’er i den næstbedste række i sidste sæson efter en indenomsoverhaling i sidste spillerunde, og skal nu forsøge at etablere sig i La Liga. Oprykkerne fik dog ikke den bedste start, da de i første spillerunde tabte 3-0 hjemme til Villarreal. Kampen var mere lige end hvad cifrene indikerer, men der manglende kvalitet i de afgørende situationer for det ellers rutinerede Valladolid-mandskab.

Sevilla:

  • Isco (Kant, Fast) – Skadet
  • Marcao (Forsvar, Fast) – Skadet

Real Valladolid:

  • Ingen kendte fravær

Sevilla forventet startopstilling: Bounou; Navas, Gudelj, Rekik, Telles; Fernando, Delaney; Lamela, Gomez, Ocampos, Mir.

Real Valladolid forventet startopstilling: Asenjo; Perez, Fernandez, Yamik, Escudero; Monchu; Plata, Mesa, Aguado, Villa; Leon.


Odds på Sevilla – Real Valladolid

Oddsene viser, at Sevilla er bookmakernes favoritter.


Odds-forslag: Endnu en lang aften for oprykkerne

Første spillerunde var en skuffende omgang for både Sevilla og Real Valladolid, som begge gik fra banen uden point til kontoen. Sevilla tabte snævert 2-1 til Osasuna, mens Real Valladolid tabte mere klart med 3-0 til Villarreal.

Bookmakerne har Sevilla som klare favoritter her, og det er der ikke så meget at sige til. Hjemmeholdet er en fast bestanddel af toppen i La Liga, mens gæsterne med al sandsynlighed kommer til at kæmpe for overlevelse. Godt nok kan Sevilla ikke forventes at have helt styr på defensiven endnu efter afgangene af Kounde og Carlos, men det bør ikke blive problem her mod Real Valladolid. Der bør og skal være forskel på de to mandskabers niveau, og derfor tror ikke, at Sevilla smider point her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,58
Sevilla vinder
Gå til marathonbet *


Sevilla – Real Valladolid: Statistik, topscorer og H2H

  • Sevilla startede sæsonen ud med et 2-1 nederlag mod Osasuna.

  • Oprykkerne fra Real Valladolid tabte deres første kamp med 3-0 til Villarreal.

  • Rafa Mir stod for Sevillas første og hidtil eneste sæsonscoring i sidste weekend.

  • Sidste sæsons topscorer hos Valladolid, Shon Weissman, er fortsat ude med en skade.

  • I 20/21-sæsonen endte begge indbyrdes opgør mellem de to klubber med 1-1.


Expected Goals: Sevilla vs. Real Valladolid – de seneste tre kampe:

SevillaResultatxGReal ValladolidResultatxG
Osasuna – Sevilla(2-1) 1,31 – 0,59Real Valladolid – Villarreal(0-3) 1,09 – 1,04 
Leicester – Sevilla(1-0) 1,67 – 0,18 Real Valladolid – Lazio(0-0) 0,86 – 0,23 
Arsenal – Sevilla(6-0) 6,08 – 0,43 Brest – Real Valladolid(0-0) 0,83 – 0,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sevilla – Real Valladolid?

Sevilla – Real Valladolid spilles fredag den 19. august 2022 klokken 22:00.

Hvor spilles Sevilla – Real Valladolid?

Sevilla – Real Valladolid spilles på Estadio R. Sanchez Pizjuan i Sevilla

Skriv første kommentar

Skriv et svar