18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sevilla – Getafe: Odds og optakt den 9. januar 2022

Ocampos skaffede alle 3 point hjem til Sevilla i mandagens udekamp mod Cadiz. Er der flere mål i den formstærke argentiner på søndag? (Foto: Bildbyrån)
Ocampos skaffede alle 3 point hjem til Sevilla i mandagens udekamp mod Cadiz. Er der flere mål i den formstærke argentiner på søndag? (Foto: Bildbyrån)

Sevilla halede ind på Real Madrid med mandagens sejr over Cadiz, denne gang venter en hjemmekamp mod Getafe, som kommer fra en frisk sejr over selvsamme Real Madrid. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sevilla – Getafe. Der er kampstart søndag d. 9. januar 2022 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Sevilla – Getafe: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Juan Martínez Munuera
Stadion: Estadio R. Sanchez Pizjuan, Sevilla
Vejret: 16°, sol, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. januar 2022 16:19.

Optakt til Sevilla – Getafe: Skader, karantæner og startopstillinger

Sevilla startede 2022 ud med en Sevilla-special! Som det har været tilfældet en hel del gange i indeværende sæson, så lykkedes det endnu engang Thomas Delaney og co. at hive en spinkel sejr i land, denne gang gik det udover Cadiz, som måtte forlade banen med et 1-0 nederlag. Med de 3 point fra mandagens opgør ligger Sevilla pres på Real Madrid i toppen af rækken. Pt. er Sevilla 5 point bag Real Madrid på 1.pladsen, men har til gengæld spillet en kamp færre end ligaens førerhold. Hjemmeholdet leverer ganske solide resultater i denne sæson, og ligner pt. den klareste udfordrer til mesterskabet. Især defensiven hos Sevilla står snorlige og har kun indkasseret 13 mål i 19 kampe, bedst af alle hold i ligaen. Til dette opgør er titeludfordrene uden en lille håndfuld profiler, desværre er Thomas Delaney en af dem, så vi får ikke noget dansk islæt her.

Getafe fik den bedst mulige start på det nye år, da de i sidste weekend noget overraskende slog La Ligas førerhold fra Real Madrid. En kæmpe, og lige hvad de har brug for i den lille Madrid-klub. Getafe lagde forfærdeligt ud i denne sæson med nederlag i de syv første kampe, og faktisk skulle der gå hele tolv spillerunder før første sejr kom i land. Værterne har dog vist forbedring siden da, de seneste ni ligakampe har blot budt på et enkelt nederlag, hvilket må siges at være en voldsom forbedring i forhold til den pointhøst de leverede i starten af sæsonen. Pt. rækker bestræbelserne til aktuelt 16.plads, hvilket er klart bedre end tidligere på sæsonen, men der er stadig blot 2 point ned til Alaves under stregen. Defensivt har hjemmeholdet klaret det flot i denne sæson, faktisk har kun tre hold har indkasseret færre mål, men offensivt står det til gengæld ikke så godt til med blot 13 scorede mål efter en halv sæson. Der burde ikke være nogen skadeskvaler hos udeholdet, til gengæld har de Arambarri og Olivera i karantæne.


Sevilla:

 • Jesus Navas (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Thomas Delaney (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Suso (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Erik Lamela (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Youssef En-Nesyri (Angreb, Fast) – Landshold


Getafe:

 • Mauro Arambarri (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Mathias Olivera (Back, Fast) – Karantæne

Sevilla forventet startopstilling: Dmitrovic; Montiel, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Gomez, Mir, Ocampos

Getafe forventet startopstilling: Soria; Mitrovic, Dakonam, Cuenca; Suarez, Florentino, Maksimovic, Alena, Silva; Unal, Sandro


Odds på Sevilla – Getafe

Bookmakerne har Sevilla som favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. januar 2022 16:19.


Odds-forslag: Endnu en Sevilla-speciale!

Der er masser på spil søndag, når Sevilla og Getafe skal kæmper om vigtige point til hver deres ende af rækken. Hjemmeholdet forsøger at holde snor i Real Madrid i toppen, mens Getafe prøver at ligge afstand til den absolutte bund.

Getafe har brug for alle de point, som de kan skrabe sammen til bundstriden, og heldigvis for dem, så har der været klar forbedring i resultaterne over de sidste par måneder. Blot et nederlag i de seneste ni kampe, gør at Getafe nu har bevæget sig op over den faretruende nedrykningsstreg. Getafes helt store problem i denne sæson har været offensiven, kun tolv gange har værterne fået nettet til at blafre efter første halvdel af sæsonen, dårligst af alle hold i ligaen. Til gengæld har de indkasseret bemærkelsesværdigt få mål. Det er sjældent, at et hold fra den ende af tabellen står noteret for en af ligaens bedste defensiver. Sevilla har været bedst af alle til at lukke ned for modstanderen, så umiddelbart dufter det langt fra af en målfest i Sevilla, hvilket også kan ses på bookmakernes odds. Hjemmeholdet bør have gode muligheder for endnu et rent bur i morgen mod ligaens mindst scorende mandskab, og som det skete i sidste weekend, så tror jeg også at værterne lige akkurat har nok kvalitet til at løbe afsted med alle 3 point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,15
Sevilla vinder til nul
Gå til unibet *


Sevilla – Getafe: Statistik, topscorer og H2H

 • Sevilla indtager 2. pladsen i La Liga med 41 point. Statistikken er på 12-5-2 og målscoren 30:13.

 • Getafe er nummer 16 med 18 point. Statistikken er på 4-6-9 og målscoren 13:20.

 • Rafa Mir og Lucas Ocampis deler topscorerværdigheden hos Sevilla med fem kasser hver.

 • Getafes topscorer er Enes Ünal, som står noteret for seks træffere i indeværende sæson.

 • Sevilla vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 1-0 efter en sen kasse af Erik Lamela.

Info
NavnSevillaSEV
Land
Spanien
SPA
CheftrænerJulen Lopetegui
Websitewww.sevillafc.es
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
18
Mål
29
Mål imod
13
Rent bur
9
Gule kort
48
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
1
Rent bur
1
Turnering
Champions League Grp. G
Kampe spillet
6
Mål
5
Mål imod
5
Rent bur
2
Gule kort
16
Røde kort
2


Expected Goals: Sevilla vs. Getafe de seneste tre kampe:

SevillaResultatxGGetafeResultatxG
Cádiz – Sevilla(0-1)0,33 – 0,57Getafe – Real Madrid(1-0)0,52 – 1,09 
Sevilla – Barcelona(1-1)0,47 – 2,15 Getafe – Osasuna(1-0)1,64 – 0,79
Sevilla – Atlético Madrid(2-1)0,59 – 1,12Atlético Baleares – Getafe(5-0)1,35 – 0,04
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sevilla – Getafe?

Sevilla – Getafe spilles søndag den 9. januar 2022 klokken 16:15.

Hvor spilles Sevilla – Getafe?

Sevilla – Getafe spilles på Estadio R. Sanchez Pizjuan i Sevilla

Skriv et svar