18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sevilla FC – Atletico Madrid: Odds og optakt den 18. december 2021

Rafa Mir forrest er topscorer for Sevilla FC i sæsonen. (Foto: Bildbyrån)

Sevilla FC er nummer to i tabellen, og selv om der er otte point op til Real Madrid – dog med en kamp i hånden, så potentielt fem – er de i fremragende form, og førerholdet skal ikke vakle meget, før end andaluserne sætter tænderne i nakken på dem. Det forsøgte Atletico Madrid at gøre i sidste weekend, men de tabte 2:0 og indkasserede dermed andet liganederlag i rap. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sevilla FC – Atletico Madrid. Der er kampstart lørdag d. 18. december 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Sevilla FC – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ricardo de Burgos Bengoetxea
Stadion: Ramón Sanchez-Pizjuan, Sevilla
Vejret: 13° og let vind

Optakt til Sevilla FC – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

De seneste 10 sæsoner har Sevilla FC høstet tre fjerdepladser i tabellen som bedste resultat. To gange er de nået Copa del Rey-finalen, som de begge gange tabte. Men siden 2006 har de været i seks Europa League-finaler, som de alle har vundet. Så måske føles det meget trygt for mandskabet, at de med nederlag til RB Salzburg røg fra Champions League over i forårets knockoutkampe i Europa League. Her møder de Dinamo Zagreb, og det får næppe træner Julen Lopetegui til at ryste på hånden. 

Det gør det nok heller ikke med en hjemmekamp på Sanchez-Pizjuan, selv om modstanderen hedder Atletico Madrid. Syv hjemmekampe i ligaen har givet seks sejre og ingen nederlag. Fire gange har de holdt buret rent, og de har ikke tabt til Atletico Madrid i dette opgør de seneste tre sæsoner, hvor Sevilla FC har vundet 1:0, og så har de delt to gange 1:1.

Der er trængsel på skadeslisten for Sevilla FC, hvor en stribe af de mere eller mindre faste har taget ophold. Veteranbacken Jesus Navas sidder ude, mens midtbanemanden Fernando har karantæne. Angriber En Nesyri er skadet, og det samme er Suso og Lamela på midten, hvor det også stadig er usikkert, om Oliver Torres bliver klar. Der skal jongleres lidt med holdkortet for at få tingene til at gå op, men det betyder formentlig, at der bliver plads til danske Delaney i startopstillingen.

Helt så optaget er der ikke på bænken til de skadede spillere hos Atletico Madrid, men også her er det væsentlige og prominente navne, der må sidde over. Savic og Gimenez er begge igen ude i midterforsvaret, mens nu også Griezmann har meldt sig skadet. Endelig er backreserven Vrsaljko også skadet. 

Atletico Madrid kommer fra to nederlag i rap i ligaen. Ikke helt panikfremkaldende tabte de 2:0 til Real Madrid i seneste runde, mens det var langt værre, at de hjemme på Wanda Metropolitano lod ferieøen Mallorcas helte rejse hjem med alle tre point i runden inden. Så kan de i det mindste glæde sig over, at de mellem de to skuffelser rejste til Porto og slog værterne, så de nu er med i forårets Champions League-kampe, hvor de har trukket Manchester United.


Sevilla FC:

  • Ludwig Augustinsson (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jesus Navas (Back, Fast) – Skadet
  • Erik Lamela (Midtbane,Fast) – Skadet
  • Fernando Reges (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Suso (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Oliver Torres (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Youssef En Nesyri (Angreb, Fast) – Skadet


Atletico Madrid:

  • Stefan Savic (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Jose Maria Gimenez (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Sime Vrsaljko (Back, Reserve) – Skadet
  • Antoine Griezmann (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Sevilla FC forventet startopstilling: Bono; Montiel, Koundé, Carlos, Rekik; Jordan, Delaney, Rakitic; Gomez, Mir, Ocampos.

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Llorente, Felipe, Kondogbia, Hermoso; Lemar, Koke, De Paul, Carrasco; Cunha, Suarez.


Odds på Sevilla FC – Atletico Madrid

Bookmakernes odds på kampen indikerer, at vi kan forvente et helt lige opgør. 


Odds-forslag: Gæsterne kan snildt krige sig til point

Værterne møder op til kamp med rækkens bedste forsvar. Blot 11 scoringer har de lukket ind i de første 16 kampe, og det svarer til sølle 0,7 mål per kamp. Selv har de scoret 26 mål, og det er godt 1,6 i snit. Gæsterne er noteret for et mål mere, så deres snit siger knap 1,7 mål, mens de defensivt har lukket blot 1,12 mål ind per kamp.

De to stærke offensiver er noget stækkede her, for værterne mangler frontløber En Nesyri, og selv om Rafa Mir gør sit bedste, er han ikke helt på samme niveau. Hos gæsterne er der fravær i midterforsvaret, som kan åbne op for værternes offensiv – En Nesyri eller ej – mens de selv mangler Griezmann, og det åbner op for Cunha, der kan danne frontduo med Suarez. 

De seneste tre indbyrdes kampe i Sevilla er endt 1:0, 1:1 og 1:1, og tre af de seneste seks møder ude og hjemme er endt præcis 1:1. En fjerde af de seks kampe endte 2:2. Så måske ligner det et kryds? Sevilla FC har i deres seneste fem kampe blot været involveret i seks scoringer samlet, og altså et sølle snit på 1,2 mål, men omvendt har Atletico Madrid haft nogle festlige udekampe med 3:1 over FC Porto, 4:1 mod Cadiz og 3:3 mod Valencia. 

Anbefalingen er lidt usikker på denne kamp, der måske allermest ligner endnu et kryds, men der er også vigtige defensive fravær hos begge mandskaber, så hvor mange relationer har de lige på plads. Det er en typisk Atletico Madrid-kamp, hvor Simeones verbale taktiske evner kan ende med at give mandskabet bonus. Buddet til denne kamp bliver, at gæsterne ikke taber.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,50
X2
Gå til Marathonbet *


Sevilla FC – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Sevilla FC er på tabellens 2. plads i La Liga med 34 point efter 16 kampe. 

  • Tallene for Sevilla FC siger 10-4-2, mens deres målforskel lyder på 26:11.

  • Gæsterne fra Atletico Madrid er nummer 4 i tabellen, og de har hentet 29 point i 16 runder. 

  • Atletico Madrids statistik er 8-5-3 og 27:18.

  • Rafa Mir er indtil nu hyppigste mand på måltavlen hos Sevilla FC med 5 fuldtræffere.

  • Atletico Madrids topscorer er Luis Suarez, som har scoret 7 ligamål.


Expected Goals: Sevilla FC vs. Atletico Madrid de seneste tre kampe:

Sevilla FCResultatxGAtletico MadridResultatxG
Andratx – Sevilla FC (1-2) 0,54 – 1,45Real Madrid – Atletico Madrid (2-0) 0,55 – 0,54 
Athletic Bilbao – Sevilla FC (0-1) 2,27 – 0,31FC Porto – Atletico Madrid(1-3) 1,76 – 3,80 
RB Salzburg – Sevilla FC (1-0) 0,83 – 1,31 Atletico Madrid – Mallorca (1-2)2,01 – 0,67 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sevilla FC – Atletico Madrid?

Sevilla FC – Atletico Madrid spilles lørdag den 18. december 21:00.

Hvor spilles Sevilla FC – Atletico Madrid?

Sevilla FC – Atletico Madrid spilles på Ramón Sanchez-Pizjuan i Sevilla i Spanien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar