18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Sevilla – Celta Vigo: Odds og optakt den 22. januar 2022

Der var ærgrelse hos Sevilla, da det kun blev til 1 point i onsdagens opgør mod Valencia. Kommer de tilbage på sejrssporet her? (Foto: Bildbyrån)
Der var ærgrelse hos Sevilla, da det kun blev til 1 point i onsdagens opgør mod Valencia. Kommer de tilbage på sejrssporet her? (Foto: Bildbyrån)

Sevilla virker til at være det eneste hold, som kan udfordre Real Madrid i mesterskabskampen i denne sæson. Tirsdag blev det dog kun til 1 point ude mod Valencia, men allerede lørdag er der mulighed for oprejsning, når sydspanierne tager imod Celta Vigo på Sanchez Pizjuan. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sevilla – Celta Vigo. Der er kampstart lørdag d. 22. januar 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Sevilla – Celta Vigo: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jose Sanchez
Stadion: Estadio R. Sanchez Pizjuan, Sevilla
Vejret: 15°, svag vind

Optakt til Sevilla – Celta Vigo: Skader, karantæner og startopstillinger

Som det ser ud pt., så er Sevilla det eneste hold i La Liga, som har førerholdet fra Real Madrid indenfor overskuelig rækkevidde. Tirsdag forpassede sydspanierne dog chancen for at bringe sig 2 point fra 1.pladsen, da de kun fik et enkelt point med fra udekampen mod Valencia. Sevilla var i det intense opgør uden en del profiler, som de formentlig også er det i dette opgør, men man håbe for dem, at Kounde er tilbage i forsvaret, for afløseren Rekik så lidt rundtosset ud i tirsdagens opgør. Defensiven har været Sevillas helt store styrke i denne sæson, hvor de står noteret for kun 14 indkasserede mål i 21 kampe, bedst af alle hold i rækken. Det bliver spændende at se om hjemmeholdet kan holde den høje kadence i resten af sæsonen, for så er der muligheder for at de kan byde Real Madrid op til dans. Madrilenerne har en, på papiret, nem hjemmekamp mod Elche i denne weekend, så der skal formentlig 3 point til for Sevilla, hvis ikke de skal sakke længere bag La Ligas førerhold. Med de mange forventede fravær er hjemmeholdet ramt på bredden til dette opgør, men startelleveren ser dog stadig ganske habil ud.

Celta Vigo finder vi på rækkens 12.plads, hvor de i skrivende stund har 9 point ned til Alaves under stregen, og 6 point op til Barcelona på 6.pladsen. Med den seneste form in mente, så bør gæsterne ikke frygte for at blive en del af nedrykningskampen i denne sæson. De seneste fire ligakampe har kastet 9 point af sig efter sejre over Espanyol, Real Betis og Osasuna, mens det i forrige weekend blev til et snævert nederlag ude mod Real Sociedad. Gæsterne står, som det ser ud nu, med en skadesfri trup til dette opgør, så her har de helt klart en fordel i forhold til hjemmeholdet, som mangler en del spillere. Celta Vigo har set ganske solide ud på udebane i denne sæson, hvor det er blevet til point i syv af ti kampe. Hvis de skal drømme om at byde sig til længere fremme i tabellen, så skal der rettes op på præstationerne på eget græs, for her er det allerede blevet til seks nederlag i elleve kampe.


Sevilla:

 • Youssef En-Nesyri (Angreb, Fast) – Landshold
 • Munir El-Haddadi (Kant, Reserve) – Landshold
 • Jesus Navas (Back, Fast) – Skadet
 • Erik Lamela (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Thomas Delaney (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jules Kounde (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Suso (Kant, Fast/Reserve) – Skadet


Celta Vigo:

 • Ingen kendte fravær

Sevilla forventet startopstilling: Diaz; Montiel, Carlos, Kounde, Acuna; Jordan, Fernando, Rakitic; Ocampos, Mir, Gomez

Celta Vigo forventet startopstilling: Dituro; Mallo, Aidoo, Araujo, Galan; Mendez, Beltran, D Suarez, Cervi; Mina, Aspas


Odds på Sevilla – Celta Vigo

Bookmakerne har værterne som favoritter.


Odds-forslag: En Sevilla-classic i vente lørdag aften

Topholdet fra Sevilla er blevet gjort til ganske klare favoritter af bookmakerne til dette opgør, og det er der ikke noget at sige til, når vi kigger på deres pointhøst på hjemmebane i denne sæson. Værterne står noteret for hele 26 point på Sanchez Pizjuan i denne sæson efter otte sejre og to x’er i ti kampe, kun Rayo Vallecano har hentet ligeså mange point på eget græs indtil videre. Der er dog ikke noget, som tyder på, at det bliver en overkommelig opgave lørdag aften, for Celta Vigo viser fine takter for tiden med tre sejre i de seneste fire ligakampe.

Sevilla er ramt af en del fravær til dette opgør, men med en ganske bred trup, så kan Lopetegui stadig stille med en ganske solid startellever. Det sker meget sjældent, at værterne blæser deres modstander ud af banen, til gengæld er Sevilla enormt dygtige til at hive det længste strå i de tætte kampe. Defensiven er den stærkeste i ligaen, og offensiven har som regel den fornødne kvalitet til at hive snævre sejre i hus. Celta Vigo har høstet fint med point på udebane i denne sæson, men de er sjældent involveret i målfester på fremmed græs, som vi også kan se på målscoren 11:8 efter ti udekampe. Det bliver formentlig tæt og målfattigt i Sevilla, men som så mange gange før, så trækker sydspanierne det længste strå.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,50
Sevilla vinder OG under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Sevilla – Celta Vigo: Statistik, topscorer og H2H

 • Sevilla er på 2.pladsen i La Liga med 45 point. Statistikken er på 13-56-2 og målscoren 32:14.

 • Celta Vigo er nummer 12 med 2 point. Statistikken er på 7-5-9 og målscoren 24:23.

 • Rafa Mir er topscorer for gæsterne med seks ligascoringer.

 • Gode gamle Iago Aspas leverer igen i denne sæson, spanieren står noteret for ti kasser indtil videre.

 • Sæsonens første indbyrdes opgør blev afgjort af hjemmeholdets topscorer Rafa Mir, som stod for kampens enlige scoring.

Info
NavnSevillaSEV
Land
Spanien
SPA
CheftrænerJulen Lopetegui
Websitewww.sevillafc.es
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
18
Mål
29
Mål imod
13
Rent bur
9
Gule kort
48
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
1
Rent bur
1
Turnering
Champions League Grp. G
Kampe spillet
6
Mål
5
Mål imod
5
Rent bur
2
Gule kort
16
Røde kort
2


Expected Goals: Sevilla vs. Celta Vigo de seneste tre kampe:

SevillaResultatxGCelta VigoResultatxG
Valencia – Sevilla(1-1)0,56 – 0,86 Celta Vigo – Osasuna(2-0)1,11 – 0,98 
Sevilla – Getafe(1-0)0,61 – 0,16 Real Sociedad – Celta Vigo(1-0)1,9 – 0,72 
Real Zaragoza – Sevilla(0-2)1,45 – 1,23Atlético Baleares – Celta Vigo(2-1)0,48 – 0,64
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sevilla – Celta Vigo?

Sevilla – Celta Vigo spilles lørdag den 22. januar 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Sevilla – Celta Vigo?

Sevilla – Celta Vigo spilles på Estadio R. Sanchez Pizjuan i Sevilla

Skriv et svar