18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sevilla – Atletico Madrid: Odds og optakt den 5. april 2021

Atletico Madrid har tabt pusten i toppen af La Liga, og pludselig spidser det til med både Barcelona og Real Madrid lige i hælene. Det bliver en hård omgang søndag aften, når de skal på besøg i Sevilla hos ligaens 4.plads. Formår hjemmeholdet, at øge spændingen om 1.pladsen yderligere? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sevilla – Atletico Madrid. Der er kampstart søndag d. 5. april 2021 kl. 21:00. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365

Odds på Sevilla – Atletico Madrid

Oddsene viser at bookmakerne vurderer Atletico Madrid som favoritter til opgøret.

Sevilla – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesús Gil Manzano
Stadion: Estadio R. Sanchez Pizjuan, Sevilla
Vejret: 21°, svag vind

Optakt til Sevilla – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en fuldkommen godkendt sæson for begge mandskaber! Sevilla har sat sig tungt på den Champions League givende 4.plads, intet tyder på at den kommer i fare. Udeholdet fra Atletico har siddet tungt på 1.pladsen igennem store dele af sæsonen, og det var der måske ikke mange der havde regnet med før vi tog hul på denne sæson.

Det er fantastisk solidt, hvad Sevilla leverer i denne sæson. Champions League er så godt som sikret, og de har kortere vej til 2.pladsen end de har ned til 5.pladsen. Det må de være ovenud lykkelige for! Det blev dog til et samlet nederlag til Dortmund i Champions League ottendedelsfinalen, så nu er de 100% dedikeret på at præstere i ligaen. De har vundet deres to seneste hjemmekampe, men før pausen måtte de leve med et skuffende X imod Real Valladolid, i den kamp manglede den afgørende vilje, men det burde der ikke være risiko for i dette topbrag! De har været skidegode på hjemmebane i denne sæson med 31 point for 14 hjemmekampe, og de ville elske at drille en af konkurrenterne i toppen. De har en stort set skadesfri trup, og især Ocampos comeback på holdet vil gøre underværker.

De startede ud som lyn og torden i denne sæson, men på det sidste har det knebet med at køre i samme høje gear i forhold til pointhøsten. Det er blevet til pointtab i fem af de seneste ni ligakampe, og den sløje stime har bragt spændingen tilbage i La Liga. For mens Atletico kæmper lidt med at sejre for tiden, så har både Real Madrid og Barcelona oplevet en gevaldig opblomstring, og det ellers komfortable forspring ned til de to er skrumpet ind til henholdsvis 4 og 3 points forspring. De skal til at finde tilbage til det kæmpe niveau de har vist igennem store dele af sæsonen, for ellers kan det hele snart have været forgæves. Det blev til et exit i Champions League til Chelsea, efter to enormt skuffende præstationer, så nu er der altså kun ligaen tilbage at fokusere på, og det ville være en kæmpe skalp hvis de kunne hente endnu et mesterskab. Udeholdets trup er stort set alle sammen fit for fight, så vi kan med rette forvente os de bedste versioner af de to hold søndag aften.

Sevilla:
Aleix Vidal (Back, Reserve) – Skadet

Atletico Madrid:
Yannick Carrasco (Kant, Fast) – Skadet

Sevilla forventet startopstilling: Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Acuna; Jordan, Fernando, Rakitic; Suso, En-Nesyri, Ocampos.

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Trippier, Lemar, Koke, Llorente, Saul; Correa, Suarez.

Odds-forslag: Taktisk affære giver søvndyssende 1.halvleg

Der venter en lang, sej kamp for Atletico, hvis de skal stå med mesterskabet når sæsonen går på hæld. De to storklubber i Barcelona og Real Madrid har højnet pointsnittet gevaldigt i forhold til tidligere på sæsonen, så Atletico skal op ad den bakkedal de befinder sig i, hvis ikke de skal se sig overhalet inden for den nærmeste fremtid. Som vi kan læse ud fra tabellen, så er der fire hold i La Liga, som befinder sig på et højere niveau end de andre, og Sevilla er altså ét af dem. Det har været en virkelig flot sæson for hjemmeholdet, som reelt set kan spille helt frit til dette opgør, for den vigtige top-4 placering virker så godt som sikret.

Atletico er gået nærmest helt ned med flaget i forhold til den form, de har vist i store dele af sæsonen. OKAY, de taber stadig ikke mange kampe, faktisk er det kun blevet til to nederlag i ligaen. Men det virker til, at de kun kan vinde hver anden gang for tiden. Det blev til en sejr i deres seneste opgør imod Alaves, men denne gang venter der værdig modstand i et af ligaens bedste hjemmehold, og hvis de følger deres seneste tendenser, så står den på pointtab i dette opgør. Det er to virkelig stærke mandskaber, som er kendetegnet ved fantastisk organisation. De er stærke taktisk, og ingen af de to hold angriber med hovedet under armen. Af bookmakerne er der spået en målfattig affære, og det er vi enige i. Der er uhyre vigtige point på spil, og Atletico er ikke kendt for at satse hele butikken fra start. Det bliver afventende fra start, hvis de to klubber lever op til deres renommé. Vi tror på en målløs 1.halvleg!

SpilXperten.com anbefaler: Under 0,5 mål i 1. Halvleg til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Sevilla – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet er solidt plantet på La Ligas 4.plads med en statistik for sæsonen på 17-4-7 og en målscore på 39:21.

  • Atletico har tabt pusten lidt, men indtager ikke desto mindre 1.pladsen i ligaen med en statistik på 20-6-2 og en målscore på 51:18.

  • Youssef En-Nesyri har fået sit endelig gennembrud for Sevilla i denne sæson, han står noteret for flotte 15 ligascoringer.

  • Det har været sundt med lidt luftforandring for Suarez, han har været brændende varm for Atletico igennem hele sæsonen og står noteret for 19 træffere i ligaen.

  • Atletico stak afsted med alle 3 point efter en 2-0 sejr i sæsonens første indbyrdes møde. Før den kamp var de fire foregående alle endt med X!

Skriv et svar