18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sevilla – Athletic Club: Odds og optakt den 3.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Hvor kom de fra!? Sevilla har stille men sikkert sneget sig ind på de andre tophold og forspringet op til Atletico Madrid før denne spillerunde er på sølle 3 point. Kan værterne holde trit med de andre tophold, når de tager imod Athletic Club mandag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sevilla – Athletic Club. Der er kampstart mandag d. 3. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Sevilla – Athletic Club: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesus Gil
Stadion: Estadio R. Sanchez Pizjuan, Sevilla
Vejret: 15°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 18:40.


Optakt til Sevilla – Athletic Club: Skader, karantæner og startopstillinger

Helt stille og roligt, uden at vække den store opsigt har Sevilla pludselig sneget sig med i kampen om det spanske mesterskab. Der har indtil videre kun været snak om Atletico, Real og Barca, men Sevilla ligger altså og ånder dem i nakken. Før denne spillerunde var Sevilla kun 3 point fra Atletico Madrid på 1.pladsen og 1 point fra Real Madrid og Barcelona, så man kan ikke andet end at medregne Lopeteguis tropper. De har virkelig haft en stærk sæson i Sevilla, og Champions League-billetterne har været sikret i lang tid, men de er ufortrødent blevet ved med at vinde. De har vundet 7 ud af deres seneste 8 kampe, blandt andet mod La Ligas førerhold, så tag ikke fejl, de er ikke til at spøge med! De har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt, og truppen er oveni købet helt fit!

Det har været en hæderlig sæson for Athletic, for anden sæson i træk spillede de sig i Copa del Rey-finalen, i ligaen ligger de solidt placeret i midten af rækken, så de kan spille helt frit i sæsonens sidste seks kampe. Forspringet til nedrykningsstregen lyder på 12 point, mens afstanden op til top-7 er på 9 point, det virker dermed ikke særlig sandsynligt at Athletic kan nå at gøre hverken fra eller til på de sidste seks spillerunder. Det er helt vanvittigt så mange uafgjorte kampe de spiller for tiden, 6 ud af deres seneste 7 kampe er endt med en pointdeling. Det eneste hold de har formået at tage 3 point imod på det sidste, var for to spillerunder siden, da de øgede spændingen i toppen med en sejr over Atletico Madrid.

Sevilla:

Athletic Club:

  • Ander Capa (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Yuri Berchiche, (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Iker Muniain (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Yeray Alvarez (Forsvar, Fast) – Skadet

Sevilla forventet startopstilling: Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Acuna; Fernando, Rakitic, Gomez; Suso, En-Nesyri, Ocampos

Athletic Club forventet startopstilling: Simon; De Marcos, Alvarez, Martinez, Balenziaga; Berenguer, D Garcia, Vencedor, Morcillo; Williams, R Garcia

Odds på Sevilla – Athletic Club

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Sevilla lugter blod!

Athletic skal man bestemt ikke spøge med, det måtte Atletico Madrid sande i forrige weekend, faktisk har baskerne ikke tabt i de seneste 7 runder i La Liga. Det har Sevilla til gengæld heller ikke, værterne vælter sig i sejre for tiden og de har stille og roligt indhentet topholdenes store forspring. Hvis man tager et kig på Sevillas seneste resultater, så er det iøjnefaldende at stort set alle deres kampe er uhyre tætte. Det er sjældent, at de kører modstanderholdet ud af brættet, og selvom det ikke er sindssygt prangende hver gang, så har de den nødvendige kyniske til at afgøre de tætte opgør.

Jeg forventer endnu et tæt opgør mandag aften, men der må og skal være forskel på de to holds motivation for de 3 point. Sevilla står med en enestående chance for at udfordre de spanske storhold til det allersidste, mens Athletic ikke har meget andet end æren at spille for. Værterne har vist sig virkelig gode til at snuppe alle tre point i tætte opgør på det sidste, og jeg tror på, at de gør lige nøjagtig nok i morgen aften. De vil være med hvor det er sjovt!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,61
1-tallet
Besøg Bet365 *


Sevilla – Athletic Club: Statistik, topscorer og H2H

  • Helt ubemærket har Sevilla halet stille og rolig ind på de andre tophold, der er ikke langt fra deres 4.plads til Atleticos 1.plads!

  • Der er ikke alverden på spil for Athletic i den sidste del af sæsonen, der er langt ned til bundstriden, men lige så langt op til top-6.

  • Youssef En-Nesyri har haft en fantastisk sæson for hjemmeholdet, indtil videre står han noteret for 17 mål i La Liga.

  • Alex Berenguer har vist sig fint frem for Athletic i denne sæson, han ligger i spids af den interne topscorerliste med 8 ligamål.
  • De indbyrdes statistikker fordeler sig nogenlunde ligeligt imellem de to hold. Sæsonens første indbyrdes opgør endte dog med en 2-1 sig til Athletic efter to sene scoringer.


Expected Goals: Sevilla vs. Athletic Club – de seneste tre kampe

SevillaResultatxGAthletic ClubResultatxG
Sevilla – Granada(2-1)1,51 – 1,03Athletic Club – Real Valladolid(2-2)1,71 – 1,01
Levante – Sevilla(0-1)0,6 – 1,84Athletic Club – Atlético Madrid(2-1)1,65 – 1,01
Real Sociedad – Sevilla(1-2)0,25 – 4,43Real Betis – Athletic Club(0-0)0,63 – 1,43
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Sevilla – Athletic Club d. 3. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar