18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.61
5/10
Geoffrey Blancaneaux
Roman Safiullin
Tipped at 1.61
Mads Hansen-avatar
31. jan.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Sochaux
Valenciennes
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
31. jan.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

4.33
2/10
Oscar Awards 2023
Tipped at 4.33
Jesper Carstens-avatar
13. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
4/10
Oscar Awards 2023
Tipped at 3.00
Jesper Carstens-avatar
13. mar.
01:00

Real Valladolid – Real Madrid: Odds og optakt den 30. december 2022

Real Madrid og Barcelona kører et tidligt parløb om La Ligas 1.plads, og der er ikke råd til mange fejltrin. Derfor må madrilenerne også være opsatte på at komme igang igen med 3 point mod oprykkerne fra Valladolid. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Valladolid – Real Madrid. Der er kampstart fredag d. 30. december 2022 kl. 21:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Real ValladolidReal Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jose Munuera
Stadion: Estadio Bernabeu, Madrid
Vejret: 9°, svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

Real ValladolidReal Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Fredag går det endnu engang løs i den bedste spanske række, som har været sat på standby i halvanden måneds tid. Efter 14 spillerunder tegner der sig allerede et billede af et parløb om mesterskabet mellem Real Madrid og Barcelona, som er stukket af i toppen af rækken. De to storklubber har indtil videre holdt et højt pointsnit, så der skal ikke mange point til før en af dem sakker bagud. Real Madrid starter ud fredag aften med en forholdsvis overkommelig modstander i form af oprykkerne Real Valladolid, som dog har gjort det bedre end man umiddelbart kunne forvente.

Valladolid var lige nede at vende i Segunda i sidste sæson, men nu er gode gamle Ronaldos klub tilbage i det fineste spanske selskab, og det gør de udmærket indtil videre. Der er ingen tvivl om, at det første og fremmest handler om overlevelse for hjemmeholdet, så der er god grund til tilfredshed 14 spillerunder inde i sæsonen. Valladolid indtager rækkens 12.plads, dog er det nederste felt af rækken tæt, og der er derfor ikke mere end 6 point ned til Sevilla og Cadiz under stregen. Værterne fik en hård start på La Liga-livet med svær modstand i de første kampe, men er kommet godt efter det siden. Faktisk sluttede de godt af med sejr i de fire sidste hjemmekampe inden VM-pausen, så der må være god grund til optimisme, selvom de her nok er oppe mod overmagten.

Real Madrid satte point til i to af de sidste tre kampe inden VM, endda mod forholdvis upåagtede modstandere i Almeria og Rayo Vallecano. Derfor må madrilenerne også ‘blot’ tage til takke med 2.pladsen, hvorfra der er 2 point op til Barca. Ancelotti har umiddelbart alle spillere til rådighed, der er hverken skader eller karantæner, dog er der tvivl om startplads til de spillere, som nåede langt til VM. Blandt andre Tchouameni og Modric. En der til gengæld ikke brændte krudt af i Qatar, er Ballon d’Or-vinderen Benzema, som eftersigende var skuffet over ikke at blive kaldt tilbage i den franske trup, da han blev sin skade kvit. Franskmanden må være opsat på at komme tilbage på måltavlen her.

Real Valladolid: Skader og karantæner

Jawad El Yamiq (Forsvar, Reserve) – Skadet

Real Madrid: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Real Valladolid – Real Madrid

Odds på Real ValladolidReal Madrid

Real Madrid sidder på favoritværdigheden i opgøret.

Odds-forslag: Valladolid er ikke dumme på eget græs

Der bør selvfølgelig være klasseforskel på en oprykker til La Liga og de forsvarende mestre. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at Real Madrid nok skal ende op med sejren fredag aften. Det er dog ikke sikkert, at det bliver helt problemfrit. Real Valladolid viste sig nemlig fint frem inden VM, hvor de vandt fire hjemmekampe i streg.

Real Madrid har haft et hav af spillere med til VM, dog ingen argentinere, og derfor må der også være en del, som er vendt slukørede hjem til den spanske hovedstad. Inden VM var Real Madrid begyndt at vakle lidt, især defensivt. Ancelottis mandskab har indkasseret mål i de seneste seks kampe, så mod hjemmestærke Valladolid kan det også blive svært at køre et clean sheet.

Real Madrid kan snuppe 1.pladsen for en stund, og den chance tror jeg ikke de forpasser. Kvalitetsforskellen på de to mandskaber er til at føle på, men med træthed hos Reals mange VM-spillere kunne det godt blive et mere åbent opgør end man ellers kunne forvente.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,73
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *

Real ValladolidReal Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Valladolid indtager 12. pladsen i La Liga med 17 point. Statistikken er på 5-2-7 og målscoren 13:21
  • Real Madrid er nummer 2 med 35 point. Statistikken er på 11-2-1 og målscoren 33:14
  • Sergio Leon er topscorer for hjemmeholdet med 5 kasser.
  • Vinicius Junior og Valverde deler topscorerværdigheden for Real Madrid med 6 mål hver.
  • Sidst de to klubber mødtes var i 20/21-sæsonen, hvor Real Madrid vandt begge indbyrdes opgør med beskedne 1-0.

Expected Goals: Real Valladolid vs. Real Madridde seneste tre kampe:

Real ValladolidResultatxGReal MadridResultatxG
Arenas Club – Real Valladolid(1-5)0,76 – 2,98Real Madrid – Cádiz(2-1) 1,61 – 0,8 
Crystal Palace – Real Valladolid(2-1)2,41 – 0,73Rayo Vallecano – Real Madrid(3-2)1,41 – 2,22 
Real Valladolid – Clermont(0-0)1,08 – 0,54Real Madrid – Celtic(5-1) 4,59 – 2,02 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Valladolid – Real Madrid?

Real Valladolid – Real Madrid spilles fredag den 30. december 2022 klokken 21:30.

Hvor spilles Real Valladolid – Real Madrid?

Real Valladolid – Real Madrid spilles på Estadio Bernabeu i Madrid

Skriv et svar