18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Valladolid – Atletico Madrid: Odds og optakt den 22.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Der er vigtige point i spil i både top og bund i dette opgør! Lørdag aften løber sidste spillerunde i La Liga af stablen, og både Real Valladolid og Atletico Madrid skal bruge en sejr. Favoritterne fra Atletico Madrid fører La Liga med to point ned til bysbørnene fra Real Madrid, mens Real Valladolid skal bruge en sejr for at undgå nedrykning. Hiver Atletico mesterskabet, eller holder Valladolid deres overlevelseschancer i live? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Valladolid – Atletico Madrid. Der er kampstart lørdag d. 22. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Play eller TV2 Sport X.

GÅ TIL


Real Valladolid – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: José María Sánchez Martínez
Stadion: Estadio Jose Zorrilla, Valladolid
Vejret: 15°, let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Real Valladolid
Atletico Madrid
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. maj 2021 18:01.


Optakt til Real Valladolid – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Spændingen er intakt i La Liga før sidste spillerunde, Atletico Madrid ligger i spidsen med to point ned til bysbørnene fra Real Madrid, som tager imod Villarreal i deres sidste kamp. I bunden er der heller ikke noget, som er afgjort endnu, her indtager Real Valladolid 18.pladsen med 31 point med to point op til Elche og Huesca, så her har vi tre hold der kæmper om at undgå de to nedrykningspladser, som stadig er i spil.

Det er op ad bakke for Valladolid her inden sidste spillerunde, der skal en sejr til i dette opgør imod Atletico Madrid, samtidig skal de håbe på, at både Elche og Huesca taber deres kampe imod henholdsvis Atletic Club og Valencia. Det er ikke helt urealistisk at de klubber kunne sætte point i deres sidste kamp, men at Valladolid samtidig skal slå et toptændt Atletico mandskab, gør det til en næsten umulig opgave i min optik. Hjemmeholdet er ikke sindssygt godt kørende, og kommer til det opgør med tre nederlag i streg, alle klare nederlag på minimum to mål. 4-1 nederlaget til Real Sociedad i weekenden blev Valladolids 11.kamp i træk uden sejr, så der skal virkelig findes nogle andre takter frem hvis de skal redde skindet. Arbejdsbetingelserne bliver ikke lettere af at topscorer Fabian Orellana er på skadeslisten til dette opgør.

NØJ! Det var på et hængende hår, at Atletico Madrid hentede 3 point i sidste weekendens kamp imod Osasuna. Med et kvarter tilbage af kampen kom madrilenerne bagud med 1-0, men formåede alligevel at vende kampen på hovedet med mål i 82. og 88. minut, ikke overraskende var Suarez manden med sejrsmålet. Der var kæmpe jubel i Atletico ovenpå det comeback, og det kunne meget vel være Suarez sene mål, der sender mesterskabet til de stribede fra Madrid. I La Liga bliver der kigget på indbyrdes opgør hvis Atletico Madrid og Real Madrid ender på samme pointantal, så Simeone og co. skal altså vinde dette opgør for at være helt sikre på mesterskabet, for indbyrdes har Real Madrid overhånden med en sejr og et x i sæsonens to lokalopgør. Gæsterne har to fravær til kampen, den ene er franske Thomas Lemar, men han kan uden de store problemer erstattes, mens den anden er lidt værre, den faste midterforsvar Stefan Savic er desværre for Atletico, i karantæne til kampen.

Real Valladolid:

  • Kenan Kodro (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Fabian Orellana (Kant, Fast) – Skadet
  • Raul Garcia (Midtbane, Reserve) – Skadet

Atletico Madrid:

  • Thomas Lemar (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Stefan Savic (Forsvar, Fast) – Karantæne

Real Valladolid forventet startopstilling: Masip; Perez, Fernandez, Sanchez, Olaza; Hervias, Alcaraz, Perez, Plano; Jota, Weissmann.

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Trippier, Koke, Herrera, Carrasco, Llorente; Suarez, Correa.


Odds på Real Valladolid – Atletico Madrid

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Atletico Madrid som storfavoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Mesterskabet kommer i hus på sikker vis!

Det er top mod bund i sidste spillerunde af La Liga, Real Valladolid indtager 19.pladsen og kan stadig ende som det absolutte bundhold i den bedste spanske række, mens de med en sejr i realiteten stadig kan nå at sikre overlevelse. Der er og bør være klasseforskel i dette opgør, selvom Atletico Madrids første halvdel af sæsonen var langt bedre end i 2021, så er det stadig et klassemandskab.

Gæsterne har ikke været alt for imponerende på det sidste, og det var med nød og næppe de hev 3 point i sidste weekend. Men nu er de SÅ tæt på deres første mesterskab siden 2014, og jeg synes, at scenariet i dette opgør, ser ud til at passe dem udmærket. De gæster et Real Valladolid hold, som ikke har vundet i 11 kampe i streg, og har tabt de seneste tre kampe med mere end et overskydende mål. Atletico er et langt bedre hold spiller for spiller, formbarometret taler helt sikkert ikke hjemmeholdets sag, og så skal man have med i ligningen, at kun en sejr gælder for Real Valladolid, det betyder at de ikke bare kan stille sig helt ned i eget felt igennem 90 minutter, de skal frem på et tidspunkt og det tror jeg bliver guf for et topmotiveret Atletico hold. Når først Atletico Madrid kommer foran, så skal værterne frem af banen, og så kan det blive rigtig grimt. Selvom madrilenerne ikke har for vane, at vinde med så overbevisende cifre, så tror jeg, at scenariet her kommer til at åbne op for kampen. Anbefalingen lyder på en overbevisende Atletico Madrid sejr og dermed La Liga-titlen!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,02
Atletico Madrid -1.5 (AH)
Besøg Bet365 *


Real Valladolid – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet indtager 19.pladsen i La Liga før sidste spillerunde, de har to point op til Elche og Huesca på 18. og 17.pladsen, så der skal en sejr til lørdag, mens de to andre nedrykningskandidater skal tabe deres opgør.

  • Atletico Madrid indtager 1.pladsen to point foran Real Madrid, så spændingen er intakt i toppen!

  • Orellana og Weissmann fører det interne topscorerræs i Valladolid, de står begge noteret for 6 ligatræffere.

  • Luis Suarez har haft en fuldkommen fremragende første sæson i Atletico-trøjen, han står noteret for 20 ligamål, og selvfølgelig var det ham der blev matchvinder i deres flotte comeback i sidste weekend.
  • Atletico vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 2-0. I de indbyrdes statistikker er det værd at bemærke, at Valladolid kun er kommet på måltavlen i et af de seneste otte opgør imod Atletico Madrid.


Expected Goals: Real Valladolid vs. Atletico Madrid – de seneste tre kampe

Real ValladolidResultatxGAtletico MadridResultatxG
Real Sociedad – Real Valladolid(4-1)2,36 – 1,16Atlético Madrid – Osasuna(2-1)3,42 – 0,34
Real Valladolid – Villarreal(0-2)1,54 – 0,77Atlético Madrid – Real Sociedad(2-1)1,15 – 2,39
Valencia – Real Valladolid(3-0)1,08 – 0,83Barcelona – Atlético Madrid(0-0)1,29 – 0,93
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Real Valladolid – Atletico Madrid d. 22. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar