18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Sociedad – Real Madrid: Odds og optakt den 4. december 2021

Alexander Isak og Real Sociedad tager lørdag imod ligaens førerhund fra Real Madrid. (Foto: Bildbyrån)
Alexander Isak og Real Sociedad tager lørdag imod ligaens førerhund fra Real Madrid. (Foto: Bildbyrån)

Lørdag aften venter et topbrag fra den spanske La Liga, når rækkens nummer 3, Real Sociedad, tager imod ligaens førerhold, Real Madrid. Kan hjemmeholdet hænge på i topstriden, eller udbygger madrilenerne forspringet i toppen af rækken? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Sociedad – Real Madrid. Der er kampstart lørdag d. 4. december 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Real Sociedad – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesus Gil
Stadion: Reale Seguros Stadium
Vejret: 8°, regn og frisk vind

Optakt til Real Sociedad – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

To af La Ligas bedste hold i indeværende sæson skal lørdag i direkte duel om vigtige point til topstriden. Real Sociedad har bragt sig frem i toppen af rækken i denne sæson, hvor de i skrivende stund indtager 3.pladsen. Real Madrid virker til at være ekstremt velkørende for tiden, og indtager en velfortjent 1.plads. Aktuelt er der 6 points forskel fra madrilenerne på 1.pladsen ned til Sociedad på 3.pladsen.

Real Sociedad tabte sæsonpremieren med 4-2 til Barcelona, men herefter har de vist sig uhyggeligt svære at overvinde. En stime på tretten kampe uden nederlag, heraf otte sejre, nåede i sidste weekend en ende med 1-0 nederlaget til Espanyol. En virkelig flot stime af Real Sociedad, som virkelig har formået at bygge videre på en godkendt sæson i fjor. Til dette opgør er hjemmeholdet uden to vigtige spillere på midtbanen i form af Merino og David Silva.

Den spanske kongeklub Real Madrid er uhyggeligt godt kørende i denne sæson. Benzema og Vinicius har indtil videre løbet om hjørner med samtlige modstandere i ligaen, og angrebsduoen indtager pt. de to øverste placeringer på ligaens topscorerliste. Gæsterne har vundet syv sejre i træk på tværs af turneringer, og virker ikke til at skulle stoppe den stime nu. I sidste weekend var de også ude i et topopgør, da de tog imod forfølgerne fra Sevilla, og her var det igen Benzema og Vinicius’ skarphed, som gjorde udslaget, og sikrede madrilenerne en 2-1 sejr.

Real Sociedad:

 • Mikel Merino (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Nacho Monreal (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • David Silva (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Aritz Elustondo (Back, Fast) – Karantæne

Real Madrid:

 • Dani Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Gareth Bale (Kant, Reserve) – Skadet

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Rico; Portu, Zubimendi, Guevara, Januzaj; Isak, Oyarzabal

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Rodrygo, Benzema, Vinicius


Odds på Real Sociedad – Real Madrid

Oddsene peger på Real Madrid som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Intet festfyrværkeri på Reale Seguros

Ny weekend, nyt topbrag for Real Madrids vedkommende. Det var ikke fordi madrilenerne imponerede voldsomt mod Sevilla i sidste weekend eller i onsdagens kamp mod Athletic Club, men med to af ligaens bedste individualister på holdkortet, så kan mindre også gøre det. Der skal ikke tages noget fra Real Sociedads bedrifter indtil videre i sæsonen, men umiddelbart virker værterne til at ramme et lille formdyk for tiden. De seneste to kampe mod Valencia og Espanyol har kun kastet 1 point af sig, og 0 scorede mål.

Real Sociedad har før voldt Real Madrid problemer, senest illustreret med to pointdeler i sidste sæson. Ancelotti roterer sjældent særlig meget, så der bliver trukket store veksler på de samme spillere, og på et tidspunkt kan trætheden begynde at melde sig hos de faste startere. Sociedad har endnu ikke tabt en hjemmekamp i sæsonen, og de har også evnerne til at holde Real Madrid fra fadet. I sæsonens første syv kampe hjemme på Reale Seguros er der blot faldet seks scoringer, og jeg regner heller ikke med at dette bliver et målorgie. Hjemmeholdet kæmper med at finde netmaskerne for tiden, og Real Madrid har ikke imponeret synderligt i den seneste uges tid. Begge sidste sæsons indbyrdes opgør gik under denne mållinje.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,0
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Real Sociedad – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Sociedad er nummer 3 i La Liga med 29 point.. Statistikken er på 8-5-2 og målscoren 19:11.

 • Real Madrid topper ligaen med 36 point. Statistikken er på 11-3-1 og målscoren 35:15.

 • Mikel Oyarzabal er topscorer for hjemmeholdet med seks ligascoringer.

 • Benzema er topscorer i La Liga med tolv kasser.

 • Sidste sæsons to indbyrdes møder endte begge med pointdeling.


Expected Goals: Real Sociedad vs. Real Madrid de seneste tre kampe:

Real SociedadResultatxGReal MadridResultatxG
Panadería Pulido – Real Sociedad(0-4) 0,33 – 3,46Real Madrid – Athletic Bilbao(1-0) 1,54 – 1,6
Espanyol – Real Sociedad(1-0)0,46 – 0,93Real Madrid – Sevilla(2-1)1,65 – 0,92 
Monaco – Real Sociedad(2-1)2,29 – 0,99Sheriff – Real Madrid(0-3)0,79 – 1,44
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Real Sociedad – Real Madrid?

Real Sociedad – Real Madrid spilles lørdag den 4. december 2021 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Sociedad – Real Madrid?

Real Sociedad – Real Madrid spilles på Reale Seguros Stadium

Skriv et svar