18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Sociedad – Barcelona: Odds og optakt d. 21. marts 2021

Det summer i toppen af La Liga, håbet spirer i Barcelona og Real Madrid, for Atletico har ladt en dør stå på klem. Kan Barcelona lægge endnu mere pres på La Ligas førerhold, eller stikker Sociedad en kæp i hjulet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Sociedad – Barcelona. Der er kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 21:00. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

GÅ TIL

Real Sociedad – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: José Luis Munuera Montero
Stadion:: Reale Seguros Stadium
Vejret: 8° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 21. april 2021 09:42.

Optakt til Real Sociedad – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en godkendt sæson i Baskerlandet, Sociedad ligger solidt til på La Ligas 5.plads med en margin på fem point ned til Villarreal på 7.pladsen. Det er svært for værterne, at stile efter en af Champions League pladserne i denne sæson, der er ni point op til Sevilla, så førsteprioriteten ligger helt sikkert i at bibeholde 5.pladsen. De kom videre fra Europa League gruppespillet, men lodtrækningsheldet udeblev, og de måtte se sig slået ud af Manchester United. Så der er fuldt fokus på ligaen i resten af sæsonen. De er fint kørende i ligaen, hvor de kun har tabt en af de seneste otte kampe, og det virker ikke til at der skal blive tvivl om deres deltagelse i næste sæsons Europa League.

Det begynder at ligne noget i Barca! 17 ligakampe i træk uden nederlag, heraf 14 sejre, det er fandme godt! Selvom det ikke har spillet hele vejen igennem for catalanerne, så ser det virkelig godt ud for tiden. Fremragende comeback i Copa del Rey-semifinalen, en virkelig god præstation ude mod PSG i Champions League, og den fremragende stime i La Liga. Hvad der på et tidspunkt virkede umuligt, har vist sig faktisk at være muligt… Atletico har tabt dampen i toppen af La Liga, og mesterskabet virker pludselig ’up for grabs’. Kun 4 point adskiller Atletico Madrid på førstepladsen fra Barcelona på 2.pladsen, og der er masser af kampe tilbage af sæsonen, så håbet må spirer i Barca. I sidste weekend hentede de den fjerde sejr på stribe, alle kampe vundet med minimum to mål, det spiller! Det er dog ikke verdens nemmeste opgave de står overfor søndag, men 3 point her vil virkelig sende et signal til La Ligas førerhold fra Madrid. Der er stadig et par skader i Barca truppen, det mest markante fravær er Pique, som endnu engang er ude med skade.

Real Sociedad:

 • Nacho Monreal (Back, Fast) – Skadet
 • Miguel Angel Moya (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Joseba Zaldua (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jon Guridi (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Aritz Elustondo (Forsvar, Fast) – Skadet

Barcelona:

 • Phillippe Coutinho (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Ansu Fati (Kant, Reserve) – Skadet
 • Gerard Pique (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Sergi Roberto (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Gorosabel, Zubeldia, Normand, Munoz; Merino, Illarramendi, David Silva; Oyarzabal, Isak, Januzaj.

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Lenglet, Umtiti; Dest, Pedri, De Jong, Alba; Griezmann, Messi, Dembele.

Odds på Real Sociedad – Barcelona

Oddsene på kampen afslører, at bookmakerne holder udeholdet som favoritter til opgøret.

Odds-forslag: Den indbyrdes statistik taler sit klare billede

Hjemmeholdet har haft en rigtig fin sæson, men i forhold til sidste sæson hvor de måtte kæmpe til det sidste for at sikre europæisk deltagelse, har de i år gjort det så godt, at de befinder sig lidt i et ingenmandsland. Det der i øjeblikket virker som en stensikker Europa League deltagelse til næste sæson, kan selvfølgelig stadig nå at gå galt, men set på konkurrenternes svingende præstationer, virker den nogenlunde sikker. Afstanden op til Sevilla på 4.pladsen er formentlig for stor til at indhente, og derfor har de ikke alverden at spille for lige nu.

Udeholdet til gengæld… De kan lugte blod! Atletico laver svipser på svipser i toppen af La Liga, og forspringet ned til Barca skrumper runde efter runde for tiden. Deres indtog på førerholdet i La Liga, er i lige så høj grad Barcelonas fortjeneste, som det er Atleticos svingende form. For de træder ikke rigtig forkert for tiden i Catalonien, i hvert fald ikke i La Liga. De er på en mission, en mission som bliver mere og mere realistisk. De er ude af CL, Copa del Rey-finalen er allerede sikret, så for nu er der fuldt fokus på La Liga. Deres indbyrdes statistik imod Real Sociedad er enestående, det er blevet til ti kampe i streg uden nederlag, ni af dem sejre. Med den form gæsterne viser for tiden, tror vi at de får endnu en sejr til statistikken på søndag!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:

Hvem scorer første mål?

bet365
1,80
Lionel Messi
Besøg bet365 *

Odds ved udgivelsestidspunkt. Odds kan ændre sig.

Real Sociedad – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Sociedad indtager 5.pladsen i La Liga, og de har stadig et godt stykke op til Sevilla lige over dem. Statistikken for sæsonen lyder på 12-9-6 og en målscore på 43:22.
 • Med sidste weekends sejr over Huesca, mindskede Barcelona forspringet til Atletico. De indtager i skrivende 2. pladsen med en statistik for sæsonen på 19-6-2 og en målscore på 61:23.
 • Svenske Alexander Isak har haft en fornem for sæsonen for Sociedad, hvor han topper listen over målscorere med hans 12 træffere i ligaen.
 • Lionel Messi var på pletten igen i sidste weekend, og han er igen i denne sæson topscorer for Barcelona med 21 mål i La Liga.
 • Sæsonens første indbyrdes opgør bød på en 2-1 sejr til Barcelona. De to hold har også krydset klinger i den spanske Super Cup, her stod det 1-1 efter 90 minutter, og Barca skulle bruge en straffekonkurrence for at sikre sig videre avancement.


Expected Goals: Real Sociedad vs. Barcelona – de seneste tre kampe

Real SociedadResultatxGBarcelonaResultatxG
Granada – Real Sociedad(1-0)0,65 – 0,56Barcelona – Huesca(4-1)1,24 – 2,20
Real Sociedad – Levante(1-0)4,83 – 0,22PSG – Barcelona(1-1)1,24 – 2,20
Real Madrid – Real Sociedad(1-1)2,56 – 0,89Osasuna – Barcelona(0-2)0,80 – 0,98
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Live stream Real Sociedad – Barcelona d. 21. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar