18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Villarreal: Odds og optakt den 25. september 2021

Foto: Bildbyrån

Karim Benzema er fuldkommen ustyrlig for tiden! Franskmanden har i sæsonens første fem kampe stået for 8 mål og 7 assist, og Real Madrid topper i sikker stil La Liga. Denne gang får de besøg af Europa League-vinderne fra Villarreal, som endnu har sæsonens første nederlag til gode. Bliver det endnu en Benzema-opvisning, eller kommer madrilenerne ned på jorden igen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Villarreal. Der er kampstart lørdag den 25. september 2021 kl. 21:00. Kampen kan ses på TV2 Sport X og på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Real Madrid – Villarreal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Javier Alberola Rojas
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 17° og svag vind

Optakt til Real Madrid – Villarreal: Skader, karantæner og startopstillinger

Det kører på skinner for Los Blancos for tiden! Madrilenerne har fået en fantastisk start på sæsonen med fem sejre og et enkelt x i de første seks kampe. Succesen skyldes ikke heftig aktivitet på sommerens transfermarked, for her var der forbavsende stille fra Reals side. Carlo Ancelotti er til gengæld tilbage i den spanske hovedstad, og måske det er ham, som har fået sat skik på holdet. I hvert fald virker det til at Karim Benzema nyder godt af den italienske træners comeback, for franskmanden har været helt genialt indtil videre med 8 mål og 7 assist i sølle fem kampe. Der har været fuld smæk på Reals kampe, som i de fleste tilfælde har været dejligt målrige, hvilket målscoren på 21:8 også vidner om. Den gode sæsonstart blev endnu bedre onsdag aften i hjemmekampen mod Mallorca, som Real vandt med tenniscifrene 6-1. Det ser lovende ud i Madrid, nu skal de bare sørge for at holde kadencen.

Villarreal har fået en lidt mere lunken start på sæsonen, godt nok har de forsvarende Europa League-mestre stadig ikke tabt en kamp, til gengæld er det blevet til hele fire x’er i de første fem kampe. Det var ikke før onsdag aften at sæsonens første sejr kom, det skete dog på overbevisende vis med en 4-1 sejr hjemme over Elche. Villarreal startede sæsonen tørt ud med to gange 0-0 mod henholdsvis Granada og Espanyol, herefter blev det til en godkendt 2-2’er mod Atletico Madrid, før de så igen skuffede med 0-0 mod oprykkerne fra Mallorca. Der danner sig et billede af, at gæsterne ikke har det så godt når de alene skal skabe kampene. I Champions League krydsede de også i deres første kamp hjemme mod Atalanta, men det er trods alt et resultat som de kan leve med. Villarreal er svære at besejre, men indtil videre har de manglet den offensive kreativitet til at overvinde hold fra den dårligste del af rækken. Måske 4-1’eren onsdag aften var et signal om, at de nu har fundet formlen.

Real Madrid:

  • Toni Kroos (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Dani Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gareth Bale (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Marcelo (Back, Reserve) – Skadet

Villarreal:

  • Ingen kendte fravær

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Nacho, Militao, Alaba; Valverde, Casemiro, Modric; Vinicius, Benzema, Asensio

Villarreal forventet startopstilling: Rulli; Estupinan, Torres, Albiol, Foyth; Capoue, Coquelin, Trigueros; Groeneveld, Moreno, Dia


Odds på Real Madrid – Villarreal

Bookmakernes vurdering er, at Real Madrid løber med sejren.

Odds-forslag: Endnu en målfest i Madrid!

Det har været en stor målfest når Real Madrid har indtaget banen i denne sæson, hjemmeholdet har allerede lavet hele 21 mål i de første seks kampe, men har tilgengæld også allerede indkasseret 8. Der bliver i den grad givet og taget, lidt ukarakteristisk for det Real Madrid-hold vi så i sidste sæson.

I dette opgør ser jeg også gode muligheder for mål, for selvom Villarreal har haft godt styr på defensiven indtil videre med kun tre indkasserede mål, så kan man bare ikke holde Benzema fra fadet i øjeblikket. Det er også værd at bemærke, at når Villarreal har spillet kampe mod hold på højere eller samme niveau som dem selv, så har der været godt gang i målscoringen. Det er blevet til 2-2 mod både Atletico Madrid og Atalanta, og det virker til at Villarreal har det bedste når de ikke selv skal skabe det hele.

Real Madrids defensiv har været til at tale med i de første kampe, hvor de har indkasseret 8 mål mod rimelig upåagtede modstander som Celta Vigo, Alaves, Levante, Valencia og Mallorca. Så med de offensive kvalitet som Villarreal besidder, så bør de have fine muligheder for at komme på tavlen her(måltavlen, ikke pointtavlen). Selvtilliden er høj i Madrid efter den flotte sæsonstart, så jeg tror på, at de vinder, men det bliver ikke uden at indkassere et mål eller to.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,95
Real Madrid og begge hold scorer
Gå til Unibet *


Real Madrid – Villarreal: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid indtager 1.pladsen i La Liga med 16 point efter seks kampe. Statistikken lyder på 5-1-0 og en målscore på 21:8.

  • Villarreal indtager 11.pladsen i ligaen med 7 point. Statistikken lyder på 1-4-0 og en målscore på 6:3.

  • Karim Benzema er fuldkommen ustyrlig for tiden. Otte mål og syv assist i fem kampe er det blevet til i La Liga. Vanvittigt!
  • Danjuma og Trigueros har stået for to mål hver og deler dermed topscorerværdigheden.
  • I sidste sæson vandt Real med 2-1 hjemme, mens de to hold delte i porten i Villarreal.Expected Goals: Real Madrid vs. Villarrealde seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGVillarrealResultatxG
Real Madrid – Mallorca(6-1) 2,84 – 1,33Villarreal – Elche(4-1)1,92 – 0,89
Valencia – Real Madrid(1-2)0,85 – 1,56Mallorca – Villarreal(0-0)0,7 – 1,14
Inter – Real Madrid(0-1)2,09 – 1,36Villarreal – Atalanta(2-2)2,28 – 1,21 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar