18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Villarreal: Odds og optakt den 22.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Håbet lever stadig i den hvide del af Madrid! Kampen om ligatitlen er en direkte kamp imellem Real Madrid og Atletico Madrid. Los Blancos har to point op til bysbørnene fra Atletico, så det er kun 3 point, som tæller for Zidane og co. hvis de endnu engang vil kalde sig for spanske mestre. Men det bliver ikke en walk over lørdag aften, for det er Europa League-finalisterne fra Villarreal, som kommer på besøg og de kæmper stadig for en top-6 placering. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Villarreal. Der er kampstart lørdag d. 22. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TILReal Madrid – Villarreal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: José Luis Munuera Montero
Stadion: Alfredo Di Stefano, Madrid
Vejret: 22° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 09:06.


Optakt til Real Madrid – Villarreal: Skader, karantæner og startopstillinger

Nachos 1-0 scoring i sidste weekend imod Atletic Club var nok til at tage alle 3 point, og dermed er spændingen intakt i La Liga inden sidste spillerunde lørdag klokken 18.00. Madrilenerne har to point op til Atletico på 1.pladsen, så det er kun en sejr, som tæller for Los Blancos, samtidig skal de bede til de højere magter om et pointtab fra de rødhvide bysbørn. Ved pointlighed bliver der kigget på indbyrdes opgør først, og her har Real Madrid overhånden, så med en sejr her og blot et enkelt point til Atletico Madrid i deres opgør imod Real Valladolid, vil Real Madrid ende øverst på La Liga-skamlen.

Som vi har set det i snart et par måneder, så er det et decimeret Real Madrid hold, som stiller til start. Bagkæden er hårdest ramt med Mendy, Carvajal og Vasquez, som med sikkerhed er ude. Godt nyt er dog, at Varane ventes at være tilbage, mens Ramos kan få en rolle at spille i kampen. Værre er det, at den boldstyrende midtbanespiller, Toni Kroos, er ude med Covid-19. Madrilerne kan stadig stille en udmærket startellever, men mulighederne fra bænken er altså begrænsede.

Villarreal står i en lidt mærkværdig situation… Onsdag skal de spille Europa League-finale imod Manchester United, en sindssygt vigtig kamp for ‘den gule ubåd’! En sejr i finalen vil sikre Villarreal Champions League-deltagelse til næste sæson, men som underdogs i finalen, er det langt fra sikkert at den mission lykkes. Og her dukker dilemmaet så op, for i La Liga ligger de lige akkurat uden for top-6, som giver Europa League-deltagelse til næste sæson, der skal point til imod Real Madrid + et pointtab til enten Real Betis eller Real Sociedad, hvis de skal ende i top-6. Så skal Villarreal satse på at spille sig i top-6, gå 100% efter at vinde Europa League, eller kan de håndtere begge opgaver? Medierne spår ikke, at Unai Emery skifter mærkbart ud i startelleveren til dette opgør, om end det ser ud til at topscorer Moreno får et hvil.

Real Madrid:

 • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Ferland Mendy (Back, Fast) – Skadet
 • Daniel Carvajal (Back, Fast) – Skadet
 • Lucas Vasquez (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Toni Kroos (Midtbane, Fast) – COVID-19

Villarreal:

 • Juan Foyth (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Vicente Iborra (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Samuel Chukwueze, (Midtbane, Fast) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Odriozola, Varane, Militao, Nacho; Valverde, Casemiro, Modric; Vinicius, Benzema, Asensio.

Villarreal forventet startopstilling: Asenjo; Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza; Coquelin, Capoue, Parejo; Gomez, Bacca, Alcacer.


Odds på Real Madrid – Villarreal

Oddsene peger på Real Madrid som ret klar favorit i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Det er altid tæt imellem de to klubber!

Hvad skal man regne med her? Meget afhænger i min optik af Villarreals startellever. Vælger de at spare et halvt hold, ja så ligger hjemmesejren lige til højrebenet. Men hvis de stiller med et slagkraftigt mandskab, så kan de sagtens skabe problemer for et skadesplaget Real Madrid mandskab…

Med den forventede startellever fra Villarreal, så tror jeg sagtens der kunne ligge en overraskelse at vente her. Hjemmeholdet er i fin form, de taber nærmest ingen kampe, men det er sjældent, at de spillet modstanderen helt ud af brættet. De er uden et væld af forsvarsspillere, Ramos forventes at starte på bænken, Varane er kun lige blevet klar efter skade, Toni Kroos er ude… Man har set træthedstegn i Real Madrid truppen på det seneste, og det er der ikke noget at sige til, for der bliver trukket store veksler på de skadesfri spillere kamp efter kamp. Værterne skal bruge en sejr, gæsterne skal som minimum bruge et enkelt point, så der burde være masser af motivation i begge lejre. Villarreal kommer med to sejre i streg, begge uden at indkassere mål, senest med en flot 4-0 sejr over Sevilla, så dem skal man ikke spøge med. Der er gevinst ved Villarreal sejr, X eller Real Madrid sejr på maksimum 1 mål. Dette odds ville være gået hjem i de seneste 9 opgør imellem de to hold, og hvis Villarreal, som ventet kommer til kampen uden at spare nævneværdigt, så tror den går hjem igen lørdag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,75
Villarreal plus 1.5 (AH)
Besøg Unibet *


Real Madrid – Villarreal: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Madrid er på andenpladsen i La Liga med 81 point for 37 kampe. De har to point op til førstepladsen.

 • Villarreal indtager 7.pladsen i La Liga med 58 point, samme point som Real Betis på 6.pladsen og 1 point mindre end Real Sociedad på 5.pladsen. Der skal altså point til hvis de vil spille sig i Europa League igen til næste sæson.

 • Hos Real Madrid er franske Karim Benzema topscorer med 22 pletskud. Den fine sæson for franskmanden er tilmed blev belønnet med en plads i den franske EM-trup.

 • Gerard Moreno har været usædvanligt skarp foran kassen i denne sæson, spanieren står noteret for 23 ligamål, kun overgået af Lionel Messi.

 • Det er normalvis ekstremt tæt når Real Madrid og Villarreal tørner sammen, fire af de seneste seks indbyrdes opgør er endt med X, mens Real Madrid har vundet de to resterende kampe med blot et mål.


Expected Goals: Real Madrid vs. Villarreal – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGVillarrealResultatxG
Athletic Bilbao – Real Madrid(0-1)0,5 – 0,68Villarreal – Sevilla(4-0)1,09 – 1,35
Granada – Real Madrid(1-4)1,32 – 1,72Real Valladolid – Villarreal(0-2)0,77 – 1,54
Real Madrid – Sevilla(2-2)1,16 – 1,46Villarreal – Celta de Vigo(2-4)2,95 – 2,34
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar