18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Valencia: Odds og optakt den 8. januar 2022

2022 startede skidt ud for Real Madrid. Har den rutinerede italiener, Ancelotti, fået pisket lidt mere energi ind i hans spillere til denne kamp? (Foto: Bildbyrån)
2022 startede skidt ud for Real Madrid. Har den rutinerede italiener, Ancelotti, fået pisket lidt mere energi ind i hans spillere til denne kamp? (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid skuffede fælt i deres første La Liga-kamp i 2022. Carlo Ancelotti vil helt sikkert håbe på et andet udtryk fra sine spillere lørdag aften mod Valencia, som har vist fine takter i denne sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Valencia. Der er kampstart lørdag d. 8. januar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Real Madrid – Valencia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro José Hernández Hernández
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 6° og svag vind


Optakt til Real Madrid – Valencia: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Madrid kom sløjt ud af starthuller i 2022, da de i søndags tabte med 1-0 ude mod bundholdet Getafe, i hvad der må betragtes som en af sæsonens hidtil sløjeste præstationer. På trods af madrilernes virkelig flotte efterår, hvor de endte som både 1’er i La Liga og i deres Champions League-gruppe, så har den ikke stået på champagnefodbold weekend ind og weekend ud. Ancelottis mandskab har i nogen grad levet på stærke individuelle præstationer fra deres profiler, hovedsageligt Benzema og Vinicius, men i 2022’s første kamp udeblev magien hos de forreste folk fra Real Madrid, og derfor endte det med et 1-0 nederlag på et forsvarskiks af Militao. Der er dog godt nyt for Real Madrid til dette opgør, hvor Vinicius forventes tilbage fra sygdom, brasilianerens samarbejde med Benzema har været helt forrygende i denne sæson, så mon ikke, at madrilenerne igen kan finde vej til netmaskerne? Sevilla begynder at lugte blod på La Ligas 2.plads, så det er vigtigt for Los Blancos at stemple ind med 3 point lørdag aften.

Valencia spillede et helt godkendt efterår, hvor der var flere positive ting at skrive hjem om end i de sidste par sæsoner. Ligesom Real Madrid fik gæsterne dog en skidt start på det nye år, da de hjemme mod Espanyol måtte se sig slået med 2-1 på to sene mål af oprykkerne. Nederlaget kom efter en ellers flot periode for Valencia, som sluttede 2021 af med syv ligakampe i streg uden nederlag, hvoraf de tre sidste i 2021 alle blev vundet. Gæsterne er fortsat med hvor det er sjovt, den aktuelle 9.plads lyder måske ikke særlig prangende, men der er altså ikke mere end 4 point op til Atletico Madrid i det uhyre tætte subtop-felt. Stillingen kan ændre sig lynhurtigt, og med Valencias kommende kampe in mente, så er der nok større mulighed for at dumper ned igennem rækken end at de haler ind på de europæiske billetter. Efter denne svære opgave mod Real Madrid venter der i de tre næste kampe Sevilla, Atletico Madrid og Real Sociedad. Ikke verdens nemmeste start på det nye år! Til dette opgør mangler gæsterne Hugo Duro, som blev udvist i kampen mod Espanyol, samt Paulista og Foulquier i forsvaret.

Real Madrid:

 • Mariano Diaz (Kant, Reserve) – Skadet
 • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Syg/Tvivlsom
 • Dani Carvajal (Back, Fast) – Skadet

Valencia:

 • Gabriel Paulista (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Hugo Duro (Kant, Fast) – Karantæne
 • Dimitri Foulquier (Back, Fast) – Skadet
 • Toni Lato (Back, Reserve) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Vazquez, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius

Valencia forventet startopstilling: Cillessen; Correia, Diakhaby, Alderete, Gaya; Soler, Guillamon, Wass, Cheryshev; Guedes, Gomez


Odds på Real Madrid – Valencia

Bookmakerne ser Real Madrid som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Valencia bider fra sig

Lørdag aften går det løs på Bernabeu, når Real Madrid for første gang i 2022 skal i krig på eget stadion. Det nye år fik en sløj start for den spanske kongeklub, som virkede som om de stadig var på juleferie. Umiddelbart bliver det ikke meget nemmere denne gang, for Valencia har langt mere at byde på end sidste weekends modstander Getafe. Real Madrid er selvfølgelig store favoritter til dette opgør, men der skal en helt anden iver og attitude til end i årets første kamp, hvis madrilenerne skal have fuldt udbytte ud af kampen.

Hjemmebaneformen taler helt sikkert for Real Madrid her, de har endnu ikke tabt på eget græs i denne sæson, og med Vinicius tilbage på holdkortet får de også den fornødne individuelle klasse som de manglede for en uge siden. Valencia hører dog til ligaens mest målfarlige mandskaber, kun Real Madrid og Real Betis har scoret flere mål i første halvdel af sæsonen. Gæsterne er kommet på måltavlen i 17 af sæsonens 19 kampe, og de har ligesom madrilenerne fine individualister i Soler og Guedes. Jeg ser gode muligheder for en åben slagudveksling på Bernabeu, Valencia har nemlig evnerne til at bide fra sig, mens det generelle indtryk af Real Madrid er, at de måske ikke er så suveræne som tabellen ellers medgiver. Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,86
Begge hold scorer
Gå til unibet *


Real Madrid – Valencia: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Madrid topper La Liga med 46 point for 20 kampe. Statistikken lyder på 14-4-2 og målscoren 41:17.
 • Valencia er nummer 9 med 28 point for 19 kampe. Gæsternes statistik er på 7-7-5 og målscoren siger 31:28
 • Benzema er topscorer i La Liga med femten kasser.
 • Carlos Soler er topscorer for Valencia med syv ligamål.
 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 2-1 til Real Madrid på to meget sene scoringer af Vinicius og Benzema.
Info
NavnReal MadridREA
Land
Spanien
SPA
CheftrænerCarlo Ancelotti
Websitewww.realmadrid.com
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
21
Mål
45
Mål imod
18
Rent bur
7
Gule kort
37
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
1
Mål
3
Mål imod
1
Turnering
Champions League Grp. D
Kampe spillet
6
Mål
14
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
7
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
4
Gule kort
3
Info
NavnValenciaVAL
Land
Spanien
SPA
CheftrænerPepe Bordalas
Websitewww.valenciacf.es
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
18
Mål
30
Mål imod
26
Rent bur
5
Gule kort
62
Røde kort
2
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
1
Rent bur
1


Expected Goals: Real Madrid vs. Valencia – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGValenciaResultatxG
Alcoyano – Real Madrid(1-3)0,64 – 1Valencia – Espanyol(1-2)0,76 – 1,62
Getafe – Real Madrid(1-0)0,52 – 1,09Levante – Valencia(3-4)3,37 – 1,93
Athletic Club – Real Madrid(1-2)1,53 – 0,83Arenteiro – Valencia(1-3)0,72 – 2,92
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Valencia?

Real Madrid – Valencia spilles lørdag den 8. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Madrid – Valencia?

Real Madrid – Valencia spilles på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid

Skriv et svar