18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Sevilla: Odds og optakt den 22. oktober 2022

Karim Benzema har haft en klasse uge! Mål og sejr mod Barcelona søndag, Ballon d'Or-vinder mandag, mål og sejr mod Elche onsdag. (Foto: Bildbyrån)
Karim Benzema har haft en klasse uge! Mål og sejr mod Barcelona søndag, Ballon d’Or-vinder mandag, mål og sejr mod Elche onsdag. (Foto: Bildbyrån)

Det kører for Real Madrid, som i søndags slog ærkerivalerne fra Barcelona med 3-1 i kampen om La Ligas 1.plads. Den sejr blev onsdag fulgt op med en 3-0 sejr over Elche, og lørdag kan de så tage den tredje sejr på seks dage, når formsvage Sevilla gæster Bernabeu. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Sevilla. Der er kampstart lørdag d. 22. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Real Madrid – Sevilla: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro Hernandez
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 15° svag vind, og masser af regn

Real Madrid – Sevilla: Skader, karantæner og startopstillinger

Den seneste uges tid har været rigtig god ved Real Madrid. Søndagens topbrag mod ærkerivalerne fra Barcelona blev vundet i rimelig sikker stil med 3-1, dagen efter blev holdets største stjerne, Karim Benzema, kåret til verdens bedste fodboldspiller, og onsdag blev det til endnu en sejr i La Liga, da Elche blev besejret med overbevisende 3-0. Udover altid målfarlige Benzema, så har den spanske kongeklub virkelig også fået gang i Federico Valverde, som i sidste sæson blot lavede 1 mål 46 optrædener. Den uruguayanske duracell-kanin er kommet på måltavlen i de to seneste kampe, og er nu oppe på 5 ligascoringer i 10 kampe. Kæmpe forbedring af sidste sæsons stats! Det gør også, at Real Madrid nu har tre virkelig giftige spillere i front med Vinicius, Benzema og Valverde, som alle kan afgøre de tætte kampe. Ancelottis mandskab topper rækken med imponerende 28 point i 10 kampe.

Sevilla, som har både Delaney og Dolberg i truppen, er i modsætning til Real Madrid kommet virkelig skidt fra start i denne sæson. Ingen af de to danskere får voldsomt med spilletid indtil videre i denne sæson, og måske det er derfor, at sydspanierne blot står noteret for 10 point i 10 kampe, og må aktuelt tage til takke med en 12.plads i La Liga, mens de i Champions League er á point med FCK i bunden af Gruppe G. Julen Lopetegui, som startede sæson som Sevilla-træner er allerede blevet smidt på porten, og Sampaoli har i stedet overtaget tøjlerne. Den nye træner er endnu ubesejret, men kan alligevel ikke være helt tilfreds, da det i tre af fire kampe er endt uafgjort. Der har været spillemæssig forbedring hos gæsterne, siden Sampaoli er kommet til, men om de har højnet niveau så meget, at de kan bide skeer med Real Madrid er mere tvivlsomt. Sevilla har ikke besejret madrilenerne i de seneste syv indbyrdes opgør.


Real Madrid:

  • Daniel Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet


Sevilla:

  • Jesus Manuel Corona (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Fernando (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Karim Rekik (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Kike Salas (Forsvar, Reserve) – Karantæne

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius

Sevilla forventet startopstilling: Bono; Navas, Montiel, Nianzou, Telles; Gomez, Gudelj, Isco, Delaney, O Torres; Lamela


Odds på Real Madrid – Sevilla

Oddsene peger på en favoritværdighed til Real Madrid


Odds-forslag: Tredje sejr på seks dage til Real Madrid

Der har været meget stor forskel på hvordan sæsonen er kommet i gang for henholdsvis Real Madrid og Sevilla, som ellers begge er en fast bestanddel af den spanske top. Hjemmeholdet er startet, hvor de slap i seneste sæson, som bød på triumfer i både La Liga og Champions League, mens gæsterne slet ikke har kunne leve op til den fine 4.plads fra i fjor. De indbyrdes statistikker vil ikke være særlig opmuntrende læsning for Sevilla, som er gået sejrsløse fra banen de seneste syv gange Real Madrid har været modstanderen. Madrilenerne vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson, og seks af de seneste syv.

Sevilla har vist en smule forbedring siden Sampaoli overtog roret fra Lopetegui, fx spillede gæsterne en udmærket 2.halvleg, da det i midtugen blev til 1-1 mod Valencia. MEN… Udekampen her mod Real Madrid ligner altså for stor en mundfuld på nuværende tidspunkt. Ancelottis mandskab spiller ikke drømmefodbold hver evig eneste gang, men har så meget rutine og kvalitet, at de som oftest hiver sejren i land alligevel, og det tror jeg også de gør her. Det er ikke sikkert, at det bliver en walkover, men 3 point skal det nok blive til. Anbefalingen lyder på en hjemmesejr med relativt beskedne cifre.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,20
Real Madrid vinder OG under 3.5 mål
Gå til marathonbet *


Real Madrid – Sevilla: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid indtager 1.pladsen i La Liga med 28 point i ti kampe. Statistikken er på 9-1-0 og målscoren 25:8.

  • Sevilla indtager en skuffende 12.plads med 10 point i ti kampe. Statistikken er på 2-4-4, mens målscoren er på 10:15.

  • Vinicius Junior, Valverde og Benzema deler topscorerværdigheden hos Real Madrid med fem mål hver.

  • Oliver Torres er mest scorende Sevilla-spiller med tre kasser.

  • Real Madrid vandt begge indbyrdes opgør mod Sevilla i sidste sæson. 2-1 og 3-2 ude.
Info
NavnReal MadridREA
Land
Spanien
SPA
CheftrænerCarlo Ancelotti
Websitewww.realmadrid.com
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
12
Mål
29
Mål imod
10
Rent bur
2
Gule kort
15
Røde kort
1
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
15
Mål imod
6
Rent bur
2
Gule kort
5
Turnering
UEFA Super Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Rent bur
1
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
4
Gule kort
3
Info
NavnSevillaSEV
Land
Spanien
SPA
CheftrænerJulen Lopetegui
Websitewww.sevillafc.es
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
1
Mål
1
Mål imod
2
Gule kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
4
Mål
5
Mål imod
3
Rent bur
2
Gule kort
4
Turnering
Champions League Grp. G
Kampe spillet
6
Mål
5
Mål imod
5
Rent bur
2
Gule kort
16
Røde kort
2
Turnering
Europa League Slutspil
Kampe spillet
4
Mål
4
Mål imod
4
Rent bur
1
Gule kort
5
Røde kort
1


Expected Goals: Real Madrid vs. Sevilla – de seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGSevillaResultatxG
Elche – Real Madrid(0-3) 0,97 – 1,75Sevilla – Valencia(1-1) 1,47 – 1,41
Real Madrid – Barcelona(3-1) 1,45 – 2,72Mallorca – Sevilla(0-1) 0,66 – 0,24
Shakhtar Donetsk – Real Madrid(1-1) 0,93 – 1,26Dortmund – Sevilla(1-1)0,43 – 0,86
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Sevilla?

Real Madrid – Sevilla spilles lørdag den 22. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Madrid – Sevilla?

Real Madrid – Sevilla spilles på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid

Skriv et svar