18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Sevilla: Odds og optakt den 9.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det er voldsomt tæt i toppen af La Liga! Med fire spillerunder tilbage har vi fire hold, som potentielt kan løbe med mesterskabet, to af dem mødes her, når Real Madrid tager imod Sevilla. Kan madrilenerne lægge Champions League-skuffelsen fra sig, og spille sig tættere på endnu et spansk mesterskab eller får Sevillas håb om et overraskende mesterskab nyt liv? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Sevilla. Der er kampstart søndag d. 9. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Real Madrid – Sevilla: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Alfredo Di Stefano, Madrid
Vejret: 14°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Real Madrid
Sevilla
Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 20:56.


Optakt til Real Madrid – Sevilla: Skader, karantæner og startopstillinger

En nærmest uhørt spændende situation udspiller sig i La Liga for tiden. Med fire spillerunder tilbage af sæsonen har vi stadig fire hold, som potentielt kan løbe med La Liga-titlen. Sevilla indtager 4.pladsen med 6 point op til Atletico Madrid på 1.pladsen, her imellem finder vi Real Madrid og Barcelona, som blot er to point efter Atletico. Vi kan forvente drama for alle pengene i denne spillerunde, for ikke nok med at Real Madrid her tager imod Sevilla, men lørdag duellerer Barcelona og Atletico Madrid også, så der er god mulighed for, at der kan blive byttet rundt på de øverste positioner inden de sidste tre spillerunder.

Den gik ikke. Den europæiske rutine var ikke nok for Real Madrid i CL-semifinalen imod Chelsea. Madrilerne blev fuldkommen udmanøveret af Chelsea young-guns, og der var aldrig tvivl om udfaldet af det opgør. Der er dog ingen tid til at ærgre sig i, for der skal hentes point i de sidste fire spillerunder af La Liga, hvis de vil slå Atletico Madrid af det øverste trin på skamlen. Det bliver enorm vigtigt, at komme helskindet igennem denne kamp og holde håbet i live. Men der kan være lidt trætte stænger og hoveder efter nederlaget til Chelsea onsdag aften. Der er stadig skadesproblemer i Real Madrids defensiv, men de har over en lang periode klaret sig godt rent organisatorisk på trods af markante fravær.

Helt stille og roligt, uden at vække den store opsigt har Sevilla pludselig sneget sig med i kampen om det spanske mesterskab. Der har indtil videre kun været snak om Atletico, Real og Barca, men Sevilla ligger altså og ånder dem i nakken. Deres mesterskabschancer led dog et alvorlig knæk med nederlaget til Athletic i sidste weekend, og lynhurtigt står de med et ben ude af mesterskabskampen igen. Men med en sejr, hvem ved så hvad der kan ske! De har virkelig haft en stærk sæson i Sevilla, og Champions League-billetterne har været sikret i lang tid, men de er ufortrødent blevet ved med at vinde. De har vundet 6 ud af deres seneste 8 kampe, blandt andet mod La Ligas førerhold fra Atletico Madrid, så tag ikke fejl, de kan spille med imod de bedste. Truppen er helt fit, og de vil håbe på, at kunne gøre ondt på et formentlig træt Real Madrid mandskab.

Real Madrid:

  • Ferland Mendy (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Dani Carvajal (Back, Fast) – Skadet
  • Lucas Vázquez (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Raphael Varana (Forsvar, Fast) – Skadet

Sevilla:

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Odriozola, Militao, Ramos, Nacho; Casemiro, Kroos, Modric; Hazard, Benzema, Vinicius.

Sevilla forventet startopstilling: Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Acuna; Fernando, Rakitic, Gomez; Suso, En-Nesyri, Ocampos


Odds på Real Madrid – Sevilla

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 20:56.


Odds-forslag: Los Blancos er møre

Det bliver en sindssygt spændende runde i La Liga i denne omgang! Barcelona tager imod Atletico Madrid allerede lørdag, mens dette opgør løber af stablen søndag aften, så vi kan potentielt allerede have fået en nyt førerhold i La Liga når Real Madrid og Sevilla træder på banen. Der er egentlig ikke så meget at rafle om for de to mandskaber her, for de er henholdsvis 2 og 6 point bag Atletico, så der skal helst 3 point på kontoen. Real Madrid har i min optik det sværeste program af de fire tophold i de resterende kampe, foruden dette opgør, har de Athletic Club, Granada og Villarreal tilbage, så de skal lægge Champions League-skuffelsen lynhurtigt bag sig. Men det bliver måske ikke så let.

Værterne har døjet med mange skader på det sidste, lige nu er det primært defensiven, som er ramt, men de mange fravær har også betydet, at der er blevet trukket store veksler på dem, der har været fit for fight. Med en hård CL-kamp i benene fra i onsdags, og den skuffelse opgøret bar med sig, så tror jeg, at de får det svært søndag aften. Det er ikke uden grund, at Sevilla har spillet sig med i mesterskabskampen på et ydermandat, de er virkelig farlige og de kan skabe problemer for alle hold i ligaen, især et Real Madrid hold, som efterhånden ser lidt møre ud. Værterne har også haft udfald på det seneste med 0-0’er imod Getafe og Real Betis. De er godt organiseret men det smukke angrebsspil skal man kigge langt efter. Jeg tror på, at Sevillas friskhed kommer til at spille en afgørende rolle i dette opgør, og Real Madrids manglende offensive pondus for tiden er guf for et godt organiseret udehold. Anbefalingen bliver minimum 1 point til gæsterne i en formentlig målfattig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,88
X2
Besøg Nordicbet *


Real Madrid – Sevilla: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid klarede ikke skærene i CL-semifinalen onsdag aften. Men i La Liga lever håbet stadig, madrilenerne indtager 2.pladsen med 2 point op til bysbørnene fra Atletico Madrid.

  • Helt ubemærket har Sevilla halet stille og rolig ind på de andre tophold, men med nederlaget imod Athletic i seneste spillerunde led deres drøm om et overraskende mesterskab et alvorligt knæk.

  • Karim Benzema er inde i en rigtig god periode, han er knivskarp foran mål og står noteret for 21 træffere i ligaen.

  • Youssef En-Nesyri har haft en fantastisk sæson for hjemmeholdet, indtil videre står han noteret for 17 mål i La Liga.
  • Real Madrid har vundet de seneste fire indbyrdes opgør imod Sevilla, tre af dem uden at indkassere mål. Sæsonens første møde imellem de to bød på en snæver 1-0 til Los Blancos.


Expected Goals: Real Madrid vs. Sevilla – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGSevillaResultatxG
Chelsea – Real Madrid(2-0)3,45 – 0,38Sevilla – Athletic Club(0-1)1,92 – 0,55
Real Madrid – Real Betis(0-0)1,41 – 0,56Sevilla – Granada(2-1)1,51 – 1,03
Cádiz – Real Madrid(0-3)0,74 – 3,16Levante – Sevilla(0-1)0,6 – 1,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Real Madrid – Sevilla d. 9. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar