18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Real Betis: Odds og optakt den 24.april 2021

Der er masser på spil i Madrid lørdag aften! Real Madrid kæmper indædt for at slutte øverst på La Liga-skamlen, mens Real Betis kæmper for en overraskende top-6 placering. Det ville virkelige varme i begge lejre med 3 point her. Hvem trækker det længste strå? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Real Betis. Der er kampstart lørdag d. 24. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Real Madrid – Real Betis: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Alfredo Di Stefano, Madrid
Vejret: 15°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Real Madrid
Real Betis
Odds are subject to change. Last updated 24. april 2021 20:58.


Optakt til Real Madrid – Real Betis: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Madrid har sgu ikke været særlig heldige i forhold til skader i denne sæson. Det har været et kæmpe problem i hele 2021, og til dette opgør ser det heller ikke særlig godt ud. Der er mulighed for at Kroos han når at blive klar, og det vil selvfølgelig give et ordentlig boost til hjemmeholdet, for han spiller fremragende fodbold for tiden! MEN til gengæld er listen over spillere uden mulighed for at blive klar rimelig lang: Ramos, Vasquez, Modric, Valverde, Mendy. Det er fem spillere, som alle kunne indgå i Zidanes foretrukne startellever, men han er efterhånden vant til begrænsede muligheder når han skal sætte holdkortet. Los Blancos har gjort det fuldkommen fremragende på trods af de mange skadeskvaler, det er blevet til 13 kampe i streg uden nederlag, en flot stime med hele 10 sejre. De indtager lige nu La Ligas 1.plads á point med Atletico Madrid, som har spillet en kamp mindre. Så stimen skal altså fortsættes hvis de vil ende som ligamestre. Fokus kan dog være lidt sløret, for på tirsdag venter der en CL-semifinale imod Chelsea.

Det har været et forrygende 2021 for Real Betis, efter 16 ligakampe har de blot tabt to, og de er stille og roligt kravlet op igennem tabellen. I skrivende stund indtager de 5.pladsen med 49 point, á point med Villarreal, mens Real Sociedad kommer snigende nede på 7.pladsen med 47 point og en kamp mindre end både Betis og Villarreal. Der er derfor masser på spil for Real Betis, som ikke ligefrem er med i de europæiske turneringer hvert år. Selvom det har været fremragende 2021, så virker det som om, at der er kommet lidt grus i maskineriet på det sidste… Søndagens 0-0’er imod Athletic var det fjerde X i træk for Real Betis, med den tætte kamp om Europa League-billetterne er 1 point i hver weekend altså ikke nok. Chancerne for at komme tilbage på sejrssporet blev ikke ligefrem bedre da den offensive profil Nabil Fekir blev sendt tidligt i bad i seneste kamp, han må desværre for gæsterne sidde ude med karantæne i dette opgør.

Real Madrid:

 • Ferland Mendy (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Federico Valverde (Midtbane, Fast/Reserve) – Covid-19
 • Luka Modric (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Toni Kroos (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Lucas Vázquez (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Real Betis:

 • Dani Martín (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Víctor Camarasa (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Nabil Fekir (Kant, Fast) – Karantæne

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Militao, Varane, Nacho, Odriozola, Marcelo; Casemiro, Kroos; Vinicous, Benzema, Rodrygo.

Real Betis forventet startopstilling: Bravo; Emerson, Mandi, Bartra, Miranda; Rodriguez, Canales, Ruibal, Guardado, Tello, Iglesias.

Odds på Real Madrid – Real Betis

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 24. april 2021 20:58.


Odds-forslag: En Real-Classic i vente

Der er ikke ligefrem en ‘walk over’ i vente for Real lørdag aften, for gæsterne fra Betis har vist sig virkelig svære at overvinde i år. To nederlag i 16 kampe er ganske imponerende for et mandskab, som ikke har blandet sig i topstriden i de sidste par sæsoner. De har taget et stort spring i denne sæson, for sidste sæson endte de helt nede som nummer 15 i La Liga, men det virker også som om at gassen er gået lidt af ballonen på det sidste.

Hjemmeholdet fra Madrid har enorme skadesproblemer, og har haft det i lang tid, men de bliver ved at holde et enormt flot pointsnit selv uden et væld af profiler. Det er ikke blændende spil vi har set fra Real i det sidste lange stykke tid, men de ved altså hvordan man kører et resultat hjem, og det tror jeg også på at de lykkedes med denne gang. Der ligger godt en CL-semifinale og fylder lidt i næste uge, men med så tæt løb i toppen af La Liga, kan de ikke tillade sig at tage let på dette opgør. Heldigvis for værterne, så har Benzema ramt fuldkommen topniveau siden hans comeback fra skade, han plaffer mål efter mål ind for tiden, og det kan meget vel blive hans klasse, som afgør opgøret lørdag aften. I klassisk (i hvert fald på det seneste) Real Madrid stil, så kommer de til at køre den her hjem, men uden at imponere og uden at gøre mere end nødvendigt. Real Betis har fået meget bedre styr på defensiven end de havde i starten af sæsonen, så de kan blive svære at trænge op, derfor tror jeg på en relativt målfattig kamp Real sejr. I 8 af deres seneste 9 ligasejre er denne version gået hjem, og med tankerne på det vigtige CL-opgør på tirsdag, så kommer de ikke til at folde sig fuldt ud her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,25
1-tallet og under 3.5 mål
Besøg Unibet *


Real Madrid – Real Betis: Statistik, topscorer og H2H

 • Hjemmeholdet er godt kørende, og har nu lagt sig helt i spids af La Liga á point med Atletico Madrid, som dog har spillet en kamp mindre.

 • Real Betis har haft et fremragende 2021, de har bragt sig selv i en gunstig position i forhold til at sikre Europa League-billetter.

 • Benze-Bueno er fuldkommen varm for tiden, franskmanden var på tavlen to gange i seneste runde og står nu noteret for 21 mål i La Liga.

 • Mest målfarlige Real Betis spiller er Sergio Canales, som står noteret for 8 træffere i ligaen.  
 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte med en 3-2 sejr til Real Madrid, deres første sejr over Real Betis i de fire seneste opgør.


Expected Goals: Real Madrid – Real Betis – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGReal BetisResultatxG
Cádiz – Real Madrid(0-3)0,74 – 3,16Real Betis – Athletic Bilbao(0-0)0,63 – 1,43
Getafe – Real Madrid(0-0)2,63 – 0,29Real Betis – Valencia(2-2)1,2 – 1,98
Liverpool – Real Madrid(0-0)1,48 – 0,6Real Betis – Atlético Madrid(1-1)0,75 – 0,87
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Real Madrid – Real Betis d. 24. april 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar