18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Osasuna: Odds og optakt den 27. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Real Madrid ligger fint til i toppen af La Liga, og søndag trak de sig sejrrigt ud af El Clasico, så der er liv og glade dage i den spanske hovedstad. Onsdag går det løs igen når formstærke Osasuna kommer på besøg. Kan madrilenerne snuppe endnu en sejr? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Osasuna. Der er kampstart onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 21:30. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Real Madrid – Osasuna: Dommer, stadion og vejr

Dommer: César Arturo Ramos
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 15° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:34.

Optakt til Real Madrid – Osasuna: Skader, karantæner og startopstillinger

Det går ganske fint for Real Madrid i denne sæson! Madrilenerne indtager 2.pladsen i La Liga med 1 point op til Real Sociedad, som har spillet en kamp mere, og i Champions League deler de 1.pladsen med Sheriff Tiraspol. Det kan de næppe være utilfredse med i den spanske hovedstad! Der har været et par bump på vejen på det sidste med nederlag til Espanyol og Sheriff, men i weekenden hev de en af de helt vigtige sejre hjem i El Clasico, så alt er formentlig tilgivet! Real Madrids offensiv har fungeret som en velsmurt maskine i denne sæson, Benzema laver mål efter behag og Vinicious ser endelig ud til at indfri sit store potentiale. Holdet er under kyndig ledelse af erfarne Ancelotti, som vil håbe på, at kunne holde fast i en lang stime af brugbare resultater på hjemmebane.

Osasuna har fået en overraskende god start på sæsonen. Pt. byder de sig til helt deroppe hvor det er sjovt på La Ligas 6.plads, der er kun to point op til Real Madrid, som dog har en kamp i hånden, det ændrer dog ikke ved at Osasuna er godt kørende. De seneste fire kampe har kastet 10 point af sig, og det var faktisk umanerligt tæt på at blive 12 point, men i weekendens kamp reducerede Granada i dommerens tillægstid, og Osasuna måtte tage til takke med 1 point. Osasuna er i skrivende stund det stærkeste udehold i ligaen med fire sejre ud af fire mulige, seneste udekamp bød på en flot sejr over Europa League-vinderne fra Villarreal, så der venter ikke umiddelbart Real Madrid en walkover.

Real Madrid:

  • Dani Ceballos (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Isco (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Gareth Bale (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Skadet

Osasuna:

  • Cote (Back, Fast) – Karantæne

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Vazquez, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior

Osasuna forventet startopstilling: Herrera; Vidal, D. Garcia, U. Garcia, Hernandez, Sanchez; Moncayola, Torro, Brasanac; R. Garcia, Avila


Odds på Real Madrid – Osasuna

Oddsene peger på Real Madrid som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Gæsterne bider fra sig

Der har været et lidt bump på Reals vej på det sidste, første med en 0-0’er mod Villarreal efterfulgt af nederlag til Espanyol og Sheriff. Madrilenerne er dog kommet stærkt tilbage med en storsejr ude over Shakhtar i Champions League og senest en vigtig sejr i El Clasico. Osasuna bliver formentlig ikke bare en walkover onsdag aften, gæsterne har nemlig vundet samtlige udekampe i sæsonen.

Bookmakerne forventer godt med mål i dette opgør, det er der da heller ikke noget at sige til, Real Madrid har været voldsomt målsøgende i denne sæson og er med længder det mest scorende hold i La Liga. Bookmakernes odds indikerer dog, at de ser det som mindre sandsynligt at Osasuna også bidrager til målfesten. Men her er jeg uenig. Reals defensiv har nemlig været til at tale med i denne sæson, hvor de kun i to ud af ni kampe har holdt buret rent. Osasuna har været flittigt scorende i sæsonen, hvor de er kommet på måltavlen i de seneste otte kampe. Der skal være gode muligheder for en åben slagudveksling her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


Real Madrid – Osasuna: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid indtager La Ligas 2.plads med 20 point for ni kampe. Statistikken er på 6-2-1 og målscoren 24:11.

  • Osasuna finder vi på 6.pladsen med 18 point for ti kampe, en statistik på 5-3-2 og målscoren 14:13.

  • Karim Benzema er topscorer i La Liga med ni sæsontræffere.

  • Hos Osasuna deler Garcia, Avila, Kike og Torres topscorerværdigheden med to mål hver.

  • I sidste sæson vandt Real Madrid hjemme med 2-0 over Osasuna, mens det omvendte opgør endte 0-0.


Expected Goals: Real Madrid vs. Osasuna de seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGOsasunaResultatxG
FC Barcelona – Real Madrid(1-2)1,44 – 0,99Osasuna – Granada (1-1)1,49 – 0,73
Shakhtar Donetsk – Real Madrid (0-5)0,63 – 2,41Villarreal – Osasuna(1-2)0,6 – 0,65 
Espanyol – Real Madrid(2-1)0,99 – 1,49 Osasuna – Rayo Vallecano(1-0)0,77 – 0,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar