18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Osasuna: Odds og optakt den 2. oktober 2022

Carlo Ancelottis Real Madrid har vundet alle de ni gange, de har været i aktion i denne sæson. (Foto: Bildbyrån)
Carlo Ancelottis Real Madrid har vundet alle de ni gange, de har været i aktion i denne sæson. (Foto: Bildbyrån)

De forsvarende spanske mestre, Real Madrid, er fortsat, hvor de slap i sidste sæson. Ni sejre ud af ni mulige på tværs af turneringer vidner om et mandskab, som ikke er mætte på trofæer endnu. Søndag aften venter en hjemmekamp mod Osasuna, som også er kommet godt ud af starthullerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Osasuna. Der er kampstart søndag d. 2. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Real Madrid – Osasuna: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Guillermo Cuadra Fernández
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 23° svag vind

Real Madrid – Osasuna: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste sæson vandt Real Madrid både Champions League og La Liga, så den bliver selvfølgelig svær at toppe, men indtil videre virker det til, at madrilenerne igen mener det alvorligt. Sejr over Frankfurt i Super Cuppen, to sejre ud af to mulige i Champions League, og så lige seks sejre ud af seks mulige i La Liga. Det kører for Ancelotti og co., som er uhyre stabile.

I sidste sæson var der problemer hos Real Madrid, når de lejlighedsvis måtte undvære Karim Benzema, men det har ikke været et problem i denne omgang, hvor Vinicius, Rodrygo og Valverde har styret offensiven med succes i de seneste tre kampe. Benzema er eftersigende ved at være fit for fight, men med Champions League i midtugen er han muligvis på skånekost søndag aften. Luca Modric kommer til gengæld ikke i aktion her, da den lille troldmand pådrog sig en skade på landsholdet.

Osasuna er ligesom Real Madrid kommet rigtig godt fra land i denne sæson. Selvfølgelig ikke med samme vilde pointhøst som hjemmeholdet, men stadig en stærk start. 12 point i seks kampe har sendt Osasuna op på rækkens 5.plads, som må siges at være godtaget. Gæsterne er kloge og godt organiseret, hvilket blot fem indkasserede mål illustrerer meget godt. Real Madrid har det heller ikke altid lige nemt mod gæsterne, som er sluppet afsted med 0-0 i to af de seneste fire indbyrdes møder. Osasuna gik til landskampspausen med et skuffende 2-0 nederlag til Getafe, men en del af forklaringen skal altså findes i Ávilas udvisning kort før pausen.


Real Madrid:

  • Luca Modric (Midtbane, Fast) – Skadet


Osasuna:

  • Ezequiel Ávila (Angreb, Fast) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Camavinga, Tchouameni, Kroos; Valverde, Rodrygo, Vinicius

Osasuna forventet startopstilling: Herrera; U. Garcia, D. Garcia, Cruz; Vidal, Brasanac, Torro, Sanchez; R. Garcia, Budimir, Gomez


Odds på Real Madrid – Osasuna

Oddsene peger på en favoritværdighed til Real Madrid


Odds-forslag: Los Blancos fortsætter stimen

Der er ikke en finger at sætte på Real Madrid i denne sæson, i sikker stil er det blevet til ni sejre ud af ni mulige, så Ancelotti må være fortrøstningsfuld forud for dette opgør. Osasuna kan vise sig at blive en potentiel bananskræl på vejen med deres fine defensive fundament, så hjemmeholdet skal være oppe på dupperne, hvis det skal blive til 10. sejr på stribe.

Som de indbyrdes opgør viser, så er det ikke altid lige nemt for Real Madrid at hive sejren i land mod Osasuna. To af de seneste fire indbyrdes møder er endt med 0-0, og gæsterne går formentlig også ind til dette opgør med det resultat for øje. Med den spanske kongeklubs nuværende form in mente, og med den sikkerhed resultaterne er kommet i hus på, er det dog svært ikke at se deres vej. Hjemmeholdet har helt sikkert den fornødne kvalitet til at få sejren i hus, men om det bliver en målfest er jeg mere tvivlende overfor.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,15
Real Madrid OG Under 3.5 mål
Gå til unibet *


Real Madrid – Osasuna: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid er nummer 1 i La Liga med 18 point for seks kampe. Statistikken er på 6-0-0 og målscoren 17:6.

  • Osasuna er nummer 5 med 12 point. Statistikken er på 4-0-2 og målscoren på 7:5.

  • Vinicius Junior er topscorer hos hjemmeholdet med fire mål.

  • Avila er mest scorende Osasuna-spiller med tre kasser.

  • Osasuna er lykkedes med at hente 0-0 hjem i to af de seneste fire indbyrdes opgør. Kan gæsterne drille igen søndag aften?


Expected Goals: Real Madrid vs. Osasuna – de seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGOsasunaResultatxG
Atlético Madrid – Real Madrid(1-2) 1,53 – 1,12Real Valladolid – Osasuna(0-2) 1,42 – 0,98
Real Madrid – RB Leipzig(2-0) 1,38 – 1,01Osasuna – Getafe(0-2) 0,98 – 1,16
Real Madrid – Mallorca(4-1)1,56 – 0,53Almería – Osasuna(0-1) 0,9 – 1,83
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Osasuna?

Real Madrid – Osasuna spilles søndag den 2. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Madrid – Osasuna?

Real Madrid – Osasuna spilles på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid

Skriv et svar