18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Osasuna: Odds og optakt den 1.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det er ekstremt tæt i toppen af La Liga, fire hold byder sig til og der er kun 3 point fra Sevilla på 4.pladsen til Atletico Madrid på 1.pladsen. Real Madrid er det eneste hold, som stadig er med i Champions League, så spørgsmålet er om de kan holde kadencen i La Liga samtidig? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Osasuna. Der er kampstart lørdag d. 1. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Real Madrid – Osasuna: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Alfredo Di Stefano, Madrid
Vejret: 12°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 00:45.


Optakt til Real Madrid – Osasuna: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi har en vanvittig afslutning på La Liga i vente. Fem kampe tilbage – Sevilla er på 70 point, Barcelona 71, Real Madrid 71 og Atletico Madrid 73. Det bliver ikke mere spændende! Barcelona har en kamp i hånden i forhold til de andre tophold, så de kan potentielt bringe sig op på 1.pladsen. Real Madrid er det eneste hold, som stadig er involveret i Europa og de har vist tegn på, at det kan være svært at balancere de to turneringer på samme tid. På de seneste tre runder er det blevet til to 0-0’er imod Getafe og Real Betis, og jeg tør godt sige, at der ikke er råd til flere af den slags svipsere hvis Los Blancos skal ende øverst på La Liga-skamlen. De værste skadeskvaler er bag dem, men de har stadig et par profiler på sidelinjen til dette opgør, men Zidane kan trods alt rotere en smule mere end for blot et par uger siden. Værterne var i aktion i Champions League tirsdag på hjemmebane imod Chelsea, det blev til en 1-1’er, så alt er åbent til returopgøret på onsdag i næste uge, og det kan måske resultere i lidt rotation til dette opgør, men der er ikke råd til at spare særlig meget, hvis de vil byde sig til i kampen om 1.pladsen.

Osasuna havde en flot sæson efter deres oprykning i sidste sæson, de endte på 10.pladsen i sikker afstand til bunden, og det samme ser ud til at blive tilfældet i denne sæson. Gæsterne indtager 11.pladsen i La Liga, de har et forspring til nedrykningsstregen på 10 point med fem kampe tilbage, så de kan være ganske rolige i min optik. Senest blev det til et snævert nederlag til Celta Vigo, men i de seks foregående kampe er de gået fra banen uden at tabe, herunder tre sejre, så de er i ganske fin form! De fik ikke verdens bedste start på sæsonen, men siden nytår har det taget fart for Osasuna, som kun har tabt 5 ud af 18 kampe i det nye år, de har blandt andet stjålet point fra lørdagens modstander fra Real Madrid, så der kan måske vente Zidane og co. et overraskende pointtab her.

Real Madrid:

 • Ferland Mendy (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Federico Valverde (Midtbane, Fast/Reserve) – Covid-19
 • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Lucas Vázquez (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Osasuna:

 • Iñigo Pérez (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Rubén Martínez (Målmand, Reserve) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Militao, Varane, Nacho; Odriozola , Casemiro, Kroos, Marcelo; Rodrygo, Benzema, Asensio

Osasuna forventet startopstilling: Herrera; Vidal, Garcia, Hernandez, Sanchez; Torres, Torro, Martinez, Avila; Budimir, Calleri.

Odds på Real Madrid – Osasuna

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 00:45.


Odds-forslag: En gentagelse af sæsonens første indbyrdes opgør?

Hjemmeholdet fra Madrid jonglerer for tiden med en mulig finaleplads i Champions League og et muligt mesterskab i ligaen, kan de både blæse og ha’ mel i munden? Los Blancos har været hårdt ramt på skadesfronten i de sidste par måneder, og som det eneste af topholdene tilbage i Champions League, har det i de sidste par uger vist sig svært, at være fuldkommen frisk til begge turneringer. Det er blevet til to skuffende pointtab på de seneste tre spillerunder, og selvom en ligatitel er enormt vigtig i Madrid, så regner jeg med at hovedfokus i denne uge er på returopgøret imod Chelsea på onsdag. Madrilenerne har levet højt på deres uhyre stærke defensive fundament i det sidste stykke tid, det har langt været sprudlende angrebsfodbold, som har sikret dem de nødvendige point til at hale ind på Atletico i toppen, men i højere grad en masse målfattige opgør, som de som oftest har haft effektiviteten til at vinde.

8 af Reals seneste 12 ligakampe er gået under 2.5 mål, og jeg forestiller mig noget lignende på lørdag, for de har som sagt et halvt øje på opgøret imod Chelsea i Champions League, og Osasuna er ikke nogen ueffen modstander. Som nævnt i optakten, så har gæsterne vist sig flot frem i 2021, de ligger i sikker afstand til bunden og kan gå ind til dette opgør med oprejst pande. Gæsterne har den bedste defensiv i den nederste del af La Liga, de har holdt nullet i 4 af deres seneste 7 kampe, så lige som Real Madrid går de ud fra et stærkt defensivt fundament. Det fik Real Madrid en smagsprøve på i januar, hvor de ikke formåede at overliste Osasuna-målmanden. Jeg regner med endnu en målfattig oplevelse lørdag aften, Real Madrid vil nemmest muligt igennem dette opgør og de har ikke haft for vane at køre deres modstandere midtover på det sidste. Oddset på under 2.5 mål står i en lidt for høj kurs i mine øjne,

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,20
Under 2.5 mål
Besøg Nordicbet *


Real Madrid – Osasuna: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Madrid har nu to point op til bysbørnene fra Atletico Madrid på 1.pladsen, mens både Barcelona og Sevilla jagter bagfra. Det er vanvittigt tæt i toppen af La Liga!

 • Osasuna indtager 11.pladsen i La Liga, der er ikke det store på spil i de sidste par kampe, så de kan spille helt frit fra nu af.

 • Benzema er helt vanvittig for tiden! Han hamrer mål ind, senest imod Chelsea i CL. I La Liga står han noteret for 21 fuldtræffere, kun overgået af Messi.

 • Morales og Roger har vist sig flot frem i Levante offensiven i denne sæson, 11 ligamål hver er slet ikke tosset!
 • 9 nederlag i træk til Osasuna i de indbyrdes opgør imod Real Madrid, lige indtil januar i år, hvor de endelig forberede den statistik med en 0-0’er på hjemmebane imod de mægtige madrilenere.


Expected Goals: Real Madrid vs. Osasuna – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGOsasunaResultatxG
Real Madrid – Chelsea(1-1)0,68 – 1,45Celta de Vigo – Osasuna(2-1)0,72 – 1,43
Real Madrid – Real Betis(0-0)1,41 – 0,56Osasuna – Valencia(3-1)4,2 – 1,46
Cádiz – Real Madrid(0-0)0,38 – 0,58Osasuna – Elche(2-0)0,5 – 0,87
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Real Madrid – Osasuna d. 1. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar