18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Mallorca: Odds og optakt den 22. september 2021

Foto: Bildbyrån

Real Madrid maser bare derud af under Carlo Ancelotti! Kongeklubben ligger alene i spids af La Liga med 13 point for fem kampe, og denne gang får de oprykker-besøg. Mallorca har fået et flot start på tilværelsen som La Liga-hold med blot et enkelt nederlag indtil videre. Kan øboerne drille de mægtige madrilenere? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Mallorca. Der er kampstart onsdag den 22. september 2021 kl. 22:00. Kampen kan ses på TV2 Sport X og på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Real Madrid – Mallorca: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Javier Alberola Rojas
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 17° og svag vind

Optakt til Real Madrid – Mallorca: Skader, karantæner og startopstillinger

Carlo Ancelotti er tilbage i kongeklubben, og hvilket comeback han har gjort sig! Real Madrid er alene i spidsen af La Liga efter fem spillerunder, som har kastet 13 point af sig. Der var lige en enkelt svipser i udekampen mod Levante, hvor de Real kun formåede at få 3-3, udover det er det blevet til sejre over Alaves, Real Betis, Celta Vigo og senest Valencia, hvor de skulle helt hen til de døende minutter før den dødbringende duo i front Vinicius og Benzema afgjorde løjerne til Reals fordel. De fik henholdsvis en assist og et mål hver i 86. og 88. minutter. Det fransk-brasilianske samarbejde kører på skinner og de to står noteret for henholdsvis 6 og 5 mål allerede. Los Blancos var også sent ude da de tog hul på Champions League-sæsonen i sidste uge, på en svær udebane mod Inter, trak Real også det længste strå med en sen scoring. De bliver ved til det sidste! Det ser lovende ud for madrilenerne, hvis de kan fortsætte de fine takter.

Oprykkerne fra Mallorca har fået en fin start på tilværelsen som La Liga-hold. Øboerne har i de første fem spillerunder fremskaffet 8 point, og befinder sig pt. i den bedste halvdel af rækken. Mallorca har hevet et par flotte x’er i land mod to af La Ligas subtop-hold, Real Betis og Villarreal, mens de har hentet snævre sejre over Alaves og Espanyol. Det hidtil eneste nederlag kom i udekampen mod Athletic Club, og det er da heller ikke verdens sjoveste sted at være på besøg. Fælles for alle Mallorcas kampe indtil videre, er at det har været utrolig målfattigt! Efter fem spillerunder lyder målscoren på sølle 3:3. I tre ud af de første fem kampe har Mallorca holdt modstanderen fra at score, og det er en kæmpe egenskab at besidde, hvis man vil holde sig i den bedste spanske række. Selvom defensiven har gjort det upåklageligt i sæsonens første kampe, så får de nok deres sag for her, for Real Madrid har været målfarlige som sjældent set! Øboerne skal nok op og have et mål i morgen, hvis det skal blive til point i denne omgang.

Real Madrid:

  • Toni Kroos (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Dani Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gareth Bale (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Marcelo (Back, Reserve) – Skadet

Mallorca:

  • Ingen kendte fravær

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Alaba, Militao, Nacho; Valverde, Casemiro, Modric; Vinicius, Benzema, Hazard

Mallorca forventet startopstilling: Reina; Maffeo, Valjent, Olivan, Costa; Kubo, Sevilla, Baba, Lee; Nino, Rodriguez


Odds på Real Madrid – Mallorca

Bookmakernes vurdering er, at Real Madrid løber med sejren.

Odds-forslag: Real rider videre på bølgen!

Både Real Madrid og Mallorca vil formentlig være ovenud tilfredse med deres respektive sæsonstart. Madrilenerne har scoret et hav af mål og har lagt sig godt til rette i toppen af La Liga, Mallorca har lagt nogle stærke præstationer for dagen, og ligger fint til i den bedste halvdel af La Liga. Gæsterne har allerede vist, at de ved hvordan man sætter en standhaftig og organiseret defensiv sammen med tre flotte clean sheets i fem kampe. Til gengæld har der manglet lidt offensiv pondus hos øboerne, men hey, et skidt af gangen!

Selvom gæsterne har fået end mere end godkendt sæsonstart, så har jeg bange anelser på deres vegne her. Real Madrid er kommet ind i en flot stime af gode resultater, deres defensiv er godt nok til at tale med, men til gengæld har de virkelig fundet den offensive formel med Benzema-Vinicius konstellationen. Gæsterne vil formentlig komme for at forsvare det ene point hjem, men med den form og selvtillid, som de render rundt med i Reals angreb, så tror jeg ikke, at Mallorca får held med at holde madrilenerne fra fadet. Når gæsterne så selv ikke har vist sig særlig målfarlige, så er det svært at se hvordan de skal få point med. Kvalitetsforskellen på de to mandskaber er stor, og når favoritterne fra Madrid tilmed er inde i en god stime, så tror jeg ikke, at der blive tvivl om udfaldet. Los Blancos tager en sikker sejr her med mere end et overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,80
Real Madrid -1.5 (AH)
Gå til Marathonbet *


Real Madrid – Mallorca: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid indtager 1.pladsen i La Liga med 13 point efter fem kampe. Statistikken lyder på 4-1-0 og en målscore på 15:7.

  • Mallorca har hentet 8 point i de første fem kampe. Statistikken lyder på 2-2-1 og en målscore på 3:3.

  • Karim Benzema har fundet målformen i starten af sæsonen. Seks mål i fem kampe er det blevet til i LaLiga.
  • Mallorcas tre sæsonmål er blevet sat ind af tre forskellige spillere, Fer Nino, Rodriguez og Olivan.

  • De to klubber krydsede senest klinger i sæsonen 19/20, her endte det med en sejr til hvert hold. Real vandt 2-0 hjemme, og Mallorca vandt deres hjemmekamp med 1-0.Expected Goals: Real Madrid vs. Mallorcade seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGMallorcaResultatxG
Valencia – Real Madrid(1-2) 0,85 – 1,56Mallorca – Villarreal(0-0)0,7 – 1,14
Inter – Real Madrid(0-1)2,09 – 1,36Athletic Bilbao – Mallorca(2-0)2,79 – 0,18
Real Madrid – Celta Vigo(5-2)3,40 – 2,45Mallorca – Espanyol(1-0)1,24 – 0,71 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar