18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Getafe: Odds og optakt den 9. april 2022

Benzema er ON FIRE! Franskmanden fører topscorer- og assistlisten i La Liga, og så har han også lige lavet to hattrick i de to seneste Champions League-kampe. (Foto: Bildbyrån)
Benzema er ON FIRE! Franskmanden fører topscorer- og assistlisten i La Liga, og så har han også lige lavet to hattrick i de to seneste Champions League-kampe. (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid fortsatte deres vilde sæson onsdag aften, da de slog Chelsea 3-1 på Stamford Bridge i den første af to Champions League-kvartfinaler. Lørdag står den på lokalopgør i La Liga, når de tager imod den lille Madrid-klub, Getafe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Getafe. Der er kampstart lørdag d. 9. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

GÅ TIL

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Real Madrid – Getafe: Dommer, stadion og vejr

Dommer: César Soto Grado
Stadion: Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 14°, svag vind


Optakt til Real Madrid – Getafe: Skader, karantæner og startopstillinger

Udover den øretæve Real Madrid fik af Barcelona for to spillerunder siden, så er det svært at sætte en finger på madrilenernes sæson. Ancelottis mandskab er på sikker mesterskabskurs her i La Liga, hvor der i skrivende stund er 12 point ned til Barcelona på 2.pladsen. Den gode form fra ligaen har de taget med sig i Champions League, hvor de efter et flot comeback mod PSG i ottendedelsfinalen, nu også har taget første stik mod Chelsea, som de onsdag aften besejrede med 3-1 på udebane i det første af to opgør. Real Madrid har et stærkt og homogent mandskab krydret med en helt fantastisk Benzema i angrebet. Franskmanden er topscorer i La Liga med 24 kasser, han topper også assistlisten i ligaen med 11 oplæg, og når ja, så har han også scoret 11 gange i Champions League. Så længe han er fit er der ingen grænser for hvad Real Madrid kan opnå i denne sæson.

Den noget mindre Madrid-klub, Getafe, gæster Santiago Bernabeu lørdag aften, og de håber formentlig på at kunne gentage succesen fra sæsonens første opgør mod Real Madrid. Her tog Getafe nemlig en overraskende 1-0 sejr på et tidligt mål af topscorer Ünal. Gæsterne lignede i starten af sæsonen en stensikker nedrykker, de første syv kampe endte nemlig alle i nederlag, og de skulle helt hen til 12.spillerunde før første sejr kom i hus. Siden da har Getafe til gengæld forbedret sig gevaldigt, og nu taber de nærmest ingen kampe længere. Pt. er der 6 point ned til Mallorca under stregen, men hvis de kan holde den kadence de har vist i 2022 bør nedrykning ikke blive et tema. Senest blev det til en vigtig 1-0 sejr over netop Mallorca.

Real Madrid:

  • Ferland Mendy (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Isco (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Eden Hazard (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Skadet

Getafe:

  • Mauro Arambarri Rosa (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Jakub Jankto (Kant, Fast/Reserve) – Karantæne

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Nacho; Modric, Casemiro, Camavinga; Asensio, Benzema, Vinicius

Getafe forventet startopstilling: Soria; Djene, Yokuslu, Mitrovic; Suarez, Alena, Villar, Maksimovic, Oliveira; Ramirez, Ünal


Odds på Real Madrid – Getafe

Bookmakerne ser Real Madrid som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Real Madrid har styr på de kontinentale tømmermænd

Matematisk er den ikke hjemme endnu for Real Madrid, men så stabile de har været i løbet af sæsonen ville det være noget overraskende, hvis Barca nåede at hente 9 point på sæsonens sidste otte kampe. Getafes overlevelseschancer ser ganske fine ud, men der skal nok et par sejre mere til før den er i hus.

Normalvis kunne man frygte lidt ‘kontinentale tømmermænd’, når et hold som Real Madrid har været i aktion i Europa i løbet af ugen, men madrilenerne har klaret sig godt på den konto. Real havde før onsdagens kamp mod Chelsea, spillet otte Champions League-kampe i denne sæson, og i den efterfølgende La Liga-runde er det blevet til sejr i syv af otte tilfælde. Fælles for de syv sejre er, at der maksimalt har været tre mål i alle de kampe. Getafe har vist sig svære at overvinde i det nye år, så der er mulighed for at de kan give Real Madrid kamp til stregen. Det dufter af en snæver sejr til favoritterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
3,55
Real Madrid vinder med præcis én
Gå til Cashpoint *


Real Madrid – Getafe: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid topper La Liga med 69 point. Statistikken er på 21-6-3 og målscoren 61:26.

  • Getafe er nummer 14 med 32 point. Statistikken er på 7-11-12 og målscoren 28:33.

  • Karim Benzema fører topscorerræset i La Liga med 24 scoringer.

  • Enes Ünal er topscorer for Getafe med 14 kasser.

  • Det omvendte opgør blev overraskende vundet af Getafe efter en tidlig scoring af topscorer Ünal.


Expected Goals: Real Madrid vs. Getafe – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGGetafeResultatxG
Chelsea – Real Madrid(1-3)1,56 – 1,28Getafe – Mallorca(1-0)1,71 – 0,31
Celta Vigo – Real Madrid(1-2)1,61 – 2,87Athletic Club – Getafe(1-1)2,23 – 0,34
Real Madrid – Barcelona(0-4)1,05 – 3,14 Getafe – Valencia(0-0)1,47 – 0,17
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Getafe?

Real Madrid – Getafe spilles lørdag den 9. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Madrid – Getafe?

Real Madrid – Getafe spilles på Santiago Bernabeu i Madrid

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

Skriv første kommentar

Skriv et svar