18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Espanyol: Odds og optakt den 30. april 2022

Benzema er gaven, der bliver ved at gi' i denne sæson. Tirsdag var franskmanden på pletten to gange mod Man.City. (Foto: Bildbyrån)
Benzema er gaven, der bliver ved at gi’ i denne sæson. Tirsdag var franskmanden på pletten to gange mod Man.City. (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid var i aktion tirsdag aften i en hæsblæsende 4-3 affære på Etihad mod Manchester City, og onsdag i næste uge venter returopgøret. Mellem de to Champions League-semifinaler skal madrilenerne lige have overstået dette opgør mod Espanyol i La Liga… Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Espanyol. Der er kampstart lørdag d. 30. april 2022 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Real Madrid – Espanyol: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 24°, svag vind


Optakt til Real Madrid – Espanyol: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis der er noget vi har lært om Real Madrid i denne sæson, så er det, at man aldrig aldrig aldrig må afskrive dem. Mod PSG, mod Chelsea og i tirsdag mod Manchester City har madrilenerne perioder hvor de er helt væk og nærmest kørt ud af banen, men pludselig dukker Benzema op som trold af en æske med en kasse eller tre, og så er Real Madrid med igen. Det er virkelig ind imponerende kynisme de ligger for dagen!

Tirsdagens Champions League-semifinale mod Manchester City var en fuldkommen vanvittig og hæsblæsende affære, som endte med en 4-3 sejr til englænderne. Det snævre nederlag på en svær udebane kan Real Madrid være fuldt ud tilfredse med, for de er i den grad i live til returopgøret på onsdag. Her i La Liga er mesterskabet så godt som sikret, faktisk skal der blot 1 point til i dette opgør mod Espanyol før de endnu engang kan kalde sig spanske mestre. Derfor kunne man også forestille sig et Madrid-mandskab, som spiller på halv damp og måske får sparet lidt profiler, for uanset hvad skal de nok vinde det spanske mesterskab, mens der fortsat skal kæmpes hårdt for at nå Champions League-finalen.

Espanyol har leveret et helt godkendt comeback til den bedste spanske række, hvor de især i første halvdel af sæsonen virkelig fik skrabet point til sig. Gæsterne kom skidt ud til 2022, hvor de første syv ligakampe ikke kastede sejre af sig, men på grund af de flotte præstationer i første halvdel af sæsonen, og med tre sejre i de seneste fire hjemmekampe har Espanyol stadig 9 point ned til Granada under stregen, og med fem spillerunder tilbage, så bliver nedrykning ikke et tema for Barcelona-klubben.

Real Madrid:

  • Eden Hazard (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Eder Militao (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Nacho Fernández (Forsvar, Fast/Reserve) – Karantæne

Espanyol:

  • Ingen kendte fravær

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Vallejo, Alaba, Marcelo; Ceballos, Casemiro, Camavinga; Asensio, Benzema, Vinicius

Espanyol forventet startopstilling: Lopez; Vidal, Calero, Cabrera, Pedrosa; Herrera, Bare, Darder; Puado, Vilhena; De Tomas


Odds på Real Madrid – Espanyol

Bookmakerne ser Real Madrid som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Real Madrid på halv damp

Det kan ikke længere glippe for Real Madrid. Fem spillerunder resterer og forspringet ned til Barcelona er på hele 15 point. Der skal derfor blot et enkelt point til her mod Espanyol før mesterskabet er i hus, men med tanke på det forestående returopgør mod Manchester City i Champions League, så kunne man forestille sig, at Ancelottis tropper spiller for halv damp lørdag eftermiddag.

Real Madrid kommer formentlig til at spare lidt spillere hist og her, så de kan være toptunede til onsdagens CL-kamp, og sikkert er det at Militao og Nacho ikke indtager græstæppet, da begge forsvarsspillere afsoner karantæne. Den spanske kongeklub har spillet en del målrige opgør på det seneste, og det er ikke utænkeligt, at der også her kommer gang i netmaskerne. Real Madrid har med al sandsynlighed fokus et andet sted, Espanyol er i sikker afstand til nedrykningsstregen, og kan derfor gå helhjertet efter en overraskelse på Bernabeu uden at bekymre sig for meget om tabellen. Gæsterne vandt overraskende det omvendte opgør tidligere på sæsonen, og der kommer også til at være fine muligheder for point her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
1,77
Begge hold scorer
Gå til Cashpoint *


Real Madrid – Espanyol: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid topper La Liga med 78 point. Statistikken er på 24-6-3 og målscoren 69:29.

  • Espanyol er nummer 13 med 39 point. Statistikken er på 10-9-14 og målscoren 37:45.

  • Karim Benzema fører topscorerræset i La Liga med 25 scoringer.

  • Nærmeste forfølger er lidt overraskende Raul de Tomas, som står noteret for 15 mål.

  • Det omvendte opgør blev overraskende vundet af Espanyol med 2-1.


Expected Goals: Real Madrid vs. Espanyol – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGEspanyolResultatxG
Manchester City – Real Madrid(4-3)2,5 – 1,48Espanyol – Rayo Vallecano(0-1)0,2 – 0,69
Osasuna – Real Madrid(1-3)1,46 – 4,83Atlético Madrid – Espanyol(2-1)1,32 – 0,96
Sevilla – Real Madrid(2-3)1,03 – 1,64 Espanyol – Celta de Vigo(1-0)1,01 – 1,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Espanyol?

Real Madrid – Espanyol spilles lørdag den 30. april 2022 klokken 16:15.

Hvor spilles Real Madrid – Espanyol?

Real Madrid – Espanyol spilles på Santiago Bernabeu i Madrid

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

Skriv første kommentar

Skriv et svar