18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Eibar: Odds og optakt den 3. april 2021

Der skal kæmpes om vigtige point til henholdsvis topstrid og bundstrid, når Real Madrid lørdag eftermiddag tager imod bundholdet fra Eibar. Kan madrilenerne koncentrere sig om dette opgør, med en Champions League kvartfinale mod Liverpool tre dage efter? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Eibar. Der er kampstart lørdag d. 3. april 2021 kl. 16:15. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos Bet365.

Odds på Real Madrid – Eibar

Oddsene viser at bookmakerne vurderer Real Madrid som favoritter til opgøret.

Real Madrid – Eibar: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Isidro Díaz de Mera Escuderos
Stadion: Alfredo Di Stefano, Madrid
Vejret: 18°, fuld sol, svag vind

Optakt til Real Madrid – Eibar: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har ikke været en særlig overbevisende sæson for de mægtige Los Blancos, men hey, der er kun 6 point op til Atletico på 1.pladsen, og de er i kvartfinalen i Champions League! Det siger bare lidt om standarderne hos Real Madrid, at det betragtes som en halv skuffende sæson. Men det har altså også stået værre til end det gør for tiden, for Real Madrid er begyndt at vise fremgang i formen. De er inde i en stime med otte kampe i La Liga uden nederlag, og i Champions League blev det til en sikker samlet sejr imod Atalanta. De værste skadesproblemer er efterhånden bag dem, selvom Ramos og Hazard godt nok er røget tilbage på fraværslisten, så er den minimeret i forhold til for bare en måned siden. Der venter hjemmeholdet nogle ubehagelige kampe i det næste stykke tid, for efter dette opgør står de næste tre kampe på Liverpool, Barcelona, og Liverpool igen.

Det er tæt i bunden af La Liga, og som det ser ud lige nu, så står den på nedrykning for Eibars vedkommende. De indtager 17.pladsen, lige under stregen. Men pointforskellen i bunden er ikke stor, så der er fine muligheder for overlevelse, hvis Eibar begynder at sætte en stime af brugbare resultater sammen. Det er lidt af en skuffelse for udeholdet, som i de seneste sæsoner har ligget i komfortabel afstand til bunden. Og der skal virkelig andre boller på suppen, hvis der skal blive tale om overlevelse, for som det ser ud nu, bliver det svært. Gæsterne er uden sejr i de seneste 10 kampe, ikke ligefrem en statistik, som giver forhåbninger om bedre tider.

Real Madrid:
Dani Carvajal (Forsvar, Fast) – Skadet
Eden Hazard (Kant, Fast) – Skadet
Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
Mariano Diaz (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Eibar:
Yoshinori Muto (Kant, Fast) – Skadet
Jose Angel (Forsvar, Reserve) – Skadet
Pedro Bigas (Forsvar, Fast) – Skadet
Roberto Correa (Forsvar, Reserve) – Skadet
Edu Exposito (Midtbane, Fast) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Varane, Militao, Nacho; Vazquez, Modric, Casemiro, Isco, Mendy; Vinicius, Benzema.

Eibar forventet startopstilling: Dmitrovic; Pozo, Oliveira, Arbilla, Rafa; Alvarez, Diop; Gil, Garcia, Rodrigues; Kike.

Odds-forslag: Halvt øje på CL

Det er tiltrængte point, som er på spil lørdag eftermiddag i Madrid. Real skal holde snor i bysbørnene fra Atletico, og det kræver sejr på sejr. Eibar tørster nok i endnu højere grad efter 3 point, for det er ca. 3 måneder siden det sidst er sket!

Der er klasseforskel på de to mandskaber her, der kan være en lille risiko i forhold til, om Real Madrid er helt mentalt klar til sådan et opgør her, når der i de næste tre kampe venter langt mere interessante opgør. Men de kan ikke tillade sig at slække på koncentrationen, for der er også 3 point på spil imod Eibar, og det er svært at forestille sig, at hjemmeholdet ikke hiver en sejr i land. Det er ikke kun målt på Real Madrids evner, men i lige så høj grad på Eibars manglende evner. Med 10 kampe i streg uden sejr, så ville det være forbavsende hvis de kunne skabe problemer for Real.

Vi tror på en stille dag på kontoret for hjemmeholdet, som når først de er kommet foran, og har styr på kampen, formentlig vil sætte lidt ned for tempoet og spare på kræfterne forud for deres møde med Liverpool på tirsdag. En målfattig sejr til Los Blancos lyder ganske realistisk.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet + under 3.5 mål til odds 2,02 – SPIL HER* >>

Real Madrid – Eibar: Statistik, topscorer og H2H

  • Der er nu kun 6 point fra Real op til Atletico på 1.pladsen, så håbet lever i den grad for Los Blancos! De indtager 3.pladsen i La Liga med en statistik for sæsonen på 18-6-4 og en målscore på 49:23
  • Eibar indtager 17.pladsen, positionen lige under nedrykningsstregen. Gæsterne har en statistik på 4-11-13 og en målscore på 22:33.
  • Benzema er den absolutte skarpretter i Real Madrid, han har lavet seks mål i de seneste fire kampe. I La Liga står han noteret for 17 kasser.
  • På trods af den sløje placering i ligaen, har Kike Garcia vist sig fint frem med 8 sæsonmål indtil videre.
  • Det er ikke så uventet, at der står Real Madrid på de fleste sejre i de indbyrdes opgør, i sæsonens første opgør blev det da også til en sikker sejr til madrilenerne på 3-1.

Skriv et svar