18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Barcelona: Odds og optakt den 16. oktober 2022

Kan Modric og co. gøre det onde mod Barcelonas amputerede defensiv? (Foto: Bildbyrån)
Kan Modric og co. gøre det onde mod Barcelonas amputerede defensiv? (Foto: Bildbyrån)

Søndag eftermiddag står den på det store El Clasico i Spanien, når de to giganter, Real Madrid og Barcelona, brager sammen i kampen om 1.pladsen. Begge mandskaber har været umådelig godt kørende i La Liga i denne sæson, hvor det er blevet til syv sejre og et enkelt X til hver. Et kombineret topopgør og rivalopgør mellem Spaniens to største klubber. Det bliver ikke meget bedre! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Barcelona. Der er kampstart søndag d. 16. oktober 2022 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Real Madrid – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: José María Sánchez Martínez
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 23° svag vind

Real Madrid – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

‘Verdens største klubkamp’ – Et af de største og mest imødesete opgør i verden løber af stablen søndag eftermiddag, når de to spanske giganter, Real Madrid og Barcelona, skal i ilden på Bernabeu i Madrid. Som om det ikke allerede er spændende og intensivt nok, når de to klubber krydser klinger, så er der i denne omgang også tale om et vaskeægte topopgør. Både Real og Barca har næsten gjort rent bord i sæsonens første otte ligakampe, som har kastet syv sejre og et enkelt X af sig til hvert hold. Det ligner allerede nu et parløb om det spanske mesterskab, og så de her indbyrdes opgør kan altså vise sig ganske vigtige i sidste ende.

Man kan ikke pege mange fingre af Real Madrids resultater indtil videre i denne sæson. Elleve sejre og to X’er på tværs af Super Cup, La Liga og Champions League må siges at være mere end godkendt, men præstationerne lader ofte en del tilbage at ønske. Ancelottis mandskab kører sjældent deres modstandere ud af banen, men de gør lige akkurat nok til at slippe afsted med 3 point i de fleste tilfælde. Den spanske kongeklub har ikke været udfordret voldsomt i sæsonens første kampe, hvor sejren over lokalrivalerne fra Atletico Madrid vel har været en af de eneste ‘store skalper’ indtil videre. Hjemmeholdet får et boost til dette opgør, da Thibaut Courtois eftersigende er klar til comeback efter en skadesperiode, ligesom Modric var med igen i midtugens 1-1’er mod Shakhtar Donetsk i Champions League.

Barcelonas resultater i La Liga har været lige så upåklagelige som Real Madrids, og endda en my bedre med en del overbevisende storsejre i blandt. Der er ingen tvivl om, at Barcelona har mere at skyde med i denne sæson end i sidste, og derfor må der også blive tættere kamp om mesterskabet i denne omgang. Der er dog problemer for Xavi og co. forud for dette opgør, da Araujo, Christensen og Kounde stadig mangler i bagkæden, og som vi så i midtugens 3-3’er mod Inter i Champions League efterlod det gæsterne med store defensive udfordringer. Catalanerne er nærmest så godt som ude af Champions League efter de to indbyrdes opgør mod italienerne, som kun kastede et enkelt point af sig. På den lange bane kan det måske vise sig som en fordel i forhold til mesterskabet, men lige nu må Barcelona været lidt ramt humør og selvforståelse, da den heftige aktivitet på sommerens transfermarked var med henblik på øjeblikkelig succes i både liga og Champions League.


Real Madrid:

 • Daniel Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet


Barcelona:

 • Jules Kounde (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Memphis Depay (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Hector Bellerin (Back, Reserve) – Skadet
 • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Alaba, Militao, Mendy; Kroos, Modric, Tchoucameni; Valverde, Benzema, Vinicius

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Pique, E Garcia, Alonso; Gavi, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Fati


Odds på Real Madrid – Barcelona

Oddsene peger på en favoritværdighed til Real Madrid

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Bange anelser for Barca-defensiven

Sikke et brag, der er i vente fra Madrid søndag eftermiddag! Ikke nok med at det er en af de mest imødesete klubkampe i verden, så er det i denne omgang også et vaskeægte topopgør. Barcelona sendte en lille advarsel om, at de var på tilbage på niveau, da de vandt 4-0 på Bernabeu i slutningen af sidste sæson, og starten af indeværende har bekræftet, at catalanerne kan og vil være med helt fremme i 22/23.

Kampscenariet bliver med al sandsynlighed med Barcelona som det boldbesiddende og spilstyrende hold, mens de snu madrilenerne kommer til at stå lidt dybere og lukrere på omstillingsmuligheder. Det var den opskrift Inter praktiserede i onsdagens Champions League-opgør, og her blev Barcelona straffet alt for mange gange på kontraangreb. Real Madrids offensiv er ikke Inters underlegen, så min forventning er også, at Real Madrid nok skal komme frem til en del chancer på den måde. Gæsterne er godt nok ikke lige så pressede for en sejr i denne omgang, men den defensive præstation senest efterlader alligevel lidt bange anelser på deres vegne.

Hvis nu ikke, at Barcelona havde haft de tre bedste midterforsvarere i truppen ude på skadesbænken til dette opgør, så ville konklusion muligvis have været en anden. Men afløserne Pique og Eric Garcia så altså noget rundtossede ud i onsdags, og Valverde, Benzema og Vinicius kan komme til at gøre rigtig ondt på den forsvarskonstellation. Real Madrid med hjemmebanefordel og en stort set skadesfri trup bør udnytte, at Barca er stærkt amputeret i de bagerste geledder.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,35
Real Madrid vinder
Gå til marathonbet *


Real Madrid – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Madrid indtager 2.pladsen i La Liga med 22 point i i otte kampe. Statistikken er på 7-1-0 og målscoren 19:7.

 • Barcelona er nummer 1, ligeledes med 22 point i otte kampe. Statistikken er på 7-1-0, mens målscoren er på flotte 20:1

 • Vinicius Junior er topscorer for Real Madrid med fem kasser i ligaen.

 • Robert Lewandowski er mest scorende spiller i La Liga med ni kasser.

 • De to indbyrdes opgør fra La Liga i sidste sæson endte med en sejr til hvert hold. I begge tilfælde endte det med sejr til udeholdet.


Expected Goals: Real Madrid vs. Barcelona – de seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGBarcelonaResultatxG
Shakhtar Donetsk – Real Madrid(1-1) 0,93 – 1,26Barcelona – Inter(3-3) 3,48 – 1,57
Getafe – Real Madrid(0-1) 0,48 – 2,07Barcelona – Celta Vigo(1-0) 1,89 – 1,56
Real Madrid – Shakhtar Donetsk(2-1) 3,78 – 0,86Inter – Barcelona(1-0)0,21 – 0,87
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Barcelona?

Real Madrid – Barcelona spilles søndag den 16. oktober 2022 klokken 16:15.

Hvor spilles Real Madrid – Barcelona?

Real Madrid – Barcelona spilles på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid

Skriv første kommentar

Skriv et svar