18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Barcelona: Odds og optakt den 10. april 2021

Det komme til at stikke helt af lørdag aften i Madrid! Den står på El Clasico når Real Madrid tager imod Barcelona, og der er både håneret og vigtige point på spil for de to storklubber. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Barcelona. Der er kampstart lørdag d. 10. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2.Play

Odds på Real Madrid – Barcelona

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner med et yderst jævnbyrdigt opgør.

Real Madrid – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Alfredo Di Stefano, Madrid
Vejret: 16° og svag vind

Optakt til Real Madrid – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Wow! La Liga har fået nyt liv efter Atletico har ramt muren, mens Real Madrid og Barcelona har ramt en fremragende resultatmæssig periode, der er lagt op til en ekstremt spændende sidste del af sæsonen! Lørdag er der direkte kamp om de øverste positioner i dette ærkefjendeopgør.

Det har ikke været en fremragende sæson for Real Madrid, men lidt efter lidt har de fået vendt skuden, og nu ser det pludselig ud som om, at det alligevel kan ende ud i en fabelagtig sæson. Man kan bare aldrig afskrive Los Blancos! De har ikke tabt i de seneste ni ligakampe, hvor det er blevet til syv sejre, og med Atleticos kollaps i toppen af rækken, er titlen ’up for grabs’. Det har ikke været vanvittigt imponerende hver gang, men de har fået sat en flot stime af resultater sammen, og tirsdag aften kulminerede det så i Champions League med en magtdemonstration imod Liverpool. Det var en af de absolut bedste præstationer vi har set fra Real Madrid i denne sæson, og endda uden deres faste midterforsvar, som også forventes ude til dette opgør.

Situationen er lidt den samme hos gæsterne, det har været en sæson under vanligt niveau, men pludselig står de i en situation hvor de faktisk er favoritter til at snuppe La Liga titlen. De har ikke tabt i 19 ligakampe i træk, herunder hele 16 sejre. Hos Barca har det heller ikke været prangende hver gang, men de ser bedre og bedre ud for hver gang, og de har stille og roligt halet ind på Atletico i toppen. Det var en lidt tam præstation i seneste runde imod Valladolid, men i de døende minutter sikrede Dembele en uhyre vigtig sejr til catalanerne. Det ville være fantastisk for Barca at hive ligatitlen i en sæson som indtil videre har været en anelse skuffende.

Real Madrid:
Dani Carvajal (Forsvar, Fast) – Skadet
Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Covid-19

Barcelona:
Phillippe Coutinho (Midtbane, Reserve) – Skadet
Ansu Fati (Kant, Reserve) – Skadet
Gerard Pique (Forsvar, Fast) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Varane, Militao, Nacho; Vazquez, Modric, Casemiro, Kroos, Mendy; Vinicius, Benzema

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, De Jong, Lenglet; Dest, Busquets, Pedri, Alba; Dembele, Messi, Griezmann.

Odds-forslag: El Clasico – To hold der bare ikke kan tabe for tiden

Det spidser virkelig til i toppen af La Liga, vi får med statsgaranti en vanvittig hård kamp om podiepladserne, hvor Atletico, Barcelona og Real Madrid kun har en margin på 3 point imellem sig. La Ligas førerhold fra Atletico har en svær udekamp i weekenden imod Betis, så der er i den grad muligheder for en ny 1’er efter denne spillerunde.

El Clasico er et af de mest prestigefyldte opgør i verden, og de to spanske giganter har begge ramt topformen forud for dette møde. Real Madrid er gjort til snævre favoritter hos bookmakerne, på trods af hjemmebanefordelen, men fraværet af Ramos og Varane taler ikke ligefrem til deres fordel. Udeholdet kommer til denne kamp med lidt friskere stænger end Real Madrid, som spillede Champions League i tirsdags. Det bliver helt sikkert et tæt opgør i Madrid lørdag aften, og det er svært at spå en vinder, for ingen af de to hold taber fodboldkampe for tiden. Begge hold råder over enorm kvalitet, og vi ser kampen som værende endnu mere jævnbyrdig end oddsene indikerer. Det ville ikke være en katastrofe for nogle af holdene med en pointdeler her, selvom en sejr selvfølgelig altid er at foretrække. Real Madrid kan potentielt komme fem point efter Barca med et nederlag her, og det er tvivlsomt om nogle af holdene vil jagte sejren med hovedet under armen hvis stillingen er lige til sidst i kampen. Der er stadig mange kampe tilbage i sæsonen, og det handler om at holde håbet i live. Vi anbefaler X’et.

SpilXperten.com anbefaler: X’et til odds 3,95 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • Der sker ting og sager i toppen af La Liga, der bliver halet ind på Atletico weekend efter weekend. Real Madrid indtager nu 3.pladsen, blot 3 point efter bysbørnene.

  • Barcelona er endnu tættere på at erobre 1.pladsen, de indtager 2.pladsen med et point op til Atletico. Catalanerne har en statistik for sæsonen på 20-5-4 og en målscore på 68:24.

  • Benzema har været voldsomt skarp siden hans comeback fra skade, han har lavet syv mål i de seneste seks kampe. I La Liga står han noteret for 18 kasser.

  • Det er ingen overraskelse at Lionel Messi er manden med flest mål i La Liga, han står noteret for 23 kasser i ligaen.

  • Real Madrid har vist sig bedst frem i de seneste indbyrdes opgør. De vandt det første opgør i sæsonen med 3-1 i Barcelona, mens det i sidste sæson endte med en Real Madrid sejr og en uafgjort.

Skriv et svar