18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Real Betis – Villarreal: Odds og optakt den 6. februar 2022

Real Betis buldrer derudaf for tiden med fire sejre i streg, og hele tolv kasser i de seneste tre kampe. Fortsætter de søndag aften? (Foto: Bildbyrån)
Real Betis buldrer derudaf for tiden med fire sejre i streg, og hele tolv kasser i de seneste tre kampe. Fortsætter de søndag aften? (Foto: Bildbyrån)

Søndag aften tager formstærke Real Betis imod Villarreal, som også viser fin form for tiden. Betis hamrer mål ind for tiden, senest illustreret ved torsdagens 4-0 sejr over Real Sociedad. Spørgsmålet er, om der er flere kræfter tilbage hos hjemmeholdet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Betis – Villarreal. Der er kampstart søndag d. 6. februar 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Real Betis – Villarreal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Pablo González Fuertes
Stadion: Estadio Benito Villamarin, Sevilla
Vejret: 17°, svag vind

Optakt til Real Betis – Villarreal: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Betis har været en af sæsonens helt store positive overraskelser i La Liga. Sevilla-klubben har sneget sig helt op på ligaens 3.plads, hvorfra der er 6 point op til lokalrivalerne Sevilla på 2.pladsen og 10 op til Real Madrid på 1.pladsen. Det overordnede mål må dog være at sikre en top 4-placering, og her har Real Betis 5 point at give af ned til Barcelona på 5.pladsen, som dog har spillet en kamp færre. Hjemmeholdet er i forrygende form for tiden, de seneste seks kampe har resulteret i fem sejre og et enkelt x. Især de seneste præstationer har været helt fremragende med 4-0 sejr over Alaves, 4-1 sejr over Espanyol og senest en 4-0 sejr over Real Sociedad i Copa del Rey. Det er overbevisende! Offensiv ser brandvarm ud for tiden, Canales, Fekir, Juanmi og Iglesias virker til at være i overordentlig god form. Betis har revanche til gode søndag aften, for i det omvendte opgør endte det med en 2-0 sejr til Villarreal.

Gæsterne har haft en lidt haltende sæson, men på det seneste er der kommet bedre gang i resultaterne. De seneste syv spillerunder har budt på fem sejre, et x og blot et enkelt nederlag, og det er altså en klar forbedring at tingenes tilstand. Det er blot blevet til otte sejre i sæsonen, og fem af dem er kommet inden for de seneste syv spillerunder, så man må sige, at Villarreal er ved at spille sig varme. ‘Den Gule Ubåd’ indtager i skrivende stund 7.pladsen i La Liga, hvorfra der kun er 4 point op til Atletico Madrid på 4.pladsen, madrilenerne har dog en kamp i hånden. Udebanestatistikken taler ikke just for Villarreal her, for sæsonens hidtidige ti udekampe har blot resulteret i én sejr. Gerard Moreno har scoret syv mål og leveret to assists i sine seneste seks kampe, men han glippede seneste kamp og er også tvivlsom her. Det ville gøre underværker at få ham med igen.


Real Betis:

 • Martin Montoya (Back, Reserve) – Skadet
 • Cristian Tello (Kant, Reserve) – Skadet
 • Claudio Bravo (Målmand, Fast) – Skadet


Villarreal:

 • Boulaye Dia (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Francis Coquelin (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ruben Pena (Back, Reserve) – Skadet
 • Juan Foyth (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Gerard Moreno (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Real Betis forventet startopstilling: Silva; Bellerin, Pezzela, Gonzalez, Moreno; Carvalho, Rodriguez; Fekir, Canales, Juanmi; Iglesias

Villarreal forventet startopstilling: Rulli; Aurier, Albiol, Torres, Moreno; Capoue, Parejo, Iborra; Trigueros, Moreno, Chukwueze


Odds på Real Betis – Villarreal

Bookmakerne har værterne som favoritter.


Odds-forslag: Real Betis bliver ved!

Der er et seværdigt opgør i vente søndag aften i Sevilla, når to af La Ligas mest målfarlige mandskaber tørner sammen i jagten på 3 point til topstriden. Real Betis viser sig virkelig flot frem for tiden med fem sejre i de seneste seks kampe, men også Villarreal er inde i en god periode med fem sejre ud af de seneste syv kampe. Både Real Betis og Villarreal er med hvor det er sjovt i denne sæson, hjemmeholdet skal forsøge at holde placeringen i top-4, mens gæsterne skal se om de kan hale ind på de fire øverste hold.

Det er svært ikke at se hjemmeholdets vej i dette opgør, de seneste præstationer har været virkelig gode, og offensiven ser brandvarm ud. Tolv mål i de seneste tre kampe taler sit tydelige sprog, selvtilliden er tårnhøj hos grøn- og hvidstribede for tiden! Der har været længere mellem snapsene for Villarreal i denne sæson, og selvom de har vist fremgang i løbet af de sidste par måneder, så er deres udebanestatistik stadig bekymrende. Det er kun blevet til én sejr i sæsonens hidtidige ti udekampe, og seneste udekamp blev tabt til upåagtede Elche. Der venter en svær opgave for Villarreal, som muligvis er uden deres mest formstærke spiller, Gerard Moreno. Anbefalingen herfra bliver endnu en sejr til formstærke Real Betis.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,41
Real Betis vinder
Gå til marathonbet *


Real Betis – Villarreal: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Betis finder vi helt oppe på rækkens 3.plads med 40 point. Statistikken er på 12-4-6 og målscoren 41:25.

 • Villarreal indtager 7.pladsen med 32 point. Her lyder statistikken på 8-8-6 og målscoren 36:23.

 • Juanmi er topscorer for Betis med tolv ligascoringer. Han scorede i øvrigt to gange mod Real Sociedad torsdag aften.

 • Gerard Moreno topper listen hos Villarreal med otte kasser.

 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 2-0 til Villarreal på to mål af hollandske Danjuma.


Expected Goals: Real Betis vs. Villarreal de seneste tre kampe:

Real BetisResultatxGVillarrealResultatxG
Real Sociedad – Real Betis(0-4)Ikke tilgængeligVillarreal – Mallorca(3-0)1,55 – 1,26 
Espanyol – Real Betis(1-4)1,64 – 2,55 Elche – Villarreal(1-0)0,19 – 0,97 
Real Betis – Alaves(4-0)2,2 – 0,46 Villarreal – Atlético Madrid(2-2)2,68 – 0,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Betis – Villarreal?

Real Betis – Villarreal spilles søndag den 6. februar 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Real Betis – Villarreal?

Real Betis – Villarreal spilles på Estadio Benito Villamarin i Sevilla

Skriv et svar